Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebruebrum nerde benim mafoldumben

geldim cnm benmm :1hug: cok sık ugrayamıyorum artıkk mafoldumben

cnm benm de sanki burnum zamanla sola kayıyor gibi, benm de 5 ay oldu iki profil de bence farklı baskaları farketmedigini söylese de, ben de merak ediyorum acaba sislik mi ama benm de 5 ay oldu artık sislerin kalmaması lazım yaaa:bbo:

Benimki de sağa kayık gibi kafamçokkarıştı ben de iki profili birbirinden farklı buluyorum. En yakın sensin Ebru. 6.ayın bittiğinde düzelip düzelmediğini bizimle paylaşır mısın. Umarım düzelir :Saruboceq:

bende insallah düzelir diyorum ama bakalım insallah düzelir

canım merhaba aynen burnumun yan tarafında fındık şişlik bende de var profilden görüntüyübozuyor.ama aynen benim doktorumda ineceğinisöyledi.

merhaba adanaadana, ameliyatını hangi doktor yaptı acaba? Mersin de yaşıyorum ama buradaki doktorlardan pek memnun değiller. Adana da yaptır diyorlar. ben de Adana da ameliyat olmak istiyorum. SErkan Sayılıkan ve Erol Kesiktaş iyi diyorlar. sen ne dersin?

adanaadana cok sık girmiyor o nedenle onun doktorunu ben sana söyleyeyim, serkan sayılıkan onun doktoru ama tabii memnun mu degil mi, fikri nedir bu konuyla ilgili bir sey diyemeyecegim :)

adanaadana cok sık girmiyor o nedenle onun doktorunu ben sana söyleyeyim, serkan sayılıkan onun doktoru ama tabii memnun mu degil mi, fikri nedir bu konuyla ilgili bir sey diyemeyecegim :)

teşekkür derim EBRU EBRU. BEN DE ÇOK KARARSIZIM, İLK DEFA AMALİYAT OLACAĞIM. ADANAADANA GİRERSE TABİ ONDAN DAHA DETAYLI BİLGİ ALABİLİRİM. SEVGİLEER...

Arkadaşlar bence burun ameliyatı gerçekten kişinin kendine özgü güzelliğini alıp götürüyor..Üstünden uzun zaman geçmesine rağmen gülümsediğimde o eski sıcaklık yüzümden okunmuyor,sanki animasyon karakterlerin o donuk suratı yüzüme yapışmış kalmış,hele çok hafif yana dönük durduğumda çok acayip görünüyorum.Ağzım ve gözlerim ellerinden geldiğince içten de olsalar,hatta burnumda kendi başına çok doğal ve düzgün de olsa,bir şeyler yanlış,eksik..Yüzüm ruhunu kaybetmiş gibi,ben hala benim üstelik çok da değişmedim ama benden bir şeyler gitti..Çok pişmanım..

canım omayraa benım amelıyatımı serkan sayılıkan yaptı ya cok memnunnum super bı doktor gercekten benım burnum cok problemlıydı ıkıncı amelıyatım olacaktı cok tıtız arstırdım serkan beyı buldum muayenesı dolup tasıo ıyı doktor ıyı iş cıkarıo ama benım burnum 4 ay oldu hala şişlik var doktorum ınecek dıo bende beklıyorum ama sekıl olarak gercekten guzel super

çook teşekkür ederim adanaadanacım. aslında benim burnuma estetik yaptırmak hiç aklımda yoktu fakat 2 ay önce burnuma bir darbe aldım ve şekli bozuldu. şu anki durmundan hiç mutlu değilim, yüzüm bana eski halinden farklı geliyor ve ben de ameliyat olmak istiyorum.bana çok yardımcı oldun. doktor konusu çok önemli ve ben de çok kararsızdım. sen de üzülme bence eğer şekli güzelse ve yüzüne gitttiyse zamanla yerine oturur. 6. ayda daha net belli oluyor diyorlar. ben de önce muayehaneye gider, sonra ameliyata karar veririm sanırım. senden bir şey daha rica edicem. ameliyatın kaça mal oldu acaba? istersen özelden de mesaj yazabilirsin. sevgiler...

"uzaktan burnumu çekiçle ezmişler gibi duruyo.burun boyuncaBİ TUHAFLIK VAR.AMA TARİF EDİLMEZ bir tuhaf görüntü". işte benim de anlatmak istediğim buydu. Benim yerime sen tarif etmişsin.
senin ne kadar oldu?

ikibuçuk aya yaklaştı benim ameliyatım..

doktorum masajı bana çok sert uyguladı yani kontrole gittiğimde şöyle ileri geri ellediama çok acıdı.burun ucumu filan baya acıttı üzerinibastırdı..bana günde en az 3 kez dört beşdakka aralıksız masaj verdi.burun boyunca alttan yukarıya doğu işaret parmağıyla .ayrıca baş ve işaret parmağıylada burun iki yanından yukarı doğru sıvazlayarak masaj yap dedi..benim yan kanatlar çok şişiyor zaman zaman..en çok sağ taraf..böyle yanağa kadar yayılıyor o şişlikler

kızlar benım amelıyatım dan tam 17 gun oldu ben akıllı bendenızz c.tesı gunu o frtınada o sogukta yagmurda aksam yayan sekılde alısverısmerkezıne gıtcem cnm sıkıldı dıyıp cıktım evdfen elım yuzum sıs pazar gunu benım kendım ıcın gezme eglenme gunu dıye blırledıgım gun evden dısarı cıkamadım yuzum nasıl sıstı amelıyat oldugumda bkadar sısmemıstı yanı sadece morlugum eksıktı ve bugundfe sıs nezman ıner yaq duzeldım ben sıslıklerım gectı morlugum kalmadı sarartı olmadı zaten dıye ıı lestım sanıp cıktım dısarı o ayazda al noldum sıstı gozum kapandı sıslıkten yaa napım naıl ındırım bn bu yuzumu kas aramda sıslık ınsın cabuk dıyuodum davul ysaptım ııce soguktan

..................................................

Son düzenleme:
kızlar benım hala çok tıkanıklığım var burnumda 40 gün oldu ameliyat olalı ne zaman geçer bilmiyorum yaaa

Bazen ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Burnum kesinlikle eski halinden daha iyi. Ama nasıl desem bi hamlık var suratımda, eski oturmuş mimikler, bakışlar, gülüş yok gibi. Dediğin gibi bir şeyler yanlış, eksik gibi.. benim yaklaşık iki ay olacak belki daha oturmadı o yüzden böyledir diye düşünüyorum, ama eski fotolarıma baktığımda o sıcaklığın olmadığını farkediyorum. Ha bugün ki aklım olsa gene ameliyat olurdum, çünkü burnumu takıntı hale getirmiştim ben. Ama ben eski yüzümün düzgün burunlu hali olcam diye düşünürdüm hep. Tam öyle olmuyor. Bence çok takıntı yapılmamışsa burun estetiğine fazla özenmemek lazım. Artıları kadar eksileri de var çünkü... Eksilerin ağır bastığı durumlarda yapılmalı, yoksa mutsuz olur insan :)

Nefes alırken bazen burnumun ucunda sızı oluyo normal mi sizce arkadaşlar ?

Aynen o bendede var tam uc hafta oldu amelıyatım ve suan soguk havada ozellıkle yururken sızı deılde kasındı gıbı degısık bı duygu hıssedıyorum

mafoldumbenBenimde 3 hafta oldu dikişlerim tamamen geçmiş diil. Soğukta gezdikten sonrada zonklama oluyo bööhüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…