- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.301
evet cok hos yalniz ben chicago'dayim
kizlar nerdesiniz yaa bu aksam kimse yok sIkIldim
Sanirim nur topu gibi bir basurum olduAranizda ayni dertten muzdarip olan varmi kizlar? Varsa ne kullaniyorsunuz?
Basurun belirtileri ne? Şimdiye kadar olmadı ama olsa anlar miyim emin değilim. Rectum rahatsızlığı, bir onu biliyorum.
Doktorla görüştün mü? Onlar ilaç verirdi. Over the counter mı tedavi eden ilaçlar acaba?
Makat etrafinda sislik ve agri var.Olsa kesin anlardin.Agrisi yetiyorOver the counter ilaclara baktim.Hamileler ve emzirenler doktora danisarak kullansin yaziyor.Yarin aricam doktoru.
selam herkese,
doktordan geldim, hemen size raporumu veriyim :) bebegi gorduk bol bol, hatta uyudu bir ara :) cok sukur hersey iyiymis, plasenta yukarida sorun yok dedi, bir hafta once benim doktorumda hala asagida demisti. bir haftada nasil cikti bilmiyorum ama gosterdi, olmasi gereken yerdeymis. cok sevindim, uzerimde yuk kalkti ki hareket etmeye korkuyodum. bakalim diger doktor eylulde ne diycek bu duruma. bol bol pipi fotografi verdi doktor, hey allahim turkte degil ama tam turk mantigi :) uyurken bikac pozu var, ekleyebilirsem eklerim bir ara. bunu da atlattik yani..
esra bende de basur var eskiden beri, gerci artik aci vermiyor ama bi donem fitil kullandim yillar once. gecmisti kisa surede, gebelikte olurmus. doktorun mutlaka bir ilac verir ama acisini biliyorum. ihmal etme buyumesin.
selam herkese,
doktordan geldim, hemen size raporumu veriyim :) bebegi gorduk bol bol, hatta uyudu bir ara :) cok sukur hersey iyiymis, plasenta yukarida sorun yok dedi, bir hafta once benim doktorumda hala asagida demisti. bir haftada nasil cikti bilmiyorum ama gosterdi, olmasi gereken yerdeymis. cok sevindim, uzerimde yuk kalkti ki hareket etmeye korkuyodum. bakalim diger doktor eylulde ne diycek bu duruma. bol bol pipi fotografi verdi doktor, hey allahim turkte degil ama tam turk mantigi :) uyurken bikac pozu var, ekleyebilirsem eklerim bir ara. bunu da atlattik yani..
esra bende de basur var eskiden beri, gerci artik aci vermiyor ama bi donem fitil kullandim yillar once. gecmisti kisa surede, gebelikte olurmus. doktorun mutlaka bir ilac verir ama acisini biliyorum. ihmal etme buyumesin.
Esracım çok geçmiş olsun, umarım ilaçlarla atlatırsın. Kabızlıktan dolayı falan mı oluyor ya.. Hamilelikte kabızlıkta oluyormuş, bende de oluyor bazen, kayısı falan halletmeye çalışıyorum.
Silgicim gözün aydın, şimdi daha güzel geçer artık günler,için rahat, Berk'in pipicanlı fotoğraflarına bakarak:)) bize de yolla ,biz de oğluşu sevelim.
tesekkurler hepinize. evet hep guzel haberleri paylasiriz umarim, bir de dogursak saglikla su afacanlari. ya biz ne stresler yasiyoruz onlar orada hopluyolar, zipliyolar, uyuyolar falan. hayatlarindan memnunlar yani ufakliklar :)
tikicani ekliycem :))
marlin sen hareketleri disaridan hissediyorum diyosun ya, cocuga findik fistik yedirmekten enerji patlamasi yasiyordur :))
bu arada semizotunda da omega3 varmis, gormuyorum ama hic buralarda.
tesekkurler hepinize. evet hep guzel haberleri paylasiriz umarim, bir de dogursak saglikla su afacanlari. ya biz ne stresler yasiyoruz onlar orada hopluyolar, zipliyolar, uyuyolar falan. hayatlarindan memnunlar yani ufakliklar :)
tikicani ekliycem :))
marlin sen hareketleri disaridan hissediyorum diyosun ya, cocuga findik fistik yedirmekten enerji patlamasi yasiyordur :))
bu arada semizotunda da omega3 varmis, gormuyorum ama hic buralarda.
Evet semizotunda omega 3 varmış, baby spinach sanki semizotu gibi bana öyle geldi bilmiyorum aynı mı:) evet diyorum zaten babasına sen ceviz badem yediriyorsun bu kıza, çok bilmiş çıkacak sen uğraşacaksın:)) şimdiden bu kadar zıplakama belli olmuyor bu işler, sakin doğan bir bebek bir bakıyorsun 6 ay sonra yaramaz afacanın önde gideni:)
Esracım, bende kayısı sayesinde rahatlıyorum ilerleyen zamanlarda daha da sorun olacakmış kabızlıkinşallah ilaçlarla seninki düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?