E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Bazen ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Burnum kesinlikle eski halinden daha iyi. Ama nasıl desem bi hamlık var suratımda, eski oturmuş mimikler, bakışlar, gülüş yok gibi. Dediğin gibi bir şeyler yanlış, eksik gibi.. benim yaklaşık iki ay olacak belki daha oturmadı o yüzden böyledir diye düşünüyorum, ama eski fotolarıma baktığımda o sıcaklığın olmadığını farkediyorum. Ha bugün ki aklım olsa gene ameliyat olurdum, çünkü burnumu takıntı hale getirmiştim ben. Ama ben eski yüzümün düzgün burunlu hali olcam diye düşünürdüm hep. Tam öyle olmuyor. Bence çok takıntı yapılmamışsa burun estetiğine fazla özenmemek lazım. Artıları kadar eksileri de var çünkü... Eksilerin ağır bastığı durumlarda yapılmalı, yoksa mutsuz olur insan :)
kızlar bugün 10. günümdü ve çok başım dödü , sizde de ameliyat sonrası baş dönmeleri oldumu ve sebebi ne olabilir acaba:sinifsinif:
merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldum,yandan hiç bi problem yok ancak önden bakınca sağ tarafımda kemiğin alındığı bölgede sanki hala kemik var yamuk gibi geliyor,doktor şişlik inince bakarız dedi ama :s moralimi çok bozuyor ..bi burun deliğiyle öteki aynı değil yani biri daha küçük diğeri daha büyük..böyle sorunlar yaşayan oldu mu hiç?
benim 2 ay olmak üzere ve hala agrı var. normalmiş.
Kızlar ya sabahları burnuma dokunduğumda inanılmaz ağrı oluyo doktor masaj verdi ağrısından yapamıyorum bazen sizde de oluyo mu ?
ya kızlar 15, gündeyim dün bandajım alındı
ama çok mutsuzum:gitme:
alçım alındığında beğenmiştim şeklini boyunu ama şimdi sanki büyümüş
koskocaman bi burnum oldu
aynaya bakarken ağlama krizine giriyorum:gitme:
delircek gibi oluyorum
ne olur biri beni bunların şiş olduğuna inandırsın hepsi geçicek desin:teselli:
burdan okuyodum ameliyat olmadan önce şişlik olaylarını
ama sanki ben farklıydım
benim burnum şişmeyecekti hiç, çok güzel olucaktı:bbo:
ama öle olmuyo işteeeeeeeeeeee
eski bunumu aramak istemiyorum bennn
ne kadar zaman sonra iner ve indiğinde ne kadar küçülür ne olur kızlar yardım edinnnakannehir
ya kızlar 15, gündeyim dün bandajım alındı
ama çok mutsuzum:gitme:
alçım alındığında beğenmiştim şeklini boyunu ama şimdi sanki büyümüş
koskocaman bi burnum oldu
aynaya bakarken ağlama krizine giriyorum:gitme:
delircek gibi oluyorum
ne olur biri beni bunların şiş olduğuna inandırsın hepsi geçicek desin:teselli:
burdan okuyodum ameliyat olmadan önce şişlik olaylarını
ama sanki ben farklıydım
benim burnum şişmeyecekti hiç, çok güzel olucaktı:bbo:
ama öle olmuyo işteeeeeeeeeeee
eski bunumu aramak istemiyorum bennn
ne kadar zaman sonra iner ve indiğinde ne kadar küçülür ne olur kızlar yardım edinnnakannehir
bandajın alındıktan sonra hava alan burnun tabiki şişmesi normal.zamanla geçiyor.ama çok ağır bi değişim.sabretmen lazım..benim 3 ay oldu hala şiş yerleri var.doktorumla sürekli görüşüyoruz şişler 3 ay için bile olsa erken diyor inmez diyor..en az 6 ay sonra tam şeklini almaya başlar.incelir ve hafif burun sarkabilir.kalkıklık biraz düşebilir.
benide burun ucum çok sert, kıkırdak konmuş sanırım ondan, bide baya acıyo dokunduğumdabenimde aynı sabahları burnum taş gibi oluyor acıyor ama masajla elledikçe yumuşuyor ama sonra yine zaman geçince taş gibi sertleşiyor ve acıyor dokununca..
öncelikle sakin olmalısın.bu sürecin geçici bi süreç olduğunu düşün ve çok sık aynaya bakma.baktıkça büyürrr...aynı süreci bende atlattım halada öyle.ama ilk haline oranla baya bi düzelme var.ama benim yinede burun ucumda hafifi bi asimetri var onuda 3 ay sonra ufak bi rötüşle düzelticek doktorum.sakin ol ve bekle..eger asimetrik bi görünümü yoksa şişliklerden hiç korkma.mutlaka inicek..bunu herkez atlattıı..sende atlatıcaksın..bi süre kendinle ilgilenme kendini bişeylere ver meşgul ol kii zaman çabuk geçsin.bi bakmışsın zaman su gibi geçmiş şişler inmiş azalmışş..böyle düşün..o zaman atlatırsın bu psikolojiyi canımm.
cnmm coook normal, sabretmen lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?