- 11 Ocak 2022
- 593
- 772
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
bayramdan sonra illa bi gidilir mangal yapılır ben de gitmeyi düşünüyorum neden onların yüzünden geri kalayım kiAmcan 7 köyün ağası gibi tavır almayı bırakmalı.
Yenegenin ve amcanın etrafında dönmüyor bu dünya.
Senin yerinde olsam giderim,tatilimi yaparım.
Hiç bunlarında huyuna gitmeye çalışmam.
Ne zaman özür diler doğru bir şekilde davranırlar o zaman karşılık veririm.
Ailenizde ki bazı kimseler çok kaldırmış o amcayla yengenin popousunu
Nedne sen kaçıyorsun rahatsızsalarsa onlar gelmesin gayret neşeli modunuz yüksek onları görmezden gelerek bayramı geçirin Buda onlara yeterkızlar 5 yıl kadar önce amcamın yanına gitmiştik gezmeye annemler önden gitti ben de sınavlarımı bitirip gidecektim uçağım 3 kere üst üste rötar yaptı gittim .havaalanına gidince annemi aradım geldim falan diye amcamla aynı yerde sanıyorum annemi meğer amcam evde değilmiş . amcamda triplendi bana neden bana söylemiyorsun diye .neyse arabayla beni almaya geldi hiç konuşmuyor bi hoşgeldin yok bi şey yok. sus pus geldik. yengem kapıyı açar açmaz kocam çok bekledi havaalanında dedi. çok içerledim durumu .kırıldım ama belli etmedim. sonra 1 yıl kadar sonra bnm nişanım oldu yengem de kızını kuaföre getirdi neymiş ben ona hoşgeldin dememişim ki dedim amcam ordan beridir benimle konuşmuyor.nişanıma falan da tişörtle spor ayakkabıyla geldi ki durumları çok iyi.yengem sökük etekle geldi. düğünümde amcam nikah şahidim olsun dedi babam amcam kabul etmemiş.yengem zaten düğüne gelmedi. sorum şu bizim yayla gibi bir yerde evimiz var her bayram orda ailecek toplanırız .biz zaten yazın hep gidiyoruz da amcamlar geldiler şu an ailecek ordalar ben gitmedim hata mı yapıyorum sizce ? ev babamın evi. cümbür cemaat ordalar.kendimi soyutlamış mı oluyorum gitsem mi arada kaldım?
Ayyyy nasıl da sindirmiş, üste çıkarak nasıl manipüle etmişler sizi ya.. hayır ortada basit bir düşüncesizlik var sadece ki yaşınızı hesaba katınca yani olabilir. Bu ne böyle sanki canlarına, mallarına, namuslarına kastedmişsin gibi tavırlar haller ya..kızlar 5 yıl kadar önce amcamın yanına gitmiştik gezmeye annemler önden gitti ben de sınavlarımı bitirip gidecektim uçağım 3 kere üst üste rötar yaptı gittim .havaalanına gidince annemi aradım geldim falan diye amcamla aynı yerde sanıyorum annemi meğer amcam evde değilmiş . amcamda triplendi bana neden bana söylemiyorsun diye .neyse arabayla beni almaya geldi hiç konuşmuyor bi hoşgeldin yok bi şey yok. sus pus geldik. yengem kapıyı açar açmaz kocam çok bekledi havaalanında dedi. çok içerledim durumu .kırıldım ama belli etmedim. sonra 1 yıl kadar sonra bnm nişanım oldu yengem de kızını kuaföre getirdi neymiş ben ona hoşgeldin dememişim ki dedim amcam ordan beridir benimle konuşmuyor.nişanıma falan da tişörtle spor ayakkabıyla geldi ki durumları çok iyi.yengem sökük etekle geldi. düğünümde amcam nikah şahidim olsun dedi babam amcam kabul etmemiş.yengem zaten düğüne gelmedi. sorum şu bizim yayla gibi bir yerde evimiz var her bayram orda ailecek toplanırız .biz zaten yazın hep gidiyoruz da amcamlar geldiler şu an ailecek ordalar ben gitmedim hata mı yapıyorum sizce ? ev babamın evi. cümbür cemaat ordalar.kendimi soyutlamış mı oluyorum gitsem mi arada kaldım?
Babanın evi orası neden gitmiyorsunki ben olsam giderdim. Benimle derdi olan gelmesinkızlar 5 yıl kadar önce amcamın yanına gitmiştik gezmeye annemler önden gitti ben de sınavlarımı bitirip gidecektim uçağım 3 kere üst üste rötar yaptı gittim .havaalanına gidince annemi aradım geldim falan diye amcamla aynı yerde sanıyorum annemi meğer amcam evde değilmiş . amcamda triplendi bana neden bana söylemiyorsun diye .neyse arabayla beni almaya geldi hiç konuşmuyor bi hoşgeldin yok bi şey yok. sus pus geldik. yengem kapıyı açar açmaz kocam çok bekledi havaalanında dedi. çok içerledim durumu .kırıldım ama belli etmedim. sonra 1 yıl kadar sonra bnm nişanım oldu yengem de kızını kuaföre getirdi neymiş ben ona hoşgeldin dememişim ki dedim amcam ordan beridir benimle konuşmuyor.nişanıma falan da tişörtle spor ayakkabıyla geldi ki durumları çok iyi.yengem sökük etekle geldi. düğünümde amcam nikah şahidim olsun dedi babam amcam kabul etmemiş.yengem zaten düğüne gelmedi. sorum şu bizim yayla gibi bir yerde evimiz var her bayram orda ailecek toplanırız .biz zaten yazın hep gidiyoruz da amcamlar geldiler şu an ailecek ordalar ben gitmedim hata mı yapıyorum sizce ? ev babamın evi. cümbür cemaat ordalar.kendimi soyutlamış mı oluyorum gitsem mi arada kaldım?
Boşver sülale işlerini...Derdin bu olsunkızlar 5 yıl kadar önce amcamın yanına gitmiştik gezmeye annemler önden gitti ben de sınavlarımı bitirip gidecektim uçağım 3 kere üst üste rötar yaptı gittim .havaalanına gidince annemi aradım geldim falan diye amcamla aynı yerde sanıyorum annemi meğer amcam evde değilmiş . amcamda triplendi bana neden bana söylemiyorsun diye .neyse arabayla beni almaya geldi hiç konuşmuyor bi hoşgeldin yok bi şey yok. sus pus geldik. yengem kapıyı açar açmaz kocam çok bekledi havaalanında dedi. çok içerledim durumu .kırıldım ama belli etmedim. sonra 1 yıl kadar sonra bnm nişanım oldu yengem de kızını kuaföre getirdi neymiş ben ona hoşgeldin dememişim ki dedim amcam ordan beridir benimle konuşmuyor.nişanıma falan da tişörtle spor ayakkabıyla geldi ki durumları çok iyi.yengem sökük etekle geldi. düğünümde amcam nikah şahidim olsun dedi babam amcam kabul etmemiş.yengem zaten düğüne gelmedi. sorum şu bizim yayla gibi bir yerde evimiz var her bayram orda ailecek toplanırız .biz zaten yazın hep gidiyoruz da amcamlar geldiler şu an ailecek ordalar ben gitmedim hata mı yapıyorum sizce ? ev babamın evi. cümbür cemaat ordalar.kendimi soyutlamış mı oluyorum gitsem mi arada kaldım?
Git git git git (tezahürat yapıyorum)kızlar 5 yıl kadar önce amcamın yanına gitmiştik gezmeye annemler önden gitti ben de sınavlarımı bitirip gidecektim uçağım 3 kere üst üste rötar yaptı gittim .havaalanına gidince annemi aradım geldim falan diye amcamla aynı yerde sanıyorum annemi meğer amcam evde değilmiş . amcamda triplendi bana neden bana söylemiyorsun diye .neyse arabayla beni almaya geldi hiç konuşmuyor bi hoşgeldin yok bi şey yok. sus pus geldik. yengem kapıyı açar açmaz kocam çok bekledi havaalanında dedi. çok içerledim durumu .kırıldım ama belli etmedim. sonra 1 yıl kadar sonra bnm nişanım oldu yengem de kızını kuaföre getirdi neymiş ben ona hoşgeldin dememişim ki dedim amcam ordan beridir benimle konuşmuyor.nişanıma falan da tişörtle spor ayakkabıyla geldi ki durumları çok iyi.yengem sökük etekle geldi. düğünümde amcam nikah şahidim olsun dedi babam amcam kabul etmemiş.yengem zaten düğüne gelmedi. sorum şu bizim yayla gibi bir yerde evimiz var her bayram orda ailecek toplanırız .biz zaten yazın hep gidiyoruz da amcamlar geldiler şu an ailecek ordalar ben gitmedim hata mı yapıyorum sizce ? ev babamın evi. cümbür cemaat ordalar.kendimi soyutlamış mı oluyorum gitsem mi arada kaldım?
Burda biraz da yengeniz gaza getirmiş. Bence geri kalmayın mis gibi yaylanız varmış bu ekonomide gidecek yer kalmadı üstelik de kendi evinizmiş. Yengenizin amacı da sizi uzaklaştırmak belli ki.kızlar 5 yıl kadar önce amcamın yanına gitmiştik gezmeye annemler önden gitti ben de sınavlarımı bitirip gidecektim uçağım 3 kere üst üste rötar yaptı gittim .havaalanına gidince annemi aradım geldim falan diye amcamla aynı yerde sanıyorum annemi meğer amcam evde değilmiş . amcamda triplendi bana neden bana söylemiyorsun diye .neyse arabayla beni almaya geldi hiç konuşmuyor bi hoşgeldin yok bi şey yok. sus pus geldik. yengem kapıyı açar açmaz kocam çok bekledi havaalanında dedi. çok içerledim durumu .kırıldım ama belli etmedim. sonra 1 yıl kadar sonra bnm nişanım oldu yengem de kızını kuaföre getirdi neymiş ben ona hoşgeldin dememişim ki dedim amcam ordan beridir benimle konuşmuyor.nişanıma falan da tişörtle spor ayakkabıyla geldi ki durumları çok iyi.yengem sökük etekle geldi. düğünümde amcam nikah şahidim olsun dedi babam amcam kabul etmemiş.yengem zaten düğüne gelmedi. sorum şu bizim yayla gibi bir yerde evimiz var her bayram orda ailecek toplanırız .biz zaten yazın hep gidiyoruz da amcamlar geldiler şu an ailecek ordalar ben gitmedim hata mı yapıyorum sizce ? ev babamın evi. cümbür cemaat ordalar.kendimi soyutlamış mı oluyorum gitsem mi arada kaldım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?