Amerika'da Hamilelik

Bunu gormustum Wallgrens'te.Benim digeri bitti bugun bundan alayim.Kasintiyi malesef hicbir sey gecirmiyor Silgi'cim.Sadece kullandigimiz urunler gecici rahatlatiyor.Benim goguslerim cok kasiniyordu ne surduysem gecici rahatlatti.Son 2 haftadir kasinti durdu goguslerde.Simdi karnim buyudukce kasiniyor.Hergun kremliyorum.
Kasimamaya calis biliyorum cok zor :) ama kasima cunku daha cabuk catliyormus.

kasimaya baslarsam duramam zaten, cok rahatsiz edici gercekten.. bol bol kremliycez o zaman :)

kasimaya baslarsam duramam zaten, cok rahatsiz edici gercekten.. bol bol kremliycez o zaman :)

Aynen oyle :) Bol bol kremliycez.6.aydan sonra karin atak yapar derlerdi inanmazdim.Oyleymis vallahi.Karnim bir buyudu capi genisledi :) yanlarim cikti.Can simitlerim diyorum ben oralara :) hizli kilo almaya basladim.Bunlar o kadar cabuk oldu ki ben bile anlamadim.Karnim cok geriliyor.Bol bol kremliyorum.Catlamazsam ne ala catlarsamda kizimin cani sagolsun diyorum :)
Son bir haftadir geceleri baldirlarima giren kramplardan uyaniyorum.O kadar aci veriyorki resmen inletiyor adami.
Butun gun ayakta durmak,yorulmak,varis baslangici,kalsiyum eksikligi fosfor fazlaligi sebepler arasinda olabilirmis.Sanirim ben cok ayakta duruyorum.Hayir isimde yorucu degil ama oturamiyorum uzun sure.Eve gidincede surekli birseyler yapiyorum.Su totomu koyabilsem sabit bir yere.Doktora sorulacak sorular listesine bu da eklendi :)

canim gecmis olsun. magnezyum hapi al dedi bana doktor, placenta asagida diye belki ama kasilmayi da onluyormus. tr'de kramplar icin veriyolarmis. onu sorsan gittiginde, belki ise yarar. recetesiz bi tane almistim ben de. bir de onu kullandigimdan beri afedersiniz ama pek kabiz olmuyorum, gevsetiyo kaslari galiba.
sen yine de firsat buldukca oturmaya/dinlenmeye calis, 3-4 ayin kalmis sonra bol bol hareket edersin :) ne cabuk gecti zaman esra ya, 6 ay bitti demek :)
catlaklarda dedigin gibi olursa olsun sonra da hallederiz, sadece onlem aliyoruz biz. kasinti olmasa krem surmek aklima gelmiycek zaten. bu arada bende de karin artik baya belirgin, gobek iyice firladi ve dedigin gibi yanlar da genisliyo. bazen aynaya bakinca moralim bozuyo, kendimi kilolu gormeye alisik degilim ama sonra aman hamilesin ondan deyip rahatliyorum :)) 6. aydan sonra daha da artarmis. senin 1 ay sonra baya belirginlesir gobegin, zaten ondan sonra da az kaliyo :)

marlin hemen sonucu yazsa, cok merak ediyorum cinsiyetini :) insallah detayliyi da sorunsuz atlatir.

Bugun soracam Magnezyum hapini Silgi cim.Evet, ben de biraz once okudum tr'de kramplar icin veriyorlarmis.Cok kotu oluyorum hemen hemen her gece.Oynatamiyorum bacagimi.Agrisina uyaniyorum.Hem nasil cabuk geciyor zaman Silgi.Hem mutlu oluyorum hem de ne yalan soyleyim cok tirsiyorum :)
Dun ben de aynada baktim kendime.Ayy gobek yanlar fiskirmis :) gobek deligimde kapanmis findik gibi olmus :)Sonra diyorum amaaan hayirlisi ile dogurayim yeter.
Marlin'i ben de cok merak ediyorum.Allah gonlune gore saglikla verir insallah.

Çift çizgiyi ilk gördüğüm gün "kız" olacak dedim.Bence ilk hissedilen gerçekten doğru, doktor " it's a girl" deyince sadece biliyordum dedim)
Babamızla girdiğimiz iddiayı ben kazandım aslında tabiki ikimizde kazandık.Sağlıklı ve çok iyi olduğunu duyduk ya bu bize en büyük hediye...
Eşimin erkek istediğini biliyordum, çünkü kız büyütmenin daha fazla özen gerektirdiğini söylüyordu.İşim daha zor olacak diyordu.K.Eşimin ailesinde kız torun yok, annesinin belli etmese de kız torun hayali olduğunu biliyordum.Annem haberi hemen uçurmuş.Eşim eve gelip annesini aradığında mutluluk gözyaşlarını duyunca çok mutlu olduk.Hala heyecan ve mutluluktan titriyordu.Eşimin annesi kanser hastası ve yaşlı, eşimin hep isteği benim çocuğumu görsün vakit geçirsin annem diyordu.Şimdi bu haberle daha moral buldu,inşallah sağlıkla kucağına alıp seveceği günleri de olur.
Ultrasondan hiçbirşey anlamadım bu sefer çok kısa sürdü kadın acayip hızlıydı herşey çok iyi dedi.1 ay sonrasına bir ultrason randevusu daha verdi.Kendi doktoruma gittim sonra herşey iyi dedi oda,sadece kalp atışını dinledi.Kilo alımın çok iyi dedi.şu ana kadar 3 kilo aldım buarada.Bu aydan sonra asıl almaya başlayacaksın dedi.Bakalım sıra sende silgicim.

Minnoşlar çoğaldı, silgi sen erkek hissediyordun bence erkek.hissedilen doğru

Gelsin minnoslar :))) Once saglikli olmasina cok sevindim Marlin cim.Sen de tutturdum :) silgininki pipican :))
Allah kayinvalidene saglik sifa versin.Torununu uzun yillar sevmeyi nasip etsin insallah.

masallah bebisine marlin'cim :)) hadi gozunuz aydin, Allah saglikli uzun omurler versin kiziniza. Esinin annesine de gecmis olsun, insallah kisa surede atlatir hastaligini.
kizlar cogaldi evet, bakalim bizimki neymis :) Allah saglik versin hepsine oncelikle.

Teşekkür ederim:)) Evet önce LARA şimdi EVA.. Biz böyle uyumlu gidiyoruz, silgi senden de bir yakışıklı pipican gelir.Koko'nun miniğinin adı belli değil.Ama kızlar çoğaldı hadi bakalım

Teşekkür ederim:)) Evet önce LARA şimdi EVA.. Biz böyle uyumlu gidiyoruz, silgi senden de bir yakışıklı pipican gelir.Koko'nun miniğinin adı belli değil.Ama kızlar çoğaldı hadi bakalım

Minnosun ismine de bayildim.Eva,Lara.Cok uyumluyuz vallahi :)) Persembe gunude Allahin izniyle silgicigimin guzel ultrason haberlerini alicaz.Sonuclar cok guzel cikacak.Kokonun da amniyo sonucu guzel cikacak.Ohhh o zaman deymeyin bizim topic in keyfine :))

Heyoooo! Ben sana erkek silgi'ye kiz demistim gobek fotograflarini gorunce tam tersinin cikacagi belli olsa da :))) Ismi de cok guzelmis, Eva, ismiyle guzel yasasin. Cok heyecanli degil mi, icerideki bicir daha bir kisilik sahibi oluyor cinsiyetini ogrenince. Siz de bizim gibi kiziiim diye sevmeye baslarsiniz. Her seyin iyi olmasina da sevindim, boyle guzel devam etsin kollarina alana kadar.

Simdi sira silgi'de! Benim sonuclar hala cikmadi, aramadilar. Yarin da aramazlarsa dayanamayip ben arayacagim. Sonuclar konusunda cok endiseli degilim neyse ki yoksa gunler gecmezdi. Dur ben su tabloyu guncelleyeyim :))) Silgininki de belli olunca topigin bebekleri listesi yapacagim, bebekler, cinsiyetleri, isimleri, dogum tarihleri falan :)))

Marlin'in minnosu ekledim, sira silgi'de. Ikimizde de "anneler bilir!" durumu oldu yalniz, bakalim silgi de dogru hissetmis mi :)

[table="class: grid, align: center"]

[tr]
[td]tahmini yapan[/td]
[td]MarlinT[/td]
[td]silgi[/td]
[td]kokopelli[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz :) [/td]

[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz :) [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Kiz [/td]

[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek :) [/td]
[td] Erkek [/td]

[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]SONUÇ![/td]
[td] minnos :) [/td]
[td] 9/15 Agustos'ta [/td]
[td] minnos :) [/td]

[/tr]

[/table]

kokocum ins. senden de guzel haberler gelir ki gelecek inaniyoruz buna hepimiz. sonra da sen isim belirlersin rahat rahat.

eva cok guzelmis gercekten, havali havali isimleri var ikisinin de :)) benim aklimda kiz ismi var ama erkek yok. erkek ismi gercekten zor. berk ismini seviyorum, o da ingilizcede tuhaf bir anlama sahipmis.
haftaya detayliyi atlatsam bi de plasentam yukariya ciksa ben de rahatliycam.

Marlincim masallah bi prenses daha geliyor minnoslar cogaldi , eee erkekimiz coktu birazcikta kiz olsun cok sevindim herseyin iyi olmasina .. bu arada bi tahmin bu kadar mi tutmaz yaa Ins Silgide tuttururum onada kiz demisim ama kesin degildir :)))

Son düzenleme:
Cok sukur Allah'a bizim de randevumuz cok guzel gecti.Oh kizimi da gordum :)) Amniyo sivisida iyi cikti.Kizim da tam haftasinda cikti masallah.
Once yine normal odaya soktular sadece kalp atislarini dinlemek icin.Hemsire geldi. Bana seker yuklemesi icin laboratuvar kagidini verdi.Ac karnina Agustos 19-Eylul 2 tarihleri arasinda laboratuvara gitmemi soyledi.Okay dedik.Ultrason yok mu ?Kizimi gormek istiyorum.Kilosunu ogrenmek,amniyo sivisinin durumunu bilmek istiyorum dedim.Doktora soracam simdi Esra senin icin dedi.Geri gelip Kocaman gulumseyerek "follow me" deyince kizin boynuna sarilip opesim geldi.
Sonra doktor geldi.Neden endiselisin Esra? Hersey yolunda daha 3 hafta once ultrasona girmissin dedi.Ben de olsun ben tekrar girip kizimi gormek istiyorum dedim.Peki istedigin zaman girebilirmisin ama endiselenme dedi.
Bugun mutlu ayrildim klinikten :)
Bu arada kramp agrilari ve akinti icin normal dedi.

Demek artik Eva hanimefendisinede alisveriste kiz bebek reyonunda hayalimde giydiricem, oh ne guzel ben bayiliyorum kiz bebeklere hele onlari suslemesi var ki ayyy insan doyamaz herhalde...Canim ins hakkinda senin ve kiziin icin en guzeli olur, cok sevimdim allah tamamini erdirip kucagina saglicakla almani nasip etsin ins..

Ay ne guzel gun bugun! Guzel guzel haberler geliyor, cok seviniyorum.

Lara hanfendiye masallah Suyunun icinde guzel guzel buyumus, dogsa da sevsek :)

Bu sefer randevundan sinirli degil mutlu ayrildigina cok sevindim, guzel moral olmustur sana, cok guzel!

Guzel haberlerin devami gelsin, hep guzel haberler alalim insallah :)

Esracim cok sevindim bu sefer mutlu ayrildin . aklinda olan tum sorulari sordun degil mi? Lara bebege kocaman bir hersey yolunda ins ilerki haftalardada bolbol gorursun bebegini

canim bende palmers kullandim ama goguslerim dahil heryerim catladi. Bacaklar . karin bolgem falan heryer catladi ne yapalim Esat'imin hediyesi diyorum cok sukur Allah baska keder vermesin (biraz polyannacilik yapayim ) :))))

Sagolun kizlar insallah saglikli bebislerimizle hep guzel seyler paylasiriz burada.
Bir iki gune koko ve silgiden de guzel haberler alicaz insallah.
Melegim ne guzel catlak olmamis sen de.Demek ki her kasinti catlak habercisi degilmis.
Nuray cim kesin ben de catlarim gibime geliyor :))Anne tarafina cektiysem olmazda halalara cektiysem kesin olur :)) O zaman ben de Lara min hediyesi derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…