Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben hem deviasyon hem estetik yaptırdım iki doktor girdi. yoplam 2,5 saat sürmüş. ameliyattan önceki gün anestezi doktoru uzun bir konusma yapmıstı. hangi ilaçları kullandın hangi hastalıkların var alerjilerin var mı? gibi sorularla anestezik anlamda ameliyata uygın olup olmadıgını ölcüyor. tambonlar cıkarılırken fazla acımadı ama alcı cıkartılırken acımıstı

Lağma :))evet biraz saçma oldu ama sorayım dedimkaydirigubbakcemile3

Eevt daha nceden narkoz almıştım anestezici sorular sormuştuu :))

Bilmemki 9 yıl önce gittiğim K.B.B ci hem ameliyatımı yapıcaktı hemde estetik o yüzden sordum :)))

Demek dikişler alınırken acıyor:gitme: herkezin böyle çok acıyormuki :sinifsinif:
dikişler burun içindemi oluyor dıştamı kaydirigubbakcemile3

Aslında nasıl doktor araştıracağımı hiç bilmiyorum amelaıyattı BURSADA olmayı düşünüyorum..Ailem orda ben başka şehirdeyim .burdanda nasıl araştırma yapıcam bilmiyorum en iyisi aileme şimdiden söyleyim ben dr araştırması .Birde K.K dan bakımm..ASlında bursa acıbadem hastanesinde ist,yorum ama annem 10 milyara çıkamazzsın ordan diyor..Peki fiyatalarr nasıl kızlar çok soru sordum kusura bakmayın:asigim:

:asigim:Canım bilgilendirdiğin için sanada teşekkür ederim.Ne yapalım artık ameliyat sonrası acılara dayanmak zorundayız:sinifsinif:Şimdi çektirklerimin dahada azını belkide çekerim.
Peki kaç yaşında ameliaytı oldun..Geçen ay bana dr çok geç kalmışsın deviasyon için dedi .26 yaşındayım ben hemen olman lazım dedi.30 dan sonra olsanda fayda etmez dedi :sm_confused:yaş sınırlaması varmı

canım kbb ciye olmak risk bence. ki estetisyenlerin bizleri soktuğu hal de belli! dikiş acısı da olsun artık kız anlık bi acı zaten sorun değil. isterse acısın en önemlisi sonraki memnuniyetin. kesinlikle dr seçiminde hata yapma kıy paraya ama iyi bi dr a git. 10 milyar değil, iyi dr lar 4-5 civarı yapıyor. kkdaki dr yorumlarını mutlaka dikkate al öncesi ve sonrası resimlerine bak.nefes alma sorunu yaşıyorlar mı dinle. başa sorun olursa cevaplarım.

Allah Allah yaş sınırını da ilk kez duydum. bende 26 yım. ameliyat olmama rağmen deviasyon devam ediyor malesef, madem öyle revizyonu geciktirmeyeyim.

Allah Allah yaş sınırını da ilk kez duydum. bende 26 yım. ameliyat olmama rağmen deviasyon devam ediyor malesef, madem öyle revizyonu geciktirmeyeyim.

Yani deviasyon ameliyatı olunca deviasyon sorunu hala devam edebiliyormu a a a :sm_confused:

kahvekolikim ben dr sordum neden dedim dr açıklamasını yaptı ..Faranjit başlangıcın var dedi biran nce olmam gerekmiş.Dedim ilerleyen yaşlarda olsam dedimm.Olsan bile fayda etmez dedi.Belkide saçmaladı dr

hımm sanırım sağlık sorununda varsa kbb ciyle beraber girerler ameliyatına. belkide doğrudur o kadarını bilemiycem. dr lara da güvenim kalmadı öyle bi psikolojideyim ki. başka bi dr a daha sorup teyit ettir bence. evet canım malesef deviasyonum devam ediyor offf

İçerdeki eğri kemik alındığında TEKRAR büyüme ihtimali var yani:sm_confused:

Birde 9 yıl önceki dr ekran karşıasında kameraı bir çubukla bakmıştı gstermişti ama büyük eğri kemiği.Birde bana daha önceden bir operasyon ameliayt geçirdinmi burnundan dedi.Yok hayır dedim:sm_confused:çok değişik yapısı varmış burun içiminkaydirigubbakcemile3

bende ilk kez duyuyorum yas sınırlamasını. ben 28 yasındayım

üst dudagın asırı sistir ben de agzımı bile acamıyordum :)
Benim dudağımda belirgin bir şişlik yok hatta hiç yok yüzümdeki morluklar 6. gün olmasına Rağmen sarardılar yani morluk bile kalmadı üst dudak ve alt dudakta Şişlik yok alt dudağımı istediğim kadar oynatabiliyorum gülüyorum ama üst dudak kıpırdamıyo Allah korusun sanki felçli gibi hissediyorum kendimi. senağlama

bende ilk kez duyuyorum yas sınırlamasını. ben 28 yasındayım

Bence dr söylediğinde saçma gelmişti banada geçen ay demişti K.B.Bci..Aman rizenin doktorlarındada ne beklenir zaten boş boş konuştu belkide:1rolleyes:

İlginç bilgilerden..

BİR İNSANIN BURNU VE KULAKLARI ÖMRÜ BOYUNCA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORMUŞ…

:roflol: Hay Allah!!

İlginç bilgilerden..

BİR İNSANIN BURNU VE KULAKLARI ÖMRÜ BOYUNCA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORMUŞ…

:roflol: Hay Allah!!

amanınnnnnnnnnn akannehir

bende burnumu yapali 2 hafta oluyor bende fazla sislik ve morarma olmadi,
geceleri yatarken nefes almaktan biraz zorlaniyorum ve burunumun ucu ic kismi yara olmus galiba dikislerin oldugu yer oda canimi cok sıkıyor

size bişey sorabilirmiyim kapalı tekniklenmi ameliyat oldunuz aynı dert bende de var.burnumun ucundan iş kısmı tamamen o taraf et parçaları la dolu öbek öbek.ben kuruyınca düşer sanıyordum tam ucunun iç kısmında geçmiyorda...acaba senin de mi öyle

ebrucum seninle aynı zamanda olmuş biri olarak söylüyorum ki benim burun ucumda yumuşak sanki şiş gibi bastırınca doing doing içeri giriyor normal mi anormal mi anlamadım valla

bennim tam tersibunumun ucu semset masaj yapmaya kalkınca acımalar oluyor.içitam ucunun iç kısımları tıkabasa dolu ne onlar anlamadım.sanki oraya bişey tkmışlar gibi.elime kazınmışet parçaları geliyor sert sert olmuş ..kapalı teknikle burun içinden çalışıldı ondanmı acana bilen varmı.benle aynı sıkıntıyı çeken varmı...

morluklar gecer ama sislik öyle kolay gecmez
alt dudagının sis olmaması da normal cünkü burnun üst tarafta
sana sis gibi gözükmüyor olablir ama sis emin ol, o ne cabuk öyle 6 günde sislik yok daha alcın-atelin bile cıkmamıstır ya da yeni cıkıyordur

bncede dr.u ii araştırrr burda doktor öneriler falan war ordan bk ve burssadaki dr.larıda yıne burdan bk yapanların fotolarınıı gör yorumlarına bk.. bnde olmuşş gibi öörendim herşeyi ama daa olcam inşallahh ve inşallah bnde memnun kalırım.... ama şunu sölıım dr. araştırması en zor olan karar weremıosun tam karar werıosun onla ilgili kötu bişe duyuyosun soru işaretleri oluşturuoo.. umarım doogru kararı werırısinn..

Geçmiş olsun öncelikle..Kapalı açık burun ucu sertliği hepimizde var. Burun ucum ayrıca çok gergin. Lipstick kullanıyorum dudaklarımla dağıtırken dahi çok geriliyorum. 3 hafta geçti normaldir. Geçmesi aylar sürecektir. Masajıda bu yüzden öneriyorlar. Masajla yumuşayan burun darbelere ve dış etkenlere karşı soğuk hava vb. daha dayanıklı hale geliyor. Ben de masaj yaparken tedirgin oluyorum acı hissediyorum. Masajı nasıl uyguluyorsun? Yönü sertliği vb..

Tıkabasa dolu hissettiklerin eriyen dikişlerdir. Burun içi için doktorum verdiği pomadı ve spreyi kullanman gerek. Zamanla burun normal dokusuna kavuşacaktır.

Valla ben ameliyat olalı bir sene oldu.O et sorunu bende de var.burun deliğimi içerden kapatıyor gibi.Nefes alma konusunda eski burnumu çok özlüyorum.Çünkü şimdi çok sık burnum tıkanıyor.Ama doktor normal dedi.Sürekli okyanus suyu kullanmak zorundaymışız.
Ama arkadaşlar şunu söylemeliyimki eğer burnunuzun şeklinden çok şikayetçiyseniz,psikolonizi olumsuz yönde etkiliyorsa ömür boyu bununla yaşamaktansa biraz acıya katlanmak çok daha iyi.Çünkü acayip bir şekilde kendinize olan güveniniz artıyor.
Ama sonuçta ameliyat.Narkoz olayı falan.Herkeste iyi sonuç veremeyebiliyor..Ben masadan kalkamamaktan çok korkuyordum.Bir estetik uğruna böyle bişeyin başıma gelebilme ihtimali acayip düşündürüyordu beni.Nerdeyse son anda vazgeçecektim ameliyattan Ama çok şükür atlattım.Sonucu güzel oldu:)))yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…