Devlete gidip kötü bir tecrübe yaşadı anneside onu özele götürdüArkadaşınız en baştan özele mi gitti ameliyat olmak için?
İhtiyacı yok o parayaİhtiyaç varsa düşebilir. Kenarda zor günler için biriktirmiştir. Kimseye muhtaç olmamak için. Çok zenginse ihtiyacı yoksa o ayrı
Kızlar arkadaşım sormamı istedi. Arkadaşım evliydi ameliyat olması gerekiyordu bu ameliyat kolay bire ameliyatti ama doktor ona demiştiki ameliyat sırasında bakicaz bu ameliyat yeterli olmazsa başka sıkıntılar da varsa ikinci ameliyat gerekli olabilir ( gerekli olursa ciddi ve daha maliyetli daha riskli bir ameliyat) demişti. Arkadaşım bunun stresindeydi üzülüyor korkuyodu ama maddi durumu da yoktu. Annesinin çok şükür maddi durumu var ve kıza ameliyat parasıni vermişti ve defalarca borç olarak verdiğini söylemişti. Aylar sonra tamam verme dedi ama sizce bir anne çocuğu o durumdayken para derdine düşer mi ?
Anne bir de kendi götürmüş ne güzel aslında.Devlete gidip kötü bir tecrübe yaşadı anneside onu özele götürdü
Yok canım estetik vs değil ne olduğunu yazmiyim burdan ama gerekli bir ameliyatti yani bildiğin sağlık sorunuÖnce şunu sorayım. Ne ameliyatıydı bu? Belki estetik içeren bşr şeyse rahatsız olmuştur. Ama ben olsam istemem evladımdan. Eskiler böyle malesef. Babamla dedem arasında da hep borç borç lafı duyardım mesela
Evet götürdü ama sonra bunu yapmış. Eşininde durumunda yok annesi vermiş ama borç olarak veriyorum demişAnne bir de kendi götürmüş ne güzel aslında.
Eş ne yapıyor bu olayda?
Kızlar arkadaşım sormamı istedi. Arkadaşım evliydi ameliyat olması gerekiyordu bu ameliyat kolay bire ameliyatti ama doktor ona demiştiki ameliyat sırasında bakicaz bu ameliyat yeterli olmazsa başka sıkıntılar da varsa ikinci ameliyat gerekli olabilir ( gerekli olursa ciddi ve daha maliyetli daha riskli bir ameliyat) demişti. Arkadaşım bunun stresindeydi üzülüyor korkuyodu ama maddi durumu da yoktu. Annesinin çok şükür maddi durumu var ve kıza ameliyat parasıni vermişti ve defalarca borç olarak verdiğini söylemişti. Aylar sonra tamam verme dedi ama sizce bir anne çocuğu o durumdayken para derdine düşer mi ?
Annenin ihtiyacı olmadığını, kızında durumu olmadığını bilin yeterli. Evet iyileşti çok şükür ikinci ameliyata gerek kalmadiAnnenin ve çocuğunun maddi durum ve imkanlarını bilmeden tarafları yargılamak çok doğru olmaz. Tabii bu süreçte gönül isterdi ki, bir de buna üzülmesin.
Arkadaşınıza geçmiş olsun; rahatsızlığı her ne ise umarım tamamen iyileşmiştir.
Ama kızın durumunda yok ve gerekli bir ameliyatti. Annesinin ihtiyaci yok o kısmı rahatlıkla atlayabilirsinizPara derdine düşse parayı alır zaten. Almamış. Bence bu sorunun yanıtı, ailenin maddi durumu, kardeşi var mı yok mu, eğer varsa kardeşler arasında bu para durumu sıkıntı yaratır mı acaba konusuna gider.
Hani acil ya da önemli, ciddi bir ameliyattır annesi sorun çıkartır. Evet ayıp eder annesi. Ama şimdi her ailenin dinamiği, ilişkileri, iletişimi, durumu farklı. Annenin bu parayı borç olarak verdim diyerek geri beklemesi bana garip gelmedi. Tüm parayı veremez en azından gider bir altın bilezik alır bütçesine göre annesine verir tşk etmiş olurdu.
Eşinin durumu yok anne götürüyor ameliyat parasını da borç olsa da veriyor ve baştan söylüyor.Evet götürdü ama sonra bunu yapmış. Eşininde durumunda yok annesi vermiş ama borç olarak veriyorum demiş
Ama diğer çocuklarinin başka masraflarını karşılayan biri. Bu detayı yazmamisim yani onlara bonkör ama bu kıza böyle yapmışKadında da yoktur, zor gün parasıdır. "Çalışan kocası dururken ben neden karsilayayim" diyordur. Kızın zaten durumu yokmuş, belki de bu kadınin yarın ihtiyacı olsa durumu olmayan kızı da yardım etmeyecek, aç açıkta kalacak. Bundan korkuyordur. Kizi çalışır,kocası çalışır biriktirir. Ama bu kadının birikim çağı geçmiş gitmiş. Elde avucta ne varsa o artık. Hazirdan yeme çağında. O yüzden elindekini verirse eli boş kalacağı için korkmuş olabilir. Ben kızmadım yaşlı kadına.
Ne oldugunu neden yazmiyorsunuz? Hangi ameliyati oldugunu yazdiginizda desifre olmaz merak etmeyinYok canım estetik vs değil ne olduğunu yazmiyim burdan ama gerekli bir ameliyatti yani bildiğin sağlık sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?