- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
-
rehber öğretmenine anlatmasını sağlayın yada siz gidip anlatın en azından onlar daha profesyoneldir, kıza zarar gelmeden izleyeeckleri yolu bilirler, Allah rızası için kızı desteksiz bırakmayıniyi akşamlar kızlar
konuya nereden nasıl başlanır inanın bilmiyorum
duyduğum andan itibaren etkisindeyim
karşı sitede uzun süredir komşumuz olan kızla geçen tesadüfen bahçede oturup konuştuk
uzun uzun konuşunca (abla kimseye anlatamıyorum dertlerimi seninle konuştuklarımız aramızda kalsın kendime istemeden zarar vermekten korkuyorum diye başladı anlatmaya)
*kendinden 7.. 8 yaş büyük ablası var fakat dinlemiyormuş geç geldiği için varla yok arası diyor .
*liseye gidiyorum ama hala ilkokul çocukları gibi evden ekmek arası götürüyorum babam 1 lira vermez .
*telefonum yok yolda başıma bir şey gelse kimse bilmeyecek
*evde sürekli kontrol halindeler özel eşya ne demek bilmiyorum
dedi
ailen seni korumak için yapıyordur dedim ama şaşırmadımda değil hani bunca farklı hareketlere neticede istanbulda oturuyoruz
son olarak öyle birşey söylediki ben kendimden geçtim o an konuşamadım
evli ve biri kız biri erkek olan üst katımızda oturan amcamın tacizlerine maruz kalıyorum ve kimseye söyleyemiyorum öyle bir insanki beni suçlar ona laf etmez eşiyle konuşsam boşanırlar ayrıca katliam çıkar kesin korkumdan susuyorum diyip hıçkıra hıçkıra ağladı
dahası var aslındada midem almıyor anlatmaya!
2 gündür ruh gibiyim adamı gördüm bir kaç defa ters ters bakıp yolumu değiştirdim
nasıl bir dünyada yaşıyoruz hayretler içindeyim
Cezaevinde katip olan bi arkadasm var aynıwolay burda da oldu ve hakim köpek babaya neden dediginde herkes büyüttügü agacın meyvesinin tadına bakmak ıster demis adi yaratık tüylerm diken diken oluyor hala aklıma geldikce
düşünmedim değil hatta ben konuşsam dedim abla elinde kanıtın yok diye tehdit ediyor beni dedi
haklıda nasıl ispat edilir edilemezse beterlerini yapacak o zamanda
Yardimci olalim bi kalem kamera yada telefinunuzu odunc verin kamera kaydi yada ses kaydi yapsin yetrki o serfsz cezasini ceksin eminimki burada herkezde yardimci olmaya calisir okurken bile yuz tane kufur ettim yakinen gordgm biri olsaydi onu inc ettirirdim karaktersz inslh cehennemi bu dunyada yasar boyle srfszler
Yardimci olalim bi kalem kamera yada telefinunuzu odunc verin kamera kaydi yada ses kaydi yapsin yetrki o serfsz cezasini ceksin eminimki burada herkezde yardimci olmaya calisir okurken bile yuz tane kufur ettim yakinen gordgm biri olsaydi onu inc ettirirdim karaktersz inslh cehennemi bu dunyada yasar boyle srfszler
rehber öğretmenine anlatmasını sağlayın yada siz gidip anlatın en azından onlar daha profesyoneldir, kıza zarar gelmeden izleyeeckleri yolu bilirler, Allah rızası için kızı desteksiz bırakmayın
Nedense kiza inanmadim, kucuk cocuk degil liseye giden bir kiz, istese her şekilde ses ya da goruntu kaydi alip ailesiyle paylasabilir. Kaldi ki polise direk sikayet edebilir, boyle bir durumda kendisinin taciz edildigini ispatlamasi degil, amcasinin taciz etmedigini ispat etmesi lazim.
kiz aile baskisi yuzunden uyduruyordur umarim. Aksi halde cidden cok dramatik bir durum...
Konu sahibesi mutlaka bir seyler yapmali.
Sen karisma basin belaya girer diyenleri cidden anlamiyorum. Sapiklar tacize ugrayanlarin sessiz kalacaklarini bildiklerinden bu kadar rahat degiller mi zaten? Turkiye'de taciz tecavuz kulturunun bu kadar gelismis olmasinin sebeplerinden biri de kurbanlarin ses edememesi, aileleri sapigi degil cocuklari suclu buluyor zira.
Kiz belli ki ailesinin umursamyacagini, ortbas edecegini ya da bu kizi cezalandiracagini biliyor. Siz yardim etmelisiniz.
Bu sapık heriflerin bir kacini kaziğa oturtsak bence bi daha cesaret edemezler. En fazla damacanaya tecavuz etmeye devam ederler. Bu adamlara iskence yapilsa bizde cayimizi cekirdegimizi alip izlesek. Insan haklari yaşam hakki falan umrumda degil. Herkes yaptigi pisligin cezasini bu dunyada da ceksin.
Hic sormayin zihniyet degismedikce ne yapsakta duzelmesi zor. Yakinda evimize yatak odamiza girip taciz edecekler bizi. Adamlarda bi yuzsuzluk bi arsizlik yaptiklarindan hic utanmiyorlar. Millet çağ atlatti bizimkiler ensestle kafayi bozdu. Ordege tecavüz eden insanlarin yasadigi toplumdan ne beklenir.Ben katiliyorum, bu tacizi tecavuzu artik canima yetti.
Herkes mi sapik olur bir memlekette?? Otobusteki fordcusundan , elle tacizcisine..........her cesit var.
Canima yetti gercekten. Ankara'ya abuk subuk heykeller dikecekleri parayla toplu tasimaya, sokaklara extra guvenlik ve guvenlik kameralari konulsun.
Ben katiliyorum, bu tacizi tecavuzu artik canima yetti.
Herkes mi sapik olur bir memlekette?? Otobusteki fordcusundan , elle tacizcisine..........her cesit var.
Canima yetti gercekten. Ankara'ya abuk subuk heykeller dikecekleri parayla toplu tasimaya, sokaklara extra guvenlik ve guvenlik kameralari konulsun. Yakalanan sapiklar da meydanlarda artik taslanir mi, linc mi edilir insanlarin insafina birakilsin. Adil yargilama duzeyini bence coktan gectik, kendi cezamizi kendimiz keselim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?