amcam aldatıyor mu :(

Bence de amcanın işine son versin diğer amcan. Bakalım beş parasız kalınca da amcanı sevecek mi o zilli? Evi de yengenizin üzerine yapıp kadının ve çocuğunun geleceğini garantiye aldınız mı tamamdır. Sonunda da muhtemelen amcan 'Köpekler gibi pişmanım, n'olur affet deyip yengenizin kalbini tekrardan kazanmaya çalışacak, ben ettim sen etme şeytana uydum' falan gibi sözlerle yeniden güven inşa etmeye çalışacak tüm aileye karşı. Artık ondan sonrasına yengeniz karar verir, ister affeder evliliğini sürdürür, ister asla kabul etmez yoluna bakar. Onun bileceği iş. Ben olsam affetmem. Evlilikte sadakatten daha mühim ne olabilir? Bence düşünceleriniz mantıklı. Aileniz de arkanızda hiç korkmayın. Zaten namuslu, dürüst insanların susması bizi bu hale getirdi. Korkacak olan siz değilsiniz, onlar korksun asıl.

evet biliyorum ben konuşamam zaten hem ne diyeceğim ki beni dinlemez bile zaten bilemem nasıl konuşacağımı. Anneme soyledim şimdilik herşeyi gosterdim. Bilgisayara da onemli noktaları kaydettim. Babam da gormuş zamanında arabasında ki kızın anası babası gose olay çıkar yani boyle insanlar. Babam asla anlatmaz ama bir bildiği varsa bile amcamla konuştuysa bile susar. Evindeki huzuru sağlamak için susar, bir de yengem babam internetle alakası olmayan insanlar o yuzden çoğu şeyden bihaberlerdir. Babam da evde dedi evli adamsın çoluğun çocuğun var ne diye tek tatile gidiyorsun dedi. Evde de ben dedim baba sen de git çok çalışmıştı çok yorgundu bir tatil olsun diye ama babama sonuna kadar guvenirim telefonu hep bizim elimizde facebook şifresini biliriz ama babam insan ailesini bırakıp tatile gider mi dedi. O bil biliyor ne kadar abes oldugunu.

evet çok haklısınız teşekkur ederim. O kız yeğenimin yengemin hakkını yiyorsa eğer susarsam ben de ortak olurum. Oncelikle onların arasını bozmaya çalışıcam belkide kız para koparmak için tehtit ediyor. Oncelikle bunu ogrenip daha sonra ayrıntılı bir mektup yazacağım amcama amcama aralarındaki djruma son vermezlerse kanıtları evlerine postalayacağım diyeceğim bakalım gerisi kısmet umarım son verirler..

Benim başıma böyle birşey gelse bir tanesi hariç hiçbir yiğeni benim tarafımda yer almaz biliyor musunuz? Onlara göre ben yabancıyım, amcaları ise kanları canları. Kan bağı bütün diğer insani faktörlerden önde geliyor onlar için. Ne kadar acı. Aileniz düzgün bir aile ki kardeşlerine müdahale etmeyi düşünüyorlar. Benim eltilerim var aldatılan ama hiç kimse onların tarafını tutmaz kardeşlerini savunurlar haksız bile
Şansınız bol olsun, umarım herşey istediğiniz gibi olur. Allah yolunuzu açsın. Allah yardımcınız olsun.

amin çok teşekkür ederim..

Haksızlık Karşısında Susmak Şeytanlıktır... BENCE Amcanın yanına Gidip Uyar Senden.Günah Gitsin... Birden Pat Diye olayı Ortaya Atarsan elinde Patlar.. Babanla Konuş.. Yada Babannen e.Söyle

Haksızlık Karşısında Susmak Şeytanlıktır... BENCE Amcanın yanına Gidip Uyar Senden.Günah Gitsin... Birden Pat Diye olayı Ortaya Atarsan elinde Patlar.. Babanla Konuş.. Yada Babannen e.Söyle
evet pat dye söyleyemem ona da direk söyleyemem ama bahsettiğim gibi yaptıgının nasıl birşey olduğunu ona anlatmam gerekir. Olmadı babama soylerim, anneme söyledim oda kanıt bul ama senin yaptığını bilmesin dedi..

yenge hanım uyuyor mu, annenlere anlat bence
annem biliyor oda dedi demek ki yıllardır var falan diye. Belki babam bile tahmin ediyor ama bilmez ki Facebook falan anlamaz yani.. Yengem de okumamış kendini geliştirmiş ama oda internetten anlamaz ev hanımı eviyle çok ilgilidir en çok ona üzülüyorum. Amcamın hiçbirşeyini eksik etmedi yemegini kıyafetlerini herşeyini dört dörtlük yapardı herkes de onun evine çocuğunu yetiştirişine imrenirfdi. Çok buyuk haksızlık yaptı eğer amcam gerçekten yaptıysa.. Yaptıysa da ortaya çıkarırım olduda inanmadı yengem ailemi de ikna edip evimizi satıp gideriz. Vicdan azabı çekmem en azından..

gerçekten aldatma var bence, bu kdar tesaduf olamaz sonuçta..
hayırlısı olsun çok zor

yengen hiç mi şüphelenmedi acaba.bazısıda sineye çekip sabır ediyor çünkü.aldatan kişiler illaki belli ediyor.ben olsam bende duramam söylerim ama başrol kahramanı amca olunca insan bi korkuyor işte

yengen hiç mi şüphelenmedi acaba.bazısıda sineye çekip sabır ediyor çünkü.aldatan kişiler illaki belli ediyor.ben olsam bende duramam söylerim ama başrol kahramanı amca olunca insan bi korkuyor işte
korku değil aslında da ne diyeceğini bilememek diyelim. Yengem ancak çok net birşey gorduyse anlar yoksa tahmin yurutemez çunku. Amcam dışarıdan bakıldığında gayet eviyle ilgilenen çocuğunu iyi yetiştirmeye çalışan birissi. Belkide suçlu psikolojisidir ben öyle görüyorum. Tek tatile gitmesi de şu şekilde oluyor. Bir arkadaşım beni bedavadan tatile goturecekmiş bir kişilik fazla yeri varmış vs diyor. O yüzden yengem şüphelenmiyor çunku gideceği adamın ismini de veriyor..

canım amcan sağlam adımlar atıyor demekki.direk yengene söyleme o zaman.babana ve annene söyle.onlar ne derse onu yap sonra sana kızmasınlar

canım amcan sağlam adımlar atıyor demekki.direk yengene söyleme o zaman.babana ve annene söyle.onlar ne derse onu yap sonra sana kızmasınlar
evet anneme söyledim babana söyleyelim gösterelim bunları dedi bunlar dediğim favoriye alınan tivitler. Aynı anda aynı yerde olduğunu kanıtlayan fotoğraflar falan. Ben şuan babama söylemek istemiyorum nasıl soyleyeceğimi bile bilmiyorum. Olay buyur hemen ona söyler babam da çok sinirlenir ne olacağını bilemiyorum :/

Kızın ve amcanın aynı tarihlerde aynı yerde olduğunu kanıtlayacak resimleri bir araya getirip, çakma bir face hesapla amcana, kıza ve yengene yollayabilirsin. Artık affedip kabullenmek yengene kalmış olur. Faceden seni bulamaz. Hesap adına olmadığı sürece.

babana söylemeden bi atak yapma bence canım.sonra baban sana patlar neden bana söylemedin diye.babana söyleyeceğin zamanda kanıtlarla git önüne.zaten bi şekilde baban sinirlenip amcanı arayıp olay büyüyecek canım.

evet onları aldım hepsini kaydettm bilgisayara silerler falan diye. Ama posta yoluyla daha doğrusu sahte posta yani sahte bir postacıyla göndermek istiyorum en temizi. Yengeme ilk yollamak istemiyorum daha doğrusu bunu babama sorup karar vericem..
şuan kanıtları topluyorum Facebook adresinin şifresini öğrenmeye çalışıyorum. Ya babama göstereceğim kanıtları ya da postayla amcama ya da kıza atacağım ki son versinler bu işe. İkisi arasında kararsızım. Belkide postayla gönderip sonra hala aynı şekilde devam ettiklerini gorursem babama soylerim. Şuan karar veremedim ama kanıtları toplamaya odaklandım bu ara ..

Annene söylediğini şimdi gördüm. Bence bu saatten sonra bir şekilde uzak yoldan onları uyarırsan olay artık senin başına patlar. Bence artık tamamen bu konudan uzak dur.

Annene söylediğini şimdi gördüm. Bence bu saatten sonra bir şekilde uzak yoldan onları uyarırsan olay artık senin başına patlar. Bence artık tamamen bu konudan uzak dur.
şuan kuzenimin fotoğrafına baktım. Ve o çocuğun bundan sonraki hayatı için yengeme söylemek yerine onları uyarmak istiyorum. Son versinler bu duruma başka hiçbirşey istemiyorum. Yengem de olsa zaten çocuğu için sineye çeker ben olsam çekmem ama onlar benim kadar mantıkla bakamazlar duygusallıkları daha fazladır ki o yaşta ekonomik bir ozgurlugu yok kapıyo çekip çıkamaz. Tek isteğim son vermeleri ve onlara ilişkilerini bildiğimi bir yolla anlatıcam. Eğer son vermezlerse elimdeki herşeyi ortaya çıkaracağımı söyleyeceğim.. Tabiki bunu kimin yaptığını bilmeyecekler..

uyarınca bu aldatmanın sona ereceğini düşünuyormusunuz?
bu çok büyük bir yanılgı olur...en fazla daha temkinli olurlar...sağlam delil toplayıp
ya söyleyeceksiniz yada susacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…