Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehe ayrıca benim de baya bi şişti etrafı 2 hafta sonra bile insan içine çıktığımda öyle bir şişmişim ki, bi ara botoks mu yaptırdım burun mu karıştıranlar oluyordu naniknanik

kızlar 4.5 ay oldu burnum hala sert, pek yumusama olmadı, kanarlar yumusadı ucu hala sert, sizinde öle mi

bnm tek sorunum ameliyat snra boğzım enfeksiyon kapmıştı 2 gün çorba harici bişi yiyememiştim snra düzeldi hiç öyle aman aman morluğum olmadı zaten sürekli buz koymuştk şimdi bazen daha iyi olabilirdi diyorum ama eskiye bakarak kat kat daha ii. iyiki olmuşum 6.ayım geride kaldı eskiden takıntı yapardım onların hepside geride kaldı :)

ebrucum ne güzel anlatmışsın,6ayı bekle 1yılı bekle =)
ben önce altı ayı bekledim şimdi bir yılı bekliyorum,sonra bişey beklememek biraz garip gelecek bana kaydirigubbakcemile2

zoia cnm bence herkes daha iyi olabilirdi diyor cünkü bizlerde pek tatmin duygusu yok sanırım ben de öyle diyorum acıkcası daha iyi kesinlikle olabilirdi ama eskisinden bin kat daha iyi o kesin :)

ebrucum ne güzel anlatmışsın,6ayı bekle 1yılı bekle =)
ben önce altı ayı bekledim şimdi bir yılı bekliyorum,sonra bişey beklememek biraz garip gelecek bana kaydirigubbakcemile2

bekle babam bekle :içelim:
seninki bitince beni beklersin :)))

zoia cnm bence herkes daha iyi olabilirdi diyor cünkü bizlerde pek tatmin duygusu yok sanırım ben de öyle diyorum acıkcası daha iyi kesinlikle olabilirdi ama eskisinden bin kat daha iyi o kesin :)

heheh eveet haklısıın hayatım aynen öyle gerçii çok şüükür kimse ameliyat olduğumu anlamıyoo ve eski takıntım vardı yandan foto çektirmezdiimm kaydirigubbakcemile3 ondan kurtullduum

masummasal cnm sen bekleme artık 1yılı senin burnunuu çokk beğeniyorum ben
heheh hatta birazcık kıskandırık oldm kaydirigubbakcemile2 seninki çok hoş olmuşş

aklınla bin yaşa valla,bende neyle oyalanırım bir yıl bitince diyodum :icecream:

zoia sağol canımcım opuyorumnanaktan
nedense insan her zaman kafasını takacak bir detay buluyor kendinde

evt ben şimcik sizinkileri görünce kendiminkini hiç beğenmemeye başladım heheh
ebrucum baktım şimdi resimlerine seninkide çok hoş olmuş gerçekten =)

onları o kadar uzun süre beklemiosun ebrucum yaa,ben uzun bekleyişlere alıştım şakkıdı
cnm işte sende benm burnumu bekle, bak 6. ayda ufak bi operasyon daha yaptırırsam ucuna ahanda benm 1 yıl oldu mu sana 1.5 yıl bekle bekle dur işte ehueh laelaelaelaelae

evt ben şimcik sizinkileri görünce kendiminkini hiç beğenmemeye başladım heheh
ebrucum baktım şimdi resimlerine seninkide çok hoş olmuş gerçekten =)

cnm cok tsk ederim ama işte bazı begenmedigim yerleri var, sende resmini koyarsan bakarız seninki nasılmıs diye insana kendi burnu bazen kötü gelebiliyor objektif bakamıyor

.......

Son düzenleme:
Ebrucum senin hakkını nası öderim ben yaa,insan kardeşine yapmaz bu iyiliği kaydirigubbakcemile3

yok yok ben çok takıntı yaptım yine gidiip atiim en iisi kendimii :gitme:

zoiacım 2-3 haftalık halleri bence gayet iyi benmkileri görsen korkardın

zoiacım 2-3 haftalık halleri bence gayet iyi benmkileri görsen korkardın

ilk 2 resmi şimdi çekmiştim cnm
son resimide ameliyat snrası :) 2-3hafta sonrası o gün sınavım vardıı hatta kaydirigubbakcemile3

zoia bence burnun gayet güzel hic dert edilecek bi yanı yok, ama baktın cok ediyorsun, gidersin doktoruna ufak bir düzeltme yapar begenmedigin yerlerde, ben mesela 6. ayı bekliyorum burun ucumdan memnun degilim düzelmezse düzelttiricem yani, o kadar üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…