- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.101
kokocum bende snap'n'go var ona karar verdik stroller almaya firsatim olmadi zaten bir turlu begenememiistim.. cok kullanisli geldi bana zaten belki 7-8 ay kullanicam o zamana kadarda bahar gelir baharda alicam bir stroller ama neyi alcam bilmiyorum. sen iyi arastiriyosun canim alacagim zaman kesin sana sorucam haberin olsun :))))Biz de bugun babies'r'us'a gittik, motherhood maternity'e gittik, dolastik bebis ve benim icin. Yeni vucuda gore ic camasiri disinda bir sey almadik ama bebis icin almak istedigimiz seylere baktik. Babies'r'us ta 3 cesit carseat carrier vardi, onlara baktik, actik kapattik. Birini direkt eledik, cok feciydi. Diger ikisinden biri (graco olandi galiba) sadece kendi markasiyla mi uyumludur ona bakmak lazim. Snap'n'go marka her tur carseatle uyumlu imis.
Park yataklara baktik sonra, benim abimlere aldigimizdan beri (kiz 6 yasinda simdi) yeni seyler eklemisler. Napper diye bir kismi var mesela, cikarilabiliyor da, yeni dogan bebekler icin ana kucagi gibi bir sey. Bazilarinin yaninda diapering organizer oluyor, bezleri neyleri koymak icin. Arkadasinkini emekliye ayirip yeni bir tane almaya karar verdim :) nursing chairleri denedik, benim istedigim tipler pek pahali ama cok rahat ohhh sallan sallan. Bir de bebek kuvetlerine baktik, orada da bayagi hayati kolaylastirici duzenekler var. mesela bizim kuvette telefon dus basligi yok, o olmadan bebek yikamak cok zor. Meger kendinden duslu modeller varmis (nasil calistiklarini pek anlamadim arastirmam lazim).
Boyle iste, gezdik gezdik geldik :) Belim agridi dukkanlarda surtmekten.
edit: bir de macy's de bebek cicilerinde 40% indirimler vardi. biz hala cesaret edemiyoruz, sanirim sonuclari bekliyoruz. bir de ihtiyac listesi yapalim oyle alalim diyoruz ama ortada liste yok. alisverise hazir olanlar macy's baksin!
Hayir burdada ayni seyler yapiliyor.. Ben 8. haftami doldurdum dun simdi 9. hafta icindeyim.. 11 ile 14. hafta arasinda yaptiracagim.. Amnio riskli diye duydum azda olsa.. Canin acidimi? Bu arada yas 32 ama yinede yaptirmak istiyorum..
Canim boyle benefitleri olmasi gercekten harika.. Burdada hava kislari muhtesem sayilmaz ama insanlari seker.. :)
kokocum bende snap'n'go var ona karar verdik stroller almaya firsatim olmadi zaten bir turlu begenememiistim.. cok kullanisli geldi bana zaten belki 7-8 ay kullanicam o zamana kadarda bahar gelir baharda alicam bir stroller ama neyi alcam bilmiyorum. sen iyi arastiriyosun canim alacagim zaman kesin sana sorucam haberin olsun :))))
macy.s bana cok pahali geliyor . bi gomlek begeniyorum 80 $ , bi pantalon 100 $. bebek kiyafetide aldim ordan cok degisik modeller var cok begendim ama yinede pahali geliyor aldim yinede bikactane indirimdeyken cok indirim varsa takip etmek lazim...benimde banyomda telefon dus basligi yok o yuzden kova aldim oyle yikiyoruz oglumu. :)
Herkese güzel bir pazar dilerim... Bunu izleyen oldumu aranızda, çok güzel paylaşayım istedim
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150997308182561&fb_source=message
Herkese güzel bir pazar dilerim... Bunu izleyen oldumu aranızda, çok güzel paylaşayım istedim
Biz de bugun babies'r'us'a gittik, motherhood maternity'e gittik, dolastik bebis ve benim icin. Yeni vucuda gore ic camasiri disinda bir sey almadik ama bebis icin almak istedigimiz seylere baktik. Babies'r'us ta 3 cesit carseat carrier vardi, onlara baktik, actik kapattik. Birini direkt eledik, cok feciydi. Diger ikisinden biri (graco olandi galiba) sadece kendi markasiyla mi uyumludur ona bakmak lazim. Snap'n'go marka her tur carseatle uyumlu imis.
Park yataklara baktik sonra, benim abimlere aldigimizdan beri (kiz 6 yasinda simdi) yeni seyler eklemisler. Napper diye bir kismi var mesela, cikarilabiliyor da, yeni dogan bebekler icin ana kucagi gibi bir sey. Bazilarinin yaninda diapering organizer oluyor, bezleri neyleri koymak icin. Arkadasinkini emekliye ayirip yeni bir tane almaya karar verdim :) nursing chairleri denedik, benim istedigim tipler pek pahali ama cok rahat ohhh sallan sallan. Bir de bebek kuvetlerine baktik, orada da bayagi hayati kolaylastirici duzenekler var. mesela bizim kuvette telefon dus basligi yok, o olmadan bebek yikamak cok zor. Meger kendinden duslu modeller varmis (nasil calistiklarini pek anlamadim arastirmam lazim).
Boyle iste, gezdik gezdik geldik :) Belim agridi dukkanlarda surtmekten.
edit: bir de macy's de bebek cicilerinde 40% indirimler vardi. biz hala cesaret edemiyoruz, sanirim sonuclari bekliyoruz. bir de ihtiyac listesi yapalim oyle alalim diyoruz ama ortada liste yok. alisverise hazir olanlar macy's baksin!
Silgi cim nerelerdesin? Merak ettim seni.
selam herkese,
esracim hatirlamissin tesekkurler :) mide bulantilari, edit, iyi oldugum zamanlarda da disarida gecti bikac gundur. ozledim sizi. bugun doktor randevun vardi, umarim guzel gecer. tum sorularini sor, uyuzlar cildirsinlar bosver :) basinet konusu gecmis, ben de galiba ilk basinetle baslarim. hic alisveris yapip detayli bebek yatagi sececek gucum yok cunku.
marlin'de yarin gidiyordu galiba, cinsiyetini merak ediyoruzz yaz bize hemen. ben heyecanlandim ya. gerci benim de persembe gunu, bakalim doktor en cool tavriyla neler soyliycek yine. saglikli olsunlar miniklerin hepsi ins.
Sabahta goremiyince iyice merak ettim seni.Sevindim iyi olduguna.Doktor randevumun yarin ogleden sonraya aldirdim Silgi cim.Bugun esimin disci randevusu ile cakisti.Tutturdu cocuk gibi :) ben de gelecem Sali gunu gidelim diye (Sanirim bir umut beni ultrasona alirlarsa kizini gorur diye dusunuyor) Peki dedim degistirdim randevu gununu bu sabah.Hic sorma sorulacak sorular listem gun gectikce uzuyor :))
Eveeet :) Yarin Marlin'in Persembe de senin guzel gobuslerinizde pipicanlarmi var minnoslarmi ogrenecez :)
Dedigin gibi miniklerin hepsi saglikli olsunlar insallah.
Silgicim seni aramızda görmeyince meraklandık, ben dedim acaba yine hamaratlığı tuttu yemek işine mi daldı acaba:)) Ayrıca biraz önce kahvaltıda cevizleri yerken aklıma geldin, dedim silgi ceviz yiyor mu, bir hatırlatayım ben ona yine)
Benim detaylı ultrason yarın, en son ikili teste miniği görmüştük,çok heyecanlıyız,epey büyümüştür.Sabah o zaman bize verilen ultrason resimlerine bakıp çenesi sana şurası bana benziyor diye yorumlar yaptık,dedim yarın daha net göreceğiz yorumları o zamana saklayalım:)) Bu gece rüyamda çok güzel çocuklar gördüm, biri kızdı diğeri erkek..diyorum bunlar benim olsun çok güzellermiş:)) silgicim dediğin gibi cinsiyetleri öğrenmede burda geç söylendiği için bizde herkes merakta, yakın arkadaşlarım ve ailem gün sayıyor:)) aslında bizim ailede 3kız olmak üzere 4 torun var, eşimin ailesinde de 2 erkek torun var, ama uzakta olunca bizimkini öğrenmek daha heyecanlı ve kıymetli gibi oldu:)) İnşallah sende perşembe günü öğrenirsin...
Benim göbekten dolayı herkes kız haberi bekliyor zaten.Ama içine çok oğlan doğanlar da var.Allahım inşallah gönlümüzdekini hayırlı kılar, sağlık ve güzel haberlerle döneriz.Esracım, babası kızını görmeye çok hevesli, sizi de güzel haberlerle bekliyoruz. Bu arada benim yarın doktor kontrolümde var, akılıma gelenleri ingilizceyi çevirip sormaya çalışıyorum ama oraya gidince unutuyorum.Benim doktor çok sessiz, sakin bir kadın,doğuma bu gelse nasıl doğurtur diye düşünüyorum:))) şansıma hep aynı doktora denk geliyorum, değişecek demişlerdi.
Buarada kızlar, muz bebeği oynatmada işe yarıyor..Dün akşam bir muz yedim amanın bizimki bir zıpladı bir hopladı.Artık göz seğirmesi, damar atması olayından çıktı, tekmeler uçuştu,coştu yavrum:)) deneyin derim
selam herkese,
esracim hatirlamissin tesekkurler :) mide bulantilari, edit, iyi oldugum zamanlarda da disarida gecti bikac gundur. ozledim sizi. bugun doktor randevun vardi, umarim guzel gecer. tum sorularini sor, uyuzlar cildirsinlar bosver :) basinet konusu gecmis, ben de galiba ilk basinetle baslarim. hic alisveris yapip detayli bebek yatagi sececek gucum yok cunku.
marlin'de yarin gidiyordu galiba, cinsiyetini merak ediyoruzz yaz bize hemen. ben heyecanlandim ya. gerci benim de persembe gunu, bakalim doktor en cool tavriyla neler soyliycek yine. saglikli olsunlar miniklerin hepsi ins.
Bu hafta randevular haftasi, gelsin ultrason fotograflari!!! Insallah ucunuzde de her sey yildizli pekiyi cikar :)
Bizim zilli de bu aralar hareketli, gunduz degil de gece cosuyor. Eskisi gibi karincalanma seklinde de degil, bildigin pit diye vuruyor, babasi da elini dogru yere koyduysa hissedebiliyor. Dun bu curiosity'nin marsa inisini izliyorduk, ben heyecanlandim ay indi inecek ay fotograf yolladi falan diye, kiz da iceriden pit pit. Dedik bu astronot olacak :)))
Herkesten guzel haberleri bekliyorum. Bir yandan da telefon elimin altinda genetik danismandan haber bekliyorum, sonuclarimiz bu hafta icinde cikacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?