Amerika'da Hamilelik

RABİA TEYZE SİZLERLE...: LOKMA surada bir takim puf noktalari falan var ama, hic yapmadigim icin tarif de cok bir sey ifade etmedi. belki sana faydasi olur.

6-Tatlıların şurubunun kıvamının tam olması gerekir. Şurup sulu olursa tatlıları yumuşatır. Koyu olursa da tatlı şurubu çekemez.

Tarifi birebir yapmistim ama demek ki serbet cok onemliymis.Ya da ev tatlisiyla pastane tatlisi farkli oluyor.Hay Allah kirk yil dusunsem lokma yapmaya calisacagim aklima gelmezdi.Benim memleketimde lokma tatlisi neredeyse her kosebasinda satilir.Bir gun yuzune bakmamisimdir.

Izmirli misin sen kiz, hihihi :)
Valla sukurler olsun hamilelikte canim tatli istemiyor, tatli duskunlugum olmadi. Normalde de cok tatlici degildim, o yuzden yapmasini falan bilmiyorum Anneaaa su tatli nasil yapilyoooo diye telefonlara sarilmam komik olurdu!!!

marlin yazini okuyunca hemen mutfaga kosup ceviz yedim, oh masallah saglikla besle bebegini :)) woow supermise ben de koptum ayrica :))

koko bloguna nasil uzun uzun yazmissin. ben de cok usengecim, bebise blog acicaktim, bi seyler yazicaktim ama hic birini yapamadim. o bana yapsinn !!:))

esra sende masallah hamaratsin, asersem de yapamam galiba o tatliyi :) sabah bi yemek yapiyim dedim, iskence cektim kokulardan resmen. napicam bilmiyorum.

bu arada afedersiniz ama idrar renginiz nasil kizlar? bugun farkettim cok koyuydu, acaba vitaminden mi?

Vitamin sarartiyor ama böyle fosforlu gibi parlak bir sarı. Bol su iç bakalım ne olacak?
Benim de dünden beri reflu fena. Sakız, maden suyu kar etmedi.

Vitamin sarartiyor ama böyle fosforlu gibi parlak bir sarı. Bol su iç bakalım ne olacak?
Benim de dünden beri reflu fena. Sakız, maden suyu kar etmedi.

evet fosforlu gibiydi, gerci duzeliyo sanki. vitaminim de bitiyor, vay be 50 gun olmus resmen :)
bi rahatlasak su reflulerden, bulantilardan.

Bugun dayanamadim bir battaniye daha aldim.Butun guzel battaniyeleri almak istiyorum.Bende bir battaniye deliligi var.Kendim icinde dayanamayip aliyorum.Gecen kis sadece cok yumus yumus diye ayni battaniyenin 3 renginden aldim.Gorende evin nufusu 5 kisi zanneder :)
Pamuklu swaddling almaktan vazgectim cok inceydi.Benim bebis insallah kisin gelecek.Bende ici polar olanindan aldim .O da yumusacik.
Fotograflari ekledim.Fikir verirsiniz ya da hossunuza gider almak istersiniz diye.Hepsini TJ Maxx. Battaniye $10.00 Swaddling $12.99

Idrar rengim cok su icmedigim zaman cok sari geliyor.Normalde vitaminin yaptigi sarilikta var ama ben vitamini aksam ictigim icin sabah ilk idrar koyu geliyor(kokonun dedigi gibi daha farkli bir sari ) Sayet cok su ictiysem o gun her idrar cikisimda neredeyse su renginde geliyor.

Ne güzelmiş :). Lara hanım kundakla pişşş pişş!
Bizimkiler Ocak'ta gelecek ama bizim buralar çok soğuk olmuyor. Bakarım yine de Polarliya da. Ay bunlar doğduklarında minicik olacaklar. El kadar şeyi kucağıma almaya korkarım ben, nasıl becerecegiz bakalım.

Ben de ayni seyi dusundum bugun :) Polarli ama cok kalin degil.Bizim buralar cok soguk oluyor.Kar kis kiyamet.

Bir tane de pamuklumu alsaydim ev icin acaba? Bu polarliyi disarda kullanirim.Cok mu israf sizce kizlar.Simdi ilk heves herseyi almak istiyorum ama kullanamazsam uzulurum.

Cok tatlisin sen yaa Marlin :))) "woww supermis" demene koptum :) Sesli guldum resmen ofiste :)))
Ben de cok sevdim koko yazilarini hatta 1 saattir blogunda turluyorum :)

Ben sana bebekle buluşma ve doktordaki şebelek hallerimi anlatsam hepten koparsın o zaman:)) Kokonun dediği gibi doğduklarında analarımız yanımızda olmasa kucaklamaya korkarız yahu:)) minicikler

Oh afiyet olsun, yarasın bebişe:)) ben hergün iştahla anlatayım o zaman götürdüklerimi
Esra hamarat, marifetli, kokoş:)) Lara şanslı canım

Ben tatlı ve hamur işi severim ama yapma kabiliyetim yok:)) acaba ilerde yavrular büyünce onlar istediklerinde üşünmeden girer yaparmıyım diye düşünüyorum:)))

Evt canim taa kendisi, ben cok yararlaniyorum ve bende babies R us dan almistim ...halan cok kullandiklarim arasinda birde bol bol onluk alin kizlar oda cok kullaniliyor

Canim hic sikma kendini benim velette kucuk dogdu ama dogdugunda cok guclu idi doktorumuz hatta bu cok guclu zayif ama falan demisti, sen vitaminlerini duzenli almaya bak gerisini takma gercekten sonradan cok hizli buyuyorlar ...birde bazi hanimlarin ic karinlari derin oluyor , bazi kadinlar gostermezler bu yuzden hamileliklerini..

kahvalti gercekten cok kilo aldiriyor ve birde bal, ceviz bunun seyller super kilo aldiriyor bebege...meyvede aldiran besinlerden

Esracim inanirmisin benim halan bahtaniye alasim var ,,ya kendime bahtaniye dayandiramiyorum..halan bakiniyorum biliyormuusun ,gecen gun iki bahtaniye birden kirlendi halan beklemede simdi dusunuyorum hangisi yerini doldurur diye...pamuklu bahtaniyeleri denemeni tavsiye ederim cunku peluslar cok isitiyor cocuk icinde resmen kan ter icinde kaliyor cok saglikli degil onun yerine annene soyle gelirken Tr den has yun bahtaniye getiriversin bir tane benim var hem sicak tutuyor hemde terletmiyor ...benim cenede dustu yine yaa kusara bakma canim yaa bir seyi anlatirken hep dolandira dolandira anlatiyorum cene dusuk yaa ondandir

gule gule kullan canim cok guzel gozukuyorlar , anam bende bahtaniye canavarim oldum senin gibi ehuehuehu

hihihi, sunu gordum aklima Lara (ve kokos kirmizi etegi) geldi.
Red and White Polka Dot Baby Gift Set | Overstock.com

Yaa bunlari ben cok sevdim ne olcak simdi :)) off off yaram cok buyuk ,kiz kiyafetleri cok guzel ve sirin , simdi hayel ettim lara bebekte bunlarida ayy dayanamam yerim onu yerim ...
Kokopelli senin kizda Larada bunlar cuk diye oturur valla sonrasinda da yemek kalir

Anlatin iste ne guzel.Hatta butun annelerin cenesi dussun :) Biz daha cok sey ogrenelim sizin tecrubelerinizden.
Polar olan battaniyeleri disarisi icin dusunmustum.Ev icin bir tane pamuklu var.Kesin annemde getirir gelirken.Seninki tr.den mi? Oyleyse markasi nedir?

bugun kimsecikler yok buralarda.

karin kucuklugu ile ilgili yapcagim bisi yok uzuluyorum evet ama napim. 2 gundur yemeye calisiyorim. doguma kadar alirirz belki kilo

yarin doktor seciyoruz. en gec hafta basi gidiyorum doktora kontrole. kizimi bi gorsem hersey yolunda deseler varsin karnim kucuk olsun napim..

aglayip sizlamamin kimseye faydasi yok. bugun geldigimizden beri ilk defa evdeyim. ve bugun iyi beslendim :))))

Birkac gun icinde bebegi goreceksin, cok sevindim. Karnini bosver, doktoru dinle, insallah o da her sey yolunda diyecek. Eger kalp sesi dinletirlerse telefonuna kaydet, biz gecen sefer kaydettik, sonradan istediginde dinleme firsati guzel oluyor, insanin ici rahatliyor. Dusunsene bunlar iceride bizim kalp atislarimizi gece gunduz hissediyor, duyuyorlar artik. Biz ise randevudan randevuya.

Benim bir sonraki randevu 22 agustos'ta, bir an once gelse keske, senin gibi 4 gozle bekliyorum ben de :) ebe'ye dedim ultrason yapabilir misin, suyuna baksak 22sinde. o da olur dedi. Yasasin bebegi gorecegim. Eylul'de de tr'da babaannesi bakar/gosterir. Oh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…