amca nasıl yeğenini taciz eder hala şoktayım

Nedense kiza inanmadim, kucuk cocuk degil liseye giden bir kiz, istese her şekilde ses ya da goruntu kaydi alip ailesiyle paylasabilir. Kaldi ki polise direk sikayet edebilir, boyle bir durumda kendisinin taciz edildigini ispatlamasi degil, amcasinin taciz etmedigini ispat etmesi lazim.
kiz aile baskisi yuzunden uyduruyordur umarim. Aksi halde cidden cok dramatik bir durum...

konu sahibi lütfen bu kıza yardım edin... olayın peşini bırakmayın.. gencecik bi kız kimbilir psikolojisi ne haldedir.. ayrıca o amca denen olmaz olası insan toplumda rahat rahat dolaşamasın.. bence kız evde yalnız olduğu bir anda özellikle bir erkek bir bayan tanıdıklarını saklayıp şahit tutabilir... kendisinden büyük biri olursa ve akraba olursa daha iyi biri olur.. dayısı falan yokmu kızın.. açıkçası amcanın bi şekilde eve gelmesini sağlayıp kamerayla gizli çekim falan yapılabilir.. ablasıyla konuşun yada ne bileyim bişeyler yapılmalı mutlaka...

kız kaç yaşında? doğru olma ihtimali kadar kızın ilgi çekme yöntemi de olabilir. sonuçta çok yakın değilsiniz ve bahçede karşılaşıp bu kadar özel şeyleri size bir defa da anlatması ailesini kötülemesi falan kızın anlattıklarını gerçeklikten uzaklaştırıyor.

benm kız kardeşim de benm üniye gidip aralarda geldiğim dönemlerde ilgi bana kaydığında sitedeki bir kadına bahçede ailem benden nefret ediyor ablamı çok seviyorlar bana hiç değer vermiyolar o ne istese yapıyolar vs.. anlatmış. taciz yok ama gerisi nerdeyse aynı.kadın anneme gelip anlatmıştı da ordan öğrendik. en yakın arkadaşımın kız kardeşi de kuzenim beni taciz etti diye yalan söylemişti ve sülale birbirine girmişti sonunda ayrıntılara girince kızın yalan söylediği anlaşıldı.

doğru mu yalan mı kesinlikle anlamak gerekiyor. ama bunu araştıracak kişi siz değilsiniz. ailesiyle taciz konusuna girmeden nabız yoklama amaçlı iletişime geçin isterseniz. tlfla falan olmadık işlere kalkıştığı için elinden alınmış olabilir. anlattıkları da doğru da olabilir tabi ama kesinleşmeden yapabileceğiniz birşey yok gibi duruyor.

not:yaşı şimdi gördüm lise tam ergenlik yani. anlattıklarının doğru olmama ihtimalini aklınızda bulundurun hareket ederken derim yine de...

düşünmedim değil hatta ben konuşsam dedim abla elinde kanıtın yok diye tehdit ediyor beni dedi
haklıda nasıl ispat edilir edilemezse beterlerini yapacak o zamanda

kesinlikle sen konuşma.hayatının hatasını yaparsın.

o amca böyle utanç dolu bir ayıbının çıkması karşısında seni bile ortadan kaldırmayı düşünür.

hem arkadaşların da dediği gibi doğruluğundan emin değilsin...

olsan bile çözüm yolu konuşmak değil.

eğer bir şey yapacaksan da ,senin yaptığın asla ama asla bilinmeyecek...

o kadar kanıksadık ki bu olayları yalan söylediği dahi gelmedi aklıma ama oda bir ihtimal tabi.. bence kızın yalan söylediğini amcanla konuşurum vs diyerek anlayabilirsiniz... panik falan yapar belki... ama tanımadığı bir insana neden anlatsın ne çıkarı olabilir ki..

Bence bir seyler yapmalisiniz.

Ben kizin yalan soyledigini dusunmuyorum.

Amcayla direk konusun. Yuzune bakin gozlerine baka baka neler yaptigini biliyorum diyin. Tepkisinden zaten anlarsiniz. Sonra da polise gitmekle tehdit edin.

İspat edilir edilmesine ama sorun şu ki, kızını bu kadar sıkan aile çok yakınlarındaki bir psiliğin tacizinden koruyamamış, amaç çevrenin kötülüğünden korumak değil maalesef, kısıtlayıp çevrenin dedikodu yapmasını engelleyip düzgün mazbut aile portresi çizmek, söz meclisten dışarı çoğunluk bu mantalitede. Kısıtlanmayanlar düzgün değil zira(!)

Olay ortaya çıktığında muhtemelen kıza etmediğini bırakmayacak ailesi. Sorunu yaşlı başlı herifte değil, bu kızcağızda bulacaklar. Adama sapık demeyecekler ama kıza kuyruk salladın diyecekler.Bunların örneklerini çok gördük, bu yüzden kız neden susmuş diye düşünmeyin. Normal mantalitede bir aile kızını kısıtlamak yerine, hayatın gerçeklerini anlatırdı.

İşte bu yüzden genç kızlarımız tacize, tecavüze uğruyor ama ne şikayette bulunabiliyorlar ne birine anlatabiliyorlar. Zihniyet aynı. Ben böyle dünyanın için s**ayım!

keşke o kıza sahip çıkabilsek.
diğer yorumları okumadım henüz ama yok mudur bir yolu ya?
gerçekten yapılması gereken bir şey var mı düşünelim çok üzüldüm

neden inanmadin sanki böyle bir olay hic olmadi mi bu dünyada...

keşke o kıza sahip çıkabilsek.
diğer yorumları okumadım henüz ama yok mudur bir yolu ya?
gerçekten yapılması gereken bir şey var mı düşünelim çok üzüldüm

şu kadar insanız bişeyler düşünüp çözmek lazım.. kaynana gelin kavgasına milyonlarca çözüm yolu sunuyoruz şu konuda gelen fikirler tek tük.. korkarım yarın konu başlığı arka sıralarda kaybolup gidecek.. o pislik herif salyasını akıta akıta toplum içinde dolaşmaya devam edecek.. konu sahibi gelsin bişeyler düşünelim..

Kız size anlattı ve artık sorumlusunuz ezildiği için kimseye birşey diyemiyor ilerde büyük tramvalar yaşayabilir ailesiyle konuun. Olay çıkarsa çıksın, neden ona suç atılsınki ailesi onu tutacaktır. Korkmasına izin vermeyin ve yardım edin lütfen

Cezaevinde katip olan bi arkadasm var aynıwolay burda da oldu ve hakim köpek babaya neden dediginde herkes büyüttügü agacın meyvesinin tadına bakmak ıster demis adi yaratık tüylerm diken diken oluyor hala aklıma geldikce

Ay çok kötü bi durum yazık yavrucagiza Böyle anne babalardan nefret ediyorum cocuklariyla konuşmayı bile beceremiyorlar

Allah belasini versin onun,serefsiz haysiyetsiz kopek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…