- Konu Sahibi citaknuray
-
- #1.961
Burunları ne sırın oluyor değil mi, düğme gibi. Lara hanım bir de dudak buzmus sanki, yerim ben onu. Ay ultrason resimlerine baktikca doğsalar da kendi fotograflarını görsek diyorum. Maşallah diyorum Laraciga.
Sana da maşallah diyorum tabii. Elbisen ne güzel tiril tiril. Denizli menizli fotografla beni canevimden yaraladın yalnız, tatiiiil tatiiiil diye sayıklamaya başlayacağım yakında zira. Denize hasret kaldım.
esracim buyutmussun sen de gobegi, seker olmus :) kizin da cok tatli, gerci hepsi biribirine benziyo ama hepsi tatli :))
bu arada kizlar gogus icin krem kullaniyo musunuz? kasinmaya basliyo benim, argan yagi kullaniyorum ama daha kremsi biseye ihtiyacim var galiba. gogus kismina da herseyi suremyin diyolar, kimyasallardan dolayi. dogal ne olabilir bilmiyorum, var mi bilginiz? l'occitane shea butter aliyim diyorum.
esracim buyutmussun sen de gobegi, seker olmus :) kizin da cok tatli, gerci hepsi biribirine benziyo ama hepsi tatli :))
bu arada kizlar gogus icin krem kullaniyo musunuz? kasinmaya basliyo benim, argan yagi kullaniyorum ama daha kremsi biseye ihtiyacim var galiba. gogus kismina da herseyi suremyin diyolar, kimyasallardan dolayi. dogal ne olabilir bilmiyorum, var mi bilginiz? l'occitane shea butter aliyim diyorum.
Anam bu ne guzellik masallah, ana kiz yarisacaksin bak siz, simdiden diyim Lara acep gecermi annesini guzellikte bilmem ama senin kadar tatli ve guzel olcagi kesin ve zarif
benim kullandigim palmers paraben free diyor ama cesaret edemedim yine de. goguste de catlaklar oluyomus ki zaten cok kasiniyor su siralar. dogal biseyler surmek lazim. lansinoh lanolin gogus kremi kullaniyolarmis ama o da emzirme icin ve ucu icin sanirim sadece, emin degilim.
nuraycim baby r us'a bakiyim eldiven icin alisverise baslayinca, thx :)
Ben Palmers suruyorum cunku dedigin gibi cok kasiniyor ve sanirim ben 2 kiloyu oralara aldim :) Catliyormus evetGobus ,kalca catlamasi bir derecede gogus cok kotu olur yaa.Insallah hicbirimiz oradan catlamayiz.
ay evet ya ben de oradan aldim baya kilo, bir de sutyen problemim cikti zaten :)) cotton, kasindirmayan bisey bulamiyorum su donem icin. emzirme sutyeni aldim, o da enteresan bisey takamadim. belki ileride.
bu arada melegimin bahsettigi, bebek kustugunda ust bas batmasin diye omza atilan sey bu sanirim:
i Play Newborn Organic 3 Pack Muslin Wipe Clothe... : Target
Babies R Us Terry Burp Cloth - 3-Pack - Girls - Babies R Us - Babies "R" Us
Maşallah Esra sen kapak modelleri gibisin:)) Bir de derler kız bebekler annelerinin güzelliğini alır, Lara almış ama sende eksilme yok,güzellik tam gaz gidiyor:))) Kızınla çok güzel pozlar vereceksin eminim,baksana o da senin gibi pozcu olacak, dudaklarım çok güzel bakın dercesine büzüştürmüş:)) Çok tatlısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?