- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.061
Ayy ins bir gun cakisirda gorusuruz veya burayada yolun dusersede olur esracim, galiba sizin burda tanidiklariniz mi vardi oyle birsey kaldi aklimda gerci olmasada sorun yok beklerin her sekilde
evt canim anadolu yakasi maltepe sahilindeyim bostanciya yakin sayilir ,
Allah iyiligini versin nerden geldi aklina simdi orasi, ciya iki tane var hangisi tercihin...eylulun ilk haftasindan baslayacak ve donus simdilik belli degil ama 7 hafta kalmayi dusunuyorum ,bu arada dugun kimin yoksa soyledinde ben mi kacirdim:26:
ya bisi diycem ben ama walmartta satilan urunler sizce saglikli mi ? kaliteli gibi gelmiyor bana bide bebek malzemesi olunca kafama takiliyor yoksa guzel seyler var ne yapmali sizce ?
senin yarin haftan oluyor demi. sonuclara son 1 hafta mi kaldi ? esra yanlis hatirlamiyorsam sonuclari soylenen tarihten daha erken ogrenmisti demi ? sende bi ara sor istersen carsamba gunu falan. ben bile meraktayim ya((
Ayy ins bir gun cakisirda gorusuruz veya burayada yolun dusersede olur esracim, galiba sizin burda tanidiklariniz mi vardi oyle birsey kaldi aklimda gerci olmasada sorun yok beklerin her sekilde
evt canim anadolu yakasi maltepe sahilindeyim bostanciya yakin sayilir ,
Allah iyiligini versin nerden geldi aklina simdi orasi, ciya iki tane var hangisi tercihin...eylulun ilk haftasindan baslayacak ve donus simdilik belli degil ama 7 hafta kalmayi dusunuyorum ,bu arada dugun kimin yoksa soyledinde ben mi kacirdim:26:
Aramizda herkesin esi Turktu degil mi? Gecen emziren anneler mail grubunda iki dilli cocuk yetistirme muhabbeti vardi da oradan aklima geldi. Turkiye'deki bazi aileler cocuklari ingilizce ogrensin diye sadece ingilizce konusuyorlarmis cocukla falan.
Bizim bebeler nasil dillenecekler acaba? Crazymom cocuklari buyutmus, onun buyuklerin Turkceleri Ingilizceleri nasil acaba?
Bu arada dun eve gidince Canan'in dedigi gibi sirt ustu yattim.Benim nazli kiz hafifce bir kipirdadi.Ben yine acaba gazmi oldum :)
Film seyredeyim zaman gecsin derken esim geldi."Ya kipirdamiyor sanki " dedim.Esim " Dur babasi bir konussun onunla" dedi.Gobusu optu basladi" aman da benim kizim uyuyormuymus" falanda filanda... :)
Anaaam benim zilli bocek sen bir cos :) Iki gundur butun nazi banaymis megerse.
Kızın sana nazlanıyor ve babayı görünce dayanamıyor:)) kızlar acayip baba düşkünü oluyor.Lara da şimdiden babasına poz yapıyor işte:))
Bu arada dun eve gidince Canan'in dedigi gibi sirt ustu yattim.Benim nazli kiz hafifce bir kipirdadi.Ben yine acaba gazmi oldum :)
Film seyredeyim zaman gecsin derken esim geldi."Ya kipirdamiyor sanki " dedim.Esim " Dur babasi bir konussun onunla" dedi.Gobusu optu basladi" aman da benim kizim uyuyormuymus" falanda filanda... :)
esra bi insan bu yaziyi okur ve aglarmi ? ben aglarim iste senin nazli kizini yesinlerrr. telas yapmaa valla bak birak kendi haline sen sabirsizlikla 28. haftayi ve sonrasini bekle
bu arada benim kizim annenci olcak sanirim. ben elimi karnima koyuyorum nerde benim kizim diyorum inanin iki dakikada tepisiyor. yavrum benim yaa..
ya bildigim kadariyla bu ciyalar iki degil uc tane, hepsi de yan yana. birinde oturup digerinden bir sey de isteyebiliyorsun, oyle bir guzelligi var. onlardan bu ev yemekleri yapan kisminda hep boyle enteresan enteresan yemekler oluyor, onu seviyorum. digerlerinde pisenler her yerde oluyor zaten, asil olayi bu sulu yemekli, otlu kismi bence! mahir'i vapura atip adalara falan da gidebilinir, ohh, ada havasi eylulde.
sen iyi kaliyormussun, ohhh, 7 hafta. dugun kaynimin, esimle ikizler, cok komik olacak esimin aynisini evlenirken izlemek :) kayinvalidem kendinden gececek herhalde, oglu evleniyor, torun geliyor... :)
Cocuklar zaten krese yada okula basladiklari zaman bulbul gibi ingilizce konusmaya basliyorlar.Ben kendi adima soyluyorum cocugum dogduktan sonra ingilizce konusmak istemem.Sevgi ifadelerimi ingilizce ifade edemem.Ne bileyim biz turkler " oyyyyy annesi sever o totosunu.Allahim iyi ki vermissin.Kurban olur annesi yaradana verene" :))) seklinde severiz.
Ben bol bol turkce konusmayi dusunuyorum krese basladigi zaman turkceyi unutmasin diye.
Benim kuzenimin kizi (Long island'a) oturuyorlar.Okula baslayana kadar turkce konusyordu.Okula basladi 1 sene sonra yari turkce yari ingilizce konusmaya basladi.Simdi 8 yasinda aksani degisti.Turkceyi aksanli konusuyor.Arkadaslarin cocuklari o sekilde.
Kokopelli inan bana 7 hafta bile yetmez ama ne yapalim simdilik bu kadar kaliriz, gerisi gelir ins ilerdeciya evt 3 tane idi haklisin birisi dedigin gibi ev yemekleri yapiyordu , digeriside galiba pideci mi neydi , birda cay icilen yeri vardi galiba unutmusun valla cok oldu kadikoye gitmeyeli ...Kokopelli valla sen bu isi biliyorsun ada fikri super ,buyuk ada ziyareti yapmak lazim ,sahilde icilen cayin keyfine doyulmaz ah ah
Oyy yerim ben onun hareketlerini, buyumustu annesi tepki mi veriyo oyy masallah , kizlarin cogu babaci olur zaten Esracim:34;
esra bi insan bu yaziyi okur ve aglarmi ? ben aglarim iste senin nazli kizini yesinlerrr. telas yapmaa valla bak birak kendi haline sen sabirsizlikla 28. haftayi ve sonrasini bekle
bu arada benim kizim annenci olcak sanirim. ben elimi karnima koyuyorum nerde benim kizim diyorum inanin iki dakikada tepisiyor. yavrum benim yaa..
Orbit Baby G2 Stroller - Red - Orbit Baby - Babies "R" Us
Fiyati gorene kadar "hiiih iste ben bunda istiyorum" dedim. Ne kadar pahaliymis.Ozellikleri arasinda kendi kendinede gidiyormu acaba:)
Lara hanfendiye de bakin siz! Baba bekliyormus meger kiprasmak icin, vay vay vay. Neyse, sen de endiselenmene son vermissindir bu sayede. Lara hareketsiz mi kaldi, gel babasi gel. Yazdigini okuyunca bir yandan duygulandim bir yandan da guldum vallahi. Dogunca kim bilir ne numaralar ne sirinlikler yapacak minik kiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?