Ameliyat sonrası için yardım eder misiniz ?

Sadece uc kismini hafifçe temizliyorsunuz gerek duymuyorsanız yapmayın tabikide benim yaklaşık bir ay olacak halen temizliyorum rahatlatıyor daha rahat nefes aliyorsunuz
Benim de hem sprey hem banyoyla yavas yavas temizlenneye basladilar. Evet canjm kikirdak kismina degil ama yan kenarlara oyle dedi tekrar genislemesini onlemek icinmis yani benimde yaparken aciyir ama obur turlu ise yaramayabilir tabii dikkatli yapmak lazim kikirdaga dikkat etmek en knemlisi

Kızlar merhaba bende ameliyattan bir gün önce yazmıştım size endişe ile :) bugün altıncı günüm ameliyat günü çok heyecanlandım son anda kalkıp gitme şansım olsaydı kalkardım ne yalan söyleyeyim ama çok rahattı uyudum uyandım ameliyat olmuşum. Birinci günü hafif kanamam oldu sızıntı şeklinde ama burnumdan nefes alıyorum his kaybı sızlama vs gibi şeyler hissetmedim sanırım burun ucuma dokunmadığı için doktor sadece kemeri törpüledi kapalı teknik uygulandı o yüzden midir bilmiyorum sanki burun ameliyatı olmamış gibiyim ikinci günü zordu biraz göz kapaklarım şişti ve morardı yüzüm biraz şişti ne kadar buz koysamda tamamen önleyemedim şişliklerim azalmaya başladı iki gün önce tamponlarım çıktı şuan hafif şişliklerim var birazda morluklarım ama acısız sızısız bir ameliyat geçirdiğim için mutluyum birkaç hafta evden çıkmayarak bu süreci atlatıcam inşallah buraya bunları yazma sebebim aslında ameliyattan bir gece önce bir sürü yazı okudum ve video izledim çok korktum ama olduktan sonra anladım ki bu süreç tamamen kişiye göre ve doktora göre değişiyor güvendiğiniz bir doktor bulun ve kendinize güvenin gerçekten istiyorsanız zorlu günler ilk üç gün gerisi iyileşme süreci ben kolay atlattığımı düşünüyorum bu süreci. Herkese umut olsun

kızlar doktor bana masaj vermedi. kendisi bir kez apse yaptığı için alçıyı çıkarırken kendisi yapmıştı o kadar. benim kemik kısmım şiş sizin yazılarınızı okuyunca doktora soracağım bende yapmam gerekiyor mu die. yapmazsam ödem mi kalır çok korktum gerçekten umarım öyle bir şey yoktur benim şişliklerim git gide daha çok iniyor ama kırılan kemer kısmında inme yok maalesef ve baş ağrım hala büyük bir hızla devam ediyor.

Her doktor masaj onermiyor canim yani tamamen doktora bagli eger masaj inerse kesinlikle gosterir anlatirdi nasil yapcaginibhic endiselenme odem kalici olmaz zamanla iniyir her kosulda..ama hizli inmesi icin odem atici besinler tuketebilirsin nar muz ananas maydoniz suyu yigurt lahana yesilcay gibi

MUZ YEŞİL ÇAY YOĞURT ÇOK TÜKETİYORUM NORMALDE DE AMA BİLMİYORDUM ÖDEM ATTIĞINI YEŞİL ÇAY HARİÇ. UMARIM MASAJ YAPMIYORUM DİE ENDİŞELECK BİR DURUM OLMZ CNM :/

Yok yok endiselencek bisey bi cok doktor masaji hic onermiyebiliyor eger onerirsede sana nasil yapcagini iyice gosterirdi

Mesela benim suan 3.5 ay oldu masaji cok yapmadim onerdigi halde ihmal ettim hala ucunda biraz odem var albumden resimlerine bakabikirsin ama yinede bi cok ayni zamanda oldugum kisiye gore kuculdu baya

Anladimmm yapmaya ozen gosteririm o zaman .Canimm senin soyulmalar ne durumda bu arada benim de dudak üstüm soyuluyor baya ne sürsem iyi gelir bilemedim

Merhaba canimmm çok geçmiş olsun inşallah devamı da öyle kolay ilerler kesinlikle kişiye yapılan işleme doktora göre değişen bir durum bu benim doktorumun diğer hastalarında hiç morluk yoktu mesela benimle aynı gün olanlar da ama bende oldu tamamen değişken bir durum sende yapılan işlemler azmış ve kapalı teknik olmuş ne güzel ucuz atlatmissin :) yaşarken o ilk günleri gerçekten çok zor geliyor yani benim için oyleydi ama şimdi çok çabuk geçmiş gibi geliyor özellikle alci ciktiktan sonra çok büyük bi rahatlama oluyormuş hepimizin ki tüm bunlara değer umarım tekrar geçmiş olsun

Canım her doktor önermiyor aynen sor tabi istersen ama bi de apse falan yapmış ya belki çok hassas diye dokunmanın zararı olur o şekilde düşünmüştür sorarsın bi canım benim doktorum da gösterirken canım yandı iki gün sonra başla olmazsa henüz ağrıyor falan dedi

Soyulmalar gecici bi sure oluyor benim 1 aydan sonra gecmisti burun islem gordugu icin anestezi sirasinda bi madde suruluyor o cok yaglanmasina ve soyulmasina sebep oluyor soyulma kendiliginden gecti yaglanma icinde aktardan kil maskesi alip ondan yaptim cok ta iyi geldi aktardan beyaz kil alabilirsiniz ben yarim kg sunu 4 tl ye beyaz kil aldim tavsiye ederim

Biraz zaman geçince öyle yapıyım aynen inanılmaz bi yağlanma var soyulması için arnica krem sürsem iyi gelir mi acaba

Yok arnica soyulmaya fayda etmez bi sure deri degisimi oldugu icin soyulacak ona yapcak bisey yok kil maskesi iyi gelmisti bide kkukurtlu sabunla yikamak iyi geldi o fazla yagdan kurtuldum

Anladimmm yapmaya ozen gosteririm o zaman .Canimm senin soyulmalar ne durumda bu arada benim de dudak üstüm soyuluyor baya ne sürsem iyi gelir bilemedim
Valla canim soyulmalar devam dun tonikle sldim yuzumu sivilceler icin birde bepanthen hep ama bugun gulsuyy alicam kendime hala bskliyorum soyulmalar gecsin diye yaa

Valla canim soyulmalar devam dun tonikle sldim yuzumu sivilceler icin birde bepanthen hep ama bugun gulsuyy alicam kendime hala bskliyorum soyulmalar gecsin diye yaa
bende gül suyuyla siliyorum pamukla bastırmadan biraz da olsa o anlık temizliyor canım hatta az kalmış benim de yine alcam

Kızlar bende bugün burun ucum gözüme şiş geldi die doktora sordum endişelenecek die bir şey yok 1.5 ay sonra daha iyi ye gidecek çok küçülecek bu burunun ile alakası kalmayak dedi inşallah öyle olur

Bugün üzüm çekirdeği yağı aldım morluklara iyi geliyormuş kızlar gözlerim altında çukurlarşmanın vermiş olduğu morluklar var kararmalar süreceğim bakalım etki edecek mi gelişmeleri söylerim

Aynenn benim morluklar da daha tam gitmedi bende alıyım etkisi oluyorsa egerr

Bugün kullanacağım önceden burun ameliyatı olan biri kullanmış hemen geçmiş bir günde bende kullanmak için aldım en azından bir gün de olmasa bile bir kaç günde olur die düşünüyorum etkilerini burada sizinlede paylaşırım. İnşallah geçer umuyorum

İnşallah canım bende kantaron yağı almistim az önce onu sürdüm bu da yaralara falan çok iyi geliyor diye duymuştum belki etki eder dedim bir etkisi olursa haber ver canım ondan alırım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…