- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi braindamage
-
Sakin sen karisma diyenlere sasiriyorum. Kendinizi aldatilan kadinin yerine koyun bakalim... Esiniz sizi aldatiyor, yegeni de herseyi biliyo ama üc maymunu oynuyor.
Ozamanda koca benim sen karsima dermiydiniz? Yoksa bilipte neden sustun mu derdiniz? Önce bunu bi düsünün.. Yanlisi bilipte üstünü örtmek, yapan kadar sucludur. En azindan yengeninizin bunu baska yollardan ögrenmesini saglayin ama hic bisey olmamis gibi davranmayin. Yarin bir gün ayni seyin sizin basiniza gelmiyecegini kimse garanti veremez. Biraz empati sonra icraat....
görmezden gelemem karışmam tabi ki gidip de yenge böyle böyle diyemem ama onun ogrenmesini sağlamak için elimden geleni yaparım. Hem bir kadına gidip amcam seni aldatıyor nasıl diyebilirim ki? Hbirşey olmamış gibi fe davranamam. Öncelikle bunun bitmesi için bişeyler yapıp sonra boyutunu değiştirebilirim tüm oneriler karışma diyor ama siz olsanız bu durumda sağlıklı bir şekilde hayata devam edebilir miydiniz ben uyuyamıyorum iki gundur o kızı da amcamı ea elimde olsa çıkar vururum. Yazık günah aileler çoluğa çocuğa hayatlarına..bence sen karışma, takipte etme. Senin başına kalır sonra herşey.
yengenin tesadüfen bulmasını sağlayabilirsin belki, atıyorum pc açıkken amcanın twiterde favorilerini açmak ve bunu yengenin görmesini sağlamak gibi..
Sen karışma diyorum çünkü gidipte yengene söylersen yada amcana herşeyi temizler falan bide yengeninde aklına girer aramızı bozmak istiyor gibisinden. Busefer yengende sana düşman olur kocamda kocam diye tutturup.. Var böyle insanlar oyüzden herkes karışma diyor, neden kötü olasın ki.
işte onun eline geçmesini nasıl sağlayabilirim bilemiyorumSakin sen soyleme.yengen dogru oldugunu ogrensedesizi yuva yikmak icinyaptiginizi soylerama erkekelrin boyle bir sey yaptiginda da sesiz kalmakta istemem.
Tumbu kanitlari fotografla.yengenin eline gecmesini sagla....ama asla kendini eleverme..yengenede yik boyle adi biriyle yasamasin.
işte onun eline geçmesini nasıl sağlayabilirim bilemiyorumpostalasam kimin gonderdiğini bulabilirler mi
teşekkür ederim başka bir ilden arkadaşım vasıtasıyla göndermeye karar verdim.İsimsiz bile gonderebiliyosun.sadece cevrende olan yerden gonderme.buyuk pttden gonder.her ihtimale karsi.
evet çok zor karışmamak iyi güzel de yazık değil mi eşine kuçucuk kızına. Söylemek çok tehlikeli hele de emin olmadan söylemek. Kız amcamdan 15 yaş kuçuk en az ve cazgır amcamın parasını yiyor bile olabilir. Bugun annem de farklı bir fikir ortaya attı. Bu kız anasına bu lafları ediyorsa belki de amcamı da tehtit ediyordur ayrılamıyordur falan dedi ama bana mantıklı gelmedi kendisi de yanar eğer çıkıp herkese anlatırsa yanlış mıyımYengenin ağzını aramalısın bence böyle birşey başına gelse tutumu ne olur diye. Açıkcası karışmamak mantıklı ama çok çok zor bir durum.
Bu araştırmayı nasıl yapıyosun sen peki?Merhaba arkadaşlarım ablalarım, buyuk bir sorunun içinde hissediyorum kendimi ve iki gundur uyku uyuyamıyorum. Benim bir amcam var evli ve çocuğu var. Biz öyle bir yerde oturuyoruz ki bir kız mahalleden birinin arabasına binse tuhaf karşılanır. Çunku komşuluk olayı yol gibi kimse birbiriyle sıcak değil. Neyse birkaç sene önce bir kızı amcamın arabasnda gordum anormal gelmedi ama annem halam da farklı günlerde gormuşler. Neyse bunlar da anormal değil. Bu yaz amcam tatile gitti. Ama yengemi goturmedi. Neyse zaten yengem denizdi falan sevmez gitmek istememiştir dedik. Dun gordum ki bu kız da aynı tarihlerde aynı tatil beldesinde. Neyse dedim araştırmaya devam ettim. Aynı gun fethiyede aynı yerde paraşütle atlayış yapmışlar. Bu tesadüf olamaz dedim. Sonra amcam can bonomoyu bir kafede dinlediğini söylemişti bir baktım kız da aynı gun aynı kafede can bonomoyu dinlemişüstelik amcam denen adam kızın twitlerini favoriye alıyor sürekli ama kızı takip etmiyor. Bir akıl verin ne yapayım bu arada kız arka apartmanımızda oturuyor kız dediğime bakmayın 26 27 yaşında
teşekkür ederim başka bir ilden arkadaşım vasıtasıyla göndermeye karar verdim.
belirttiğim gibi ben 20 yaşındayım benim yaşlarımda sanmayın diye dedim. Sizin eşiniz sizi aldatsa ve yeğeniniz size söylemese öyle yaşayıp gitse bir gun de sizi bırakıp gitse mutlu olur musunuz yoksa duyup boşanır mıydınız. Çok şaşırıyorum karışma diyenlere.Kız dediğim 26-27 nedir ya ?
O yaştakiler senin için teyze sanırım
Kimsenin ilişkisini karışma onlar barışır sen kötü olursun
İlk başta konser fotografları gordum. Birlikte değl ama şuphelendim. Sonda baktım aynı tarihte paraşutle atlayış yapmışlar tatil beldesinde. Aynu akşam aynı kafede konsere gitmişler. Fotograflarını gordum birlikte değil tabiki ama aynı sokakta oturan insanın tesaduf eseri bunları yapması mumkun değil. Ve bu kız amcamın arabasıyla işe gidip gelen bir kız. Amcam beni 4 yılda bir kere bile metrobuse bırakmadı aynı anda çıktıgımız halde. Oyle kimseyi kolay kolay arabasına alıp işyerine goturebilcek biri değil. Ve twitterdan favorilerini gordum hep o kız. Ve ikisinin de paylaştıkları herkse açık gonderiler ama birbirlerinde ekli değiller.Bu araştırmayı nasıl yapıyosun sen peki?
kız bizim arka apartmanda oturuyor. Sosyal medyada ekli değil fakat gönderileri herkese açık olduğu için fotoğrafları falan görebiliyorum twitterı da herkese açık amcamın da açık. Herşey goruluyor. Arabasında görenler ben annem ve halam. Biz böyle birşey dersek ona neler der bize. Ama babama soyleyceğim. Kanıtlarla birlikte o bize kanıt gostermesek bile inanır. İşte fotoğraflar aynı gun aynı yer. Kızın her tiwitini de favlamış. Kız üzülüyorum gibi birşey yazmış aynı anda amcam da bir sana bir de uzulmene dayanamam demiş. Başka açıklaması yok bence herşey ortada sanki..Kızı nereden tanıyorsunuz siz tanıdığınız biri mi sosyal medya da ekli mi gittiği tatil beldesini, yaptığı paraşüte kadar biliyorsunuz. Ayrıca yengeniz neden eşini tek tatle gönderiyor anlamadım orada zaten bir terslik var bir kadın nasıl gönül rahatlığıyla eşini gönderir ki çok saçma yani. Bir de birinin anlayabileceği düşüncesiyle daha gizli saklı olurlardı diye düşünüyorum sonuçta amcanız da kızda aynı yeri aynı şeyleri paylaşıyorlar ayrıca arabasında gördüklerinde sormamışlar mı kaçıncıya görüyoruz kim o kız diye sonuçta amcanızın arabasında görüyorlar demezler mi ne işin var o kızla arabada diye bir akrabam beni görse sorar yani ne işin vardı diye ayrıca neden bu kadar araştırma gereği duydunuz anlamadım eşi bile bu kadar araştırmıyor herhalde. Bence hiç bulaşmayın inkar eder bir şekilde nasıl ispat edeceksiniz.
amin inşallah teşekkür ederim..Rica ederim canim.haksizliga gelemiyorsun iyide yapiyorsun.kimsenin aptal yerine konma hakki olamaz.ne olursa olsn.boyle pislikler ne es nede cocuk haketmiyo.allah yardimcin olsun.
20 yaşındayımCanım sen kaç yaşındasın?
yok ben de susamam. Yazık günah yengeme çocuğuna. Kim olursa olsun yazık. Karışmasam da ilerde bir gun evi arabayı satıp o kızla kaçsa Allah korusun. En azından babamı ikna edip evi yengemin üzerine falan yaptırtıp sonrayı garantiye alfırabilirim.Herkes karışma demiş.
Bir ben miyim böyle haksızlığa karşı susamayan?
belirttiğim gibi ben 20 yaşındayım benim yaşlarımda sanmayın diye dedim. Sizin eşiniz sizi aldatsa ve yeğeniniz size söylemese öyle yaşayıp gitse bir gun de sizi bırakıp gitse mutlu olur musunuz yoksa duyup boşanır mıydınız. Çok şaşırıyorum karışma diyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?