amca nasıl yeğenini taciz eder hala şoktayım

Allahım böyle pisliklerden çocuklarımızıda bizide korusun
Keşke bunun sitede yayılmasını sağlasanız.. Eğer doğruysa en azından ayağını denk alır belki adam. Ben olsam şikayet ederdim sanırım

Hic kimseden korkmayin eger tecavüz varsa hemeb hemen ailesne haber verin amcasinin eşinede bence polisi arayin ztn bu işin şakasi olmaz. Okadar vakalar varki babasindan cocuk doguranlar annelerin haver bile oluyor ve korktuklari icin susuyorlar. Böyle durumda susulmaz siz siz olun ihbar edin.kizla birdaha detayli konuş ergen şakasi olmadigina emin ol.

ben tanımıyorum.
anlattığı kadarıyla genelde anne ve babası evde olmayınca x evde yalnız tek bırakmayın arada inin bakın diyomuş
buda sözde amca ya koştur koştur iniyomuş aşşagı.
TECAVÜZ değil yanlış anlaşılmasın TACİZ affınıza sığınarak (elleme) falan dedi

düşünmedim değil hatta ben konuşsam dedim abla elinde kanıtın yok diye tehdit ediyor beni dedi
haklıda nasıl ispat edilir edilemezse beterlerini yapacak o zamanda
Canim en azindan annesi ile konus nolur. Bu adamla yalniz mi kaliyor ki, yalnizken evine almasin kiz. Amcaymis, pisliiik, dogruysa soyledikleri insallah tez zamanda cumle aleme rezil olur, karisi da cocuklari alip cekip gider.

Öyle başlar sonra devami gelir hemen ailesine ve eşine söykeyin bencw kameraya ceksin birdakine

Canim en azindan annesi ile konus nolur. Bu adamla yalniz mi kaliyor ki, yalnizken evine almasin kiz. Amcaymis, pisliiik, dogruysa soyledikleri insallah tez zamanda cumle aleme rezil olur, karisi da cocuklari alip cekip gider.
bizim pek bunlarla samimiyetimiz yok anneside öyle dışarda falan görebileceğim biri değil
hadi söylemek kolay da işte diğer arkadaşlarında dediği gibi ergen vakası çıkarsa
önce benim emin olmam lazım

Kizla birdaha konuş sen kameraya al de cep telinden ceksin sonra ben sana yardim edecegim de.

Bence amcayla 1. ağızdan siz konusun. Evet yiğeniniz bana herşeyi anlattı falan diye. Tehtit edin eşinize söylerim falan ama siz konuşun bence

aynen ben emin oluyum sonra gereken ne varsa elimden ne gelirse elbette geri kalmam

Bilmiyorum, uydursa anlatirken goz yasi dokemezdi diye dusunuyorum. Ciddi psikolojik sorunlari varda kendi yalanina kendisi inaniyorsa o baska.
Amcasina kapiyi acmasi tuhaf geldi sadece. Insallah dogru degildir. Hem cocuk icin kotu, hem de apartmanda bir sapik olmasi hepiniz icin sorun.

kesinlikle ama bende normalde sarmaş dolaş görsem amca yani baba yarısı der anormal algılamam yani.
bide ağladı anlatırken ilk defa dertleştiği birine neden yalan söylesin ne çıkarı olabilir ?
gerçekse o kadar şey söyledim ablana söyle.yaklaşınca bağır.annen anlar ona anlat.telefonu yokmuş birinden telefon al videoya çek bişekilde dedim ama yok korkuyorum diyo o kadar !

Abinin kız kardeşine babanin kizina tecavüz ettiğini ve ensestin aslında sanıldığı kadar az olmadığını bildiğim için pek şaşırmadım sadece çok üzüldüm.

Sizin yapacağınız şey amca ile konuşmak falan değil bu sapık herseyi yapabilir onunla muhatap olmaya gerek yok.kizin annesi ile konuşun olanı anlatın. En nihayetinde annedir bu olaya sessiz kalamaz. Evet şu anda tecavüz yok ama ileriki boyutu bu maalesef.

Bir de aklımda şu var acaba diyorum kizcagiz ilgi çekmeye mi çalışıyor. Evet kulağa imkansız gelse de o yaşta ki gençler bazen böyle şeyler uydurabilir. Hani aile ilgili değil maddi sorun var bunlardan da bahsetmiş size bu da aklıma takılmadi değil.

Geçmişte benzer bir deneyim yaşadım çünkü o yüzden bir şekilde olayın doğruluğundan emin olmak gerek.

Zaten böyle bişeyi bile bile susamaz insan susmak o günaha ortak olmaktır bir nevi

Geldiği zaman telefonunun kamerasını açaın kaydetsin. Bi denesin bakalm

Yazık ki şaşırmıyorum artık bu durumlara. Olmuş olabilir ama ilk kez sohbet ettiği birine insan anlatabilir mi bu durumu? Evet bende yaşadım ama ilk kez konuştuğum birine de anlatmadım. Biraz daha konuşmayı deneseniz, az çok anlarsınız samimiyetini. Kendi telefonunuzu verseniz yada kayıt yapan tel falan bulsanız? Bir şekilde delil lazım, sonrasında eğer varsa böyle birşey anne , baba ile görüşüp , delilleri öne sürmek yapılması gereken tek şey...

Cok uzgunum ama maalesef dogrulugu konusunda supheli olmaniz gerektigini dusunuyorum. Tanidik bi kiz vardi, hicbir samimiyetim olmadigi halde kendi oz amcasinin tacizlerine maruz kaldigini anlatmisti. Sonradan ogrendim ki cocuk bakiciligi yaptigi ailedeki babayla iliskisi varmis. Maalesef bakire olmadigi icin kizlar bazen boyle iftiralarda bulunabiliyor.

Kizlarina bukadar baski yapan ve sakinan bi aile amcasiyla dahi yanliz birakmaz, birakamaz. Oyle degil mi?

Gunahi boynuna herkesin, insallah (!!) kizin anlattiklari gercek degildir.

Yemisim katliamini, bir genc kizin hayati katlediliyor orda. İnanamiyorum, Allahim nasil koku kazinir bu mahluklarin? Polis bisey yapabilir mi bilmiyorum, ama sessiz kalma, sikayet et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…