Amerika'da Hamilelik

Topigin guzel anne adaylari, ne aliyorsunuz kizcelerinize buraya resimlerini koyun bizde gorelim ben cok merakliyim ve hele kiz kiyafetlerine deli oluyorum cok sirinler ..hadi kizlar aldiklarinizi paylasin bizlerle da..
Bende olmazsa aldiklarimi ceker yuklerim ama erkek icin fazla bir uretim yapmiyorlar yinede buluyorum bir kac orjinal sey,ben kiyafetleri oglumun uzerindemi cekiyim yoksa kiyafet olarak him bilemedim simdi, giy cikar iside zor olur oglan huysuzlasir belki en iyisi sadece kiyafetleri ve zaman buldukca mahirin uzerinde iken cekip yuklerim..

Biz bugun birde Turk Konsolosluguna gittik ve Mahir efendinin mavis nufus kagidini aldik ayy bu bile insanda cok heyecan yaratti, oglum artik bir fert yuppiii

simdi geldim doktordan, oglumuz geliyormus :)) erkek hissediyordum hep zaten. annem, enistem de erkek gormuslerdi ruyalarinda :) guzel bir duyguymus cinsiyetini ogrenmek.

hersey simdilik iyi, plasenta asagidaymis ama daha cikabilir dedi. onun disinda haftaya sali detayliyi da atlatsam daha cok rahatliycam.

melegim oglunun kimligi hayirli ugurlu olsun :))

ben kizima kiyafet aldim ama laraninki gibi degiller. :))) alt ust takimlar uzun kollu kisa kollu badiler, ama seker seyler ya. ben hic boyle olcagimi dusunmezdim.simdi elimi neye atsam fiyati kac olursa olsun alasim var ya acayip biseymis. kendime bu kadar severek alis veris yapmadim.

hayirli ugurlu olsun. saglikla kucagina al ins. mutlulugunuz daim olsun.

Kokocum gözünüz aydın çok sevindim.Şimdi artık için rahat günler daha güzel geçecek.
Silgicim gerçekten hislerin doğru çıktığını hepimiz kanıtlamış olduk.Gözün aydın, Allah gönlüne göre verdi.Oğluş istiyordun sağlıkla kucağına al inşallah.Hadi bakalım oğluş ismi arama zamanı şimdi:))

ayyyy cok sevindim Silgi cim.Sen de erkek hissediyordun hep.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Ben de tutturdum pipicani yuppiiiii :)))
Detaylida cok guzel olacak Allah'in izniyle.

Gule gule giysin guzel kizin cicileri Canan cim.Ne guzel degil mi bebislere alisveris yapmak :) Isim buldunuzmu minnosa?

hayirli ugurlu olsun. saglikla kucagina al ins. mutlulugunuz daim olsun.

amin hepimizin olsun ve tesekkurler canancim. kizin kiyafetlerini de saglikli ve guzel gunlerde kullansin, eminimki hepsi cok guzeldir. fotograflarinizi bekliyoruz melegimden de senden de :)

insallah marlincim, oncelikle saglik tabii ki ama evet ya erkek istiyodum. sacinio uzatirim biraz filan diyodum cocukken :)) evet erkek ismi hic yok aklimda, onerilerinize acigim.

ayyyy cok sevindim Silgi cim.Sen de erkek hissediyordun hep.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Ben de tutturdum pipicani yuppiiiii :)))
Detaylida cok guzel olacak Allah'in izniyle.

sagoll esracimm :) evet doktordan cikinca aklima geldin cok ciddiyimm, esrada erkek diyordu diye :) ins guzel olur detayli da, hepimiz su aylarimizi da atlatir saglikla bebeklerimize kavusuruz.

Gule gule giysin guzel kizin cicileri Canan cim.Ne guzel degil mi bebislere alisveris yapmak :) Isim buldunuzmu minnosa?

ismi cinsiyeti belli olmadan belliydi. babasi Berfin dedi oylede kaldi. bende 2. isim elif olsun dedim. Berfin Elif.

babasi biri bebegin ismini sordugunda nasil soyledigini gormenizi isterdim. agzi kulaklarinda bi sekilde soyluyor. ben koydum dercesine. mutlu oluyor.bende hic itiraz etmedim.

merhaba arkadaşlar sizi bulmuşken amerikadaki doğum yöntemleri ile ilgili sormak istediğim bişey var...

Amerikada yaşayan bir arkadaşım var..yaklaşık 6 yıl önce doğum yaptı...bize doğumunu "belinden iğne yapıyorlar sancı falan hissetmiyorsun" diye anlatmıştı...tabi o zaman doğumla falan işim olmadığı için detaylı sormamıştım...arkadaşımın bahsettiği epidural normal doğumdu sanırsam ve ona sorulmadan yapılmıştı...merak ettiğim epidural normal bir prosedür mü ? yani burdaki gibi anne hastaneye gittiğinde nasıl bir doğum şekli istediği sorulmadan uygulanan bişey mi?? arkadaşımın gittiği hastane burdaki devlet hastanesine denk bir hastaneydi sanırım...

bu konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim .... ve dilerim bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle sorunsuz alırsınız kucağınıza...

Cok severim Berfin ve Elif ismini :) Ismiyle yasasin insallah.
Iyi ki etmemissin cok guzel isim bulmus babasi.Iki ismide cok guzel.Ben de dun laptop ina baktim esimin.Eskiden askim diye acilan Laptop Askim-Laram diye degismis :)))))))) hahahaaa.Dedim bizim papuc simdiden damda :))) Cok hosuma gitti ama.

Kesinlikle anneye soruluyor epidural istiyormu istemiyormu diye.Sormadan yapmalari mumkun degil.Benim bir cok arkadasim epidural istemeden dogum yapti.

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.

Şimdi forumda cinsiyeti son anda değişen hikayeleri okudum:)) ay ne şok bir durum ne drama düşünsenize.Zaten detaylı da benim 10 dk bile sürmedi, kadın uzman çok hızlı geçti hiçbişe anlamadım.Bir de bize söylemedi cinsiyeti en son evet bu kadar herşey yolunda dedi, ee cinsiyet dedik,öğrenmek istemiyoruz dediniz dedi bana.Yok yahu dedim öğrenmek istiyoruz heyecanlıyız bile demiştim halbuki:)) o kadar de anlaşılmaz ve kötü ingilizce konuşmuyoruz yani:))) neyse baktı it is a girl dedi.Ben zaten hep emindim ama sonra ultrason kağıdı verdi,biz açıkcası detaylı dan hiçbirşey anlamadık,üstelik it is a girl diye minnoşun belirtildiği yerde bir de çıkıntı vardı! Şimdi yazıyı okuyunca aklıma düştü niye böyle bişe var diye:)) tamam pipican gibi de değil ama minnoş gibi de değil.3 çizgi olayı diyorlar,anlamadım:)) acaba o minnoşun dudaklar ve şişliği mi! insan bir an düşününce herşeyi alıyorsun hoppp sonra farklı cinsiyet söylüyorlar:)) kayınvalidem herşeyi almış neredeyse kız olduğunu duyunca..kadının yüreğine iner walla:))) bu arada bana 1 ay sonrasına bir daha ultrason randevusu verdiler, benim doktor ultrasona bakmıyor, doğum yapacağım hastanenin ultason merkezine gidiyorum.Sanırım ayda bir ultrason olayı var:)) neyse 1 ay sonra Eva nın minnoşunu umarım iyice görürüz

Yok yok merak etme senin ki kesin minnos.Tr.de12.hafta cinsiyete bakmaya basliyorlar Marlin cim.Yanilma orani cok yuksek.Burada beklemelerinin sebebi yanilmamak.Merak etme emin olmasa asla soylemezdi cinsiyetini.Sen hazirliklara basla Eva icin :)

elif ismi bana hep narin bir kiz ismi gibi gelir cok guzelmis ikise de. bi kiz olsaydi klasik ama selin dusunuyorduk. cok sevdigim bir isim.

marlin mesajini okuyunca ifadelerine guldum, bu haftalarda yanilma olmaz diye biliyorum ama ben de senin gibi doktora iki kez sordum. adam pipisini bile gosterdi yavrunun :)) erkek bebek testisleri şiş oldugu icin bazen kiz gibi gorunurmus erken donemlerde, doktor o yuzden 14. haftalarda cinsiyetini soylememisti bize. bir dahaki gittiginde tekrar gostersinler, israr et :) bana bu defa ultrason yapmiycakti, sadece dinletti ki ilk kez boyle bisey yapti. haftaya ogrenirsin dedi cinsiyetini. israr edince dayanamadi gosterdi. cok ultrasona girmek iyi degil dedi ilk kez, yanin sizin doktorlarla ayni gorusteymis bizimki de :)
kayinvaliden ne hizliymis, simdiden almis hediyeleri ne guzel :) saglikli gunlerde kullanin.

ben de epidural secenek diye biliyorum.

silgiiiiiiiii! ne guzel her sey yolunda, istedigin gibi oglana kavusuyorsun. hayirli olsun :) insallah sali gunu de her sey yolunda olacak. plasenta previa hakkinda okuyup ogrenmissinidir, cok endise edecek bir sey olmadigini biliyorsundur. sadece takip altinda tutup ilerleyen aylarda dikkat edeceksin. bizim iki cicege bir bocek geliyor, yasasin :))

oyy masallah guzel kizina... ilk ve son sikintiniz bu olsun. Allaha sukurler olsun. cok sevindimmm.

Sagolun kizlar, artik hep beraber rahatlayabiliriz, topigimizde genetik bozukluk, down sendromu derdimiz kalmadi cok sukur.
melegim nufus cuzdaniniz hayirli olsun :) fotograf cekeceksen kiyafetleri mahir'in uzerinde cek, bebis gormek istiyoruz :)) ilk firsatta alisverislere baslayacagim, resmen hevesim kursagimda kaliyordu

Berfin Elif ne guzel olmus, adiyla guzel yasasin. Esra senin esinin laptop olayi da komikmis, dogmasini bile bekleyememis, Laram ne guzel :)
Biz dun aksam yuruyuste sonuclari da almanin rahatligiyla isim konustuk, Derya Beril olacak gibi gorunuyor ama daha kesin degil :) Ben ikinci adi daha kisa 3 harfli bir sey olsun diyordum, ela, eda vs. ama en begendigimiz iki isim bunlar simdilik, birinden birini secmek yerine yan yana koyacagiz galiba.

Ya o 3 cizgi olayini bizimki de dedi, hatta ultrason resmini verdi ama ben hicbir sey anlamiyorum o resimden! Ama bak bizimki amniyo ile tescillendi, 3 cizgi neyin nesiyse varsa kiz :))) Sen git al pembeleri :) Turkiye'dekilere bakma, gidip 12. 13. haftada ogreniyorlar ki internette o haftalarda oglan ve kiz genitalialarinin resimlerine bakarsan birbirinin ayni, kizlarda resmen pipi gibi cikinti var. 16. haftadan sonra anca dogru teshis edilebilinir. yine hata payi var ama ultrason aleti iyi gosteriyorsa az. ben dun gobegimle konusurken birden "oglum" dedim, agzimdan oyle cikti! sonra "hoh? noluyoruz ya, bir de yanlis soyledilerse cok komik olur" dedim. amniyo sonucunu aldik birkac saat sonra, artik supheye yer kalmadi :)

Yok yok merak etme senin ki kesin minnos.Tr.de12.hafta cinsiyete bakmaya basliyorlar Marlin cim.Yanilma orani cok yuksek.Burada beklemelerinin sebebi yanilmamak.Merak etme emin olmasa asla soylemezdi cinsiyetini.Sen hazirliklara basla Eva icin :)

Doğru söylüyorsun, yalnız bazılarının 30.haftadan sonra hatta doğumda farklı çıkıyormuş:)) yok ben eminim minnoş o ama insan bir an olur mu acaba diyor işte:)) gerçi daha çok erkek deyip kız çıkıyormuş!

Kesinlikle anneye soruluyor epidural istiyormu istemiyormu diye.Sormadan yapmalari mumkun degil.Benim bir cok arkadasim epidural istemeden dogum yapti.

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.

ben de ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…