- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Birde burun basta nasilsa sonrsda cok bi degisme olmuyor yani 6 ayda duzelir degisor 1 yilda degisir olayi hikaye..burnum 1 aylikken nasilsa 1 yil oldu ayni
YANİ BENİM BİLDİĞİM 2 AY SONRASINA VERİYOR AMA Bİ KONUŞMAK LAZIM TABİ KENDİSİYLEBen şimdi esabil bey e gitsem kaç ay sonraya ameliyat günü verir üniversite öğrencisiyim de sınavlar a filan girmem sorun olsun istemiyorum yazın yaptırsam çok mu sıkıntı olur?
YANİ BENİM BİLDİĞİM 2 AY SONRASINA VERİYOR AMA Bİ KONUŞMAK LAZIM TABİ KENDİSİYLE
ONU DA 2200 DİYE BİLİYORUM AMA KENDİSİNİ FİYAT KONUSUNDA YARDIMCI OLDUĞUNU DA BİLİYORUMŞimdiki net fiyatı ne peki 2017 itibarı ile??
ONU DA 2200 DİYE BİLİYORUM AMA KENDİSİNİ FİYAT KONUSUNDA YARDIMCI OLDUĞUNU DA BİLİYORUM
Birde burun basta nasilsa sonrsda cok bi degisme olmuyor yani 6 ayda duzelir degisor 1 yilda degisir olayi hikaye..burnum 1 aylikken nasilsa 1 yil oldu ayni
Hakan soyguru bende arastirdim kendisi kulak burun bogazci ben plastik cerah tercih etmek istedim gorsele plastik cerah daha cok ozeniyir isi geregi kbb ci daha cok icte sorunlara odaklaniyor diye esabil beyi tercih ettim ama suda bi gercekki fiyatiida cok cazip geldi bana piyasaya gore cok uygundu benimde cok butcem yoktu he eger 8 bine kadar cikabilseydim cok doktor arastirdim baska doktorda tercih ederdim ama butceme esabil bey uydu cok mukemmel yapmasada kotu de degil iste alistim yani
Simdi soyle soyleyim benim bastaki burnum cok cok kotuydu burun yapilinca tum yuzum degisti ve gercekten eski halinden cok cok iyi bu zamana kadar hic kotu yorum almadim
Benim begenmeme sebebim tam kafamda tasarladigim istedigim gibi olmadi ucu mesela yuvarlak duruyo ben ise sivri isterdim ve burun ameliyatinda burun delikleri tam esit olmuyor cok nadir iki deligin tam ayni olmasi benim 1 yil olmasina ragmen esit degil burun delikleri
Ha kimi insan bu kadar ayrintiya takilmaz kendiyle barisiktir ama ben takintili biriyim yani genel anlamda kendime cok kusur buldugum icin kucuk seyler gozume cok batiyor
Cok kotu durmamakla birlikte cokta guzel olmadi
En kidemli sensin bu konuda sence esabil hocaya olmalimiyim?? O kde kararsizimki kafayi yemek uzereyim diyebilirimDoktor devlet hastanesinde sincanda nafiz korezde calisiyor eger devlet hastanesinde okursaniz 2.300 e oluyorsunuz ve 3 ay kadar gun atiyor bu ameliyat kisin olunmai cok daha avantajli serin hava acisindan sicaklarda odemler artiyo okulun icinde bi sorun olmaz 5 gune iyice topalanirsin yani hic yaza erteleme derim
Eger ozelde olmak istersen hemen 1 hafta icinde yapiyor fiyat 4000
Ben ozelinde oldum tam 1 sene oldu
Senin fotonu gördükten sonra karar vermiştim hocaya ameliyat olmaya.pazartesi ameliyatım var.bugün görüşmeye gittim.küçük bi burun istiyorum olabilirse dedim.biraz küçülür dedi.yani ne demek anlamadımki...biraz derken..soramadımda..yani değişen çok bişi olmayacaksa olmamım bi anlamı yokki..korkuyorum..acaba sana çok küçülür demiş miydi.ameliyat günü resmini göstersem bi sakıncası varmı.
Evet devlette.açıkçası şimdi özelde daha çokmu dinliyor daha mı özeniyor kafamda sorular var.çünkü ne burunlar küçülüyor benimki zaten çokta problemli değil gibi.ama anlayamadım.Devlette mi olacaksiniz
Evet devlette.açıkçası şimdi özelde daha çokmu dinliyor daha mı özeniyor kafamda sorular var.çünkü ne burunlar küçülüyor benimki zaten çokta problemli değil gibi.ama anlayamadım.
3 ay önce vermişti.yani 3 ay gün atıyordu en son.Ne kadar sonraya verdi esabil bey ameliyat gununu
MERHABA KIZLAR
BEN AMELIYATI OLALI TAM 1 SENEM DOLDU
ACIK NET BIR KAC SEY SOYLEYEYIM
ben ilk karar verdigimde tam 3 doktorla uzun uzun detayli gorustum ve esabil beyde karar verdim yaptigi burunlarida gordum iyiydi yalniz bi resim gosterip o tarz burun istemekle aynisi olmuyor gercekci olmak gerekirse sizin burnunuzun temel yapisi ne kadar uygunsa o kadar o resme benziyor
Ben genel olarak memnunum burun delikleri tam esit olmuyor gelde oda cok dikkat cekmiyor zamanla azaliyor ama tam ayni olmayabiliyor doktor bu konuda zaten normaldede iki burun deligi sekli tam ayni olmaz diyor ozelinde olmak isterseniz numaranizi alip hoca size donus yapiyor ve 1 haftada oluyorsunuz ama devlette olmak isterseniz 2 ay gun atiyor ve fiyatta devlet hastanesinde daha uygun ben ozelde oldum ama devletle ozelin tek farki zaman yoksa sartlar hersey ayni sadece birinde bekliyosun birinde hemen oluyorsun sorcaginiz olursa cevaplarim ayrica doktora resmimi gosteren iki kisi olmus ve ona gore yapmis isteyen gosterebilir zaten doktor resim isterseniz bulup gosterin diye soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?