Devlete gidip kötü bir tecrübe yaşamış yukarda yazmıştım. Gelin lüks içinde diğer kardeşler aynı şekilde. Zaten tüm detayları yazamadigim için karıştı olay. Neyse yinede teşekkürler herkeseDevlete gidebilirdi ne bileyim.
Ödeyemeyeceği borcu anne sonradan vazgeçer nasılsa diyerek kabul etmemeliydi belki.
Ameliyatlar çok pahalı çünkü.
Daha 1 ay önce eşim gitti çok basit bir şey kolundan bir şey alınacak. Dirseğinde hareket etmemizi sağlayan-kemiklerin- sıvı birikmiş onu alacak 8bin dedi.
Kalmayacak gece de.
Şimdi belki 12bin ister.
Anneyi haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama bir sıkıntı da var gibi.
Sizin daha az önce açtığınız konuda da öyle.Durumu gördüğüm için belkide. Çünkü diğer kardeşlere yapılıyor her sey
Yok değil onun için önemsiz bir paraÇok büyük meblağ değilmiş. Acaba vadeye ya da faize para koyuyordu da oradan mı çekti, hani getirisi olan bir para önemliyse
Biri bekar digerleri evliSizin daha az önce açtığınız konuda da öyle.
Ki kardeşler bekar yanlarında yaşıyor.
Bu arkadaşınızın kardeşleri de mi bekar.
Yoksa evli olduğu halde onlara da mı yapmaya devam ediyor?
İşte bu sizin fikriniz belki önemlidir başkası adına karar vermeyin.Yok değil onun için önemsiz bir para
Küçük küçük paralar değil diğerlerine verilen zaten kızın bu yüzden zoruna gitmiş. Onlara baya imtiyaz sağlanıyor aile tarafındanBen kadında suç bulamadım ya. Küçük küçük paralar başka ameliyat parası başka. Benimde kuzenim ameliyat oldu parasını kısa sürede denkleştirdik hepimize ay ay ödedi. Ha diğer evlatlarına bu kadar büyük meblayı borçsuz veriyorsa ayrımcılık yapıyordur orası başka. Yapıyorsa da annesine mesafeli olacak.
Onu anladım ama anne olmasaydı ne yapacaktı arkadaşınız ameliyat mı olmayacaktı?Devlete gidip kötü bir tecrübe yaşamış yukarda yazmıştım. Gelin lüks içinde diğer kardeşler aynı şekilde. Zaten tüm detayları yazamadigim için karıştı olay. Neyse yinede teşekkürler herkese
Değil ama tatile vs gidiyor diğer çocuklarına veriyor bende duruma şahidimİşte bu sizin fikriniz belki önemlidir başkası adına karar vermeyin.
O zaman üzülmeyi bıraksın ve araya mesafe koysun bu kadar basit.Küçük küçük paralar değil diğerlerine verilen zaten kızın bu yüzden zoruna gitmiş. Onlara baya imtiyaz sağlanıyor aile tarafından
Kız zaten ödeyeceğim diye almış yavaş yavaş ödeyecekti ama o zaman bunun stresine düşmüş sıkıntı içindeykenOnu anladım ama anne olmasaydı ne yapacaktı arkadaşınız ameliyat mı olmayacaktı?
Çok gururlu demişsiniz bir de ama öyle biri ödeyemeyeceğini bildiği bir borcu kabul edip sonra da ödeyemedim annem de ne kötü diye hatta tamam borcumu almıyorum dediği halde kötü diye gezmezdi.
Anne yardım etmiş borç dese de belki bir ihtimal alırım öyle borç diyeyim demiştir.
Kötü biri olsa borç da vermez sonradan da tamam verme de demezdi.
Bir sıkıntı var arada ama çözemedim ben
Kızlar arkadaşım sormamı istedi. Arkadaşım evliydi ameliyat olması gerekiyordu bu ameliyat kolay bire ameliyatti ama doktor ona demiştiki ameliyat sırasında bakicaz bu ameliyat yeterli olmazsa başka sıkıntılar da varsa ikinci ameliyat gerekli olabilir ( gerekli olursa ciddi ve daha maliyetli daha riskli bir ameliyat) demişti. Arkadaşım bunun stresindeydi üzülüyor korkuyodu ama maddi durumu da yoktu. Annesinin çok şükür maddi durumu var ve kıza ameliyat parasıni vermişti ve defalarca borç olarak verdiğini söylemişti. Aylar sonra tamam verme dedi ama sizce bir anne çocuğu o durumdayken para derdine düşer mi ?
Değil ama tatile vs gidiyor diğer çocuklarına veriyor bende duruma şahidim
Diğer çocuklara daha farklı davrandığı için arkadaşim içerlemis zaten illa annem ödesin dememiskiVar veya yok.
Anne diye illa ödeyecek yada borç demeyecek diye bi durum yok.
Bence annesine tesekkür edip şükretmeli.
Kızın zoruna giden bu zaten. Ama insanlar anlamıyorYüzüne çıkıp söylerim, geline yedirdiğin paraya acımıyorsun benim ameliyatıma gelince mi yok derim .
Eeee bırakın onu koca kadın düşünsün kendi parası ya hani. Bundan sonra kızın yapması gereken şey araya mesafe koymak ve eşiyle çocuğu varsa çocuğuyla mutlu bir hayat geçirmek. Hastalandığında kıymetli gelinin baksın demek.Değil ama tatile vs gidiyor diğer çocuklarına veriyor bende duruma şahidim
Dememiş ama kabul etmiş ödemesini.Diğer çocuklara daha farklı davrandığı için arkadaşim içerlemis zaten illa annem ödesin dememiski
Niye kabul etmesin ama kız da aileye çok emek vermiş ve onlara yapılan bana neden yapılmıyor diye üzülüyorDememiş ama kabul etmiş ödemesini.
Diğer çocuklarına farklı davrandıği için üzgünse onun birşeyinide kabul etmeyecek
Ödeyemeceklerini bilerek almışlar işte ki anne de aylar sonra tamam ödemeyin demiş ödenmemiş para yani.Kız zaten ödeyeceğim diye almış yavaş yavaş ödeyecekti ama o zaman bunun stresine düşmüş sıkıntı içindeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?