Eş zaten bişey dememiş borç olarak verilince kabul etmiş durumu hani borcu ödemem dememişEşinin durumu yok anne götürüyor ameliyat parasını da borç olsa da veriyor ve baştan söylüyor.
Karı koca bunu ödeyemeyeceğini düşünüyorsa özelde olmamalıydı belki ameliyatı.
Ki sonradan da almamış zaten.
Bana burda eş de normal gelmedi.
Burda anlatılan sizsiniz sanırım.Ama diğer çocuklarinin başka masraflarını karşılayan biri. Bu detayı yazmamisim yani onlara bonkör ama bu kıza böyle yapmış
Canım arkadaşım yazmamı istemedi kadınsal bir ameliyat böyle soyliyim yani özel bölgeden ve gerekli bir ameliyattiNe oldugunu neden yazmiyorsunuz? Hangi ameliyati oldugunu yazdiginizda desifre olmaz merak etmeyin
Ee ödememiş ama ödeyemeyeceğini de biliyordur çünkü durumları yok demişsiniz?Eş zaten bişey dememiş borç olarak verilince kabul etmiş durumu hani borcu ödemem dememiş
Ama kızın durumunda yok ve gerekli bir ameliyatti. Annesinin ihtiyaci yok o kısmı rahatlıkla atlayabilirsiniz
Yok ben değilim arkadaşım. Çalışıyor ama part timeBurda anlatılan sizsiniz sanırım.
Çalışıyor musunuz siz?
Annenin ihtiyacı olmadığını, kızında durumu olmadığını bilin yeterli. Evet iyileşti çok şükür ikinci ameliyata gerek kalmadi
Durumları yok ama borcu kabul etmişti yani başka çare olmadığından. Ne yapabilirki o an parası yoksaEe ödememiş ama ödeyemeyeceğini de biliyordur çünkü durumları yok demişsiniz?
Bana öyle gelmedi çok içselleştirmişsiniz durumu ve anneyi haksız çıkartmak için verdiğiniz cevaplar hep.Yok ben değilim arkadaşım. Çalışıyor ama part time
Kız gururlu o yüzden borç olarak almış zaten ama o vakit üzülmüşAİleler arasında borç konuları oluyor. Bu borç konusu bir şekilde kapanmış. En başında borç diyerek kabul etmeyecek, bu konuda hakkını arayacaktı, kardeşime verdin bana da ver ya da hiçbirimize verme diye. Hem borç diye kabul edip, borç konusu kapatılınca böyle gerginlik yapmak yersiz.
Simdiki amelyatlar 20 binden basliyor en basiti bileCanım arkadaşım yazmamı istemedi kadınsal bir ameliyat böyle soyliyim yani özel bölgeden ve gerekli bir ameliyatti
Empati yapamıyorum şu anda anneyle , evlat birinci gelmeli tabiki ne borcu.
Durumu gördüğüm için belkide. Çünkü diğer kardeşlere yapılıyor her seyBana öyle gelmedi çok içselleştirmişsiniz durumu ve anneyi haksız çıkartmak için verdiğiniz cevaplar hep.
Gelinine diğer çocuklarına bile yapmış keyfî şeyleri ama kıza sağlık sorunu için verdiği parayı geri istemesinden dolayı kız üzülmüş yani eşinden bağımsız düşünüyor. Hani gelinine her şeyi yapıp kızından istemek normal mi sizceSimdiki amelyatlar 20 binden basliyor en basiti bile
20 bin de az bi miktar degil
Sahsen evli bi bayan en azindan anne sagol yarisini bari vereyim demeli
Esinin sorumlulugunda cunku
Herkesin kendine gore bi butcesi var
15 ya da 20 idiMiktar nedir acaba bu önemli bana kalırsa.
Devlete gidebilirdi ne bileyim.Durumları yok ama borcu kabul etmişti yani başka çare olmadığından. Ne yapabilirki o an parası yoksa
Gelinini de mi ameliyat ettirmis mesela?Gelinine diğer çocuklarına bile yapmış keyfî şeyleri ama kıza sağlık sorunu için verdiği parayı geri istemesinden dolayı kız üzülmüş yani eşinden bağımsız düşünüyor. Hani gelinine her şeyi yapıp kızından istemek normal mi sizce
Çok büyük meblağ değilmiş. Acaba vadeye ya da faize para koyuyordu da oradan mı çekti, hani getirisi olan bir para önemliyse15 ya da 20 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?