- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ozel hastanede oldum 3.500 odedim devlet hastanesinde doktor 3 ay gun atiyor ama fiyat daha makul 2.200 devlette
Doktorum sincan nafiz korez devlet hastanesinde esabil eker plastik cerrahide
Doktor hemen olmak istersen ozel bi hastanede de yapiyor ko zaman fiyat 3.500 4000 arasinda tutuyor eger 3 ay beklerim dersen devlette 2.200 e de yapiyor
önden nasıl acaba:) yaklaşık aynı zamanlarda ameliyat olmuşuz. ben başka dr a oldum da:) burun köküm geniş hala merak ediyorum da farklı kişileri3 ay 1 hafta
Eki Görüntüle 1941713
teşkkür ederim :) inşallah bi an önce iner hepimizinBebimde ayni onden zamanla incegini soyluyolar bakalim artik
haklısınız çok şükür. sizinki de çok güzel olmuş maşşalh:) güzel günlerde kullanın yeni burnunuzuIner yaa 3.aydan sonra cok degisim oluyormus yorumlardan anladigim 6.aya kadar onden goruntusude duzeliyormus kafaya takmamak lazim onceki halinden iyi oldugu kesin
Saolun sizde aynen
Yeni burnuslar hayirli olsun yaza kadar iyice toplar kendini
Bende kas ortasi odemi pek olmadi ilk baslardada cok azdi cabuk gecti suan sadece ucunda var odemSelam:) 3. ayindasin sanirim, iki kaşinin arasindaki şişlik geçtimi yoksa hala varmi ? Orasi en geç iyilesen bölge diyolar ama sende pek yok gibi son resmine bakinca
Kavisli burnu senin yüzünde ben de sevmedimKızlar benim ameliyat olalı 24 gün oldu sonuçtan hiç memnun değilim burnumla çok oynanmış burnum küçülmüş ve kısa duruyor psikolojim cok bozuldu evden çıkamıyorum ameliyatta girmeden halini ve sonrasını paylaşıyorum herkes objektif yorum yapsın ayrıca burun ilk ay 6 -12 ay arasında çok değişiyor mi sondaki fotograflar yeni çok pişmanım küçük sıkıntılarla girdiğim ameliyattan daha buyuk sıkıntılarla çıktım başta pişman olup sonradan iyki olmuşum diyen var mi ?
Gecmis olsun ayni donemde ameliyat olmustuk ben sunu anladim ki odemler gecince ak koyun kara koyun ortaya cikiyor. Ben 2. Kez oldum 15 gun once. Burnumu sert carpmistim 2 aylikken ama rahatlatiyodum kendimi hep.. odemler indikce kikirdagimin kaydigini anladik. Tekrar duzeltildi ve en basa sardim yine odemden kocaman sis bir burunlayim.Arkadaslar uzgunum ama 6 ayim doldu ve odemler azaldigi halde burnum onden borunb*k
Milletonki odemler azaldikca duzelir benimki igrenclesti bildigin ozurlu gibi bi goruntu olustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?