E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ebruebrum nerde benim mafoldumben
kızlar benımde 4 ay oldu hala burnum saga dogru kayık duruo ucu boyle su kıkırdak yerı saga kayık sol taraf hala şiş duruo sağ normal ıkı yandan burnum farklı dururo orta kısımdada masajı oraya verdıgı haşde doktorun hala bı cıkıntı var doktorum ınecek şiş sabret dıo sabır edıyom baska bıse degıl bu durumu atlatanlar yazısnlar lutfen
geldim cnm benmm :1hug: cok sık ugrayamıyorum artıkk mafoldumben
cnm benm de sanki burnum zamanla sola kayıyor gibi, benm de 5 ay oldu iki profil de bence farklı baskaları farketmedigini söylese de, ben de merak ediyorum acaba sislik mi ama benm de 5 ay oldu artık sislerin kalmaması lazım yaaa:bbo:
[ı]merhaba herkese..
Msjları okudum da .. Bende 18 haziran 2009 da oldum ameliyat..burnumda sola doğru olan bi yamukluk var ama =( sol taraftan harika duruyor.. Ama sag taraftan bakınca ve karşısından bakınca sola doğru yamuk duruyor burnum.. Sol taraf tamamen indi sağ tarafın ucunda şişlik var leblebi kadar onunla alakası olur muu ?
Doktoruma soruyorum 6 aya kadar inicek diyor.. Bekliycez diyor.. Onun içi boş inicek merak etme ne et ne kemik diyor.. Ama nerdeyse 4 ay olucak geçmedii
aynı olayı yaşayan var mıı ?[/ı]
kızlar benımde 4 ay oldu hala burnum saga dogru kayık duruo ucu boyle su kıkırdak yerı saga kayık sol taraf hala şiş duruo sağ normal ıkı yandan burnum farklı dururo orta kısımdada masajı oraya verdıgı haşde doktorun hala bı cıkıntı var doktorum ınecek şiş sabret dıo sabır edıyom baska bıse degıl bu durumu atlatanlar yazısnlar lutfen
merhaba adanaadana, ameliyatını hangi doktor yaptı acaba? Mersin de yaşıyorum ama buradaki doktorlardan pek memnun değiller. Adana da yaptır diyorlar. ben de Adana da ameliyat olmak istiyorum. SErkan Sayılıkan ve Erol Kesiktaş iyi diyorlar. sen ne dersin?
adanaadana cok sık girmiyor o nedenle onun doktorunu ben sana söyleyeyim, serkan sayılıkan onun doktoru ama tabii memnun mu degil mi, fikri nedir bu konuyla ilgili bir sey diyemeyecegim :)
"uzaktan burnumu çekiçle ezmişler gibi duruyo.burun boyuncaBİ TUHAFLIK VAR.AMA TARİF EDİLMEZ bir tuhaf görüntü". işte benim de anlatmak istediğim buydu. Benim yerime sen tarif etmişsin.
senin ne kadar oldu?
Geçmiş olsun öncelikle..Kapalı açık burun ucu sertliği hepimizde var. Burun ucum ayrıca çok gergin. Lipstick kullanıyorum dudaklarımla dağıtırken dahi çok geriliyorum. 3 hafta geçti normaldir. Geçmesi aylar sürecektir. Masajıda bu yüzden öneriyorlar. Masajla yumuşayan burun darbelere ve dış etkenlere karşı soğuk hava vb. daha dayanıklı hale geliyor. Ben de masaj yaparken tedirgin oluyorum acı hissediyorum.Masajı nasıl uyguluyorsun? Yönü sertliği vb..
Arkadaşlar bence burun ameliyatı gerçekten kişinin kendine özgü güzelliğini alıp götürüyor..Üstünden uzun zaman geçmesine rağmen gülümsediğimde o eski sıcaklık yüzümden okunmuyor,sanki animasyon karakterlerin o donuk suratı yüzüme yapışmış kalmış,hele çok hafif yana dönük durduğumda çok acayip görünüyorum.Ağzım ve gözlerim ellerinden geldiğince içten de olsalar,hatta burnumda kendi başına çok doğal ve düzgün de olsa,bir şeyler yanlış,eksik..Yüzüm ruhunu kaybetmiş gibi,ben hala benim üstelik çok da değişmedim ama benden bir şeyler gitti..Çok pişmanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?