Ameliyat parasıni borç veren anne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devlete gidip kötü bir tecrübe yaşamış yukarda yazmıştım. Gelin lüks içinde diğer kardeşler aynı şekilde. Zaten tüm detayları yazamadigim için karıştı olay. Neyse yinede teşekkürler herkese

Durumu gördüğüm için belkide. Çünkü diğer kardeşlere yapılıyor her sey
Sizin daha az önce açtığınız konuda da öyle.
Ki kardeşler bekar yanlarında yaşıyor.
Bu arkadaşınızın kardeşleri de mi bekar.
Yoksa evli olduğu halde onlara da mı yapmaya devam ediyor?

Yazılan yorumların hiçbirine katılmıyorum, anne yahu bu , evlat ameliyattayken para mı düşünür hem de parası varmış??? Evlat için böbreğini çıkarıp verenler var, para ne ki anneannem kalp hastası bypass oldu, parayı çıkarıp verdim en iyi hastanede yaptırdım paran varsa çıkarıp koyarsın anneyle, babayla, evlatla para hesabı falan olmaz hele ki durumları yoksa.

Sizin daha az önce açtığınız konuda da öyle.
Ki kardeşler bekar yanlarında yaşıyor.
Bu arkadaşınızın kardeşleri de mi bekar.
Yoksa evli olduğu halde onlara da mı yapmaya devam ediyor?
Biri bekar digerleri evli

Ben kadında suç bulamadım ya. Küçük küçük paralar başka ameliyat parası başka. Benimde kuzenim ameliyat oldu parasını kısa sürede denkleştirdik hepimize ay ay ödedi. Ha diğer evlatlarına bu kadar büyük meblayı borçsuz veriyorsa ayrımcılık yapıyordur orası başka. Yapıyorsa da annesine mesafeli olacak.

Küçük küçük paralar değil diğerlerine verilen zaten kızın bu yüzden zoruna gitmiş. Onlara baya imtiyaz sağlanıyor aile tarafından

Onu anladım ama anne olmasaydı ne yapacaktı arkadaşınız ameliyat mı olmayacaktı?
Çok gururlu demişsiniz bir de ama öyle biri ödeyemeyeceğini bildiği bir borcu kabul edip sonra da ödeyemedim annem de ne kötü diye hatta tamam borcumu almıyorum dediği halde kötü diye gezmezdi.
Anne yardım etmiş borç dese de belki bir ihtimal alırım öyle borç diyeyim demiştir.
Kötü biri olsa borç da vermez sonradan da tamam verme de demezdi.
Bir sıkıntı var arada ama çözemedim ben

Kız zaten ödeyeceğim diye almış yavaş yavaş ödeyecekti ama o zaman bunun stresine düşmüş sıkıntı içindeyken

Var veya yok.
Anne diye illa ödeyecek yada borç demeyecek diye bi durum yok.
Bence annesine tesekkür edip şükretmeli.

Var veya yok.
Anne diye illa ödeyecek yada borç demeyecek diye bi durum yok.
Bence annesine tesekkür edip şükretmeli.
Diğer çocuklara daha farklı davrandığı için arkadaşim içerlemis zaten illa annem ödesin dememiski

Değil ama tatile vs gidiyor diğer çocuklarına veriyor bende duruma şahidim
Eeee bırakın onu koca kadın düşünsün kendi parası ya hani. Bundan sonra kızın yapması gereken şey araya mesafe koymak ve eşiyle çocuğu varsa çocuğuyla mutlu bir hayat geçirmek. Hastalandığında kıymetli gelinin baksın demek.

Dememiş ama kabul etmiş ödemesini.
Diğer çocuklarına farklı davrandıği için üzgünse onun birşeyinide kabul etmeyecek
Niye kabul etmesin ama kız da aileye çok emek vermiş ve onlara yapılan bana neden yapılmıyor diye üzülüyor

Kız zaten ödeyeceğim diye almış yavaş yavaş ödeyecekti ama o zaman bunun stresine düşmüş sıkıntı içindeyken
Ödeyemeceklerini bilerek almışlar işte ki anne de aylar sonra tamam ödemeyin demiş ödenmemiş para yani.
Ben anne haklı demiyorum her ailenin dinamiği farklı.
Belki tasarruf yapsınlar borcu ödemek için demiştir anne nerden bilelim.
Belki kocasını sevmiyor ya da para harcama şeklini.
Sonunda istemiyorum dediğine göre paranın geri geleceğini düşünerek borç dememiştir diye düşünüyorum.
Bilmiyorum karşılıklı bir sıkıntı var gibi geldi bana.
Durum anne ve kızdan ziyade koca gibi geldi hatta.
Hastaneye de götürmemiş refakatçi kalmıştır en azından diye düşünmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…