- 21 Ocak 2017
- 90
- 11
- 88
- 30
Benim de hem sprey hem banyoyla yavas yavas temizlenneye basladilar. Evet canjm kikirdak kismina degil ama yan kenarlara oyle dedi tekrar genislemesini onlemek icinmis yani benimde yaparken aciyir ama obur turlu ise yaramayabilir tabii dikkatli yapmak lazim kikirdaga dikkat etmek en knemlisiSadece uc kismini hafifçe temizliyorsunuz gerek duymuyorsanız yapmayın tabikide benim yaklaşık bir ay olacak halen temizliyorum rahatlatıyor daha rahat nefes aliyorsunuz
Benim de hem sprey hem banyoyla yavas yavas temizlenneye basladilar. Evet canjm kikirdak kismina degil ama yan kenarlara oyle dedi tekrar genislemesini onlemek icinmis yani benimde yaparken aciyir ama obur turlu ise yaramayabilir tabii dikkatli yapmak lazim kikirdaga dikkat etmek en knemlisi
Kızlar merhaba bende ameliyattan bir gün önce yazmıştım size endişe ile :) bugün altıncı günüm ameliyat günü çok heyecanlandım son anda kalkıp gitme şansım olsaydı kalkardım ne yalan söyleyeyim ama çok rahattı uyudum uyandım ameliyat olmuşum. Birinci günü hafif kanamam oldu sızıntı şeklinde ama burnumdan nefes alıyorum his kaybı sızlama vs gibi şeyler hissetmedim sanırım burun ucuma dokunmadığı için doktor sadece kemeri törpüledi kapalı teknik uygulandı o yüzden midir bilmiyorum sanki burun ameliyatı olmamış gibiyim ikinci günü zordu biraz göz kapaklarım şişti ve morardı yüzüm biraz şişti ne kadar buz koysamda tamamen önleyemedim şişliklerim azalmaya başladı iki gün önce tamponlarım çıktı şuan hafif şişliklerim var birazda morluklarım ama acısız sızısız bir ameliyat geçirdiğim için mutluyum birkaç hafta evden çıkmayarak bu süreci atlatıcam inşallah buraya bunları yazma sebebim aslında ameliyattan bir gece önce bir sürü yazı okudum ve video izledim çok korktum ama olduktan sonra anladım ki bu süreç tamamen kişiye göre ve doktora göre değişiyor güvendiğiniz bir doktor bulun ve kendinize güvenin gerçekten istiyorsanız zorlu günler ilk üç gün gerisi iyileşme süreci ben kolay atlattığımı düşünüyorum bu süreci. Herkese umut olsun
kızlar doktor bana masaj vermedi. kendisi bir kez apse yaptığı için alçıyı çıkarırken kendisi yapmıştı o kadar. benim kemik kısmım şiş sizin yazılarınızı okuyunca doktora soracağım bende yapmam gerekiyor mu die. yapmazsam ödem mi kalır çok korktum gerçektenumarım öyle bir şey yoktur benim şişliklerim git gide daha çok iniyor ama kırılan kemer kısmında inme yok maalesef ve baş ağrım hala büyük bir hızla devam ediyor.
Soyulmalar gecici bi sure oluyor benim 1 aydan sonra gecmisti burun islem gordugu icin anestezi sirasinda bi madde suruluyor o cok yaglanmasina ve soyulmasina sebep oluyor soyulma kendiliginden gecti yaglanma icinde aktardan kil maskesi alip ondan yaptim cok ta iyi geldi aktardan beyaz kil alabilirsiniz ben yarim kg sunu 4 tl ye beyaz kil aldim tavsiye ederim
Valla canim soyulmalar devam dun tonikle sldim yuzumu sivilceler icin birde bepanthen hep ama bugun gulsuyy alicam kendime hala bskliyorum soyulmalar gecsin diye yaaAnladimmm yapmaya ozen gosteririm o zaman .Canimm senin soyulmalar ne durumda bu arada benim de dudak üstüm soyuluyor baya ne sürsem iyi gelir bilemedim
bende gül suyuyla siliyorum pamukla bastırmadan biraz da olsa o anlık temizliyor canım hatta az kalmış benim de yine alcamValla canim soyulmalar devam dun tonikle sldim yuzumu sivilceler icin birde bepanthen hep ama bugun gulsuyy alicam kendime hala bskliyorum soyulmalar gecsin diye yaa
Bugün üzüm çekirdeği yağı aldım morluklara iyi geliyormuş kızlar gözlerim altında çukurlarşmanın vermiş olduğu morluklar var kararmalar süreceğim bakalım etki edecek mi gelişmeleri söylerim
Bugün kullanacağım önceden burun ameliyatı olan biri kullanmış hemen geçmiş bir günde bende kullanmak için aldım en azından bir gün de olmasa bile bir kaç günde olur die düşünüyorum etkilerini burada sizinlede paylaşırım. İnşallah geçer umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?