- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
-
düşünmedim değil hatta ben konuşsam dedim abla elinde kanıtın yok diye tehdit ediyor beni dedi
haklıda nasıl ispat edilir edilemezse beterlerini yapacak o zamanda
Nasıl yani? seninki de mi tacizde bulunuyor?Amcasinin cocugu varmis yazik benim amcamin o yok allahtan
Nedense kiza inanmadim, kucuk cocuk degil liseye giden bir kiz, istese her şekilde ses ya da goruntu kaydi alip ailesiyle paylasabilir. Kaldi ki polise direk sikayet edebilir, boyle bir durumda kendisinin taciz edildigini ispatlamasi degil, amcasinin taciz etmedigini ispat etmesi lazim.
kiz aile baskisi yuzunden uyduruyordur umarim. Aksi halde cidden cok dramatik bir durum...
Nasıl yani? seninki de mi tacizde bulunuyor?
keşke o kıza sahip çıkabilsek.
diğer yorumları okumadım henüz ama yok mudur bir yolu ya?
gerçekten yapılması gereken bir şey var mı düşünelim çok üzüldüm
du? peki ne yaptın belki konuyu açana bi yardımın olur anlatsan keşke.
du? peki ne yaptın belki konuyu açana bi yardımın olur anlatsan keşke.
Cezaevinde katip olan bi arkadasm var aynıwolay burda da oldu ve hakim köpek babaya neden dediginde herkes büyüttügü agacın meyvesinin tadına bakmak ıster demis adi yaratık tüylerm diken diken oluyor hala aklıma geldikceÖz babanın 5 yaşındaki kızına yaptığı mahkeme kağıdıyla aile hekimligine geldi okudukça kulaklarımın yandığını hissettim.Allah ıslah etsin nereye gidiyor bu insanlık çoluk çocuğumuz rabbime emanet
Cezaevinde katip olan bi arkadasm var aynıwolay burda da oldu ve hakim köpek babaya neden dediginde herkes büyüttügü agacın meyvesinin tadına bakmak ıster demis adi yaratık tüylerm diken diken oluyor hala aklıma geldikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?