Ameliyat Sürecim Ankara

Olan bi hastasibi gormustum kontrole gittigimde memnunum demisti ben olmadim ama karnimda fazlalik var ve soguk lipolizle ozelde bi yerde dusunuyorum arastiriyorum

3 ay oldu odem kucucuk ucunda kaldi buyuk olcude iylesme var ilk bastaki resimlerdeki kadar kalkik degil ama auper nefes aliyorum daha hic tikanmadi allaha sukur olumlu guzel yorumlar aliyorum
Dikis izine gelince cok dikkatli bakmadikca gorunmuyo baya kayboldu delikler birbirinden baya farkliydi oda buyuk olcude esitlendi daha zaman var biliyorumki zamanla duzeliyor duzelecekte..allah tum isteyenlere nasip etsin

merhabalar estetik olmayı dusnuyorum cok fazla dusunuyorum fakat butcem kısıtlı esabil bey ıcın okuduklarım benı etkıledı gıdıp gorusmek ıstıyorum ama fıyat konusunda bılgılendırın lutfen normal devlet hastanelerınde 1300 1500 olarak bılıyorum

Fiyat konusunda randevu alip gider gorusurseniz gorursunuz 2.300 tutuyor burda esabil eker burun estetigi bolumunde olan cok arkadas var ordan bakabilirsiniz

Ne kadar bi ücret odediniz

Ozel hastanede oldum 3.500 odedim devlet hastanesinde doktor 3 ay gun atiyor ama fiyat daha makul 2.200 devlette
Doktorum sincan nafiz korez devlet hastanesinde esabil eker plastik cerrahide
Doktor hemen olmak istersen ozel bi hastanede de yapiyor ko zaman fiyat 3.500 4000 arasinda tutuyor eger 3 ay beklerim dersen devlette 2.200 e de yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…