Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sanki iki kaş aram hala tam olarak inmedi gibi benm ya, benmle aynı dönemlerde olanlar sizin de şiş gibi mi?

sen nezaman olmustun ameliyatini, bana yarin dort hafta olucak ama hala tam olarak inmedi, ilk zamanlara göre daha az sis ama hala ben burdayim diye bagriyor, doktoruma sormustum o kikirdak sislikle beraber iner dedi, bekleyip gorucez artik

Bana daha 4 hafta oldu ama kisinide gore degisebilir cunku benle ayni gun kizkardesimde oldu onunki alci çiktiktan bir gun sonra fis dige indi benimki ise yeni yeni bi iniyor bi çikiyor, sislikler tamiyle inince degisebilir, 6 ayi bi bekle bakalim yada doktoruna danis ben oyle yapmistim canim uzgunum daha fazla bi bilgim yok

kızlar 4-5 ay oldu burun arası sislikler inmedi yorumlarınızı okuyunca morelim sıfırlanıyor

bence moralimizi boşuna bozuyoruz... hafta sonu çok üzüldüm, dayanamadım doktora gittim sabah... burnumun üstündeki şişleri gösterip geçip geçmiyceini sordum, o da nereye çok işlem yaptıysa oranın çok şişeceğini 6 ay sonrasında burnumu benim bile tanıyamiycaamı söyledi. sonuçta iki kaş arasına vücudunuzun başka bir yerinden kıkırdak vs alıp koymadıysa, eninde sonunda inecektir. önemli olan da sonuçtur zaten haksız mıyım :)

kızlar birde sizin burnunuzda da kan pıhtıları mürfe olmusmuydu?
doktorum ete yapısmıs alamıcaz kendisinin düşmesi gerek demişti. krem sürüyorum ama düşmüyor. acaba buhar uygulaması yapsam zarar verir mi?

Ameliyattan sonra üst dudağını oynatamıyan oldumu?Benim 5. günüm Alçılarım çıkmadı daha Doktorum üst dudakla ile ilgili bişey demediği için ilk başlarda farkına varmadım alçılar çıktıktan oynayabilcekmi yoksa bu sorun bir tek bendemi var?mafoldumben

üst dudagın asırı sistir ben de agzımı bile acamıyordum :)

benim 21 gün oldu hala üst dudak biraz sis

ay bende hiç değişiklik yok kızlar yaa am.old. bilemeyenler anlamıyolar hiç kafamçokkarıştı burnumu tek takıntı haline getiren benmişim demek... herkes burnuma bakıyor sanırdım bide

benimkini de anlamıyorlar ve bu beni üzüyor. acaba hiç mi değişiklik yok diyorum. demek ki burna fokuslanan yokmuş delikafadulden

benimkini de anlamıyorlar ve bu beni üzüyor. acaba hiç mi değişiklik yok diyorum. demek ki burna fokuslanan yokmuş delikafadulden

pazaretsi ise gidince ameliyat oldugumu bilmeyenler coktu. kimisi burnun büyümüs bazıları hiçbisey olmamıs gibi yıllık izindemiydin yoktun diye konustu. ameliyat oldum diyincee yaaa nerden niye haberimiz olmadı dedi.demek ki benimkinde de belirgin bir fark yokmus:sinifsinif:

ne kötü bilirim, o kadar emeğe yazık! insan ''aaa sende bi güzellik var ya, dur bakim estetik mi oldun?'' denmesini bekliyor. :sinifsinif:

sen kime oldun?

mesa hastanesinde gökhan adanalı

bende dedim benim dr mu yaptı bunu da -tatlicadiarzu-

estetisyenler psikoloj dersi de almalı bence. kendileri yaşamadıkları için hasta psikolojisinden haberleri yok. yapıp çıkıyor adam. demiyor ki ben bu parayı hakettim mi, hastamı ne kadar memnun ettim. aaa yine sinirlendim klava:

tek bildikleri dogal olsun dogal olsun... tamam dogallik güzel ama birazda hastanın düşüncelerinede önem verseler. doktorum zamanla istediğin gibi olacak dedi insallah dediği gibi olur.

tek bildikleri dogal olsun dogal olsun... tamam dogallik güzel ama birazda hastanın düşüncelerinede önem verseler. doktorum zamanla istediğin gibi olacak dedi insallah dediği gibi olur.

tek dedikleri bu zaten zamanla şişlikler inecek güzelleşecek vs alçı açıldığında büyükse küçülmüyor işte. inceliyor sadece.

Kızlar daha karar vermedim ama ilerisi için sağlıgım için ameliyat olmam lazım deviasyondan.Olursam diyorum estetikte yaptırayım..Sizlere bir kaç sorum olucaktı:1rolleyes:

1.Deviasyon ve estetik ameliyat olunca hem K.B.B ek olarakta ameliyata estetik dr giriyormu .Yoksa tek drmu yapıyor bütün işlemleri????

2. DEvisyon +estetik ameliyat kaç saat sürüyor????

3.Ameliyattan önce lağma :)bişi yapılıyormu kaydirigubbakcemile3

4.Eğerki belli şeylere karşı allerjisi olanlar için ek nlem alınıyormu????

5.Ameliyat sonrası tamponlar çıkarılırken acıyormu :))?????

balsuratım hemen cevap vereyim sana. benim deviasyon + estetikti.

1- sadece estetisyen girdi. deviasyonu kbb cinin yaptığını ilk senden duydum.

2- 1,5 saatte çıktım.

3- lağman yapılmıyor kız doğum mu bu kaydirigubbakcemile3 ancak 8 saat öncesinden yeme, içme ve sigara yasak.

4- önce tahlil yapılıyor, hehangi bişeye karşı alerjin var mı soruluyor ve ameliyat boyunca zaten anestezist orda durmak zorunda. tabi baygın olduğun için göremiyosun da. aksi durumda müdahale etmesi için olmak zorunda.

5- tampon çıkarken kesinlikle acımıyor, cımbız gibi bişeyle çıkarıveriyo, bikaç sn lik bi işlem. ama dikişler alınırken gözlerimden yaşlar gelmişti. dr un elinin çabuk olması lazım.

arkadaşım sana tavsiyem dr meselesini çok araştır, hasta yorumları çok önemli. çok dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…