Amerika'da Hamilelik

Eki Görüntüle 475881

Benim kizimin fotosuda bu teyzeleri :)

Burunları ne sırın oluyor değil mi, düğme gibi. Lara hanım bir de dudak buzmus sanki, yerim ben onu. Ay ultrason resimlerine baktikca doğsalar da kendi fotograflarını görsek diyorum. Maşallah diyorum Laraciga.

Sana da maşallah diyorum tabii. Elbisen ne güzel tiril tiril. Denizli menizli fotografla beni canevimden yaraladın yalnız, tatiiiil tatiiiil diye sayıklamaya başlayacağım yakında zira. Denize hasret kaldım .

Dugme burunlu hepsi :)) Masallah hepsine saglikla kucagimiza alalim insallah.Dudaklari hic sorma :) ayni babamiz.Cok istedim benzesin babasinin dudaklarina :)
Plaj bana cok yakin kokocum.Yuruyerek bile gidiliyor.O yuzden buralardan ev ariyorum tasinmak istemiyorum.Okyanus ne kadar tr.nin denizi gibi olmasada hic yoktan iyi.

esracim buyutmussun sen de gobegi, seker olmus :) kizin da cok tatli, gerci hepsi biribirine benziyo ama hepsi tatli :))

bu arada kizlar gogus icin krem kullaniyo musunuz? kasinmaya basliyo benim, argan yagi kullaniyorum ama daha kremsi biseye ihtiyacim var galiba. gogus kismina da herseyi suremyin diyolar, kimyasallardan dolayi. dogal ne olabilir bilmiyorum, var mi bilginiz? l'occitane shea butter aliyim diyorum.

Ben sadece göbek ve kalçaya sürüyorum. Göğüs için bir şey kullanmıyorum. Her seyin icinde paraben var ya

Sagol silgicim :) vallahi Ben gobegime surdugum kremi gogsumede bacaklarimada suruyorum.Hangisi kimyasal degil ki.Aslinda saf zeytinyagi surmek lazim.En dogali ama o da cok zahmetli is.

benim kullandigim palmers paraben free diyor ama cesaret edemedim yine de. goguste de catlaklar oluyomus ki zaten cok kasiniyor su siralar. dogal biseyler surmek lazim. lansinoh lanolin gogus kremi kullaniyolarmis ama o da emzirme icin ve ucu icin sanirim sadece, emin degilim.

nuraycim baby r us'a bakiyim eldiven icin alisverise baslayinca, thx :)

Ben Palmers suruyorum cunku dedigin gibi cok kasiniyor ve sanirim ben 2 kiloyu oralara aldim :) Catliyormus evet Gobus ,kalca catlamasi bir derecede gogus cok kotu olur yaa.Insallah hicbirimiz oradan catlamayiz.

Ben Palmers suruyorum cunku dedigin gibi cok kasiniyor ve sanirim ben 2 kiloyu oralara aldim :) Catliyormus evet Gobus ,kalca catlamasi bir derecede gogus cok kotu olur yaa.Insallah hicbirimiz oradan catlamayiz.

ay evet ya ben de oradan aldim baya kilo, bir de sutyen problemim cikti zaten :)) cotton, kasindirmayan bisey bulamiyorum su donem icin. emzirme sutyeni aldim, o da enteresan bisey takamadim. belki ileride.

bu arada melegimin bahsettigi, bebek kustugunda ust bas batmasin diye omza atilan sey bu sanirim:
i Play Newborn Organic 3 Pack Muslin Wipe Clothe... : Target
Babies R Us Terry Burp Cloth - 3-Pack - Girls - Babies R Us - Babies "R" Us

Nuray cim en son senin annen geldigi icin yardimina ihtiyacim var.Vize icin internet uzerinden konsolosluga D-160 diye bir form dolduruluyormus sonra o formun ciktisi konsolosluga goturuluyormus.Bugun duydum.Dogrumu?

Ben iki tane sporcu sutyeni aldim .Cok rahat.Bu muslin wipe clothes organikmis ustelik.Super.Ben de bebek yatagi icin lastikli carsaf gordum Marshall da o da organikti.Ustelik fiyatta cok ucuzdu $7.99.Alamadim cunku once yatagin olculerini bilmem gerekir.

Eki Görüntüle 475881

Benim kizimin fotosuda bu teyzeleri :)

Maşallah Esra sen kapak modelleri gibisin:)) Bir de derler kız bebekler annelerinin güzelliğini alır, Lara almış ama sende eksilme yok,güzellik tam gaz gidiyor:))) Kızınla çok güzel pozlar vereceksin eminim,baksana o da senin gibi pozcu olacak, dudaklarım çok güzel bakın dercesine büzüştürmüş:)) Çok tatlısınız...

Bu arada bu göğüsler bende çok büyümedi:)) zaten eskiden de küçüktü, hala destekli sutyenlerimi kullanıyorum, arada sıkıyor yeni alacağım fırsat olmuyor.Ama ablamınkileri hatırlayınca hamilelik döneminde benimkiler pek minik kaldı diyorum:)))) :26:

herkese merhabaa
bende yine kosusturmaca devam etmektte. artik dinlenmek istiyorum. ama daha isim var.
canimi sikan bisey oldu sizinle paylasmak istedim.
esimin arkadalslsriyla bulusmustuk. kac aylik hamile oldugumu sordular ve karnimin kucuk oldugunu soyleiler.aradan 2 gun gecti arkadasin annesiyle gorustuk kadin hemen karnin kucuk kalmis dedi((( ya 7 aylik karin nasil olurki. okadar canim sikkin ki anlatamam. ben karnimdaki bebege bile bakamiyormuyum ya. su esimin sigorta olayi halolsun hemen doktora gitcem heralde hafta basina kadar giderim diorum.

birde sizlerden bir ricam olcak. benim mutfak dolaplarinin kotu ve kucuk oldugunu yazmistim. mutfaga tabak tencere koymak icin bisey ariyorum. bakindim ama bulamadim. belki onereceginiz bisey varidr diye sormak istiyorum.

Canim benim cok sagol.Forumdaki butun anneler ,bebisleri cok tatli.Yasasin bizim topic :)Ayy o dudaklar cok fena degil mi :))Cok pozcu olacak vallahi benim kiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…