Amerika'da Hamilelik

crazymom ve melegim sagolun. melegim sen de zevkliyidn, gorduk fotolari fistigin :) crazymom burasi soguk oluyor baya, o yuzden kislik almak gerek galiba.

bu arada koko 1 pkt margarin 2 stickmis. su linkte de var.
portakal ağacı: mutfak ölçüleri

ben de yapiyim bu tarifi bugun vakit bulursam ama mayali seyleri nedense hic tutturamiyorum. toz maya var evde olur galiba. bir de bu mayali tariflerde sekil verdikten sonra bekleticek miyiz pisirmeden once?

Son düzenleme:

Canancim allah razi olsun hec sevmemmi valla ikinci yapisim dun itibari ile oldu ve yine severek yedik hatta bir arkadas geldi bugun onada ikram ettim ve bu nekadar yumusak ve guzel dedi ehueheu sagolasin valla gozumuz ve karnimiz doydu sayende

Silgi cim ben mayali hamuru bekletiyorum sisene kadar.Piserken zaten ne kadar sekilsiz olsada mayali oldugu icin sekle giriyor.
Aksamlari cok yorgun oluyorum ben de hafta sonu yapayim Marlin gibi :)Bayram kahvaltisinda yeriz.

Merhabalar,

Gece baktım ama yorum yazamadım, silgi bayıldım aldıklarına erkek reyonlarında birşey yok diyosun çok tatlı şeyler almışsın, hele bir de minik afacan onun içinde kimbilir ne tatlı olacak:)
bana kalsa tüm bebeler tulum giysin:) yazında şort, oh bitti:)) bana arkadaşlarım birçoğu yazmış Türkiyeye gelince ben ona parlak,süslü şeyler alacağım sen şimdi ona spor kıyafetler alırsın,allı pullu giydirmezsin:))) ahaa alayına inad ben de süslü şeyler alacağım!!

Ördekler de süper buarada:))

Silgi cim ben mayali hamuru bekletiyorum sisene kadar.Piserken zaten ne kadar sekilsiz olsada mayali oldugu icin sekle giriyor.
Aksamlari cok yorgun oluyorum ben de hafta sonu yapayim Marlin gibi :)Bayram kahvaltisinda yeriz.

bekletiyim biraz o zaman yapinca. benim de bugun pogaca yalan oldu, simdiden yoruldum :) esra senin bayram sofranda sarmalar, icli kofteler, su borekleri, cesit cesit salata ve tatlilar eksik olmaz ohh afiyet olsun simdiden :))

insallah marlincim, tatli ve saglikli olsun hepimizin bebisleri. bizde bol bol isiririz :)
suslu seyler seni de ceker, alirsin mutlaka onlardan zaten. kizlarin citcitli badileri bile suslu :)

ben bekletmiyorum yapiyorum fiirn isinana kadar bekliyor sadece. cabukta pisiyor .

Canancim allah razi olsun hec sevmemmi valla ikinci yapisim dun itibari ile oldu ve yine severek yedik hatta bir arkadas geldi bugun onada ikram ettim ve bu nekadar yumusak ve guzel dedi ehueheu sagolasin valla gozumuz ve karnimiz doydu sayende

Allah cumlemizden razi olsun. ben bunu yaptigimda eski evimizde bir amerikali misafirimiz gelmisti bende ikram etmistim. o da cok begenmisti. bende yine yappayim bari ama evde yag yok . aldirayim bayram gunu yeriz bizde .

esra bayram menunu bende merak ediyorum . senin gibi hamarat biri bayramin 3 gunune kac farkli menu hazirlar kimbilir :))

Evet size oglusumun nami unlu (kendi capimizda tabii)kiyafetleri dadadammm

Mahir pasa efem teyzeleri ayrica

Alisverislerimiz annemiz tarafindan hizla devam ediiyor ben cok hizli buyumesemde annem sabirsiz biran once herseyi giydirmeye cok istekli

ben belli bir aya kadar yani 7. aya kadar kiz biliyordum hatta basta elbise almistim onuda ekledim ins ekleyebilmisimdir

Hay allah onu ekleyememisim durun ekleyin ayrica ilk zamanlarda sogukta giymesi icin gangurulu polar seklinde tulumda almistim onu koyum cok isimize yaramisti belki size fikir olur kizlar ben cok kullandim simdi buyugunu bulursam kis icin alicam yine

ben kiyafetlerden cok eli agzinda olan fotosuna bayildim. sansi bahti acik olsun. cok yakisikli bir oglun var. elbiseyi sakla belki 2nci kiz olur:))

ya ben kiyafetlerin fotolarini cekip koymaya useniyorum.

bu aralar cok halsizim. kahvalti ediyorum sofra ortadayken duramiyorum yatiyorum. simdi sut ictim yine cok feci agirlik coktu bu normalmidir. bayilcak gibi oluyorum.

cokk tatli masallahh amigo sapkasiyla yatmis bir de ya yerim :) kiyafetleri harika, hepsine bayildim, polar olani giydirip isiricaksin. bir de buyumus sanki diger fotolara gore, bunlar son cektigin fotograflar di mi? ve gozleri lens mi

E bu buyumus koca oglan kiyafetleri giyer olmus :))) Biz hala zibinayiz tulumdayiz bu safari sapkasini takmis ava cikacak. Cok tatli masallah, gule gule giysin cicilerini.

Biz de bayram kahvaltisina bir arkadaslara gidecegiz, yapip giderken gotureyim diye dusundum. bakalim. usenirsem sadece esimin yaptigi findik ezmesini gotururuz. dun firinda makarna yapacaktim ya sozde, yapmadim. alisverise gitmemiz gerekiyordu buzdolabi bosalmisti, gitmisken orada yedik bir seyler. balik yedim iyi oldu. Bayram gunu herkes canan'in pogacalardan yiyecek yani :))

Bizde bayram menusu falan yok valla, bayram gelmis neyime kan damlar yuregime modunda geciyor burada bayramlar :))) Bayram, dogumgunum vs gerekceleri biraraya getirip bir kutlama yapariz turkiye'ye tatile giden arkadaslar donunce, oldu bitti :)

Bu arada bizim zilli arada hareketlenince daha belirgin daha sık hisseder oldum, once "n'oluyo ya?" diyorum ama sonra kipir kipir hosuma gidiyor. Eskiden aydan aya kalp atisi dinleyip anlardim iceride ve iyi oldugunu, artik kendisi "ben buradayim!" diyor cok guzel bir his :) 22sinde ebe randevumuz var, heyecanla bekliyorum.

ha bir de sey diyecektim canan: senin bu halsizligin kansizliktan olmasin, olctuler mi son zamanlarda? yani hamileligin bu doneminde hele de yeni tasinma yerlesme yaptiktan sonra normal olmali ama yine de bir kan degerine baksinlar, dogumda onemli cunku yeterli kaninin olmasi.

en son randevuda olcmuslerdi ve ozaman demir hapi vermiselrdi. kullaniyorum. ama cok halsizim. anlatamayacagim derecede icim geciyor ya. boyle bisey olamaz.

burda sigortamiz artik kaiser degil doktor bulmaya calisiyoruz. randevu alindi bugune ama kaiserde gecmisimi istiyorlar. kaiserde bi kac gunden once gonderemiyormus. bunun icin bile para istiyorlar. esimde sikildi artik o da bebegi gormek cok istiyor. zaten benim durumumda onu rahatsiz etmeye basladi.
bisey degil dotor bulamadan dogurmasam bari :))))

Ay hay Allah. Haftaya gelecekse gecmisin, hemen haftaya randevu alsaydiniz. Ben de aksamlari siziyorum ama seninki daha betermis, kahvaltidan sonra sizma falan. Doktora gidince bunlari soyle sanirim bir kan bakarlar bir de seker. Sana seker yuklemesi yapilmis miydi burada? Belki kahvaltida yediklerinden sekerin yukseliyordur, hamilelikte oluyormus. gerci gestational diabetes falan olsa cok daha once ortaya cikmasi gerekirdi... bir an once doktor yuzu gorebilirsin umarim.

Bugun o kadar cok yoruldumki isyerinde cikmadan bir bakayim dedim bizim kizlar kaynatmismi :)Su fotograflari gorunce butun yorgunlugum gitti.Annesi ne guzel giyniyorsun sen bu lokumu.Masallah ,masallah cok yakisikli.

seker yuklemem yapildi hic bir sorun yoktu. sekerle ilgili olacaginida sanmiyorum
ya aslinda ben demir hapini sabah wc icin kalktigimda yutuyorum. sonra tekrar uyuyorum sonra kahvaltiya kalkiyorum. dikkat ettim bazen es geciyorum yutmuyorum yutmadigim zamanlar cok iyiyim ama hapi aldigimda oluyorum boyle. neyse doktora gittigimde ilk isim sormak olacak zaten. cunku gercekten iyi hissetmiyorum kendimi.
bir kac doktorla gorustuk . sonuclari alalim esim haftaya cumaya kadar artik musait degil ne yazikki ama artik haftaya cumaya kadar ayarlanir diye umit ediyorum.

Bayram menusunu sormussunuz kizlar.Her bayram yaptigim gibi ev baklavasi yapmayi dusunuyorum.Iste icli kofte,humus,kiymali borek(asla yufka kullanmam kendim acarim evde hamurunu :) ) Kaburga dolmasi,Yuzuk corbasi filan:)))

Bugun baslarsam ancak Bayramin 3.gunune yetisir :))
Dusundumde bunlari yaptim diyelim( imkansiz).Esim yanlis ev girdim diye geri cikar evden :))

Koko nun dedigi gibi bize de bayram ugramiyor malesef.Sabah kalkar esim ben sugar bayramlasiriz :) Tr.aranir.Ertesi gun bayram oldugunu unutuyoruz :)

Canan benim arkadasim 5 ay once dogum yapti.Son 4 haftasi ayni senin dedigin gibi gecmisti."Kolumu kaldirmaya halim yok.Hic bir sey yapamiyorum hep uzanmak istiyorum" diyordu.Sanirim son haftalar boyle oluyor.Insallah en kisa zamanda doktora gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…