- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.201
silgiiiiiiiii! ne guzel her sey yolunda, istedigin gibi oglana kavusuyorsun. hayirli olsun :) insallah sali gunu de her sey yolunda olacak. plasenta previa hakkinda okuyup ogrenmissinidir, cok endise edecek bir sey olmadigini biliyorsundur. sadece takip altinda tutup ilerleyen aylarda dikkat edeceksin. bizim iki cicege bir bocek geliyor, yasasin :))
Derya Beril isimleri guzelmis koko.Ben Ela ismini de cok severim.Hepsi ismiyle guzel yasasinlar insallah.
Bu arada herkes bir ultrasona girdi bu hafta, hic fotograf vermediler mi ani olsun diye ya? koysaniza gorelim biciriklari :)
Esra sen gecen diyordun ya soluyor bunlar diye, benim nt olcumunde cekilen gercekten bir gariplesmeye baslamis, pembelikler olusmus ustunde nasil olduysa, scan edecegim edecegim deyip useniyordum, dun bunu gorunce hemen hallettim o isi.
Esim nedense Ela'yi istemiyor, israrla i ih diyor. Ne yapalim artik. Dun konusurken bir ara Esra ismi de gundeme geldi, "hmm olabilir"lerden :)
simdi geldim doktordan, oglumuz geliyormus :)) erkek hissediyordum hep zaten. annem, enistem de erkek gormuslerdi ruyalarinda :) guzel bir duyguymus cinsiyetini ogrenmek.
hersey simdilik iyi, plasenta asagidaymis ama daha cikabilir dedi. onun disinda haftaya sali detayliyi da atlatsam daha cok rahatliycam.
melegim oglunun kimligi hayirli ugurlu olsun :))
Cok severim Berfin ve Elif ismini :) Ismiyle yasasin insallah.
Iyi ki etmemissin cok guzel isim bulmus babasi.Iki ismide cok guzel.Ben de dun laptop ina baktim esimin.Eskiden askim diye acilan Laptop Askim-Laram diye degismis :)))))))) hahahaaa.Dedim bizim papuc simdiden damda :))) Cok hosuma gitti ama.
Bana bu seferki ulturasonda "fotograf yok sadece olculerine bakacaz" dediler.
Uzerinden uzun bir sure gecince hepten bir garip oluyor.Iyi yapmissin.
Saclarim cok uzadi kestireyim diyorum gidecek adam akilli kuafor yok.Gelecekler bana yine alacam elime makasi gecen yil yaptigim gibi kendim kesecem.Sizler de benim gibi kuafor sIkIntIsi cekiyormusunuz.
bende sadece ilk haftalardaki ultrason goruntusu var, hic istemedim sonra da.detaylida verirlermiki acaba...
burada bi defa sacimi kestirdim, ben kessem daha duzgun keserdim. sonra trde halleettim hep. darainca da kendim kesiyodum :)
melegim merak ettim cocuk ingiltere'de dogunca vatandas olmuyor mu?
kizlar aklinizda ingilizcede telaffuzu kolay, turkce karakter icermeyen erkek isimleri var mi? cevrenizde duydugunuz hosunuza giden? emre, mete, aras, burak var ama cokta icime sinmiyor. berk duydunuz mu hic? erkek ismi ne zormus.
Sagol kizlar oglusumun kimlik karti icin guzel dileklerde bulunmussunuz eksik olmayin..
Silgi cim cok sukur allah gonlune gore verdi, cok sevimdim senin adina , allahim sana sagsalim kavusturmayi nasip etsin ins..
senin plasenta low lying mi canim , takma kafani bende de vardi 32 haftaya kadar kesin durumu belli olur eger olurda cikmazsa yukari ki yine cozumu var benim gibi canim sezeryan olur ama ins cikarda gerek kalmaz , kendini strese sokma yazik oglusuna oda senin hissettiklerini hissediyor unutma
Ismim diye soylemiyorum cok severiim :)))))) Bu arada bana burada Ezra diyorlar.Ezra eski bir Amerikan ismiymis.Hangi banka oldugunu hatilamiyorum simdi.Musteri hizmetlerini aramistim kadinin ismi Ezra cikti :) Ela'yi istemiyor muDerya Beril de guzel.
Daha cok zamaniniz var dusunup icinize sinene karar verirsiniz.
Hehehe, demin oglen yemegi icin bulustuk, acmis telefondan bir web sayfasi bulmus yeni kiz isimleri falan diye, on saat listeyi inceledi bastan asagi. Dicle de severdim ben, listeden o geldi aklima, ama onu da daysil falan diye okurlar eheheh. Biz bu isi iyice eglenceye cevirecegiz, bakip bakip sonunda derya veya beril (veya ikisi birden)'e geri donecegiz gibime geliyor!!!
Sen de henuz isim koyamamisgillerdensin yani :))) marlin ve esra gibi cinsiyetini ogrendigi gibi ismi de bu diyenlere imrenmeye basladim!!!
Emre seviyorum ben, bizim arkadaslarimiz koymustu (2 yasinda simdi oglan), cok hosumuza gidiyor. Amerikalilar da guzel soyluyor r'sini bastira bastira :))) Mert koyma, fransizca merde gibi geliyor o da kaka demekBerk ismiyle de tr'da dalga geciyorlar (ozellikle berkecan olursa) tikican ismi diye ahahahha, ben lisedeyken pek severdim o ismi nedense. Ay Hakan var, yine buradaki bir arkadaslarin oglunun adi, severim o ismi de, hem de yine anglo'lar guzel soyleyebiliyor. daha dusunelim sana isim :)))
çok fazla sayfa olduğunden hepsini okumam mümkün olmadı.onun için sorumu mazur görün,acaba bu başlık adı altında Amerikada doğum yapmanın maliyeti ile ilgili yorumlar yapıldı mı merak ediyorum.yani sormak istediğim şu:Amerikayla hiç bağlantısı olmayan bir çift,bebeklerini orada dünyaya getirmek isterse,nasıl bir yol izlemeli,en uygun şekilde konaklama,hastane,doğum,yeme,içme 3 aylık bir sürede kaça mal olur?hem maddi açıdan hem konfor açısından hangi eyaletler düşünülebilir?.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?