- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.521
Bugun fark ettim ki ofisteki masamda arkadaslar icin olan sekerlemeleri ben goturuyorum.Yaaaaa ben onceden dokunmazdim bunlara.
Biraz konumuz disi bir konu olucak ama ben bugun mucver yaptim, kokopelli nin verdigi sekilde ve ilk defa mucveri basabildim ..Onceki denemelerimde hep fos cikmisti simdi oldu ve cok guzeldi ..Silgicim sogan cok iyi gitti icinde ama peynir koymadim ..sunu farkettim yaninda peynirle yenilince harika bir tat oluyor demek icine koysam guzel olucakmis..Kokopelli cok sagolasin sayende basarili oldum hemde midem bayram etti ..devami bekliyoruz
Ayni agrilar bende de var koko.Dun ayagimla cok hafif bir kutu itekledim.Agri girdi cikmadi bir daha.Geceleri butun agrilar cosuyor bende.Sag donuyorum olmuyor,sola donuyorum olmuyor.Dedigin gibi en rahat sirt ustu yattigimda.O da iyi degil diye vicdan yapiyorum donuyorum.Bir de ne zaman uyansam kendimi tosba gibi sirt ustu buluyorum :)) Esim gec yatiyor benden.Son 2 haftadir tuvalete kalkacagim zaman yardim istiyorum ondan.Kiloda almadim cok 7 kilo aldim. Cok kilo alsam agirlastim dicem o da degil.
Afiyet seker olsun, kayınvalidenin tarifiydi o, güzel olmasına çok sevindim. Yogurtla da yeniyor, klasik o!
kizlar doktora gittik sonunda. her sey yolunda dendi. daha dogum pozisyonunu almamis. haftaya tekrar randevumuz var bakalim. cati muayensi yapildi sasirdigim nokta bu oldu en azindan nasil yapildigini anlamis oldum.. ustumuzden yok kalkti
bu arada bayraminizi kutlamamistim. bayramimiz mubarek olsun. daha nice guzel bayramlara bebeklerimizle gireriz ins.
kizlar doktora gittik sonunda. her sey yolunda dendi. daha dogum pozisyonunu almamis. haftaya tekrar randevumuz var bakalim. cati muayensi yapildi sasirdigim nokta bu oldu en azindan nasil yapildigini anlamis oldum.. ustumuzden yok kalkti
bu arada bayraminizi kutlamamistim. bayramimiz mubarek olsun. daha nice guzel bayramlara bebeklerimizle gireriz ins.
oh oh iyi bari, her seyin yolunda olmasina sevindim. dogum konusuldu mu, nerede yapilacak su bu detaylari yani.
ben hala bu cati muayenesi hakkinda acittigi ve hic sevilmedigi disinda bir sey bilmiyorum :) bana yapilmadan tam anlayamayacagim galiba ne is. valla su bacak arasi agrilarim oyle beter ki, aman cati muayenesi bundan beter olamaz diyorum.
Esra ben bu agrilar icin acaba pregnancy belt iyi gelir mi diye amazon'a bakiyordum, soyle bir sey gordum: Amazon.com: It's You Babe V2 Supporter - Small 126-165 pounds: Health & Personal Care gorunus cok itici ama ise yariyorsa kullanirim valla. yorumlari okuyorum henuz, karar vermedim ise yarar mi yaramaz mi , hemen paylasayim dedim. eger damarsal bir sorunsa ise yarar iskeletselse yaramaz gibime geldi du bakalim neymis.
Cati muayenesinin her yil oldugumuz rutin muayene , smear testinden farki ne acaba? Ben de merakla bekliyorum :)
esra, melegim, marlin, seydos, koko hepinize tek tek tesekkurler. kusura bakmayin cevap yazamadim, dun sehir disina ciktik gece gelince uyudum hemen cevap yazamadim. haklisiniz normal akinti olabilir. kokonun dedigi gibi biraz fazla gelirmis amniyo. bir doktor arkadasla gorustum o gunden sonra, endiselenecek bisey yok dedi, takilma vb vb. ben de tekrar doktora gitmedim. eylul basinda randevum var, o zaman doktora detayli sorarim. mantar kasintili olur yazmissiniz, kasinti hic yok. hareketlerini takip ediyorum, o sekilde iyidir deyip rahatliyorum simdilik :) baloncuk patlamasi gibi seyler hissetmeye basladim birkac gundur, tekmedir muhtemelen diye dusunuyorum.. esra dedigin gibi felaket haberi veren insanlar var burada, hakli haksiz. basliklarda cok gezmemek en mantiklisi, hamileyken insan cok takiliyor olumsuzluklara. sizler ve bebekler de iyidir umarim.
canan gozun aydin, hersey iyiymis. kolaylikla da dogumu atlatirsin ins.
esra, melegim, marlin, seydos, koko hepinize tek tek tesekkurler. kusura bakmayin cevap yazamadim, dun sehir disina ciktik gece gelince uyudum hemen cevap yazamadim. haklisiniz normal akinti olabilir. kokonun dedigi gibi biraz fazla gelirmis amniyo. bir doktor arkadasla gorustum o gunden sonra, endiselenecek bisey yok dedi, takilma vb vb. ben de tekrar doktora gitmedim. eylul basinda randevum var, o zaman doktora detayli sorarim. mantar kasintili olur yazmissiniz, kasinti hic yok. hareketlerini takip ediyorum, o sekilde iyidir deyip rahatliyorum simdilik :) baloncuk patlamasi gibi seyler hissetmeye basladim birkac gundur, tekmedir muhtemelen diye dusunuyorum.. esra dedigin gibi felaket haberi veren insanlar var burada, hakli haksiz. basliklarda cok gezmemek en mantiklisi, hamileyken insan cok takiliyor olumsuzluklara. sizler ve bebekler de iyidir umarim.
canan gozun aydin, hersey iyiymis. kolaylikla da dogumu atlatirsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?