- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.141
Esracim cok sevindim bu sefer mutlu ayrildin . aklinda olan tum sorulari sordun degil mi? Lara bebege kocaman birhersey yolunda ins ilerki haftalardada bolbol gorursun bebegini
canim bende palmers kullandim ama goguslerim dahil heryerim catladi. Bacaklar . karin bolgem falan heryer catladi ne yapalim Esat'imin hediyesi diyorum cok sukur Allah baska keder vermesin (biraz polyannacilik yapayim ) :))))
Ben henuz sonuclarimi haber veremiyorum ama bugunun heyecanlarina bir gobek resmi ile katilayim bari. Bloga yazi yazdimdi, oraya koydugum resimlerden birisi bu. Giderek buyuyor efendim durduramiyoruz! (Eksiciler kk'ya dadanmis bugun, ben de onlara gonderme yaptim heheh).
Ben henuz sonuclarimi haber veremiyorum ama bugunun heyecanlarina bir gobek resmi ile katilayim bari. Bloga yazi yazdimdi, oraya koydugum resimlerden birisi bu. Giderek buyuyor efendim durduramiyoruz! (Eksiciler kk'ya dadanmis bugun, ben de onlara gonderme yaptim heheh).
masallah gobus iyi buyumus, helal olsun sizlere hepiniz fazla kilo almadan goturuyorsunuz bu isi , formunda kalan annelerin topigi burasi .) iyiki ben dogum yapmadan once yani hamile iken aranizda degildim cunku bu kurami ben kesin bozardim ehuehheih
Burada Yale hastaesinde dogum yapan arkadaslarin ziyaretine gittigimde gormustum hepsi tek odada kalmislardi.Ayni odada dogum yapiyorlar.Yatak yandan,onden her bir taraftan uzay mekigi gibi aciliyor :) dogumhaneye donuyor.
Yinede sormayi dusunuyorum.Garantiye almak lazim.
Canan cim esin sigorta isini hallettimi? Doktor randevunu aldinmi?
Marlincim masallahbi prenses daha geliyor minnoslar cogaldi , eee erkekimiz coktu birazcikta kiz olsun cok sevindim herseyin iyi olmasina .. bu arada bi tahmin bu kadar mi tutmaz yaa Ins Silgide tuttururum onada kiz demisim ama kesin degildir :)))
Demek artik Eva hanimefendisinede alisveriste kiz bebek reyonunda hayalimde giydiricem, oh ne guzel ben bayiliyorum kiz bebeklerehele onlari suslemesi var ki ayyy insan doyamaz herhalde ...Canim ins hakkinda senin ve kiziin icin en guzeli olur, cok sevimdim allah tamamini erdirip kucagina saglicakla almani nasip etsin ins..
Esracim benimki aynen oyle oldu, doktor hadi doguracan dedi bende burda mi dedim.. yatak bi yandan acildi tavandan isiklar cikti herkes bi yesil giyindi falan ayni yattigim odada dogurdum ordada 3 gece kaldim .. cok rahatti hersey. yemek konusunda bile geliyorlar ne yerseniz diyorlar.. restaurant gibi ayni. biz tabi et yemicemizi falan soyledik ona gore seyler getirdiler yani rahattim 3 gun :)))
herkese merhaba
bi kac gundur okuyorum ama cvp yazamadim. kizimin giyim alis verisi bitti. benden tavsiye evet agirlasmadan herseyi bitirin. ben artik zorlanmaya basladim. hemde cok. park yatak kararindan vazgectik gibi.. bi kac park yataga baktik babamizin icine sinmedi birde yatak yaptirmak gerekicek cunku anladigim kadariyla hazirlar park yataklar icin uygun degiller. lutfen fikri olanlar beni aydinlatsinlar..fikir verebilecek olan varmi ? kizimin yatagi kaldi. birde bakim seti
bu arada Marlincim tebrikler. yanilmiyorsam sende tahminim tuttu. saglikla kucagina alip buyutemen nasip olsun ins.
saglikli olsunlarda kucaklarimiza bi alalim babasi ozaman gorsun bakalim. bi elini siki siki tutsun :)))) kizindan vazgecemeyecek
sira silgide..
kokocum sen bi genetik danismanini arasan bir sey yok diye aramamis olabiirler mi ?. kaiserin ortak ozelligi bu. adamlarin arama ozelligi yok bisey olursa arariz. gerci olmasinda aramasinlarda.. senden de haber alalimla rahatlayalim.
esracimm larayi gormene cok sevindim. ben benim kizi daha goremedim. bu gidisle dogumda gorurum sanirim. icinin rahatlamasina sevindim. benimde bir icim rahatlasa bir gorsem. kilosu suyu yerinde deseler baska bisi istemem :)))
simdi silgi kaldi demi karistirmiyorsam. hadi bakalim kiz mi erkek mi ? saglikla gelsin yavrularimiz..
masallah gobus iyi buyumus, helal olsun sizlere hepiniz fazla kilo almadan goturuyorsunuz bu isi , formunda kalan annelerin topigi burasi .) iyiki ben dogum yapmadan once yani hamile iken aranizda degildim cunku bu kurami ben kesin bozardim ehuehheih
herkese merhaba
bi kac gundur okuyorum ama cvp yazamadim. kizimin giyim alis verisi bitti. benden tavsiye evet agirlasmadan herseyi bitirin. ben artik zorlanmaya basladim. hemde cok. park yatak kararindan vazgectik gibi.. bi kac park yataga baktik babamizin icine sinmedi birde yatak yaptirmak gerekicek cunku anladigim kadariyla hazirlar park yataklar icin uygun degiller. lutfen fikri olanlar beni aydinlatsinlar..fikir verebilecek olan varmi ? kizimin yatagi kaldi. birde bakim seti
bu arada Marlincim tebrikler. yanilmiyorsam sende tahminim tuttu. saglikla kucagina alip buyutemen nasip olsun ins.
saglikli olsunlarda kucaklarimiza bi alalim babasi ozaman gorsun bakalim. bi elini siki siki tutsun :)))) kizindan vazgecemeyecek
sira silgide..
kokocum sen bi genetik danismanini arasan bir sey yok diye aramamis olabiirler mi ?. kaiserin ortak ozelligi bu. adamlarin arama ozelligi yok bisey olursa arariz. gerci olmasinda aramasinlarda.. senden de haber alalimla rahatlayalim.
esracimm larayi gormene cok sevindim. ben benim kizi daha goremedim. bu gidisle dogumda gorurum sanirim. icinin rahatlamasina sevindim. benimde bir icim rahatlasa bir gorsem. kilosu suyu yerinde deseler baska bisi istemem :)))
simdi silgi kaldi demi karistirmiyorsam. hadi bakalim kiz mi erkek mi ? saglikla gelsin yavrularimiz..
Super :) Benim arkadaslarda boyle dogurdu.Insallah ben de ayni odada dogururum.Kendimi daha iyi hissedecekmisim gibi geliyor yer degistirmezsem.
Burada anladigim kadariyla bir "labor and delivery" odasi oluyor. Seni oraya aliyorlar, orada sancini cekip orada doguruyorsun. Dogumdan sonra seni postpartum/family room'a geciriyorlar. bu ilk oda tek kisilik ama ikincisi iki kisilik olabiliyor, oyle anladim. Bakin surada online turu var: Kaiser Permanente OB Virtual Tours - Southern California . Web sayfasindan okudugum dogum oncesinde kendini rahatlatmak icin istedigini yapabildigin. Biz topumuzu gotururuz herhalde, uzerine oturup rahatlatmaya calisirim kendimi. isiklari muzigi falan kendin ayarlayabiliyromussun :)
Ben edindigim fikri buradan edindim, daha sonra dogum workshopuna katildigimda tur attiriyorlarmis, o zaman gozumle gorurum :)) Onlara da hic yazilmadim ha, su sonuclari alinca yazilacagim. Dogum dersi, bebek bakim dersi, breastfeeding dersi, okullu olacagiz zilli yuzunden.
Birkac ay sonra burada birth planlari karsilastiririz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?