Ameliyat parasıni borç veren anne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eş zaten bişey dememiş borç olarak verilince kabul etmiş durumu hani borcu ödemem dememiş

Ne oldugunu neden yazmiyorsunuz? Hangi ameliyati oldugunu yazdiginizda desifre olmaz merak etmeyin
Canım arkadaşım yazmamı istemedi kadınsal bir ameliyat böyle soyliyim yani özel bölgeden ve gerekli bir ameliyatti

Ama kızın durumunda yok ve gerekli bir ameliyatti. Annesinin ihtiyaci yok o kısmı rahatlıkla atlayabilirsiniz

Aİleler arasında borç konuları oluyor. Bu borç konusu bir şekilde kapanmış. En başında borç diyerek kabul etmeyecek, bu konuda hakkını arayacaktı, kardeşime verdin bana da ver ya da hiçbirimize verme diye. Hem borç diye kabul edip, borç konusu kapatılınca böyle gerginlik yapmak yersiz.

Annenin ihtiyacı olmadığını, kızında durumu olmadığını bilin yeterli. Evet iyileşti çok şükür ikinci ameliyata gerek kalmadi

Arkadaşınız, annesinin gelir ve varlık durumunu tam olarak bilmiyor olabilir. Kesin yargılara varılabilecek bir konu değil bu maalesef.

Belki anne: kızının eşinin çalışmaya gönlü olmadığını düşünüyor, adamı hazıra alıştırmak istemiyordur.

Belki o para annesinin güvencesidir; bilemeyiz.

Ee ödememiş ama ödeyemeyeceğini de biliyordur çünkü durumları yok demişsiniz?
Durumları yok ama borcu kabul etmişti yani başka çare olmadığından. Ne yapabilirki o an parası yoksa

Kız gururlu o yüzden borç olarak almış zaten ama o vakit üzülmüş

Canım arkadaşım yazmamı istemedi kadınsal bir ameliyat böyle soyliyim yani özel bölgeden ve gerekli bir ameliyatti
Simdiki amelyatlar 20 binden basliyor en basiti bile
20 bin de az bi miktar degil
Sahsen evli bi bayan en azindan anne sagol yarisini bari vereyim demeli
Esinin sorumlulugunda cunku
Herkesin kendine gore bi butcesi var

Bana öyle gelmedi çok içselleştirmişsiniz durumu ve anneyi haksız çıkartmak için verdiğiniz cevaplar hep.
Durumu gördüğüm için belkide. Çünkü diğer kardeşlere yapılıyor her sey

Simdiki amelyatlar 20 binden basliyor en basiti bile
20 bin de az bi miktar degil
Sahsen evli bi bayan en azindan anne sagol yarisini bari vereyim demeli
Esinin sorumlulugunda cunku
Herkesin kendine gore bi butcesi var
Gelinine diğer çocuklarına bile yapmış keyfî şeyleri ama kıza sağlık sorunu için verdiği parayı geri istemesinden dolayı kız üzülmüş yani eşinden bağımsız düşünüyor. Hani gelinine her şeyi yapıp kızından istemek normal mi sizce

Durumları yok ama borcu kabul etmişti yani başka çare olmadığından. Ne yapabilirki o an parası yoksa
Devlete gidebilirdi ne bileyim.
Ödeyemeyeceği borcu anne sonradan vazgeçer nasılsa diyerek kabul etmemeliydi belki.
Ameliyatlar çok pahalı çünkü.
Daha 1 ay önce eşim gitti çok basit bir şey kolundan bir şey alınacak. Dirseğinde hareket etmemizi sağlayan-kemiklerin- sıvı birikmiş onu alacak 8bin dedi.
Kalmayacak gece de.
Şimdi belki 12bin ister.
Anneyi haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama bir sıkıntı da var gibi.

Gelinini de mi ameliyat ettirmis mesela?
Ya da gelinine araba mi almis?
Yoksa gelinine mutfak perdesi almis da benim ameliyatima borc diyor diye mi icerliyor? Ne kadar miktar parayi kiyasliyoruz bilmiyorum ki?

Çok üzüldüm ya hayır bir annenin geri istememesi lazım canımızı veririz ya para ne ki hele de ameliyat parası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…