- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.381
hayret resimleri yukleyemiyorum, imageshacka gittim bakalim oldu mu. siz nasil yukluyosunuz foto?
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
gercekten 3 yer beni acayip yordu, not alip gidicem :) cok tatliydi renkleri ordeklerin, artik ben kendim oynarim :)Heyoo, gule gule kullanin. Foto cekip koysana :))
Valla ben liste yapiyorum simdi, benim bebek kitaplarinda sundan su kadar bundan bu kadar diye listeler var onlara da bakarak. Carter's web sayfasina baktim, piyasada ne var ne yok bir fikir verdi. Bir dahaki sefere organize git, hem daha az yorulursun gezerken.
battaniye (penyeler) cok kullaniliyormus, gerektiginde omzuna koyuyorsun bebegi omzuna yasladiginda. bence 3-4 tane daha al.
ordege guldum cok. oglan ordeklik olana kadar en az 4-5 ay gecmesi gerekecek :)
Hehhee simdi beni daha iyi anliyorsun silgicim, ben diyordumda hep kiz kiyafetleri yapiyorlar diye ..haksizlik gercektenben bir bebek reyonuna girdigimde kiz bebekte takilip kaliyorum oyle cok ve guzeller ki ,sonunda erkek bebek reyonuna bakiyorum ama kenarda bir kac askilikta bir kac cesit olunca resmen hayal kirikligi oluyor ama yinede benden kacmaz ne edip ne yapiyorum yine alacaklarimi azda olsa aliyorum, biraz buyusun oglan kiravatli takimlar ve deniz kiyafetleri var onlari denicem ..firsatim olursa ben aldiklarimi cekip koymaya calisirim ..
Bu arada kizlar aklima geldikce soylemeye calisiyorum..uyku tulumu(sleep bag) alin mutlaka 0-6 aylik epey bir kullanmaniz icin uygun ..cok ise yariyor malum bebekler ustlerini acmakta ustalar veya ustlerindekini uzerine cekmekte ( allah gostermesin tehlikeli durum bu) bu yuzden sizede oneriyim dedim
kokocum bu vergi olaylarini hic bilmiyorum ama esim muhasebeci burda o halleder insallah
Esracim Lara bebek giysleri super insallah gule gule saglila giysin kokos minnos :))
Silgicim sende gulegule kullan. Penye battaniye gercekten cok lazim oluyor. benim 2 tane var ama yetmiyor 1-2 tane daha almam lazim..
gobek fotografinda ufaltmistim galiba, demek ki o yuzden direkt pc'den yukleyebildim.Fotograflarin boyutlarini kucultmeden yuklemiyor.Cok sinir.Ben de problem yasiyorum her seferinde.
hayret resimleri yukleyemiyorum, imageshacka gittim bakalim oldu mu. siz nasil yukluyosunuz foto?
Neyse oyle ya da boyle gorduk oglanin cicilerini, cok guzellermis. Cesit olmayabilir ama cok guzel seyler almissin. Gule gule kullanin.
ordegi goremedik?? :)))
Eki Görüntüle 490114
senin icin ordekler ozel olarak poz verdi :)
tesekkurler hepinize, daha guzelleri sizin olsun.
he he :)) cok alemsin ya.. canan senden kacmiyor. ben seni daha once bulsaydim sen kacardin benden haberin yok. o yuzden sukret haline....
bi pastane pogacasi tarifi gecen ben internetten buldum bi deneyin isterseniz cok yagli geldi ama ben sevdim. sicak sicak...
1 paket oda ısısında margarin
1 tatlı kaşığı maya
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yumurta(bir sarı üstüne)
2 çorba kaşığı şeker(şekerli tadı severseniz 2 çorba kaşığı daha ilave edin)
İçi içineynir+maydonoz
lık sütte maya ve şekeri karıştırıp kabartın.Bir kaba margarin,tuz,sıvıyağ,yumurta ve sütlü mayayı ekleyin.Unu da azar azar ekleyin ve oldukça yumuşak bir hamur yapın.Ceviz büyüklüğünde hamur yapın ve içine peyniri koyun.Yağlanmış tepsiye dizin.Üstüne yumurta sarısı sürüp 200 derecelik fırında pişirin.
o patigi ben de cok sevdim, tjmaxx'den aldim. pembesi de vardi, onunde cicekli cok sirindi.
bu arada tjmaxx'de kiz bebekler icin cok orijinal seyler gordum ve cok guzellerdi.
crazymom boy-kilo derken ne kastettin? dogumdaki boyu kilosu mu? yazin ekleyeyim. baska turlu boy-kilo eklemek zor,devamli buyuyorlar.
Evt Kokocum dogum kilo ve boylarindan bahsediyorum cnm.
Onlarida koyalim bakalim en tosun kimin yavrusu:)))
Su ana kadar dogum kilosunda en tosun Nuray'in oglusu Esat Pasa:)
Silgicim harika seyler almissin cnm bayildim hepsine,yavrusunguzel gunlerde giysin ins.
Kizlar eldiven,penye sapkalar falan cok kullanilmiyo haberiniz olsun.
Bizim bebisler yaz bebegi gerci sizin oralar kisin cok soguk oluyo mu?
Bizim burda kis olmadi hic:)
Penye battaniyeler cok kullaniliyo bence de,ben genelde kiyafet olarak 3-4 tane tulum aldim onlarida ilk 2-3 hafta giydi sonra giydiremedim cok sicak cunku,bence 6 aydan sonrasi icin tulum almayin derim cunku alt ustler daha cazip geliyo ve giydirmiyosunuz tulumlari kaliyolar.
Simdi bi badi altina da esofman tarzi altlar var onlardan cok aldim onlari giydiriyorum cok rahat oluyo.
Bu dedigim altlar ikili olarak Ross,Marshalls ve Tj Maxx de satiliyo 3.99$
Newborn hic almayin tavsiue etmem benimkine 3 ayliklar bile kucuk geliyo artik hemen buyuyolar.
Aklima gelenler bunlar gene gelirse yazarim:)
Canan ya, buradaki margarin paketinin ağırlığı ne? Burada hep stick çünkü. Sana yağ mı acaba 125 gr?
Bu arada bu mesajı ararken eski mesajlara göz attım, tey tey tey. Esra'nin fotoğrafta göbeği benim şimdiki kadar, ilk defa hissetmiş lara'yi falan. Biz daha testleri yaptirmamisiz. 1.5 ay kadar önceydi, zaman ne hızlı geçiyor. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?