- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.321
Oyle topiclere bakinirken yemek topigine denk geldim.Hamarat hatunlar birbirlerine soruyorlar aksam munusunu.Biri yazmis "firinda tavuk,mantar sote,kizartma,pilav yaptim.Buzlukta yaprak sarmam,icli koftem vardi onlarida cikartacam.Bilemiyorum yetermi" diyor :) Digerleri de firinda kofteden girmis,evde yapilan burma tatlisinda cikmis :)))
Utandim okurken :))
Dusundumde bizi :) Dun aksam esimle yuruyusten eve donerken cok aciktim dedi adamcagiz bana :) Ayy vallahi ben de dedim :) Napalim dedi.Sandivic filanmi yapsak dedim.Kosedeki chinese gittik :))
Malesef Marlin cim kabizliktan oluyor.Ne yaptiysam cozemedim su kabizlik olayini.Kiraz,incir,kayisi tabak tabak tuketiyorum.Gazdan baska birsey yapmiyorlar bende :) Doktor over the counter ilac verdi kabizlik icin (toz suda eritiliyor).O da bende ise yaramiyor.
tesekkurler hepinize. evet hep guzel haberleri paylasiriz umarim, bir de dogursak saglikla su afacanlari. ya biz ne stresler yasiyoruz onlar orada hopluyolar, zipliyolar, uyuyolar falan. hayatlarindan memnunlar yani ufakliklar :)
tikicani ekliycem :))
marlin sen hareketleri disaridan hissediyorum diyosun ya, cocuga findik fistik yedirmekten enerji patlamasi yasiyordur :))
bu arada semizotunda da omega3 varmis, gormuyorum ama hic buralarda.
Oyle topiclere bakinirken yemek topigine denk geldim.Hamarat hatunlar birbirlerine soruyorlar aksam munusunu.Biri yazmis "firinda tavuk,mantar sote,kizartma,pilav yaptim.Buzlukta yaprak sarmam,icli koftem vardi onlarida cikartacam.Bilemiyorum yetermi" diyor :) Digerleri de firinda kofteden girmis,evde yapilan burma tatlisinda cikmis :)))
Dusundumde bizi :) Dun aksam esimle yuruyusten eve donerken cok aciktim dedi adamcagiz bana :) Ayy vallahi ben de dedim :) Napalim dedi.Sandivic filanmi yapsak dedim.Kosedeki chinese gittik :))
baby spinach hic almadim, deniyim. pisirmeden yeniyor galiba o. yogurtlada guzel olur off.. kim alicak gidip simdi :))
sebze yemiyorum cok, aklimada sebze yemegi gelmiyo hic.
kokonun blogunda bir suru sebze gordum, napiyo acaba onlarla :))
Koko, şimdi senin bloga baktım, senin herşey hazırmış:)) eş dost sağolsun, bizimde arkadaşımız yokki böyle( dün işyerinden bir arkadaş bebek erkekse kıyafet vs.vereyim dedi.O da olmadı:) kıyafet neyse de bu park yatak, stroller büyük parçaları aradan çıkarmak çok iyi.Beni de bir arkadaş park yatak için birisine yönlendirdi, satıyormuş.Bu hafta gidip göreceğim.bir odası olana kadar bunda idare eder, ilerde daha iyilerini alırız inşallah.Stroller ve infant car seat yine çok uygun fiyata birinden aldım. Bir de garibime bir dolap alabilirsem,zira onun donunu bile koyacak bir çekmece dolap yok evde:)) ayrıca annemin geldiğinde yatabilmesi için bir yatak:) ya da bizim işe yaramaz koltuğu elden çıkarıp yatak olabilen birşey alacağız.
Bizim bebe bizimle büyüyüp gelişecek inşallah buralarda
listeyi bebek bilgileri listesine cevireyim dedim. baska eklesek iyi olacak bilgiler var mi? eksik bilgilerinizi yaziverin biriktirip guncelleyeyim, ben bir isimleri biliyorum, umarim onlari da karistirmamisimdir!!!. Bakalim nasil olacak :)
edit: dogum tarihlerini tamamlayayim da dogum tarihine gore siralayayim ben bunlari. buyukten kucuge gitsin :)
[table="class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Annesi[/td]
[td]Cinsiyeti[/td]
[td]Ismi[/td]
[td](Beklenen) Dogumgunu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cananveirfan[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 28 Eylul 12[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Crazymom[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Yusuf [/td]
[td] ?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esra [/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Lara [/td]
[td] 25 Kasim 12[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kkbr[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Kayra [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kokopelli[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] ?[/td]
[td] 9 Ocak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]MarlinT[/td]
[td] Kiz [/td]
[td] Eva [/td]
[td] 4 Ocak 13[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melegim[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Mahir [/td]
[td] ?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuray[/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Esat [/td]
[td] ?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]silgi [/td]
[td] Erkek [/td]
[td] Berk? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ztar[/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[td] ? [/td]
[/tr]
[/table]
Koko ben demir hapi kullanmiyorum.Testlerde demir iyi cikmisti.
Benim Connecticut'ta bakmadigim farm,market kalmadi semizotu icin.Bulabiliyorsaniz ne guzel.Ohh mis gibi salatasini yapip yiyin.
Bizim de ikince el bir tane car seat imiz ve bebisi yikamak icin plastik kuvetimiz var.Onu da is yerinde Amerikali menager im verdi.Etrafta dogum yapan turk es dost var ama hic teklif etmiyor pintiler :))
Kiyafette ikinci eli dusunmem ama dolapmis,car seat mis, arabaymis,yatakmis her turlu kabulumdur :)
Hic sorma koko cok hamaratlar:) Bizde de aksam menusu ne hala bilmiyorum.Esim evde bugun.Ne yaparsan yerim derim.
Oglen yemegimi de managerim getirdi .Balik yapmis :))yaninada salata aldim.Eh yarina Allah kerim :)Sagolsun hamileyim diye pek bir besliyorlar beni :)
sagol melegim senin de kandilin mubarek olsun, herkesin olsun.
koko coromega yazmissin, hap galiba baktim da. ben de yemiyorum omega3'lu bisey. mide bulantisi yapmiyorsa ondan bende aliyim ve link verir misin? vitamin konusunda seni takip ediyorum :)
marlin zorla ceviz yedigim anlarda hep seni hatirliyorum zaten :) kabagi deniyim.
Hayret ya, sen gozumde salataci Esra'sin. Hep salata yiyorsun yine de kabiz... Zeytinyagli demisler, bak o da faydali olabilir. Zeytinyagli fasulye iyi gelir bana hep. bir de sey diyorlar, probiyotik yogurt. ben normalde cok yogurt yiyorum, hep live culture'lu olanlar yediklerim. onun faydasi oluyor mudur bilmem ama bir dene bence yemiyorsan normalde.
Kiyafet oyle herhangi birinden ben de almayabilirdim ama aldiklarim hep cok cok yakin arkadaslarimdan. Oturup bir liste olusturmaya baslasam diyorum, checklist, alisveris listesi. kafamda var da, kagida dokeyim. Oyle organize alisveris yapayim (basak burcuyum belli oluyor mu?). Bir kismini da baby shower icin kenara ayiracagim. Baby shower kesin yapacagim (bizim burada adet boyle :)) Zaten bir suru esya vermis olanlara bir sey almalarini yasaklayacagim ama onlarin disinda ille de hediye getirmek isteyen cocuksuz es dost icin ufak tefek seyleri koydugum bir wishlist yapacagim. bir kisim seyi almayip baby shower'dan sonraya birakacagim. gobegim iyice buyuyunce gobek boyasi alip enteresan dizaynlar yapip fotograf cekecegim, baby shower demisken aklima bu geldi. esimle eglence olur bize :))
Hayret ya, sen gozumde salataci Esra'sin. Hep salata yiyorsun yine de kabiz... Zeytinyagli demisler, bak o da faydali olabilir. Zeytinyagli fasulye iyi gelir bana hep. bir de sey diyorlar, probiyotik yogurt. ben normalde cok yogurt yiyorum, hep live culture'lu olanlar yediklerim. onun faydasi oluyor mudur bilmem ama bir dene bence yemiyorsan normalde.
Kiyafet oyle herhangi birinden ben de almayabilirdim ama aldiklarim hep cok cok yakin arkadaslarimdan. Oturup bir liste olusturmaya baslasam diyorum, checklist, alisveris listesi. kafamda var da, kagida dokeyim. Oyle organize alisveris yapayim (basak burcuyum belli oluyor mu?). Bir kismini da baby shower icin kenara ayiracagim. Baby shower kesin yapacagim (bizim burada adet boyle :)) Zaten bir suru esya vermis olanlara bir sey almalarini yasaklayacagim ama onlarin disinda ille de hediye getirmek isteyen cocuksuz es dost icin ufak tefek seyleri koydugum bir wishlist yapacagim. bir kisim seyi almayip baby shower'dan sonraya birakacagim. gobegim iyice buyuyunce gobek boyasi alip enteresan dizaynlar yapip fotograf cekecegim, baby shower demisken aklima bu geldi. esimle eglence olur bize :))
Bugun sabah ayni seyi esim de soyledi.Bu kadar sebze,meyve tuketip nasil kabiz olabiliyorsun.Anlamadim ki neden.Bir ara herhin 3 tane seftali yiyordum hic kabizlik yasamiyordum.Sonra biktim seftaliden yemedim.Tekrarmi yemeye baslasam acaba.
Ben jack & jill baby shower partisi yapacam.Arkadaslar esleriyle gelebilsinler :)Erkeklere de acik bir parti olsun diye.Bahceyi susleyip barbecue lu filan.Ben wishlist yapmak istemiyorum.Gelen hediyeler ayni yada fazla olursa degistirmeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?