- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.261
kizlar hepinize cok tsk ederiz guzel yorumlar icin.. insalah bebislerimizin bahtlari sanslari guzel olsun. Bu arada Esat isminin anlami cok sansli , talihli, mutlu demek insalah oglum hayati boyunca boyle olur cok tsk ederiz herkese :)))
bu arada size Crazymom oglunun fotosunu ekliyorum. masallah Yusuf bebege
Eki Görüntüle 487317
kizlar hepinize cok tsk ederiz guzel yorumlar icin.. insalah bebislerimizin bahtlari sanslari guzel olsun. Bu arada Esat isminin anlami cok sansli , talihli, mutlu demek insalah oglum hayati boyunca boyle olur cok tsk ederiz herkese :)))
Canim ins. ismi gibi sansli ve mutlu olur , cok guzelmis anlami daim olsun tum guzeller
Eki Görüntüle 487317
Nuraycim cok tesekkur ederim cnm.
Evt kizlar bu da benim oglusum Yusuf:)))
Nuraycim cok tesekkur ederim cnm.
Evt kizlar bu da benim oglusum Yusuf:)))
Marlincim cok tsk ederim ins butun bebeklerimiz oyle olurNuraycım Esat adıyla beraber şanslı bir delikanlı olacak inşallah.Hepimizin yavruları şans ve bereketleriyle gelsinler inşallah
simdi Esracim ben hic newborn almadim gozume cok kucuk gelmislerdi. Cartersin 0-3 aylik citlitli badileri varya onlardan almistim. hani su 5i bir arada olanlar 2 tane alsan yeter bana gore. (10 tane oluyor) Biz hala onlari kullaniyorum. birde 2 tane penye battaniye cok gerekli. ben su ana kadar hic tulum giydirmedim alisamadim bir turlu, Hep alt ust giydiriyorum. zaten evde sadece bir badi altinada penye ayakli pantolanlar var (corap giydirmiyosun ya onlardan annem getirmisti burdan bulamadim ama cartersin paket halinde setlelri var onlarda oluyomus) oyle giydiriyorum..sapka , eldiven, agiz mendili, birde resmini eklicem tam anlatamicam onlar gerekli oluyor ..Anneler bir sorum olacak size.Bugun Carter's in outlet magazasina gittim ilk aylar icin tulum filan almaya.Ben cok fazla newborn almak istemiyorum cunku hemen buyuyorlar.Siz ne yaptiniz 3 aylik mi aldiniz? Yeni dogduklari zaman en cok lazim olan seyleride yazarsaniz cok sevinirim.
Bugun Long island'a gittik kuzenleri gormeye.Orada cok buyuk bir mall var.Tanger Mall.Carter's a gittim.Aklim gitti icerde :) Tulumlar $8 dolara filan inmisti.Tecrubeli olmayinca bi samsirdim iceride :)) ne alacam diye.3 tane newborn tulum gerisini 3 aylik aldim.3 aylikta pek buyuk gozuktu gozume.
Marlincim cok tsk ederim ins butun bebeklerimiz oyle olur
simdi Esracim ben hic newborn almadim gozume cok kucuk gelmislerdi. Cartersin 0-3 aylik citlitli badileri varya onlardan almistim. hani su 5i bir arada olanlar 2 tane alsan yeter bana gore. (10 tane oluyor) Biz hala onlari kullaniyorum. birde 2 tane penye battaniye cok gerekli. ben su ana kadar hic tulum giydirmedim alisamadim bir turlu, Hep alt ust giydiriyorum. zaten evde sadece bir badi altinada penye ayakli pantolanlar var (corap giydirmiyosun ya onlardan annem getirmisti burdan bulamadim ama cartersin paket halinde setlelri var onlarda oluyomus) oyle giydiriyorum..sapka , eldiven, agiz mendili, birde resmini eklicem tam anlatamicam onlar gerekli oluyor ..
birde altini acarken bisey alirsan iyi olur annem bana alt acma seti getirdi onu kullaniyorum.. biberonda al disari cikarken cok lazim oluyor. ben elektrikli pompa almadigima pisman oldum. cunku her diari ciktiginda emziremiyosun mama vermekte istemiyorum cogu zaman sagdigin sutu vermek cok guzel luyor. banada bir arkadas manuel pompa verdi ama ellerim kollarim agriyor onu yaparken. ama isimide gordu cok sukur. sagip dolaba atip disari cikarken azcik sicak suya biberonu koyup oyle veriyorum tabi benim nacizane fikrim :))) bakim setide gerekli, icinde tarak tirnak makasi falan oluyor.. eger emzirecekseniz gogus oedide gerekli .. simdilik aklima gelen bunlar..
ya resmi bulamadim hani seyler var 5 tane ince cotton battaniye onlardan aalbilirsin.. aklima simdi geldi bebek icin kirli sepeti, birde bu sefer resmini koyacam ayak izini cikarttiginda o resmi koymak icin cerceveler var . ben yaptim cok tatli oldu ondan alabilirsiniz
Eki Görüntüle 487481
buda esadimin ayak resmi
Eki Görüntüle 487482
Eki Görüntüle 487317
Nuray cim cok sagol.Ben newborn 2 tane tulum ve carter's 5 li alttan citcitli uzun kollu badilerini aldim.Baskada newborn almayi dusunmuyorum.Benim biraz aklim karisti.Sanirim 0-3 ile 3 aylik farkli oluyor.Yani newborn ile 3 aylik arasi olan size 0-3 mu oluyor?
3 aylik 5 tane filan tulum aldim.Onluk aldim.burp bezi dedikleri birsey var sanirim gazini cikarirken omuza konuluyor ondan aldim.2 tane penye battaniye aldim.Eldiven,sapka, corap aldim.Senin soylediklerini listeme ekledim onlarida alicam.
Bizim bebisler kisin dogucak.Disari cikarirken el kadar bebise kalin ne giydirilirki ? :)
benim varya alisveristen anlamadigim yine gun gibi ortaya cikti. ben hep yeni dogan aldim ve 11 tane tulum 5 tane uzun kollu citcitli 5 tane kisa kollu citcitli giyimlerin hepsini yeni dogan aldim. bunlarin cogu elimde patlayacak buyuk ihtimal bu yazilanlardan (ve daha oncede yazdimya dun bir bebek ziyaretindeydik orda konustuk yeni dogan kiyafetlerini en fazla 1 ay giydirebildim dediler )ortaya cikiyor. param fazla geldi anlasilan bana :))) neyse acemilik var napalimm canimiz sagolsun
Uzak degilse aldiginiz yer degistir Canan cim onlari 0-3 aylikla.Ben de anlamiyorum vallahi.Sora sora birseyler yapiyorum iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?