Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadasım sen bu amelıyatı olsun şimdi sıra bende ama ıjkımızın sorunu aynı deıl yanı senın cenen ılerdeymıs sanırım benımkı altcenem cok gerıde.gerıdeo lan ceneler ıcın sanırım ağızdan kesı yapılarakmı ıslem yapılıyor oraya herhangı bı mademı koyuyuorlar acaba ılerı glesın dıe senden dınledıkce cok korkuyorum bu amelıyattan ama kursatak ıarkadasımdao lmus amelıyatı sora ewıne metroyla donmus 5.gunude oss mı kpssmı işte sınava bıle gırmıs şişkınlıklerı olmus tabı ama zamanla gecmıs

slm arkadasım sen bu amelıyatı olsun şimdi sıra bende ama ıjkımızın sorunu aynı deıl yanı senın cenen ılerdeymıs sanırım benımkı altcenem cok gerıde.gerıdeo lan ceneler ıcın sanırım ağızdan kesı yapılarakmı ıslem yapılıyor oraya herhangı bı mademı koyuyuorlar acaba ılerı glesın dıe senden dınledıkce cok korkuyorum bu amelıyattan ama kursatak ıarkadasımdao lmus amelıyatı sora ewıne metroyla donmus 5.gunude oss mı kpssmı işte sınava bıle gırmıs şişkınlıklerı olmus tabı ama zamanla gecmıs

Hemen hemen ayni sayilir benimde alt cenem geride,
benim ameliyatim tamamen icden yapildi hic birsey görünmüyor, ayni gün metroyla eve gitmek gibi bir durum olmasina hayatda inanmam ozaman ameliyatlar ayiridir baska birsey yapiliyordur cenede.
O gün daha kendine gelemiyorsun ve yogun bakimda kaliyorsun, ki benim yaptirdigim hastane en erken cikartan hastanelerden biri ben persembe oldum, pazar ciktim, baska hastaneler kesinlikle 1 hafta tutuyorlar.
Haffife alinacak bir ameliyat kesinlikle degil.
Sen nerde kime yaptiracaksin?

mafoldumbenBu sabah spreyimi sıktıktan sonra burnumu sildiğimde kan geldi kızlar kötü bişey yoktur dimi

niyeymis o yaa... sen ameliyat olalı tam olarak ne kadar oldu ve problemin neydi, doktor hatası mı? yoksa sahsi bir begenmeme mi?

ben martta olmuştum ameliyatı 2.ameliyatı 6 ay olmadan yapmıyolarmış benim epey süre geçti ii ce yerleşti gibi burun ucum biraz daha kalkık olmalıydı diye düşünüyorum görüştüm ama ekstradan para olayı sinirimi bozdu kendim düşürmedim ya ucumuu :dilcikar:

eger ucu düstüyse ve doktor hatasıysa para alamaz senden :) almak isterse de yasal hakkım dersiniz...

vallahi cnm bılmıyorum hatta ınanmıcaksın belkı ama bana soledığı kadarını anlataıyorum snaa tabıkı amelıyatından 5gun sonra kppsmı öss mı ne gırmıs işte pekte yalan soleyecek bıkısa benzemıyor ama bılemem tabı:))nyse cnm ben yarın sabah cerrhpaşa gıdıcem plastık cerraha herseyı detayıyla konuscağız bakalım ne dıyecek bana duruma gore sana da yazarım.belkıde hepımıızın işlemlerı farklıdır:))CADIARZU

Ne oldu canim durum nedir?

Arkadaslar slm ben de burun estetigi yaptirdim 3 ay oldu pismanim desem yeridir.1 aydir siddetli agrilardan kurtulamiyorum.Agri sol tarafda dislerime vuruyor.Once dis problemi sandim ve azi dislerin filmi cekildi hic bir problem yok.Ve hala agrilara dayanamiyorum.Doktora gidip geliyorum ve arastiriliyor.Estetik yaptirmak isteyenler arstirmadan ameliyat masasina yatmayin.Burun estetigini yaptirmadan oncesi cok saglikli bir bayandim ilac kullanmazdim.Simdi ise ilac kolik oldum.Benim problemim gibi olan arkadaslar varmi?

geçmiş olsun canım.. agrı olması norml degıl 3 ay olmuşş doktorun kımdi?

eger ucu düstüyse ve doktor hatasıysa para alamaz senden :) almak isterse de yasal hakkım dersiniz...

cnm ben özel hastanede olduğum için aneztezi masraflarını ister hastane ben tekrardan ameliyat ücreti talep etmiyorum dedi bende onuda almasınlar dedim dr ben halletmeye çalışayım dedi

cnm ben özel hastanede olduğum için aneztezi masraflarını ister hastane ben tekrardan ameliyat ücreti talep etmiyorum dedi bende onuda almasınlar dedim dr ben halletmeye çalışayım dedi

cnm istedigi kadar özel hastane olsun hic farketmez, doktor hatası düzeltmek zorunda ücretsiz, halletmeye calısayım dediyse halletsin, ama kötü olma doktorunla yapmıyorum derse o zmn ugras dur

cnm dr um çok iyidi hakkını yiyemem çok uğraştı benimle şimdi de ilgileniiyo yine ama bu para sorununu çözmeye uğraşıyoruz benim hatam değil herkes gibi bende daha iyisini istiyorum sorun bu

merhaba kizlar bende 2 sene önce ameliyat oldum sonuc tatmin edici degil simdi titiz titiz doktor arastiriyorum yanliz benim bilmek istedigim birsey var belki birisinin haberi vardir yada bu konuda bilgisi vardir.doktorumla görüstügümde burnumun derisi kalin diye burun ameliyatindan fazla beklemem gerekiyormus diye sebeb gösterdi bu konuda birisinin bilgisi var mi???
i-nette bakinirken bazi sayfalarda doktorlar burun derisi kalin olan hastalara burun derisini biraz inceltmek icin lazer öneriyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…