- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
-
Herkes burda kizi kurtarmak icin fikrini soylemis ama
Herkes burda kizi kurtarmak icin fikrini soylemis ama olayi kanitlayamayacaklar kizi aileden dislicaklar kotu gozle bakacaklar. Amcasi taciz ediyormus diye kizi resmen av olarak gorup taciz etmek icin firsat kollayacaklar. Kizin bekaretine birsey olmamis diye serbest birakilan tacizciye dahi şahit olduk. Kime guvenip kimi kime sikayet edecegiz?
Allah belanı versin pislik herif.herkes kendi eliyle büyüttüğü ağaç zarar görmesin ister.Cezaevinde katip olan bi arkadasm var aynıwolay burda da oldu ve hakim köpek babaya neden dediginde herkes büyüttügü agacın meyvesinin tadına bakmak ıster demis adi yaratık tüylerm diken diken oluyor hala aklıma geldikce
neden inanmadin sanki böyle bir olay hic olmadi mi bu dünyada...
isterse liseye gitsin yine de anlatamaz.Oluyor tabi ki ama liseye giden bir genç kizin bunun ispatlayamam diyip sessiz kalmasi ve dogru duzgun tanimadigi birine anlatmasi inandirici gelmedi bana. Onceki mesajimda yazdigim gibi isterse her sekilde ispat eder ki zaten o ispatlamak zorunda degil sikayetci olsa her sekilde ortaya cikarilacak bir durum. Karsimizda 5 yasinda bir kiz cocugu yok ki ne yasadiginin farkinda olmasin ya da korkup sussun.
Dedigim gibi umarim gercek degildir, eger gercekse hem kizin yasadigi olay hem de buna tepkisiz kalacak kadar sinik bir insan olmasi cok trajik.
iyi akşamlar kızlar
konuya nereden nasıl başlanır inanın bilmiyorum
duyduğum andan itibaren etkisindeyim
karşı sitede uzun süredir komşumuz olan kızla geçen tesadüfen bahçede oturup konuştuk
uzun uzun konuşunca (abla kimseye anlatamıyorum dertlerimi seninle konuştuklarımız aramızda kalsın kendime istemeden zarar vermekten korkuyorum diye başladı anlatmaya)
*kendinden 7.. 8 yaş büyük ablası var fakat dinlemiyormuş geç geldiği için varla yok arası diyor .
*liseye gidiyorum ama hala ilkokul çocukları gibi evden ekmek arası götürüyorum babam 1 lira vermez .
*telefonum yok yolda başıma bir şey gelse kimse bilmeyecek
*evde sürekli kontrol halindeler özel eşya ne demek bilmiyorum
dedi
ailen seni korumak için yapıyordur dedim ama şaşırmadımda değil hani bunca farklı hareketlere neticede istanbulda oturuyoruz
son olarak öyle birşey söylediki ben kendimden geçtim o an konuşamadım
evli ve biri kız biri erkek olan üst katımızda oturan amcamın tacizlerine maruz kalıyorum ve kimseye söyleyemiyorum öyle bir insanki beni suçlar ona laf etmez eşiyle konuşsam boşanırlar ayrıca katliam çıkar kesin korkumdan susuyorum diyip hıçkıra hıçkıra ağladı
dahası var aslındada midem almıyor anlatmaya!
2 gündür ruh gibiyim adamı gördüm bir kaç defa ters ters bakıp yolumu değiştirdim
nasıl bir dünyada yaşıyoruz hayretler içindeyim
Ben kıza inanmadım açıkçası. Anladığım kadarıyla kızla çok fazla samimiyetiniz yokmuş. Böyle bir şeyi aileye bile anlatmak bu kadar zorken bahçede oturup sohbet ettiği ablaya nasıl kolayca anlatabiliyor? Hadi diyelim anlattıkları gerçek, o zaman neden sizden yardım istemek yerine bir şey yapamazsınız elinizde kanıt yok diyor? Ben de lise ögrencisiyim böyle bir şey yaşasam eğer aileme anlatamıyorsam okuldaki ögretmenlerimden yardım isterim polise giderim bahçede karşılaştığım ablaya bana yardım edemeyecegini bildigim halde anlatmam.
Ben dikkat çekmek istedigini düşünüyorum. Bir arkadaşım var bu tarz hikayeler kuruyor kafasında ve öyle bir anlatıyor ki ağlaya ağlaya bir hal oluyor kız asla yalan söyledigini düşünmezsiniz yani. Bence bu kız da yalan söylüyor. Sizin yerinizde olsam kızla tekrar konuşur yardım etmek için ısrar ederdim. Gidip polise şikayet edelim falan diyin bakalım ne tepki verecek. Eger ısrarla yardım edemeceginizi söyleyip duygu sömürüsü yaparsa dikkat çekmek için uydurmuştur. Umarım yalan söylüyordur ama eğer gercekse, kızı şikayet etmesi konusunda cesaretlendirmekten başka yapabileceginiz bir şey yok gibi görünüyor.
iyi akşamlar kızlar
konuya nereden nasıl başlanır inanın bilmiyorum
duyduğum andan itibaren etkisindeyim
karşı sitede uzun süredir komşumuz olan kızla geçen tesadüfen bahçede oturup konuştuk
uzun uzun konuşunca (abla kimseye anlatamıyorum dertlerimi seninle konuştuklarımız aramızda kalsın kendime istemeden zarar vermekten korkuyorum diye başladı anlatmaya)
*kendinden 7.. 8 yaş büyük ablası var fakat dinlemiyormuş geç geldiği için varla yok arası diyor .
*liseye gidiyorum ama hala ilkokul çocukları gibi evden ekmek arası götürüyorum babam 1 lira vermez .
*telefonum yok yolda başıma bir şey gelse kimse bilmeyecek
*evde sürekli kontrol halindeler özel eşya ne demek bilmiyorum
dedi
ailen seni korumak için yapıyordur dedim ama şaşırmadımda değil hani bunca farklı hareketlere neticede istanbulda oturuyoruz
son olarak öyle birşey söylediki ben kendimden geçtim o an konuşamadım
evli ve biri kız biri erkek olan üst katımızda oturan amcamın tacizlerine maruz kalıyorum ve kimseye söyleyemiyorum öyle bir insanki beni suçlar ona laf etmez eşiyle konuşsam boşanırlar ayrıca katliam çıkar kesin korkumdan susuyorum diyip hıçkıra hıçkıra ağladı
dahası var aslındada midem almıyor anlatmaya!
2 gündür ruh gibiyim adamı gördüm bir kaç defa ters ters bakıp yolumu değiştirdim
nasıl bir dünyada yaşıyoruz hayretler içindeyim
evet yaşa takıldım oda şu yönden (acaba başına bir şey geldide aile o yüzdenmi baskıcı kızda bir yandan kendini amcayla aklamayamı çalışıyor, ama büyük oranda kıza inanıyorum yinede)ben bu fikri çok beğendim
ya rehber öğretmen ya bir uzman
yani en az zararla olayı nasıl ortaya çıkartabileceğinize dair yardımcı olabilecek biriyle görüşseniz
öte yandan yazmadan geçemeyeceğim ben depelin- gibi kızın yaşına takıldım biraz...
evet yaşa takıldım oda şu yönden (acaba başına bir şey geldide aile o yüzdenmi baskıcı kızda bir yandan kendini amcayla aklamayamı çalışıyor, ama büyük oranda kıza inanıyorum yinede)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?