- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.001
RABİA TEYZE SİZLERLE...: LOKMA surada bir takim puf noktalari falan var ama, hic yapmadigim icin tarif de cok bir sey ifade etmedi. belki sana faydasi olur.
6-Tatlıların şurubunun kıvamının tam olması gerekir. Şurup sulu olursa tatlıları yumuşatır. Koyu olursa da tatlı şurubu çekemez.
Tarifi birebir yapmistim ama demek ki serbet cok onemliymis.Ya da ev tatlisiyla pastane tatlisi farkli oluyor.Hay Allah kirk yil dusunsem lokma yapmaya calisacagim aklima gelmezdi.Benim memleketimde lokma tatlisi neredeyse her kosebasinda satilir.Bir gun yuzune bakmamisimdir.
marlin yazini okuyunca hemen mutfaga kosup ceviz yedim, oh masallah saglikla besle bebegini :)) woow supermise ben de koptum ayrica :))
koko bloguna nasil uzun uzun yazmissin. ben de cok usengecim, bebise blog acicaktim, bi seyler yazicaktim ama hic birini yapamadim. o bana yapsinn !!:))
esra sende masallah hamaratsin, asersem de yapamam galiba o tatliyi :) sabah bi yemek yapiyim dedim, iskence cektim kokulardan resmen. napicam bilmiyorum.
bu arada afedersiniz ama idrar renginiz nasil kizlar? bugun farkettim cok koyuydu, acaba vitaminden mi?
Vitamin sarartiyor ama böyle fosforlu gibi parlak bir sarı. Bol su iç bakalım ne olacak?
Benim de dünden beri reflu fena. Sakız, maden suyu kar etmedi.
marlin yazini okuyunca hemen mutfaga kosup ceviz yedim, oh masallah saglikla besle bebegini :)) woow supermise ben de koptum ayrica :))
koko bloguna nasil uzun uzun yazmissin. ben de cok usengecim, bebise blog acicaktim, bi seyler yazicaktim ama hic birini yapamadim. o bana yapsinn !!:))
esra sende masallah hamaratsin, asersem de yapamam galiba o tatliyi :) sabah bi yemek yapiyim dedim, iskence cektim kokulardan resmen. napicam bilmiyorum.
bu arada afedersiniz ama idrar renginiz nasil kizlar? bugun farkettim cok koyuydu, acaba vitaminden mi?
Eki Görüntüle 476752 Eki Görüntüle 476751 Eki Görüntüle 476753
Bugun dayanamadim bir battaniye daha aldim.Butun guzel battaniyeleri almak istiyorum.Bende bir battaniye deliligi var.Kendim icinde dayanamayip aliyorum.Gecen kis sadece cok yumus yumus diye ayni battaniyenin 3 renginden aldim.Gorende evin nufusu 5 kisi zanneder :)
Pamuklu swaddling almaktan vazgectim cok inceydi.Benim bebis insallah kisin gelecek.Bende ici polar olanindan aldim .O da yumusacik.
Fotograflari ekledim.Fikir verirsiniz ya da hossunuza gider almak istersiniz diye.Hepsini TJ Maxx. Battaniye $10.00 Swaddling $12.99
Ne güzelmiş :). Lara hanım kundakla pişşş pişş!
Bizimkiler Ocak'ta gelecek ama bizim buralar çok soğuk olmuyor. Bakarım yine de Polarliya da. Ay bunlar doğduklarında minicik olacaklar. El kadar şeyi kucağıma almaya korkarım ben, nasıl becerecegiz bakalım.
hihihi, sunu gordum aklima Lara (ve kokos kirmizi etegi) geldi.
Red and White Polka Dot Baby Gift Set | Overstock.com
Cok tatlisin sen yaa Marlin :))) "woww supermis" demene koptum :) Sesli guldum resmen ofiste :)))
Ben de cok sevdim koko yazilarini hatta 1 saattir blogunda turluyorum :)
ay evet ya ben de oradan aldim baya kilo, bir de sutyen problemim cikti zaten :)) cotton, kasindirmayan bisey bulamiyorum su donem icin. emzirme sutyeni aldim, o da enteresan bisey takamadim. belki ileride.
bu arada melegimin bahsettigi, bebek kustugunda ust bas batmasin diye omza atilan sey bu sanirim:
i Play Newborn Organic 3 Pack Muslin Wipe Clothe... : Target
Babies R Us Terry Burp Cloth - 3-Pack - Girls - Babies R Us - Babies "R" Us
ben en son doktora gittigimde ebemiz bebegin cok iri olmayacagani soylemisti. hatta iri bir bebek bekleme demisti. ben sut falan icemiyorum. ama artik basliycam bugun basladim hatta. ya istahsizlik var bende. gunde 2 ogun yiyorum hamile gibi degilim. canim bisi cekmiyor. sabah 10 da kahvalti aksam 7 de yemek yesem cok aclik hisetmiyorum. hamileligin ilk doneminde bende bi istek olmustu sonra istahsilik basladi.o insanlarinda en azindan benim icin soyleyenlerinde kotu niyetli olmadiklarini dusunuyorum.
Ben de istahli degilimdir Canan.Hamilelikten once yemek yemegi unuturdum.Simdi de abarti yemiyorum,kendimi zorlamiyorum sadece ogun kacirmamaya dikkat ediyorum.Et yiyebiliyorsan bol et tuket.Muz ye.Duyduguma gore bunlar bebise kilo aldirirmis.Nurcan,Crazymam ve Melegime sormak lazim neler bebege kilo aldirir.Onlari tuketelim.
Eki Görüntüle 476752 Eki Görüntüle 476751 Eki Görüntüle 476753
Bugun dayanamadim bir battaniye daha aldim.Butun guzel battaniyeleri almak istiyorum.Bende bir battaniye deliligi var.Kendim icinde dayanamayip aliyorum.Gecen kis sadece cok yumus yumus diye ayni battaniyenin 3 renginden aldim.Gorende evin nufusu 5 kisi zanneder :)
Pamuklu swaddling almaktan vazgectim cok inceydi.Benim bebis insallah kisin gelecek.Bende ici polar olanindan aldim .O da yumusacik.
Fotograflari ekledim.Fikir verirsiniz ya da hossunuza gider almak istersiniz diye.Hepsini TJ Maxx. Battaniye $10.00 Swaddling $12.99
hihihi, sunu gordum aklima Lara (ve kokos kirmizi etegi) geldi.
Red and White Polka Dot Baby Gift Set | Overstock.com
Esracim inanirmisin benim halan bahtaniye alasim var ,,ya kendime bahtaniye dayandiramiyorum..halan bakiniyorum biliyormuusun ,gecen gun iki bahtaniye birden kirlendi halan beklemede simdi dusunuyorum hangisi yerini doldurur diye...pamuklu bahtaniyeleri denemeni tavsiye ederim cunku peluslar cok isitiyor cocuk icinde resmen kan ter icinde kaliyor cok saglikli degil onun yerine annene soyle gelirken Tr den has yun bahtaniye getiriversin bir tane benim var hem sicak tutuyor hemde terletmiyor ...benim cenede dustu yine yaa kusara bakma canim yaa bir seyi anlatirken hep dolandira dolandira anlatiyorum cene dusuk yaa ondandir
bugun kimsecikler yok buralarda.
karin kucuklugu ile ilgili yapcagim bisi yok uzuluyorum evet ama napim. 2 gundur yemeye calisiyorim. doguma kadar alirirz belki kilo
yarin doktor seciyoruz. en gec hafta basi gidiyorum doktora kontrole. kizimi bi gorsem hersey yolunda deseler varsin karnim kucuk olsun napim..
aglayip sizlamamin kimseye faydasi yok. bugun geldigimizden beri ilk defa evdeyim. ve bugun iyi beslendim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?