- Konu Sahibi braindamage
-
belirttiğim gibi ben 20 yaşındayım benim yaşlarımda sanmayın diye dedim. Sizin eşiniz sizi aldatsa ve yeğeniniz size söylemese öyle yaşayıp gitse bir gun de sizi bırakıp gitse mutlu olur musunuz yoksa duyup boşanır mıydınız. Çok şaşırıyorum karışma diyenlere.
tu
amin inşallah teşekkür ederim..
20 yaşındayım
yok ben de susamam. Yazık günah yengeme çocuğuna. Kim olursa olsun yazık. Karışmasam da ilerde bir gun evi arabayı satıp o kızla kaçsa Allah korusun. En azından babamı ikna edip evi yengemin üzerine falan yaptırtıp sonrayı garantiye alfırabilirim.
evet başka yolu yok ki zaten yengeme söyleyemem. Nasıl söylenir ki hemm. Onların ikisini biryerde yakalamak var aslında kafamda. Benim gordugumu görünce artık bir son verebilirler belki.Yengen bilse bosanabilecek mi diye sormustum ben sana zaten. Bosanamayacaksa uzme dedim.
Baban alicak karsisina konusacak baska yolu yok.
neden söyleyen kişiye kotu gözle bakıyorsunuz ki anlamıyorum. Yengemin gormsi imkansız ev hanımı dışarıya pek çıkmaz. Ancak annesine kardeşine gider onlar da zaten bizim çevremizde oturuyorlar. Ki öyle bir yerde oturuyoruz ki bilen biri bile olsa hayatta soylemez. Bu yüzden ortaya çıkması zor yani..Sen ve diğerleri Amca'nı o kızla görürken yengenin görmediği duymadığını mı sanıosunuz ?
Aile işlerini karışılmaz enfazla gözünü açarsın çat die yenge amcam seni yarı yaşında kızla aldatıyo dersen olmaz
Kocam beni aldatsa bilen söylemese kırılırım sadece ha kocamı affedersem o söyleyen kişi kötü olur ben hayatıma ya kocamla ya kocamsız devam ederim
neden söyleyen kişiye kotu gözle bakıyorsunuz ki anlamıyorum. Yengemin gormsi imkansız ev hanımı dışarıya pek çıkmaz. Ancak annesine kardeşine gider onlar da zaten bizim çevremizde oturuyorlar. Ki öyle bir yerde oturuyoruz ki bilen biri bile olsa hayatta soylemez. Bu yüzden ortaya çıkması zor yani..
amcan kac yasında ve kac yıllık evli ?Merhaba arkadaşlarım ablalarım, buyuk bir sorunun içinde hissediyorum kendimi ve iki gundur uyku uyuyamıyorum. Benim bir amcam var evli ve çocuğu var. Biz öyle bir yerde oturuyoruz ki bir kız mahalleden birinin arabasına binse tuhaf karşılanır. Çunku komşuluk olayı yol gibi kimse birbiriyle sıcak değil. Neyse birkaç sene önce bir kızı amcamın arabasnda gordum anormal gelmedi ama annem halam da farklı günlerde gormuşler. Neyse bunlar da anormal değil. Bu yaz amcam tatile gitti. Ama yengemi goturmedi. Neyse zaten yengem denizdi falan sevmez gitmek istememiştir dedik. Dun gordum ki bu kız da aynı tarihlerde aynı tatil beldesinde. Neyse dedim araştırmaya devam ettim. Aynı gun fethiyede aynı yerde paraşütle atlayış yapmışlar. Bu tesadüf olamaz dedim. Sonra amcam can bonomoyu bir kafede dinlediğini söylemişti bir baktım kız da aynı gun aynı kafede can bonomoyu dinlemişüstelik amcam denen adam kızın twitlerini favoriye alıyor sürekli ama kızı takip etmiyor. Bir akıl verin ne yapayım bu arada kız arka apartmanımızda oturuyor kız dediğime bakmayın 26 27 yaşında
Kesinlikle karışma.Bu kadar netMerhaba arkadaşlarım ablalarım, buyuk bir sorunun içinde hissediyorum kendimi ve iki gundur uyku uyuyamıyorum. Benim bir amcam var evli ve çocuğu var. Biz öyle bir yerde oturuyoruz ki bir kız mahalleden birinin arabasına binse tuhaf karşılanır. Çunku komşuluk olayı yol gibi kimse birbiriyle sıcak değil. Neyse birkaç sene önce bir kızı amcamın arabasnda gordum anormal gelmedi ama annem halam da farklı günlerde gormuşler. Neyse bunlar da anormal değil. Bu yaz amcam tatile gitti. Ama yengemi goturmedi. Neyse zaten yengem denizdi falan sevmez gitmek istememiştir dedik. Dun gordum ki bu kız da aynı tarihlerde aynı tatil beldesinde. Neyse dedim araştırmaya devam ettim. Aynı gun fethiyede aynı yerde paraşütle atlayış yapmışlar. Bu tesadüf olamaz dedim. Sonra amcam can bonomoyu bir kafede dinlediğini söylemişti bir baktım kız da aynı gun aynı kafede can bonomoyu dinlemişüstelik amcam denen adam kızın twitlerini favoriye alıyor sürekli ama kızı takip etmiyor. Bir akıl verin ne yapayım bu arada kız arka apartmanımızda oturuyor kız dediğime bakmayın 26 27 yaşında
amcam 45 46 yaşındadır tahminen tam net bilmiyorum 15 yıllık da evliler yaklaşık.amcan kac yasında ve kac yıllık evli ?
ya evet o kız sen neye güveniyorsun da evli adamla geziyorsun, hiç korkmuyor musun biri gorur eder. Amcamı geçtim artık ona diyecek kelime bulamıyorum.Hayatta susamazdım heralde. Yengeme asla belli etmezdim ama amcam olacak adamı elin karısına kızına bakmak neymiş,o kızada evli adamla otellerde cafelerde gezmeler neymiş gösterir,burunlarından getirildim
Erkekleri zaten oldum olası anlamadım ama bu kızlarında böyle biraz gezcem,biraz yiycem içicem diye üç kuruşluk macera peşine düşüp kendilerini bu kadar pervasızca kullandırmalarınada inanamıyorum yani
Anlatması bile zor, ama ogrenmesini başka yollardan sağlamak istiyorum.. Öyle desem bu sefer sen nerden biliyorsun falan diyip herşeyi anlattırır ve elimde kanıt fa yoksa onlar herşeyi silerler yine olan bana olur. Onlar yaptığı pislikle kalırlar ortada.Direk söyleme dolaylı yollarla söyle bana kalırsa, yengene imalarda bulun. Kızda amcanın gittiği tatil beldesine hatta aynı otelmiş fln diye anlat.
gonderileri herkese açık ikisinin de. Arkadaşım olmadıkları halde facebooktan falan görebiliyorum. Kızı hiç gormem bile görsem de konuşmam. Zaten öyle bir havası var ki kimseyle konuşmaz öyle zaten gorulmez de mahallede. Yani bu ihtimal zor gibiSen bu bilgileri nereden aldın peki?
Kızla samimiyetin var mı?
Kıza durumları bildiğini hissettir mesela
Bilemiyorum...bunu postaciya sorişte onun eline geçmesini nasıl sağlayabilirim bilemiyorumpostalasam kimin gonderdiğini bulabilirler mi
evet sessiz kalamam dediğiniz çok mantıklı geldi illegal olarak birini tutup mektup gonderebilirim postane olmazsa adrresi falan da bulamaz teşekur ederimBence buna sessiz kalmamalısın yazık günah o kadına da çocuğa da. Amcanın keyfi yerinde tabi. Bence kim olduğunu belli etmeden ilişkilerini bildiğine dair onlara mesaj at. Bunu nereden yapacağın da senin elinde. Amcanın iş yerine bir mektup gönderip bunu yapabilirsin ama ciddi ciddi bir mektup olmasın bir arkadaşından falan rica et yalandan postacılık oynasın mektuba da kendini belli etmeden onlar hakkında bildiklerini yaz ve tehtid et. Amcanın etekleri tutuşsun biraz kim olduğunu düşünerek geçirsin zamanını kızla eğlenerek eşini aldatarak değil.
yengem öğrenirse ve inanmazsa ne hali varsa görsün beni ilgilendirmez. Ama babam bana asla cephe almaz. Ben aptal yada kotu niyetli bir insan değilim babam da bilir benim ne kadar zeki oldugumu ve herşeyi gosterdiğim an zaten tamamen inanır. Uç maymunu oynayup o ara da amcam o kızla kaçsa gitse kızını ve eşini öylece bıraksa daha mı iyi olur??amcan aile büyüklerinden olduğu için kabak senin başında patlayabilir.sonra baban ve yengen sana cephe alabilirler.çünkü bu tip insanlar üste çıkmak için seni karalar.bence üç maymunu oyla..
evet ama benim gibi bilip de elbet çıkar diye düşünen insanlar olduğu surece çıkmaAldattığı açık seçik ortada ama sen bu işe hiç karışma bence. Arada kalan sen olursun, yuva yıkan pozisyonuna bile düşersin. Zaten aldatıyorsa ve aldattığı kız da bu kadar yakınınızdaysa elbet açığa çıkacaktır bir gün.
Canım seni tebrik etmek istiyorum. Sözkonusu kişi amcan ve sen herşeyi göze alarak dürüstçe haklının yanında yer alıp bu iğrençliği günyüzüne çıkarmaya çalışıyorsun. Bütün sayfaları okudum. Evet kabak senin başına patlayacak, evet yengen sana teşekkür etmek yerine belki de sana cephe alacak, evet amcan pişkin pişkin ben yapmadım öyle birşey diye sana iftira bile atabilecek; ama bütün bunlar onurlu, namuslu bir insan için asla korkutucu değildir. Seni gerçekten yürekten kutlarım. Tavsiyem ise bu işi aklı başında bir büyüğünle(senin de planladığın gibi) baban ile görüşüp istişare ederek halletmen. Bütün kanıtları yazılı ve görsel olarak hazırla. Yengen boşanmak isterse mahkemeye sunacağı deliller olsun elinde. Allah senden razı olsun, senin gibi insanların sayısını artırsın.Merhaba arkadaşlarım ablalarım, buyuk bir sorunun içinde hissediyorum kendimi ve iki gundur uyku uyuyamıyorum. Benim bir amcam var evli ve çocuğu var. Biz öyle bir yerde oturuyoruz ki bir kız mahalleden birinin arabasına binse tuhaf karşılanır. Çunku komşuluk olayı yol gibi kimse birbiriyle sıcak değil. Neyse birkaç sene önce bir kızı amcamın arabasnda gordum anormal gelmedi ama annem halam da farklı günlerde gormuşler. Neyse bunlar da anormal değil. Bu yaz amcam tatile gitti. Ama yengemi goturmedi. Neyse zaten yengem denizdi falan sevmez gitmek istememiştir dedik. Dun gordum ki bu kız da aynı tarihlerde aynı tatil beldesinde. Neyse dedim araştırmaya devam ettim. Aynı gun fethiyede aynı yerde paraşütle atlayış yapmışlar. Bu tesadüf olamaz dedim. Sonra amcam can bonomoyu bir kafede dinlediğini söylemişti bir baktım kız da aynı gun aynı kafede can bonomoyu dinlemişüstelik amcam denen adam kızın twitlerini favoriye alıyor sürekli ama kızı takip etmiyor. Bir akıl verin ne yapayım bu arada kız arka apartmanımızda oturuyor kız dediğime bakmayın 26 27 yaşında
Ben de teşekkür ederim size evet empati yaparak yaklaşıyorum benim başıma gelse nolur diyorum. Varsın herkes beni yuva yıkmakla suçlasın ben kanıtımı ortaya çıkardıktan sonra annem babam bana inandıktan sonra ki anneme anlattım inanıyor bana. Ablam kardeşim de inanıyor geri kalan insanların ne duşundukleri umrumda olmuyor pek. Ben kendime uygun olanı yapayım da varsın onlar beni yuva yıkıcı olarak görsünler. Zaten akıllı insan benim bu durumdan hiçbir çıkarım olmayacağını anlayacaltır. Bu yala geldim mühendis oldum onlarca yıl okul okudum aptal olsam neden böyle birşey yapayım. Bundan ne çıkarım olabilir. Mahallede üniversite okuyan 3 kişi vardı onlar da ben ablam ve kardeşim. Yani demem o ki benim bunlarla hiçbir derdim olamaz. İnsanlar da bunu biraz duşunurlerse anlayacaklardır. Şuan tek isteğim amcamın işine son verilmesi(diğer amcam tarafından) ve oturduğumuz apartmanda onun üzerine hiçbir hak olmaması. Yengem kalsın bu apartmanda dilediği kadar ama amcam eğer böyle birşey yaptıysa kapıdan içeri giremesin tüm aleme rezil olsun..Canım seni tebrik etmek istiyorum. Sözkonusu kişi amcan ve sen herşeyi göze alarak dürüstçe haklının yanında yer alıp bu iğrençliği günyüzüne çıkarmaya çalışıyorsun. Bütün sayfaları okudum. Evet kabak senin başına patlayacak, evet yengen sana teşekkür etmek yerine belki de sana cephe alacak, evet amcan pişkin pişkin ben yapmadım öyle birşey diye sana iftira bile atabilecek; ama bütün bunlar onurlu, namuslu bir insan için asla korkutucu değildir. Seni gerçekten yürekten kutlarım. Tavsiyem ise bu işi aklı başında bir büyüğünle(senin de planladığın gibi) baban ile görüşüp istişare ederek halletmen. Bütün kanıtları yazılı ve görsel olarak hazırla. Yengen boşanmak isterse mahkemeye sunacağı deliller olsun elinde. Allah senden razı olsun, senin gibi insanların sayısını artırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?