Amerika'da Hamilelik

buda oglusumun son hali kizlar .. tekliflere acigiz :)))

Eki Görüntüle 486667

nuray masallah cok guzel bir bebek. cidden tam isirmalik ve buyumus :) ayrica tesekkur ederim guzel dileklerin icin.

esra gule gule kullansin laracik, leoparlar falan kokos kokos takiliyosunuz :) ben bugun bi piyasa arastirmasi yaptim, marshalls, babys r us, macys gezdim. en cok baby's r us'i begendim. oraya girip tum alisverisi yapar cikarsin. marshall'sdan da alicaklarimi belirledim ama sira vardi cok fazla kasalarda, alamadim bugun :) sadece bir tane takim aldim baska bi yerden gidip gelip ona bakiyorum :)

nuray sen walmarttan linkini verdigimiz yatagi mi kullaniyordun, sepet gibi olan? babys r us'da daha buyukleri vardi baktimda, mattress'i ince ve sertti. acaba onlarin ustune extra bisey mi aliniyor? criblerde de yatak cok alcakta kaliyo, onlari yukari almanin yolu var mi acaba. egilip kalkmak zor olmaz mi ya, ben bebegi koyacam diye egilirken icine yuvarlanirim o kadar derin.

Son düzenleme:
Selam kizlarrr,
Herkesler iyidir ins.
Ben uzun zmndir giremiyorum,arkadaslar tr den dondu bi yogunluk olustu burda bi turlu ugrayaip bakamadim size.
Guzel sonuclar alinmistir ve bebislerin cinsiyetler belli olmustur ins.
Once bi merhaba yazayim sonra okumaya basliyim dedim.
Gecmise donmeden once en son kaldigim sayfada Kokocum alisverise gidip bebek icin carseat baktigini yazmissin.
Nacizane tavsiyem carseat'i chicco al graco cok adi duruyo ve snap n go'yu siddetle tavsiye ediyorum harika bisey
ben ondan aldim kullaniyorum,acilisi ve kapanisi cok kolay,surusu cok kolay,kucuk oldugu icin rahatlikla heryere giriyo
kisacasi ben cok memnunum.

Lara kizcemiz gule gule giysin Esracim hepsi cok guzel,zevkine hayran kaldim valla kac kez baktim inceledim ama ihh kendimi alamiyorum insanin yeniden bebek olasi geliyor..
Gap te o gun kiz kiyafetleri gordum super seyler Esra , suan indirim var burda ve cok kaliteli kumaslari, eger olurda firsatin bir goz at istersen halan aklim magazada valla cikmak zor oldu magazadan

buda oglusumun son hali kizlar .. tekliflere acigiz :)))

Eki Görüntüle 486667

Esat çok yakışıklı olmuşsun sen) gözler yeşil mi? ya da yeşil olacak gibi geldi bana:)) beni de gözler alıp götürüyor bu bebelerde...Maşallah sana kuzu Topikte kızlarımız çok, Lara kokoşluğuyla ilk dikkatini çeken olabilir delikanlı))

Ben tulumlara bayılıyorum yaaa..erkek kız bebelere çok yakışıyor,popişleri çok tatlı duruyor:)) Lara yine yakacak etrafı bu cicilerle, bakalım bizimkine neler alacağım ben. Ya ben yırtık düşük bel jean, üzerine tşört ve deri ceket falan giydirdiğimi hayal ediyorum:))) annem kayınvalidem düşük bel giyiyorum diye kızım üşüteceksin belini derlerdi,şimdi benim kıza da kendi tarzımı aşılama hayalindeyim,eşim de anneanneler babaanneler yolar seni diyor:))) ahaha...şaka bir yana ben de yiğenlerime çok etekler elbiseler aldım Lara gibi kokoş olmasa da Eva da elbise ve etek giyecek elbet, zaten ikimizde inatçı oğlak burcuyuz, eşim şimdiden sen düşün diyor keçiler inatlaşacaksınız diyor,bana nispet yapıyor.

kizlar hepinize cok tsk ederiz guzel yorumlar icin.. insalah bebislerimizin bahtlari sanslari guzel olsun. Bu arada Esat isminin anlami cok sansli , talihli, mutlu demek insalah oglum hayati boyunca boyle olur cok tsk ederiz herkese :)))

bu arada size Crazymom oglunun fotosunu ekliyorum. masallah Yusuf bebege

Kokocum masallah guzel haberleri almissin cnm,cok sevindim bundan sonra gonul rahatligiyla hazirligini yaparsin ins.
Bu arada gobus kendini bayagi belli etmeye de baslamis:))

Silgi ve Marlincim,sizlerinde minnos ve pipicaniniz hayirli olsun:))
Rabbim saglikla ellerinize almayi nasip etsin ins.
Bu arada tahminlerim dogru cikmis:))kendimi bisey sandim simdi:)))

Esracim sende dr randevunda fistigini gormussun ve mutlu ayrilmissin cok sevindim cnm.
Ayrica Lara'nin kiyafetleri gordukce icimiz gidiyor haberin olsun bana 5.'ciyi dusundurme:)))

Kubracim cok cok gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin sana bi an once iyilessin dikislerin ins.
Ben benimki zor oldu derken senin dogumu okuyunca sustum cnm(
Burda boyle bi dogum yaptirtmalari beni sasirtti dogrusu niye bu kadar aci cektirdiler sana anlamadim.
Rahimde de yirtik var demissin onemli bisey degil demi cnm?
Gelmis gecmis olsun,Rabbim mss kokulu Kayranla unuttursun sana acilarini en kisa zamanda ins.

Canancim seninde cok az kalmis cnm,Allah yardimcin olsun son haftalar bayagi agir geciyo.
Tamamiyle yerlesebildin mi cnm?

Melegim sen ve yakisikli Prens'in nasil cnm?benim icin cok cok op yakisikliyi.
Bu aralar burasi hep yagmurlu aklima sen geldin Ingiltere hep boyle diyorlar ya,hep boyle kapali ve yagmurlu
bir hava olsa burda ben cok bunalirim ya:))arada oldumu guzel ve romantik oluyor:)

Nuraycim sen iyisin biliyorum zaten:))senin yakisikliyi da cok cok optum cnm.

Unuttugum kkmse yoktur ins.

Bizde Yusufumla buyuyoruz,size karsi mahcubum resimleri koyamiyorum benim pc simdilik olu ekran karti gitmis heralde
fotolarimi kurtarabilsem bari
Neyse bugun tam 47 gunluk olduk:)hergun biraz daha buyuyoruz yusufla eve yeni bir hava geldi:)herkes onun pesinde
gik dese basindalar tabi bu sekilde kucaga alistik okul acilinca ben napicam bilmiyorum
Artik sabahlari kalkinca benimle konusmayada basladi,annesine aguuuu giaaaa diye anlatiyo birsuru:))ben cvp verince de guluyo:))cok tatli oluyolar kizlar.
Icerdeyken ayri bi mutluluk disardayken cok daha farkli bir mutluluk,gercekten mucize.
Rabbim acilarini gostermesin,sizlerede vaktinde saglikli dogumlar nasip etsin ellerinize alin bu mucizeleri ins.

Nuraycim cok tesekkur ederim cnm.
Evt kizlar bu da benim oglusum Yusuf:)))

Masallah Yusufcuga, annesi sen bunu neyle besliyon valla sutun yaramis masallahGuzel alin yazisi olur ins, kocaman optuk sizi

Maşallah Yusuf bebeye Çok tosun yaa, tam öpüp ısırmalık..Tombiş tosun bebeğin de tadı başkadır, ne güzel ele avuca gelir.Esmer yağız bir delikanlı olacak inşallah.
Güzelik dileklerin için teşekkür ederiz.Sen güzel tosun bebişler doğuruyormuşsun, 5.yi de düşün derim:)) Kalabalık ailele ne güzel, biz de 4 kardeşiz,büyünce süper oluyor

Nuraycım Esat adıyla beraber şanslı bir delikanlı olacak inşallah.Hepimizin yavruları şans ve bereketleriyle gelsinler inşallah

Anneler bir sorum olacak size.Bugun Carter's in outlet magazasina gittim ilk aylar icin tulum filan almaya.Ben cok fazla newborn almak istemiyorum cunku hemen buyuyorlar.Siz ne yaptiniz 3 aylik mi aldiniz? Yeni dogduklari zaman en cok lazim olan seyleride yazarsaniz cok sevinirim.
Bugun Long island'a gittik kuzenleri gormeye.Orada cok buyuk bir mall var.Tanger Mall.Carter's a gittim.Aklim gitti icerde :) Tulumlar $8 dolara filan inmisti.Tecrubeli olmayinca bi samsirdim iceride :)) ne alacam diye.3 tane newborn tulum gerisini 3 aylik aldim.3 aylikta pek buyuk gozuktu gozume.

Nuraycım Esat adıyla beraber şanslı bir delikanlı olacak inşallah.Hepimizin yavruları şans ve bereketleriyle gelsinler inşallah
Marlincim cok tsk ederim ins butun bebeklerimiz oyle olur

simdi Esracim ben hic newborn almadim gozume cok kucuk gelmislerdi. Cartersin 0-3 aylik citlitli badileri varya onlardan almistim. hani su 5i bir arada olanlar 2 tane alsan yeter bana gore. (10 tane oluyor) Biz hala onlari kullaniyorum. birde 2 tane penye battaniye cok gerekli. ben su ana kadar hic tulum giydirmedim alisamadim bir turlu, Hep alt ust giydiriyorum. zaten evde sadece bir badi altinada penye ayakli pantolanlar var (corap giydirmiyosun ya onlardan annem getirmisti burdan bulamadim ama cartersin paket halinde setlelri var onlarda oluyomus) oyle giydiriyorum..sapka , eldiven, agiz mendili, birde resmini eklicem tam anlatamicam onlar gerekli oluyor ..

birde altini acarken bisey alirsan iyi olur annem bana alt acma seti getirdi onu kullaniyorum.. biberonda al disari cikarken cok lazim oluyor. ben elektrikli pompa almadigima pisman oldum. cunku her diari ciktiginda emziremiyosun mama vermekte istemiyorum cogu zaman sagdigin sutu vermek cok guzel luyor. banada bir arkadas manuel pompa verdi ama ellerim kollarim agriyor onu yaparken. ama isimide gordu cok sukur. sagip dolaba atip disari cikarken azcik sicak suya biberonu koyup oyle veriyorum tabi benim nacizane fikrim :))) bakim setide gerekli, icinde tarak tirnak makasi falan oluyor.. eger emzirecekseniz gogus oedide gerekli .. simdilik aklima gelen bunlar..

ya resmi bulamadim hani seyler var 5 tane ince cotton battaniye onlardan aalbilirsin.. aklima simdi geldi bebek icin kirli sepeti, birde bu sefer resmini koyacam ayak izini cikarttiginda o resmi koymak icin cerceveler var . ben yaptim cok tatli oldu ondan alabilirsiniz

buda esadimin ayak resmi

Nuray cim cok sagol.Ben newborn 2 tane tulum ve carter's 5 li alttan citcitli uzun kollu badilerini aldim.Baskada newborn almayi dusunmuyorum.Benim biraz aklim karisti.Sanirim 0-3 ile 3 aylik farkli oluyor.Yani newborn ile 3 aylik arasi olan size 0-3 mu oluyor?
3 aylik 5 tane filan tulum aldim.Onluk aldim.burp bezi dedikleri birsey var sanirim gazini cikarirken omuza konuluyor ondan aldim.2 tane penye battaniye aldim.Eldiven,sapka, corap aldim.Senin soylediklerini listeme ekledim onlarida alicam.
Bizim bebisler kisin dogucak.Disari cikarirken el kadar bebise kalin ne giydirilirki ? :)

yusuf bebegede kocaman bir masallah. sansi bahti acik olsun. bebeklerimiz ne guzel buyuduler darisi basimiza. ben cok degismis gordum. hergun farklilasiyorlar gibi bu bebekler
dun aksam bizde bir bebek ziyaretindeydik. nasil guzel ve sevimli.. boyle gorunce kizimin gelmesi icin sabirsizlaniyorum.bi yandanda korkuyorum. bebek cok sevimli gozukyordu ama anne icin oyle soyleyemeyecegim cok yorgun gozukuyordu. crazymom sen 4 cocukla nasil gorunuyorsun aslinda cok merak ediyorum. yorgunluk ne durumda ?.
aslinda en kocaman masallah sana gelmeli :))))

benim varya alisveristen anlamadigim yine gun gibi ortaya cikti. ben hep yeni dogan aldim ve 11 tane tulum 5 tane uzun kollu citcitli 5 tane kisa kollu citcitli giyimlerin hepsini yeni dogan aldim. bunlarin cogu elimde patlayacak buyuk ihtimal bu yazilanlardan (ve daha oncede yazdimya dun bir bebek ziyaretindeydik orda konustuk yeni dogan kiyafetlerini en fazla 1 ay giydirebildim dediler )ortaya cikiyor. param fazla geldi anlasilan bana :))) neyse acemilik var napalimm canimiz sagolsun

Uzak degilse aldiginiz yer degistir Canan cim onlari 0-3 aylikla.Ben de anlamiyorum vallahi.Sora sora birseyler yapiyorum iste.

Uzak degilse aldiginiz yer degistir Canan cim onlari 0-3 aylikla.Ben de anlamiyorum vallahi.Sora sora birseyler yapiyorum iste.

uzak degilde fislerini attim, askiliklarindan cikarttim yikayip utuleyecegim diye. canimiz sagolsun napalim zaten ck bisi yapmiycam kizima surekli degistiririm ustunu :) en az bikere giysin diye. hayir tulumdalrda birbirinden guzell mecbur giydirecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…