Amerika'da Hamilelik

kokocum bu vergi olaylarini hic bilmiyorum ama esim muhasebeci burda o halleder insallah

Esracim Lara bebek giysleri super insallah gule gule saglila giysin kokos minnos :))

Silgicim sende gulegule kullan. Penye battaniye gercekten cok lazim oluyor. benim 2 tane var ama yetmiyor 1-2 tane daha almam lazim..

Ordek evt yaa:)) allah iyiligini versin Silgicim ileriye yonelik bir alisveris olmus bu ordek isi neyse yaa halan guluyorum , benim oglanda nerde ise 4 aylik olcak sanmam ordekle oynayabilsin belki 6 aydan sonra olabilir ama olsun ya cok sirin geldi bana fikrin , bende dogmadan ses cikaran oyuncaklar aldim daha yeni yeni kullanmaya basladik,aldiklarin mutlaka kullanilir sadece zamani gelmesi lazim..Bu arada ne aldigini merak ettim hemen yuklede gorelim canim fikir olur ..gule gule giyinsin ins

Ordek evt yaa:)) allah iyiligini versin Silgicim ileriye yonelik bir alisveris olmus bu ordek isi neyse yaa halan guluyorum , benim oglanda nerde ise 4 aylik olcak sanmam ordekle oynayabilsin belki 6 aydan sonra olabilir ama olsun ya cok sirin geldi bana fikrin , bende dogmadan ses cikaran oyuncaklar aldim daha yeni yeni kullanmaya basladik,aldiklarin mutlaka kullanilir sadece zamani gelmesi lazim..Bu arada ne aldigini merak ettim hemen yuklede gorelim canim fikir olur ..gule gule giyinsin ins

gercekten 3 yer beni acayip yordu, not alip gidicem :) cok tatliydi renkleri ordeklerin, artik ben kendim oynarim :)

kesinlikle! kiz reyonuna baktim ben de bol, nasil sirin seyler var. bir ara alsam mi acaba bunlardan dedim ne olur ne olmaz haha :)) uyku tulumlarini gordum, alti kapali seyler di mi? ise yariyosa aliyim. bu arada bahsettigin diaper bag'den aldim. icinde changing pad'i de var. sende ekle resim :)

aliyim penye battaniye o zaman, boydan boya tulumlar var tek parca onlar kullanisli degilmis oyle mi? alt ust mu almak lazim?

bu arada handsome temali fotograflar, kizlariniza duyurulur :))

Son düzenleme:

imageshack'e yukleyip link vereceksen
arasina linkini koy. bak boyle:

(buna alintili cevap vermeye kalkarsan tam ne yaptigimi gorursun)
enee, olmadi ya kiz? benim blogdaki resimlere boyle yapinca hemen buraya koyuyor???

Son düzenleme:
Son düzenleme:
o patigi ben de cok sevdim, tjmaxx'den aldim. pembesi de vardi, onunde cicekli cok sirindi.
bu arada tjmaxx'de kiz bebekler icin cok orijinal seyler gordum ve cok guzellerdi.

Canan ya, buradaki margarin paketinin ağırlığı ne? Burada hep stick çünkü. Sana yağ mı acaba 125 gr?

Bu arada bu mesajı ararken eski mesajlara göz attım, tey tey tey. Esra'nin fotoğrafta göbeği benim şimdiki kadar, ilk defa hissetmiş lara'yi falan. Biz daha testleri yaptirmamisiz. 1.5 ay kadar önceydi, zaman ne hızlı geçiyor. :)))

o patigi ben de cok sevdim, tjmaxx'den aldim. pembesi de vardi, onunde cicekli cok sirindi.
bu arada tjmaxx'de kiz bebekler icin cok orijinal seyler gordum ve cok guzellerdi.

Burada tj maxxler çok uzak ya. Nordstrom rack önerdi arkadas, indirimde güzel seyler oluyormuş bebek için. Ona bakacağım bir ara.

kokocum tr ye gore tarifler. 1 pakeet margarin benim bildigim kadariyla 125 gr.

ben yag olayini burda goz karari yapiyorum.hatta ilk yaptigimda biraz abartmisim. yagli geldi diyede yazmisim. ama yag biraz fazla olunca kiyir kiyir daha bi guzel oluyor. ben bu tarifi cok sevdim. melegimde sevmisti sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…