Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar meşakatli bi süreçmiş gerçektenkafamçokkarıştı
olana kadar ah bi olsak kurtulsak gerisi kolay derkenCADIARZU
esas sonrası daha zormuş:hulya:
bide yeni kendine alışabilmek
burnumu yabancı gibi hissediyorum
sepsert bana ait olmayan bişey sanki

ben şuan da burnumu yaprak dökümündeki leylaya benzetiyorum:gitme:
ki onun burnunu hiç beğenmezdim:umursamaz:
az önce diziye bakarken geldi aklıma

Son düzenleme:
kızlar iki gün sonra 6 ay olacak ameliyat olalı burun kenarlarım hala şiş burnumun üstü tırtıklı dümdüz çıkmıyor yukarı doğru burun ucum yumuşacık bastırınca içine giriyor sanki şiş gibi ve önden bakınca beğenmiyorum burnumu güzel görünmüyor sanki ya ne zaman şimdi artık güzel görünüyor diyeceğim yaa 6 aylık olupta hala şişliği olan var mı aranızda .. bir senede oturur diyorlar ya acaba hala şişliğim var da bisenede tam olarak mı inecek burnum değişim gösterecekmi offf çok sorum var çooookkk

geçmiş olsun canımcım resimlerine baktım çok hoş görünüyorsun hiç üzülme çünkü gerçekten çok yıpratıcı bir süreçten geçeceksin şişlikler geçecek ben 6 ay oldu hala sabırla bekliyorum fisfisfis

canım hepimiz aynı şeyleri yaşadık..bende alçıdan sonra iki gün ağladım...(ağladıkça daha da kötü görünüyo inan )hatta revizyon için doktor araştırmaya bile başlamıştım...ama üçüncü günden sonra düzelmeye başlıyo.....eminim seninki de gün geçtikçe daha güzel olacak....üzülme ve biraz sabret canım....a.s.

Son düzenleme:
benim de burnumun üstünde kafif bir kemer var nerdeyse üç ay oldu ama hiçbir düzelme yok, sanırım yeniden küçük bir operasyonla düzeltilicek... insanların yüzüme bakıp çok doğal olmuş bilmesem asla anlamazdım demelerine sinir oluyorum. çünkü çok doğal olmuştan kasıtları kusurlu olmuş olması

ameliyat olan arkadaşlarım sizlere sesnleniorum :)duyun sesimii :)
ben ameliyat olamadım henüz ama 12 gün önce kızkardeşim ameliyat oldu.
3.gün alçı alındı ve 7.günde bandajlar alındı.
burnuuu şişti mi şiştii.ilk günler morardıı daha snra sarardıı flan.yüzüüü de çook şiştii.dudkları bile yara oldu hatta doktor şaşırmıştı dudaklarını o halde görnce konuşurken acıodu dşünün.
ama sonuç olarak bu pzartesi işe başladııı ve tpkiler gayt nrmaalll herkes ilk hftaya gre süepr flan demiş..
ve en önemlisiidee bu süreci amlayt öncesinden bilioduu kendisii [[[sayemde tbi.bn kkdan öğrndklermi ona anlatıodumda :) bide o pek araştmz flan ama ben ehrşeyi en ince ayrıntısına kdr araştırdımm hırs yaptım:) ] vee sürpriz olan bişe olmadıı onun için.şişti morardı ve amlyatnn ilk 1 saat snrası çook ağrısıı oldu ama hiç bi zaman moralini bozmadı çnkü bozucak bişey yok blioki geçicii.
geçici bişey için kendinizi kasmaya ne gerek var allah aşkına kzlarr kii yıllarca o sevmediğimiz burunla yaşamış insanlar olrakk az brazda (3-4 ay kadar) şişliklere katlanılabilir hiç zor değill.en azından kafamızda büyyüttüğümüz kadar zor değill.((krdeşmn canı flan çook ttlıdır bu arada herşeyde kafsna tkan bi tip nrmalde düşünn yanii.ama madem incek üzülüceğimee tadnı çkarıorum dio :)bence sizlerde öyle olmalısınızz.olamıorum die bişey yok.bunu kendi psikolojiniz içn yapmalısınız öyle düşünün.

vaayy anaam vaaay çook uzun olmuuşş loll :)

hannatos, sen ameliyat ol seni de görecegiz :)

tweety ve ebru arkadaşlaım çok teşekkürler ilgi ve açıklamalarınız içinopuyorumnanaktan
evet dün çok ağladım ağladıkçada şiştim iyicene

asistanlarıda çok ilgililer sağolsunlar
arıyıp halimi durumumu sorduklarında dün sesimi ağlamaklı duyunca çağırdılar
gittim bugün tekrar dr umun ofisine
kaygılarımı, endişelerimi anlattım
dr um beni büyük bi sabırla dinledi bana zaman ayırdı
eski resimlerime baktık ve ynilerini çekti
ne kadar şişlik olduğunu anlattı ve gösterdi resimlerde
nerelere müdahele ettiğini ve neler yaptığını uzun anlattı ve beni şiş olduğuma ikna ettikten sonra yeniden bandaj taktı şişliklerim için daha kolaylaştırırmış inmesini
gerçektende bandaj takınca burnum tamda alçımın çıktığı güün beğendiğim forma döndü ve ödemlerim indiğinde burnumun lacağı şekli gördüm ve çok beğendim
bir an önce inmesini belkiyorum bende sizler gibi
dr uma gitmeden evvel 2 foto çekmiştim onları koydum az önce, arkadaş listem görebilir

hepinize çok teşekkür ediyorum beni dinleyip sorularıma en içten ve samimi şekilde cevap verdiğiniz için

herhalde bizi ancak biz anlarız
ameliyat olmamış kimseyle hiç bişey konuşamam çünkü anlamıyolar

Bende 6 ay önce cene ameliyati oldum, burada anlatmisdim ameliyatimi,
kisacasi alt cenemi biraz arkkada kaliyordu, cene kafa tasindan ayriliyor ve yeni yerine oturtuluyor.
Baskalarina göre basdan beri cok agrim oldu.
Su an 6 ay gecti, bazi yerimde yani dudak yanak gibi yerlerde hala hislerim yok uyusuk gibi, bazen dis köklerime kadar bir sizi oluyor,
sol tarafimda sislik var hala, yani yamuk görünüyorum zaman zaman.

MRT sonucu ögrendimki kemiklerim kaymis agrilarim bu yüzdenmis, kaslarim cok sert onlarda aci yapyior,
kemigin kaymasida yipranmis incelmis bu yüzden kafasindan kaymis, gerci gecmesi zor ama mümkün, belki kendiliginden geri kayarmis, yoksa ameliyati varmis ama tavsiye etmiyorlar cok agir bir ameliyatmis.
Hersey bitcek derken yeni yeni seyler cikiyor, cok üzülüyorum...

ebrucuum nbrr cnmm
nasıl ameliyat durumlarıı tekrarlıyomuyuz ameliyatları kaydirigubbakcemile3

2 ay daha beklemeliymisim canım :) doktorum öle dedi, hala istekliysem o zmn olacakmısım :) ama vazgececek gibi de degilim yaf
senden nbr, sen napcaksın?

2 ay daha beklemeliymisim canım :) doktorum öle dedi, hala istekliysem o zmn olacakmısım :) ama vazgececek gibi de degilim yaf
senden nbr, sen napcaksın?

ben gittim geçenlerde kontrole doktor anlattı böyle böyle diye basit gibi görünüyo istiyorum ama biraz masraf çıkarıcaklarmış ona bozuldum
dr tekrar ameliyat parası istemiyorm dedi ama aneztezi masrafları bana ait olurmuş

niyeymis o yaa... sen ameliyat olalı tam olarak ne kadar oldu ve problemin neydi, doktor hatası mı? yoksa sahsi bir begenmeme mi?

kızlar fıkrı olan bısı solsın lutfen burnumun ıcını temızlıyodum pamuklu cubukla dun.pamuk bısrseye takıldı ıcınde cubugu gerı cektıgımde pamuk tuytuy yolunmus gıbıydı takılmıs resmen ugrastıgımda ıse kıkırdak gıbı ses cıkıyodu acaba kukurdak flanmı o neydı ya bu c.tesı gıdıcem hastaneye gorunmem lazm o nedır sızce kurumus pıslıkmıdır ınsallh oyledır bırde burnumun temızledıgım kısmında kıkırdak olurmu ???

cnm kurumuş kandır o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…