Amerika'da Hamilelik

listeyi bebek bilgileri listesine cevireyim dedim. baska eklesek iyi olacak bilgiler var mi? eksik bilgilerinizi yaziverin biriktirip guncelleyeyim, ben bir isimleri biliyorum, umarim onlari da karistirmamisimdir!!!. Bakalim nasil olacak :)
edit: dogum tarihlerini tamamlayayim da dogum tarihine gore siralayayim ben bunlari. buyukten kucuge gitsin :)

[table="class: grid, align: center"]

[tr]
[td]Annesi[/td]
[td]Cinsiyeti[/td]
[td]Ismi[/td]
[td](Beklenen) Dogumgunu[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 28 Eylul 12[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Yusuf [/td]
[td] ?[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Lara [/td]
[td] 25 Kasim 12[/td]

[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kayra [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 9 Ocak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Eva [/td]
[td] 4 Ocak 13[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Mahir [/td]
[td] ?[/td]

[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Esat [/td]
[td] ?[/td]

[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Berk? [/td]
[td] ? [/td]

[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]

[/table]

Son düzenleme:
Boyle iyi mi?

[tr]
[td]Annesi[/td]
[td]Cinsiyeti[/td]
[td]Ismi[/td]
[td]Yasadigi Yer[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 28 Eylul 12[/td]
[td] Georgia [/td]
[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Yusuf [/td]
[td] ?[/td]
[td]Florida[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Lara [/td]
[td] 25 Kasim 12[/td]
[td] Connecticut [/td]
[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kayra [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 9 Ocak 12 [/td]
[td] California [/td]
[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Eva [/td]
[td] 4 Ocak 13[/td]
[td] Illinois [/td]
[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Mahir [/td]
[td] ?[/td]
[td] Londra [/td]
[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Esat [/td]
[td] 14 Haziran 12 [/td]
[td] Maryland [/td]
[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Berk? [/td]
[td] ? [/td]
[td] New Jersey [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] New York [/td]
[/tr]

[/table]

Son düzenleme:
evet cok hos yalniz ben chicago'dayim

kizlar nerdesiniz yaa bu aksam kimse yok sIkIldim

Son düzenleme:

[tr]
[td]Annesi[/td]
[td]Cinsiyeti[/td]
[td]Ismi[/td]
[td]Yasadigi Yer[/td]

[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 28 Eylul 12[/td]
[td] Georgia [/td]
[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Yusuf [/td]
[td] ?[/td]
[td]Florida[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Lara [/td]
[td] 25 Kasim 12[/td]
[td] Connecticut [/td]
[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kayra [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 9 Ocak 12 [/td]
[td] California [/td]
[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Eva [/td]
[td] 4 Ocak 13[/td]
[td] Maryland [/td]
[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Mahir [/td]
[td] ?[/td]
[td] Londra [/td]
[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Esat [/td]
[td] 14 Haziran 12 [/td]
[td] Illinois [/td]
[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Berk? [/td]
[td] ? [/td]
[td] New Jersey [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] New York [/td]
[/tr]

[/table]

Merhabalar,

İşten geldim biraz dinlenip öyle yatayım dedim epey muhabbet olmuş:) Kokopelli eline sağlık liste çok güzel olmuş, sonrasında bu listeye bebelerinde fotolarını ekleriz:)) vesikalık,şebek suratlarıyla:))

Silgicim inşallah detaylı ultrason çok güzel geçer,endişelerin biter güzel haberlerle gelirsin.Benim detaylı 5 en fazla 10 dk sürdü ben birşey anlamadım,sadece bir el gördüm:)) gelecek ay ultrasonda birşeyler görebilmek umuduyla bekliyorum.Benim bebe çok hareketli ama ultrasonda inat yapıyor.Tam anası gibi keçi oğlak inadı,kendisi istemeyince olmuyor:)) Ben iki üç gün önce dışardan hareketini gözlemledim.Göbeğimde birşeyler hopluyor,ben de ay ay dedikçe eşim panikliyor, komikti halimiz:)) ben işyerinde hep ayakta olduğum için ona güzel geliyor içerde sallanıp uyuyor galiba,oturduğum an onun hareketleriyle zıplıyorum:)) benim göbek büyüdükçe çok komik olacak işyerinde,müşterilerin arasında Eva zıplayacak ben zıplayacağım galiba:)))
Çamaşır makinesini saklamam zor gibi,evler müthiş ses geçiriyor,üstteki yürüyünce bizim evde biri dolaşıyormuş gibi oluyor:)) artık idare edeceğiz bir şekilde.

Buarada benim geceleri basenlerim ağrıyor, hangi tarafa dönüp yattıysam o taraf uyuşuyor ve ağrıyor.Sabah bir kalkıyorum yattığım yöndeki basenim kıpkırmızı.Kendimi kasarak mı yatıyorum anlamadım, bu uyuşma ve ağrılarla gece uyanıyorum,sırt üstü yatmak istiyorum anlamadım gitti. Daha neler göreceğiz bakalım, inşallah hepimiz en az ağrı ve sızılarla bu dönemleri atlatırız.

Sanirim nur topu gibi bir basurum oldu Aranizda ayni dertten muzdarip olan varmi kizlar? Varsa ne kullaniyorsunuz?

Basurun belirtileri ne? Şimdiye kadar olmadı ama olsa anlar miyim emin değilim. Rectum rahatsızlığı, bir onu biliyorum.
Doktorla görüştün mü? Onlar ilaç verirdi. Over the counter mı tedavi eden ilaçlar acaba?

Makat etrafinda sislik ve agri var.Olsa kesin anlardin.Agrisi yetiyor Over the counter ilaclara baktim.Hamileler ve emzirenler doktora danisarak kullansin yaziyor.Yarin aricam doktoru.

selam herkese,
doktordan geldim, hemen size raporumu veriyim :) bebegi gorduk bol bol, hatta uyudu bir ara :) cok sukur hersey iyiymis, plasenta yukarida sorun yok dedi, bir hafta once benim doktorumda hala asagida demisti. bir haftada nasil cikti bilmiyorum ama gosterdi, olmasi gereken yerdeymis. cok sevindim, uzerimde yuk kalkti ki hareket etmeye korkuyodum. bakalim diger doktor eylulde ne diycek bu duruma. bol bol pipi fotografi verdi doktor, hey allahim turkte degil ama tam turk mantigi :) uyurken bikac pozu var, ekleyebilirsem eklerim bir ara. bunu da atlattik yani..

esra bende de basur var eskiden beri, gerci artik aci vermiyor ama bi donem fitil kullandim yillar once. gecmisti kisa surede, gebelikte olurmus. doktorun mutlaka bir ilac verir ama acisini biliyorum. ihmal etme buyumesin.

Makat etrafinda sislik ve agri var.Olsa kesin anlardin.Agrisi yetiyor Over the counter ilaclara baktim.Hamileler ve emzirenler doktora danisarak kullansin yaziyor.Yarin aricam doktoru.

Gecmis olsun, umarım en kısa zamanda gecer.

Çok sevindim her seyin yolunda olmasına. Plasentanin yerine çıkmış olması çok güzel haber, rahatlamissindir şimdi. Resimleri merakla bekliyorummmm!

Esracım çok geçmiş olsun, umarım ilaçlarla atlatırsın. Kabızlıktan dolayı falan mı oluyor ya.. Hamilelikte kabızlıkta oluyormuş, bende de oluyor bazen, kayısı falan halletmeye çalışıyorum.
Silgicim gözün aydın, şimdi daha güzel geçer artık günler,için rahat, Berk'in pipicanlı fotoğraflarına bakarak:)) bize de yolla ,biz de oğluşu sevelim.

Cok cok coooook sevindiiiim Silgi cim :) 2 kere sevindim :) Hem tikicanimizin iyi olmasina hem de plesantanin yukari cikmasina.Cok mutlu oluyorum guzel haberler duydugum zaman.Insallah hep guzel haberler paylasacaz buradan.
Yukle pipicanin fotolarini tamammi :))
Yarin doktora soracam basur ilacini.

Malesef Marlin cim kabizliktan oluyor.Ne yaptiysam cozemedim su kabizlik olayini.Kiraz,incir,kayisi tabak tabak tuketiyorum.Gazdan baska birsey yapmiyorlar bende :) Doktor over the counter ilac verdi kabizlik icin (toz suda eritiliyor).O da bende ise yaramiyor.

tesekkurler hepinize. evet hep guzel haberleri paylasiriz umarim, bir de dogursak saglikla su afacanlari. ya biz ne stresler yasiyoruz onlar orada hopluyolar, zipliyolar, uyuyolar falan. hayatlarindan memnunlar yani ufakliklar :)
tikicani ekliycem :))
marlin sen hareketleri disaridan hissediyorum diyosun ya, cocuga findik fistik yedirmekten enerji patlamasi yasiyordur :))
bu arada semizotunda da omega3 varmis, gormuyorum ama hic buralarda.

Semizotu salatasini domatesle cok severim.Malesef burada yok.Internetten bile bakmistim bir ara.

Evet semizotunda omega 3 varmış, baby spinach sanki semizotu gibi bana öyle geldi bilmiyorum aynı mı:) evet diyorum zaten babasına sen ceviz badem yediriyorsun bu kıza, çok bilmiş çıkacak sen uğraşacaksın:)) şimdiden bu kadar zıplak ama belli olmuyor bu işler, sakin doğan bir bebek bir bakıyorsun 6 ay sonra yaramaz afacanın önde gideni:)

Esracım, bende kayısı sayesinde rahatlıyorum ilerleyen zamanlarda daha da sorun olacakmış kabızlık inşallah ilaçlarla seninki düzelir

Insallah Marlincim.Sagol.
Baby spinach goruntu olarak semizotuna cok benziyor evet :) Ben de onun salatasini yapiyorum domates,zeyrinyagi,limon,azicik sarimsakli.Cok guzel olyor deneyin kizlar.Bol bol demir aliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…