- 23 Kasım 2016
- 9
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Birde, oldugunuz hastaneden memnun kaldınızmı yani hemşirelerin tavrı tutumu nasıl ilgi iyimi ve tamponuda dikmendemi çıkarttırdınız. Çok sordum kusura bakmayınBen tam 3.500 odedim dikmende ozelde oldum ve evime sincanda dikmende uzakti ama toplamda 3 kere gittim butun isler boyunca ilk randevu aldim gorustum evrak tamamladim 2.gidisimde sonuclari gosterip gun aldim ve 3.de dikmene gidip ameliyat oldum gayet memnunum bende cok arastirdim en son hastanede olmus olan hastalarini gorunce e herkeste cok ovunyordu arti fiyat makuldu iyiki diyorum simdi
Ben tam 3 ay arastirdim surekli her ameliyat olanla burdan ilestisime gectim inceledim sorular sordum sonra hizlica olup bitti benimde 2 kizim var kucuk kizim 2 yasinda bende endiseliydim ameliyattan bir hafta once peteyle bantladim burnumu alissin diye konustum tabi morluk olunca basta yanasmadi sonra ilk gunler uzagimdan konustu yanima gelmedi derken 3.gun alisti morluklarda 4 gune kadar iyice azaliyo
Arti kizim ilk kez hastanede kaldigim gece ayri kaldi benden sabaha kadar babasiyla oturmus uyumamis ama atlattik cunku her sene baska bisey cikip erteliyodum simdi diyorum keske daha once olsaymisim
Sizinde hakkinnizda hayirlisi olsun
Siz dikmendemi çıkarttırdınız peki ,çok zor oluyomu tamponlar çıkarkenHastanede tek kisilik ozel odan oluyor onun disinda gece hemsire gelip kontrol ediyor ben memnun kaldim tamponuda nere evine yakinsa doktorla haberlesip orada cikattirirsin esabil beye
O sekilde oluyor tabiki sor ne sorarsan cevaplarim ben aylarca herkese sordum cok pimpirikli oldugum icin
Çok teşekürler tekrar baya rahatladımEvet dikmende cikarttirdim ben
Yok acimiyi zaten 3 saniye bile surmuyor cok anlik bi aci ahh diyosunki bitmis oluyor
zaten silikon delikli tampon
Ne güzel olmuş burununuzKızlar benim ameliyat olalı 24 gün oldu sonuçtan hiç memnun değilim burnumla çok oynanmış burnum küçülmüş ve kısa duruyor psikolojim cok bozuldu evden çıkamıyorum ameliyatta girmeden halini ve sonrasını paylaşıyorum herkes objektif yorum yapsın ayrıca burun ilk ay 6 -12 ay arasında çok değişiyor mi sondaki fotograflar yeni çok pişmanım küçük sıkıntılarla girdiğim ameliyattan daha buyuk sıkıntılarla çıktım başta pişman olup sonradan iyki olmuşum diyen var mi ?
Keşke olmasaydım yüz simam yüz karekterim kaybolduNe güzel olmuş burununuz
Bende doğal olsun dedim adam denek gibi sekilden sekle sokmuş o yüzden kotuyum Allah hakkımı bırakmasın hiç bir şey Allahin verdiği gibi değil şükür et çok değişmemiş ben hergun Allahtan keske o masadan kalkmasaydim bu burunla yaşamak zorunda kalmasaydim resmen yaşıyan ceset torpasiyim o kadar kötü haldeyim.Ama çok normal böyle düşünmeniz. bende ameliyat oldum ilk alçı çıktı şok oldum.ama ben doğal istemştm simam değişmedi öyle,sizin burununuz tamamen değişmş oyuzden öyle geliyo size.ufacık kaklık burun negüzel.keşke bende doğal istemeseydim dıyorum
Yani doktor sanatını sergiledi burnumda üzüntüden eve kapandim 2 aydır yaşamıyorum canım bir sürü fotom var sayfada bakabilirsinçok üzüldüm ama böyle düşünmenize ya,psikolojisini çok etkiliyo insanın birden değişiyosun sonuçta haklsn ama zamanla alışırsın.kötü değilki burununuz estetik gbı duruyo evet ama güzel yani yamuk yumuk oluyo insanların burunları buna şükretmeliyiz aslnda..alışmak baya zaman alır kendinizi üzmeyin bence.kesinlkle kötü olmamış..ama herkesın beklentileri farklı tabi
Ozel E mesaj attım canım bakabilirsinBaktmda göremedim ya bidaha bakayım
Ben esabil ekere karin germe olmak istiyorum bilginiz varmiR riri2134 pardonda yani bu basligi resimlerime bakmak fikir edinmek sorulari cevaplamak icin actim surekli her baslik altina kendinizi ve sikayetlerinizi yaziyosunuz bu baslikla yazdiklariniz ne alaka
Benim basligim altinda konusma yapmak yerine bi konu acar ordan yazarsiniz her basligin altinda sizin sikayetiniz var millet resimlere bakmak icin tikliyor bi bakiyor surekli sizin kendinizle ilgili yorumlariniz var ...
Siz karin germe ameliyati oldunuz mu arkadasiniz nasil memnun kaldi mi goruntuden bir sorun yasadi miOlan hastasini gordum ama benim bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?