E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Ameliyattan sonra üst dudağını oynatamıyan oldumu?Benim 5. günüm Alçılarım çıkmadı daha Doktorum üst dudakla ile ilgili bişey demediği için ilk başlarda farkına varmadım alçılar çıktıktan oynayabilcekmi yoksa bu sorun bir tek bendemi var?mafoldumben
ay bende hiç değişiklik yok kızlar yaa am.old. bilemeyenler anlamıyolar hiç kafamçokkarıştı burnumu tek takıntı haline getiren benmişim demek... herkes burnuma bakıyor sanırdım bide
benimkini de anlamıyorlar ve bu beni üzüyor. acaba hiç mi değişiklik yok diyorum. demek ki burna fokuslanan yokmuş delikafadulden
pazaretsi ise gidince ameliyat oldugumu bilmeyenler coktu. kimisi burnun büyümüs bazıları hiçbisey olmamıs gibi yıllık izindemiydin yoktun diye konustu. ameliyat oldum diyincee yaaa nerden niye haberimiz olmadı dedi.demek ki benimkinde de belirgin bir fark yokmus:sinifsinif:
ne kötü bilirim, o kadar emeğe yazık! insan ''aaa sende bi güzellik var ya, dur bakim estetik mi oldun?'' denmesini bekliyor. :sinifsinif:
sen kime oldun?
benimkini de anlamıyorlar ve bu beni üzüyor. acaba hiç mi değişiklik yok diyorum. demek ki burna fokuslanan yokmuş delikafadulden
mesa hastanesinde gökhan adanalı
bende dedim benim dr mu yaptı bunu da -tatlicadiarzu-
estetisyenler psikoloj dersi de almalı bence. kendileri yaşamadıkları için hasta psikolojisinden haberleri yok. yapıp çıkıyor adam. demiyor ki ben bu parayı hakettim mi, hastamı ne kadar memnun ettim. aaa yine sinirlendimklava:
tek bildikleri dogal olsun dogal olsun... tamam dogallik güzel ama birazda hastanın düşüncelerinede önem verseler. doktorum zamanla istediğin gibi olacak dedi insallah dediği gibi olur.
Kızlar daha karar vermedim ama ilerisi için sağlıgım için ameliyat olmam lazım deviasyondan.Olursam diyorum estetikte yaptırayım..Sizlere bir kaç sorum olucaktı:1rolleyes:
1.Deviasyon ve estetik ameliyat olunca hem K.B.B ek olarakta ameliyata estetik dr giriyormu .Yoksa tek drmu yapıyor bütün işlemleri????
2. DEvisyon +estetik ameliyat kaç saat sürüyor????
3.Ameliyattan önce lağma :)bişi yapılıyormu kaydirigubbakcemile3
4.Eğerki belli şeylere karşı allerjisi olanlar için ek nlem alınıyormu????
5.Ameliyat sonrası tamponlar çıkarılırken acıyormu :))?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?