Ameliyat sonrası için yardım eder misiniz ?

sende ki aynı ağrıları yaşıyorum bende şu an. çalışan biriyim zten. şu anda da işteyim koşturmaca iş güç derken pek kendimi dinleme şansım olmuyor tabi ama ağrım şiddetlenince acıdan bir duruyorum tabi. doktorumda aynen normal olduğunu söyledi. morarma olursa kötüymüş çok şükr morlukta yok olanlarda geçti. bu da geçr inşallahta canımz çok yanmaz :/

Doktorun normal dediyse zaten hiç tedirgin olma elbet geçecek biraz sıkıntılı bir süreç ama geçecek inşallah canım

kemiklerin zor kaynamasındanmış baş ağrısı zten. bekliyorm artk bakalm .
AYni sekilde ameliyattan ciktigimdan beri basimin agrimadigi tek gun yok maalesef. Hele sabahlari kalktigimda inanilmaz bir burun ve bas agrim oluyor sanki burnumu biri eliyle sikiyormus ya da yumruk atmis gibi. Basimin agrisi da gelip gecici gozum geceleri agriyabiliyor genel olarak burnumun agrisi tum yuzume vuruyor diyebiliriz kolay bi ameliyat degildi gercekten de kemiklerimiz torpulendi bu agrilar normal heralde ancak gecicek

Canim naptin alcin cikti mi nasil gecti kontrolun?

Canimm evet çıktı sonunda doktor aşırı şiş dedi ama yine de idare eder şu hali bile ama alci çok zor çıktı burnum çok kuruymus dikişleri de aldı ama yüzümde alışamadım ilk aynada bu ben miyim dedim yani ama alışıyorum galiba ama şey sorcam canım ya alci çıkınca yapışkan kalıntıları var burnumun üstünde dokunmaya çok korkuyorum bi de çok yağlı doktor kuru demesine rağmenn

Canim gelmis gecmis olsuun, benim doktorum o yaiskanlari temizlemek icin boyle gazli beze oksiyejenli su ya ds normal su bilmiyorum islatip burnumu temizlemisti hatta acimisti biraz bastirarak yapmisti hassas oldugu icin. Canim bana da yagli gorunuyor cok hatta herkes merhem var sari sari saniyor ucu soyuldu ama tepe bolumu yagdan sapsari parliyor bende korkudsn cok elleyemiyorum ama kasimaya basladim valla cok kasiniyor bence sende bjr tane seyi islat peceteyi cok yavas o kalintilari cikarmaya calis. Ya da temizleme jelinle banyoda yumusatip yapmaya calisabilirsin canim

Yaa baya korkuyorum canım çok acıdı alci çıkarken doktor kanlari da temizledi dışını içinde olanı falan o an baya ağrıdi o yüzden korkuyorum neyse olmadı yarın temizlemeye çalışırım bi de şu kemer kısmında bi sislik var çıkıntı gibi o da tedirgin etti beni ama bilmiyorum yıkamaya da korkarım ben ya bi de masaj verdi nasil yapcam bilmiyorum hiç hoş doktor hiç korkmuyor dokunurken biz tedirgin oluyoruz

AYneen oyle canim bende tedirgin oluyorum ama dokunmaya alisamazsak nasil baslicaz dokunmaya oyuzden. Canim cok nazik davranarak yapmaya calis bence o odemdir canim doktora sormadim mi orda? Benim de alcicikarken ve temizlerken acimisti canim bide masaji masil gosterdi tarif edebilirsen yardimci oluruz birbirmize

O şişliği orda görmemiştim soramadım o yüzden canım mesela kemer kısmı var ya orda iki yandan parmağımı gezdiriyorum falan anlatılmıyor ki böyle de bebeğim ya tarif edemedim sana masaj vermedi mi doktorun tatlım

Bana da verdi canim, burnumun kenarlarini kanat kisminin ustunden yukari dogru iki parmakla bastirarak ( tekrar genislememesi icinmis), kikirdak kisminin baslangicinin yukarisindan( goz hizasindan tepeye dogru) yine yukari sekilde sanirim odemi atmak icinn bir de burun ucumun altina parmagimi koyuyorum uste digru iktiriyorum. Burun kenarlarini bastirarak yapicaksin sert sekklde dedi yapiyorum biraz acisa da ama burunucuma nazik davraniyorum korkumdan. Bu kadar benim masajim canim sabah aksam 5er dk yapicaksin dedi. Tatlim kafana takma bence o sislik daha knce burada okumustum o sekilde odemler olusabiliyormus ara ara o yuzden

Kizlar bu masajlari ciddiye alin aksatmayin ben cok yapmadim baya baya akisina biraktim odem yapmaua baslayinca daha hizli iniyor gercekten onemli ihmal etmeyin derim

Aynenn benimkiler de o sekilde canım doktor gösterirken canım çok yandı iki gün sonra başla dedi de ben biraz yapmaya çalıştım bastırmak gerekiyor mu ya ben bastırmadan yaptım biraz

Spreyi kullanmaya korkmayın sonrasındaki kulak temizleme cubuguyla hafifçe temizlemesi gerekiyor.günde üç defa rahat nefes almanızı saglar

Kizlar bu masajlari ciddiye alin aksatmayin ben cok yapmadim baya baya akisina biraktim odem yapmaua baslayinca daha hizli iniyor gercekten onemli ihmal etmeyin derim

Gerçekten mii bazı doktorlar hiç vermiyormuş neyse mecbur yapalım bakalım :)

Spreyi kullanmaya korkmayın sonrasındaki kulak temizleme cubuguyla hafifçe temizlemesi gerekiyor.günde üç defa rahat nefes almanızı saglar

Alıştım artık aynen çok yararı oluyor :) ama kulak cubugu falan zarar verebiliyormuş kendiliğinden akıtıyor zaten ben pek ihtiyaçta duymuyorum çubuğa

Alıştım artık aynen çok yararı oluyor :) ama kulak cubugu falan zarar verebiliyormuş kendiliğinden akıtıyor zaten ben pek ihtiyaçta duymuyorum çubuğa
Sadece uc kismini hafifçe temizliyorsunuz gerek duymuyorsanız yapmayın tabikide benim yaklaşık bir ay olacak halen temizliyorum rahatlatıyor daha rahat nefes aliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…