- Konu Sahibi EU3
-
kızlar ameliyat sonrası kesinlikle dayanılmaz agrılar olmuyor, benm biraz oldu o da agrı kesiciyle geciyor, onda da zaten öldüm bittim seklinde agrılar degil yani, korkmayın, bu ameliyatın tek sıkıntısı beklemek valla, morlukların gecmesini bekle, sislerin inmesini bekle, burnun oturmasını bekle, seklinin düzelmesini bekle, 6. ayı bekle, bir yılı bekle bekle babam bekle, insanı yoran sıkan bu, yoksa baska bir sey degil
begenmedigim noktalar olsa da iyiki de olmusum hiiic pisman degilim, olmasaydım yine olurdum yine olurdumm
ebrucum ne güzel anlatmışsın,6ayı bekle 1yılı bekle =)
ben önce altı ayı bekledim şimdi bir yılı bekliyorum,sonra bişey beklememek biraz garip gelecek bana kaydirigubbakcemile2
zoia cnm bence herkes daha iyi olabilirdi diyor cünkü bizlerde pek tatmin duygusu yok sanırım ben de öyle diyorum acıkcası daha iyi kesinlikle olabilirdi ama eskisinden bin kat daha iyi o kesin :)
aklınla bin yaşa valla,bende neyle oyalanırım bir yıl bitince diyodum :icecream:
oo oyalanacak bir kac operasyon daha yaptırırıs yawkaydirigubbakcemile3
cnm işte sende benm burnumu bekle, bak 6. ayda ufak bi operasyon daha yaptırırsam ucuna ahanda benm 1 yıl oldu mu sana 1.5 yılonları o kadar uzun süre beklemiosun ebrucum yaa,ben uzun bekleyişlere alıştım şakkıdı
evt ben şimcik sizinkileri görünce kendiminkini hiç beğenmemeye başladım heheh
ebrucum baktım şimdi resimlerine seninkide çok hoş olmuş gerçekten =)
Ebrucum senin hakkını nası öderim ben yaa,insan kardeşine yapmaz bu iyiliği kaydirigubbakcemile3
zoiacım 2-3 haftalık halleri bence gayet iyi benmkileri görsen korkardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?