E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
kısa bir süreligine aranızdan ayrılıyorum kızlarr :a015: kamu görevi beni bekler -tatlicadiarzu- topic sana emanet masummasalımm opuyorumnanaktan yoklugumu aratmayın geldigimde topic 2. sayfaya düsmemis olsun kaydirigubbakcemile3
nereyeee, ne göreviiiiiii?
cnm ben gidiyorum araştırma görevlisi olarak adanada üniversitede göreve baslıyorum, orada yerlesene kadar nete giremeyecegim :gitme:
cnm ben gidiyorum araştırma görevlisi olarak adanada üniversitede göreve baslıyorum, orada yerlesene kadar nete giremeyecegim :gitme:
ben hala nefes alamıyorum kızlar ne zaman düzelcek bu yaaa...bu arada ebrucum hayırlı olsn...seni özlücezzzz
hayırlı olsun ebrucum. internet kafeden falan gir arada unutma bizi a.s.
çok sevindim ebrucum. hayırlı olsun. yerleşmende kolaylık diliyorum. görüşürüz opuyorumnanaktan
ben hala nefes alamıyorum kızlar ne zaman düzelcek bu yaaa...bu arada ebrucum hayırlı olsn...seni özlücezzzz
sagolun kızlar kaldıgım yerde wireless varmıs hemen geldim arayı acmadım bakın kaydirigubbakcemile3
ben ameliyat olduğum ilk günde dedim bugünde diyorum bu kadar çileye değmez bence 1 sene normale dönemiyorsun ne biçim bi amelytsa 2 saat sürüyor ama etkileri 1 sene
Deme ya .. Korkutma sayılı gün kalmışken :1no2:
Evet çilesi çok ama sonucu güzel.İlk günler acayip pişmanlık yaşıyorsun.Psikolojin bozuluyor.Panik ataklar falan.Ama dediğim gibi her güzele şeyin bir bedeli vardır.Madem kararaını vermişsin hiç korkmana gerek yok valla bak dediğim gibi gözünde büyütürsen eğer ameliyat sonrası zor geçer.Bana bakacak kimsem yoktu.Yapayalnızdım.Çok sıkıntı çektim.Ne yemek yapan ne temizlik yapan.Günlerce aç kaldım.Çok çektim ben.Ama senin ailende yanındaysa onlar sana bakarlar.Yatakta rahat rahat geçirirsin.Tamponlar ve özelliklede alçı çıktıktan sonra acayip rahatlarsın zaten.
canım hayırlı olsun cok sevindim senin adına..bir an kayboldun diye üzüldüm neyseki wireless varmış:1hug:
sagol canım tsk ederim, wireless a uzun süre katlanamıyorum bas agrısı yapıyor bende ama işte kk için çekilir :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?