Amerika'da Hamilelik

Berfin'in ismi ekledim.

[table="class: grid, align: center"]

[tr]
[td]Annesi[/td]
[td]Cinsiyeti[/td]
[td]Ismi[/td]
[td](Beklenen) Dogumgunu[/td]
[td]Yasadigi Yer[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Mahir [/td]
[td] 3 Mayis 12[/td]
[td] Londra [/td]
[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Esat [/td]
[td] 14 Haziran 12 [/td]
[td] Illinois [/td]
[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Yusuf [/td]
[td] ?[/td]
[td]Florida[/td]
[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kayra [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Berfin Elif [/td]
[td] 28 Eylul 12[/td]
[td] Georgia [/td]
[/tr]

[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Lara [/td]
[td] 25 Kasim 12[/td]
[td] Connecticut [/td]
[/tr]

[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Eva [/td]
[td] 4 Ocak 13[/td]
[td] Maryland [/td]
[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Berk? [/td]
[td] ? [/td]
[td] New Jersey [/td]
[/tr]

[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 9 Ocak 12 [/td]
[td] California [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] New York [/td]
[/tr]

[/table]

Hahaha ters vallahi.Seftali kraz cok yedim son 1 haftadir kestim.Bugun yine aldim baslicam.Firinda kabak tarifini tam versene yarin yapayim.Patlican ezme dedin canim istedi :)) Esim simdi disarda mangalda patlican kozluyor :)) Yagmursuz bir hafta sonu yapacam insallah jack & jill partiyi :))

koko tablo ustundeki mesaji yeni gordum. bana doktor 2-4 ocak arasi dedi. ismini de berk'ten vazgectik galiba :)
firinda kabak mucver yapmistim ben ama kek gibi olmustu. muhtemelen unu fazla koydum o zaman.

Normal mucver tarifi (kayinvalidemden) su malzemelerle:
3 kabak rendele
1 kurusogan rendele
Maydanoz ince kiy
Dereotu ince kiy
3 yumurta
3 kasık un
Ben buna ufalanmis beyaz peynir ve/ya rende kasar/mozarella da ekliyorum. ununu artirdigim oluyor cok civik olursa, kivamina gore eklersin. tabii tuz ve dilersen karabiber ekliyorsun. hepsini guzelce karistirip pisireceksin, tavada daha bir guzel oluyor ama bu sicakta hic cekilmez, yagla borcami dok, at firina. ha bir de kabaklari rendeleyince sulaniyor o suyu suzdur, cok sulu olur yoksa. suyu dokmeyip icebilirsin vitaminler cope gitmesin :) yogurtla cok guzel oluyor. ben normalde evde dereotu bulundurmam, cok sevmem de, nane koyuyorum bahceden koparip o da guzel bir tad veriyor dogrusu, dusunebilirsin. afiyet olsun patlicanlar kabaklar. biz patlicani firinda pisirdik vallahi, mangal yaktirsam kocam eriyip giderdi, cok feci sicak var. seninki de umarim bana laf saydirmiyordur mangal basinda :)))

Kiyafet alisveris bitmistir artik.Anneanne ile teyzesi de yapiyormus :) Geriye buyuk esyalar kaldi.Onlarida ucuza kapatirsak pek keyifli olur.

oooh, hayirli olsun vallahi. cok begendim bu carter's cicilerini, hele o kedili sapkaya bittim, esime de gosterdim. malum kediciyiz biz, gidip ben de alacagim ondan, umarim bulabilirim burada!!! lara kokos olacak ama bizim kizin stili ana babasi yuzunden soytari stili olacak. babasi star-trek unifom onesie aliyor ona :)

koko tablo ustundeki mesaji yeni gordum. bana doktor 2-4 ocak arasi dedi. ismini de berk'ten vazgectik galiba :)
firinda kabak mucver yapmistim ben ama kek gibi olmustu. muhtemelen unu fazla koydum o zaman.
ekleyeyim simdi. ismin yaninda ? vardi zaten, sen kesin karar verince soylersin, ekleriz, biz de hala ? takiliyoruz baksana.

Sagol Silgi cim.6-9 aylikta aldim cunku cok buyuk indirim vardi 80% . Elbise,eteklerin fiyatlari $4 filan inmisti.Papuclarda buy one get one free ya da 50% off filandi.Anneanne ile teyze 3 ile 6 ayliklari alacaklarmis :)

haftasonu carter's dayiz bekleriz :)))) bizim burada carter's ve kardesi osh kosh b'gosh yan yana. artik biraz onesie tulum falan alayim yahu! bir de marshall's a gideriz hemen dibinde. yasasin!

Ben Tanger mall gittim(Long Island) orada Carter's in outlets magazasi vardi.The childrens play magazasi varsa oraya da ugra.Cok indirim vardi $4 filan inmisti.
Yok ya esim sever mangali :) Bir de bilmis becereklidir kendileri.Yok efendim firinda mangaldaki gibi olmazmis .Bir de caniniz cekmesin patlican ezmesini tahinli sarimsakli filan yapti.Hic karismiyorum.Ohh oturuyom koca gobegimle kenara seyrediyorum :)

Silgi ve marlin ayni gun dogururlarsa ne senlik olur topicte ama!!! Bir de sizinkiler 1 hafta erken gelse bebek sayesinde vergi indirimi alacaksiniz 2012 vergilerinden. Bizimki zor ama sizin icin mumkun. nuray sen de ihmal etme vergide bebek icin claimleri yapmayi, crazymom biliyordur bunlari zaten.

[tr]
[td]Annesi[/td]
[td]Cinsiyeti[/td]
[td]Ismi[/td]
[td]Yasadigi Yer[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Mahir [/td]
[td] 3 Mayis 12[/td]
[td] Londra [/td]
[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Esat [/td]
[td] 14 Haziran 12 [/td]
[td] Illinois [/td]
[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Yusuf [/td]
[td] ?[/td]
[td]Florida[/td]
[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kayra [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Berfin Elif [/td]
[td] 28 Eylul 12[/td]
[td] Georgia [/td]
[/tr]

[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Lara [/td]
[td] 25 Kasim 12[/td]
[td] Connecticut [/td]
[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Berk? [/td]
[td] 2-4 Ocak 13 [/td]
[td] New Jersey [/td]
[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Eva [/td]
[td] 4 Ocak 13[/td]
[td] Maryland [/td]
[/tr]

[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 9 Ocak 12 [/td]
[td] California [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] New York [/td]
[/tr]

[/table]

Koko bundan once ekledigim leopar desenli tulum vardi ya hatirlarsan 0-3 aylik. Kedili sapkanin takimi o tulum.Sapkaya dikkat ettiysen kulaklar leopar desenli :) Begendiysen tulumuda al.Tam kedi kiz olsun senin minnos.

hee, bizim buradaki outlet magazasi degil galiba normal magaza, o indirimler olmayabilir. neyse bakayim.
bizimki de mangal ustasi lakin bu havada kiyamam, gercekten cok sicak. yoksa mangal yakmaya erinmez. ama hakli esin yani, mangalda baska bir guzel oluyor. biz pismis patlicani ezdikten sonra zeytinyaginda soyle bir kavuruyoruz sarimsakla, sonra domates maydonoz ekliyoruz, yanina yogurt. tahin hic aklima gelmezdi, guzel oluyor mu tahinli??

afiyet olsun bu arada!

Son düzenleme:
Koko bundan once ekledigim leopar desenli tulum vardi ya hatirlarsan 0-3 aylik. Kedili sapkanin takimi o tulum.Sapkaya dikkat ettiysen kulaklar leopar desenli :) Begendiysen tulumuda al.Tam kedi kiz olsun senin minnos.

ay leopar degil tabby pisi miymis o tulum yani, ay yirim ben bu pisi kizlari ya. cok sirin olacaklar boyle ciciler icinde, tutamayacagim kendimi. bizim kedi de kiskanacak, evin kedisi bendim bu nerden cikti diye. hehehe.

Cok guzel oluyor. Denemelisin.Patlicani patetes puresi gibi eziyor.Icine limon suyu,tahin,tuz,sarimsak koyuyor.Uzerine biraz zeytinyagi,pul biber.

Kizlarrr Kadir Geceniz mubarek olsun,Rabbim tum dualarinizi kabul buyursun ve Ramazan Bayramina da ulastirsin ins. hepimizi.

Kokocum benim pasamin dogum tarihi 26-06-2012 cnm.
Boy kilo falan yazmiycazmi?

crazymom boy-kilo derken ne kastettin? dogumdaki boyu kilosu mu? yazin ekleyeyim. baska turlu boy-kilo eklemek zor, devamli buyuyecek bicirlar cunku :)

[tr]
[td]Annesi[/td]
[td]Cinsiyeti[/td]
[td]Ismi[/td]
[td]Yasadigi Yer[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Mahir [/td]
[td] 3 Mayis 12[/td]
[td] Londra [/td]
[/tr]

[tr]
[td]nuray[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Esat [/td]
[td] 14 Haziran 12 [/td]
[td] Illinois [/td]
[/tr]

[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Yusuf [/td]
[td] 26 Haziran 12[/td]
[td]Florida[/td]
[/tr]

[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kayra [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]

[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Berfin Elif [/td]
[td] 28 Eylul 12[/td]
[td] Georgia [/td]
[/tr]

[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Lara [/td]
[td] 25 Kasim 12[/td]
[td] Connecticut [/td]
[/tr]

[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] ? [/td]
[td] 2-4 Ocak 13 [/td]
[td] New Jersey [/td]
[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Eva [/td]
[td] 4 Ocak 13[/td]
[td] Maryland [/td]
[/tr]

[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 9 Ocak 13 [/td]
[td] California [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ztar[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] New York [/td]
[/tr]

[/table]

Son düzenleme:
gunaydinnnnnnnnn!

evde kuru uzum vardi, komposto yaptim dun ilk kez bir tarif bulup ama cok sekerli oldu. 1 gun sonra su ekleyip tekrar kaynatsam sorun olur mu sizce? hazir yemek tariflerinden gidiyorken :)

gunaydinnnnnnnnn!

evde kuru uzum vardi, komposto yaptim dun ilk kez bir tarif bulup ama cok sekerli oldu. 1 gun sonra su ekleyip tekrar kaynatsam sorun olur mu sizce? hazir yemek tariflerinden gidiyorken :)

Buzdolabina koyup soguttuysan olmaz.Keske altini kapattiginda sicakken tadina bakip suyu ekleyip kaynatsaydin.

Ben de bugun manti,kol boregi, sofralarin vazgecilmesi zeytinyagli fasulye yaptim. şaka şaka :)))))))

Buzdolabina koyup soguttuysan olmaz.Keske altini kapattiginda sicakken tadina bakip suyu ekleyip kaynatsaydin.

Ben de bugun manti,kol boregi, sofralarin vazgecilmesi zeytinyagli fasulye yaptim. şaka şaka :)))))))

ben de simdi su boregi yapiyodum, yufkalari attim suya birazdan asicam sekerim saka saka :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…