- 12 Mart 2014
- 504
- 471
- 53
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
-
ben tanımıyorum.İstese ispatlar allah başa vermesin ama cep telefonuna ses kaydedebilir onun dışında video modunu açıp bi yere yerleştirebilir. Bi denesin en azından. Olmadı anlaşılır evet psikologlar psikiyatrlar ne güne duruyor emniyet bu kadar boş değil gözünden anlarlar doğru mu değil mi. Şikayet etsin. Amcasından neden uzak durmuyor ve bunlar hangi ara oluyor onu da anlamadım.
Olay nasıl ve nerde gerçekleşiyormuş mesela? Nasıl yalnız kalabiliyorlar? Keşke çelişkili şeyler söylemesi için sıkıştırsaydınız. Yanlış anlamış gibi yapıp anlamamıştan gelip sorular sorun seri şekilde. Yalansa muhakkak tekleyecektir. Ya da bırakın bunu emniyet görevlileri yapsın... Karar sizin.
Canim en azindan annesi ile konus nolur. Bu adamla yalniz mi kaliyor ki, yalnizken evine almasin kiz. Amcaymis, pisliiik, dogruysa soyledikleri insallah tez zamanda cumle aleme rezil olur, karisi da cocuklari alip cekip gider.düşünmedim değil hatta ben konuşsam dedim abla elinde kanıtın yok diye tehdit ediyor beni dedi
haklıda nasıl ispat edilir edilemezse beterlerini yapacak o zamanda
Öyle başlar sonra devami gelir hemen ailesine ve eşine söykeyin bencw kameraya ceksin birdakineben tanımıyorum.
anlattığı kadarıyla genelde anne ve babası evde olmayınca x evde yalnız tek bırakmayın arada inin bakın diyomuş
buda sözde amca ya koştur koştur iniyomuş aşşagı.
TECAVÜZ değil yanlış anlaşılmasın TACİZ affınıza sığınarak (elleme) falan dedi
bizim pek bunlarla samimiyetimiz yok anneside öyle dışarda falan görebileceğim biri değilCanim en azindan annesi ile konus nolur. Bu adamla yalniz mi kaliyor ki, yalnizken evine almasin kiz. Amcaymis, pisliiik, dogruysa soyledikleri insallah tez zamanda cumle aleme rezil olur, karisi da cocuklari alip cekip gider.
Kizla birdaha konuş sen kameraya al de cep telinden ceksin sonra ben sana yardim edecegim de.bizim pek bunlarla samimiyetimiz yok anneside öyle dışarda falan görebileceğim biri değil
hadi söylemek kolay da işte diğer arkadaşlarında dediği gibi ergen vakası çıkarsa
önce benim emin olmam lazım
aynen ben emin oluyum sonra gereken ne varsa elimden ne gelirse elbette geri kalmamHic kimseden korkmayin eger tecavüz varsa hemeb hemen ailesne haber verin amcasinin eşinede bence polisi arayin ztn bu işin şakasi olmaz. Okadar vakalar varki babasindan cocuk doguranlar annelerin haver bile oluyor ve korktuklari icin susuyorlar. Böyle durumda susulmaz siz siz olun ihbar edin.kizla birdaha detayli konuş ergen şakasi olmadigina emin ol.
Bilmiyorum, uydursa anlatirken goz yasi dokemezdi diye dusunuyorum. Ciddi psikolojik sorunlari varda kendi yalanina kendisi inaniyorsa o baska.bizim pek bunlarla samimiyetimiz yok anneside öyle dışarda falan görebileceğim biri değil
hadi söylemek kolay da işte diğer arkadaşlarında dediği gibi ergen vakası çıkarsa
önce benim emin olmam lazım
Evet yegnle konustum derseniz ztn hal ve hatektlerinden anlatsin hemenBence amcayla 1. ağızdan siz konusun. Evet yiğeniniz bana herşeyi anlattı falan diye. Tehtit edin eşinize söylerim falan ama siz konuşun bence
kesinlikle ama bende normalde sarmaş dolaş görsem amca yani baba yarısı der anormal algılamam yani.Bilmiyorum, uydursa anlatirken goz yasi dokemezdi diye dusunuyorum. Ciddi psikolojik sorunlari varda kendi yalanina kendisi inaniyorsa o baska.
Amcasina kapiyi acmasi tuhaf geldi sadece. Insallah dogru degildir. Hem cocuk icin kotu, hem de apartmanda bir sapik olmasi hepiniz icin sorun.
Geldiği zaman telefonunun kamerasını açaın kaydetsin. Bi denesin bakalmben tanımıyorum.
anlattığı kadarıyla genelde anne ve babası evde olmayınca x evde yalnız tek bırakmayın arada inin bakın diyomuş
buda sözde amca ya koştur koştur iniyomuş aşşagı.
TECAVÜZ değil yanlış anlaşılmasın TACİZ affınıza sığınarak (elleme) falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?