- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.789
- 408
benimde sürekli kist oluşur vücudumda, 16 yaşımdan beri pcos var zaten.bir kerede çikolata kistim patlamıştı, acil ameliyat falan dediler özelde, dinlemedim araştırma hastanesine gittim, etrafa zarar vermemiş beklemede kalıcaz dediler. yattım hastanede 5-6 gün çıktım, ucuz atlattım yani. sevgilim hep yanımdaydı o süreçte, sonra içime sinmedi bişeyler, korktum sonum ne olacak diye bir Prof a gittim muayene olmaya, yanımda sevgilimle (ailemden uzakta üniversite okurken geldi bunlar başıma). erkek arkadaşıysan sende beni iyi dinle diye anlattı bize, şimdi sıkıntı çekiyorsun ama ileride çocuk sahibi olmak dışında bir sıkıntın olmaz. karar verirsende gelirsin tüp bebek yaparız, üzülecek bir şey yok falan diye. özellikle sevgilime baka baka söyledi çok tatlı bir adamdı. ne ben ne de erkek arkadaşım çok umursamadık bu durumu açıkçası, evlendik sonra, doktorun dediklerinden dolayı rahat davrandık, korunmadık. evliliğimin ikinci ayında hamile kalmışım, ben yine kist sandığımdan sallamadım 11.haftada öğrendim hamile olduğumu. şartlar öyle gelişmeseydi ne zaman söylerdim ona bilmiyorum. ilişkimiz ciddiye doğru meyillendiğinde söylerdim herhalde, daha öncesinde değil. dr bana stresten uzak durmak en büyük ilacın olur demişti, evlendikten sonra gerçekten sinir-stressten uzak, doğayla içiçe 3 -4 ay geçirme şansım oldu. onun etkisi olduğuna inanıyorum ben. umarım her şey sizin içinde çok kolay, sıkıntısız olur.