Ağrı kesici içmiyor musun canım? Bi de başını çok eğme genelde dik dursun
dik durmayla ilgili doktora hiç bir şey sormadım. senin doktorun bu konuyla ilgili bir şey dedimi sana cnm. ağrı kesici kullanmıyorum doktorum ilaç ilk hafta kullanmam için verdi sonra her şey yolunda gidiyor die ilaçları kesti. ama şu an başım çok ağrıyor die PAROL ve MUSCOFLEX önerdi kullanmam için. Sen ilaç kullanıyor musun isimleri ne cnm ?
Evet canım bir iki hafta sonra falan geçer. Sen elleme bence daha çok dökülmesinBenim çok fena ya elimi atıyorum 3 4 tane geliyor araştırdım biraz da anestezidenmis böyle giderse kaş kirpik kalmicakkk
Evet canım bir iki hafta sonra falan geçer. Sen elleme bence daha çok dökülmesin
Ayyyy o diş sızlaması hala devam ediyor bende 1 hafta olmasına rağmen çok fenaevet benimde aynı basınç oluyor dişlerim sızlıyor ve gözlerim çok ağrıyor
Ya ayneen benimde kaslarim kirpiklerim aynaya baktikca gozumun burnumun kenarlarina dokulmus goruyorum neden oldugunu anlamamistim demek anestezidenmis. Yuzum de soyuldugu icin onla alakali sanmistim. Ya kizlar benimde ara ara basim gozlerim agriyor sanki gozleri bile agrir mi insanin kac gun oldu hele alci cikmasina ragmen sanki hala burnumun uzerinde bissyker var hissiyatina kapiluyorum yani agirlik hissim hala daha gecmedi ve agrim da var yani hafif orts denicek duzeyde ama hareketlerimi etkiliyor mesela kendimde disari cikcak hal bulamiyorum hala daha. İnsanlar 3. Gun ciktiklarini yazmislardi neden bujadar agir atlatiyorum acaba yavas yavas gecer diye bekliyorum ama hala tamamen kendjmi iyi hissedemiyorum super diyebilcek sekilde ay umarim anlatabilmisimdir :) cok uzun yazdim ama.kesinlikle çok zor bir an önce geçer umarım
Ya ayneen benimde kaslarim kirpiklerim aynaya baktikca gozumun burnumun kenarlarina dokulmus goruyorum neden oldugunu anlamamistim demek anestezidenmis. Yuzum de soyuldugu icin onla alakali sanmistim. Ya kizlar benimde ara ara basim gozlerim agriyor sanki gozleri bile agrir mi insanin kac gun oldu hele alci cikmasina ragmen sanki hala burnumun uzerinde bissyker var hissiyatina kapiluyorum yani agirlik hissim hala daha gecmedi ve agrim da var yani hafif orts denicek duzeyde ama hareketlerimi etkiliyor mesela kendimde disari cikcak hal bulamiyorum hala daha. İnsanlar 3. Gun ciktiklarini yazmislardi neden bujadar agir atlatiyorum acaba yavas yavas gecer diye bekliyorum ama hala tamamen kendjmi iyi hissedemiyorum super diyebilcek sekilde ay umarim anlatabilmisimdir :) cok uzun yazdim ama.
Ya ayneen benimde kaslarim kirpiklerim aynaya baktikca gozumun burnumun kenarlarina dokulmus goruyorum neden oldugunu anlamamistim demek anestezidenmis. Yuzum de soyuldugu icin onla alakali sanmistim. Ya kizlar benimde ara ara basim gozlerim agriyor sanki gozleri bile agrir mi insanin kac gun oldu hele alci cikmasina ragmen sanki hala burnumun uzerinde bissyker var hissiyatina kapiluyorum yani agirlik hissim hala daha gecmedi ve agrim da var yani hafif orts denicek duzeyde ama hareketlerimi etkiliyor mesela kendimde disari cikcak hal bulamiyorum hala daha. İnsanlar 3. Gun ciktiklarini yazmislardi neden bujadar agir atlatiyorum acaba yavas yavas gecer diye bekliyorum ama hala tamamen kendjmi iyi hissedemiyorum super diyebilcek sekilde ay umarim anlatabilmisimdir :) cok uzun yazdim ama.
Haklisin canim belkide gercekten de evde dura dura kendimi halsizlestieiuorum umarim kisa surede gecer sikintilarimiz yarin buyun gun alci cikiyor heyecan var mii :)Benim de baya baya dökülünce hemen araştırayım dedim aynen canım anestezinin yan etkilerinden biriymiş. Ağrı da elbet olacak canım bak tek siz değilsiniz çoğu kişinin ağrısı oluyor canım evde hala uzanır durumda olma kalk dolan genelde otur o yüzden de vücudun yatmaya alışıyor o da sende rahatsızlık hissi yaratır elbet iyileşecek tatlım yavaş yavaş çıkmaya başla yarım saatlik yürüyüş yap en kötü markete git annenle evin etrafında dolan hani uzun süre eve kapandığımız için de öyle halsiz falan hissediyor olabilirsin yeni burnusunun tadını böyle mi çıkaracaksın hem
Dohru soyluyorsun canim tabii oyle gulup gecicez bu zamanlara haklisin iste boyle durumlarda motiveyi yuksek tutmak lazim sanirimm bende kendimi alistirsam iyi olaacaak senin ameliyat tarihin ne zamandi canim 11i falan miBEN ÇALIŞIYORUM. 5. GÜN İŞE BAŞLADIM. O KONUDA SORUN YAŞAMIYORUM AMA Bİ BAŞ AĞRISI VAR. DİĞER TÜM ETKİLER GEÇTİ. HEPSİ GEÇİYOR MERAK ETME SENDE DE GEÇER CNM ENDİŞELENDİRME KENDİNİ :) ŞİŞLİKLERİMİZ İNİP TAMAMEN BURNUMUN ŞEKİL ALDIĞINDA BU ACILARI HATIRLAMAYACAĞIZ NASILSA MUTLULUKTAN :)
Haklisin canim belkide gercekten de evde dura dura kendimi halsizlestieiuorum umarim kisa surede gecer sikintilarimiz yarin buyun gun alci cikiyor heyecan var mii :)
Evett merak ediyorum baya bakalım inşallah güzel olurrr
İnsallaah canim ama bence cok guzel olucak hic meraklanmaaEvett merak ediyorum baya bakalım inşallah güzel olurrr
Anladim canim guzel gunlereee :) mutlu mutluu10.01.17 oldm ben canım bugün 16 günüm mutlu burnumla
İnsallaah canim ama bence cok guzel olucak hic meraklanmaa
ben bugn fazla baş ağrımdan dolayı PAROL 500 MG ve MUSCOFLEX 8 MG içmeye başladım. Dün doktorum verdi ki öncesinde kullanmıyordum her şey yolunda die. Baş ağrım için çok etki etmedi ama hala ağrım var. Umarım düzenli kullanımda geçer. Sizin baş ağrılarınz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?