Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir sene oldu hala okyanus suyu mu kullanıyorsun :O
ben 1.5 ay sonra bıraktım okyanus suyunu yaa

bende kullanmadım ya,doktorum alışkanlık yapacağını söyledi,eğer hep kullanırsan burun nefes almak için sürekli onu ister dedi,hafiften su çek,sık sık banyo yap daha iyi olur dedi. o yüzden bende ilkini bitirdim bi daha almadım okyanus suyunu.

kızlar benim burnumda hala kanlı mürfeler var ve düşmedi. doktorum buhar banyosu yap. yumusasın düser dedi. bugün deneyecem. eger işe yararsa sizde yapın

butterfly cnm sık sık banyo yaparsan da yumusatır yani banyoda suyun buharı da yumusatır, bana doktorum sık sık banyo yap demisti

kısa bir süreligine aranızdan ayrılıyorum kızlarr :a015: kamu görevi beni bekler -tatlicadiarzu- topic sana emanet masummasalımm opuyorumnanaktan yoklugumu aratmayın geldigimde topic 2. sayfaya düsmemis olsun kaydirigubbakcemile3

nereyeee, ne göreviiiiiii?

cnm ben gidiyorum araştırma görevlisi olarak adanada üniversitede göreve baslıyorum, orada yerlesene kadar nete giremeyecegim :gitme:

hayırlı olsun ebrucum. internet kafeden falan gir arada unutma bizi a.s.

arkadaşlar ben de ameliyat olalı tam 2 ay oldu,benimde burnumun sağ tarafında hala kemer gibi duran bi çıkıntı var,doktoruma söyledim şişlikler insinde bakarız dedi..umarım sizin dediğiniz gibi şiştir,moralimi çok bozuyor..

ben hala nefes alamıyorum kızlar ne zaman düzelcek bu yaaa...bu arada ebrucum hayırlı olsn...seni özlücezzzz

Kızlar bu nefes sorununa doktor ne söylüyor.Zamanlamı geçicekmiş

hayırlı olsun ebrucum. internet kafeden falan gir arada unutma bizi a.s.

çok sevindim ebrucum. hayırlı olsun. yerleşmende kolaylık diliyorum. görüşürüz opuyorumnanaktan

ben hala nefes alamıyorum kızlar ne zaman düzelcek bu yaaa...bu arada ebrucum hayırlı olsn...seni özlücezzzz

sagolun kızlar kaldıgım yerde wireless varmıs hemen geldim arayı acmadım bakın kaydirigubbakcemile3

sagolun kızlar kaldıgım yerde wireless varmıs hemen geldim arayı acmadım bakın kaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsun cok sevindim senin adına..bir an kayboldun diye üzüldüm neyseki wireless varmış:1hug:

ben ameliyat olduğum ilk günde dedim bugünde diyorum bu kadar çileye değmez bence 1 sene normale dönemiyorsun ne biçim bi amelytsa 2 saat sürüyor ama etkileri 1 sene

Deme ya .. Korkutma sayılı gün kalmışken :1no2:

Deme ya .. Korkutma sayılı gün kalmışken :1no2:

Evet çilesi çok ama sonucu güzel.İlk günler acayip pişmanlık yaşıyorsun.Psikolojin bozuluyor.Panik ataklar falan.Ama dediğim gibi her güzele şeyin bir bedeli vardır.Madem kararaını vermişsin hiç korkmana gerek yok valla bak dediğim gibi gözünde büyütürsen eğer ameliyat sonrası zor geçer.Bana bakacak kimsem yoktu.Yapayalnızdım.Çok sıkıntı çektim.Ne yemek yapan ne temizlik yapan.Günlerce aç kaldım.Çok çektim ben.Ama senin ailende yanındaysa onlar sana bakarlar.Yatakta rahat rahat geçirirsin.Tamponlar ve özelliklede alçı çıktıktan sonra acayip rahatlarsın zaten.

Güzel ve sağlıklı bir burnumun olabilmesi için katlanmak zorundayım tabiki. Çabucak olup biter inşallah şükür ki yanımdalar.. Çok geçmiş olsun canım ..

canım hayırlı olsun cok sevindim senin adına..bir an kayboldun diye üzüldüm neyseki wireless varmış:1hug:

sagol canım tsk ederim, wireless a uzun süre katlanamıyorum bas agrısı yapıyor bende ama işte kk için çekilir :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…