- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.561
bu haftasonu aldiklarimiz. daha cok body/tulum aldik. daha kokos seyleri 6 ayliktan buyuk alirim dedim, macy's e bakacagim onlar icin. Marshall's beni hayal kirikligina ugratti, hic guzel bir sey yoktu... bizim buradakine bakayim firsat olursa.
Eki Görüntüle 493268 Eki Görüntüle 493269 Eki Görüntüle 493271 Eki Görüntüle 493273
Ayyy kizlar cok saolun yaaaa.. Esra ozellikle sana cok tesekkur ederim metamucil evde var beden hic icmiosam.baslayim hemen. O yirtik icin dedigin ilac recetesiz aliniomu? Yoksa haftaya randevum var sorayim dr a. Ilacin acik isnini yazar misin?
Ayyy kizlar cok saolun yaaaa.. Esra ozellikle sana cok tesekkur ederim metamucil evde var beden hic icmiosam.baslayim hemen. O yirtik icin dedigin ilac recetesiz aliniomu? Yoksa haftaya randevum var sorayim dr a. Ilacin acik isnini yazar misin?
Keemun ismi "preparation h "
Refetesiz her markette bulabilirsin sen kremini alacaksaksin canim .Ben canimin acidindan oturamiyordum ikinci gun gecirdi .
Bunlar çok güzel:)) bayıldım...Eşim de çok beğendi nerden almışlar biz de bakalım diyor:)) o da kedi delisi! bebekten önce sürekli bana eve kedi alalım diyordu(küçüklükten beri beslermiş) ben de kedi yerine bebeği seversin diyorum:))) pembeli ayakkabı çok tatlı , diğerleri de öyle...ben tulum ve body çok seviyorum zaten..Elbisesi de çok zarif! Minik balığa çok yakışacak. Şu ismi bulun silgiyle de bebişlerinizi isimleriyle sevelim:))) Ama zor iş isim işi...şimdi birkaç kişi bana acaba Eva'nın yanına biraz daha klasik bir Türk ismi de düşünsen falan dediler.İlerde memlekette dönerseniz çocuk yabancı kalmasın falan deyince, özenti yabancı ismi gibi yaptık diye düşündüm ama Tr'de bile yaşayıp bu isimleri koyanlar var.Üstelik bu ismi çok önceleri de bilir ve severdik biz...Ne bilim belki içime sinen 2.bir isim olursa koyacağız
Ztar umarım Esranın dediği ilaçla rahatlarsın... Ben sabah aç karnına 2-3 kuru kayısı yiyorum, ardından bir bardak su. Kahvaltıdan önce bir de süt içince, hepsi karışım halinde iyi geliyor:))
Merhabalar herkese,
Umarım herkesin bebişleriyle keyfi yerindedir. Biz kızımıza kıyafet hiç almadık ama babaannesi kız heyecanıyla bir sürü şey almış bugün kamerada gördük:)) toka bile almış ya) 3-4 yaşında giyeceği pijamalardan çiçekli süslü donlara kadar:))) Kendisi terzi bir de elleriyle diktiği şeyler var, incili falan:))) eşimle ben kokoş bişe almaya elimiz gitmiyor, Allahtan teyzesi ve anneanne-babaannesi alıyor ) Biz de şaşkınlık ve heyecan içinde izledik, sevdiklerimizin aldığı cicileri giydirip onlara göstereceğimiz günleri hayal ettik.
Zaman çabucak geçse:)) bir an önce kavuşsak bebelereee
Bunlarin hemen hepsi carter's dan. Kedili havluyu marshall's dan aldim ama o da carter's marka. Tavsan kulakli takim marshall's dan gerisi carter's. Ben gecenlerde motherhood maternity'den camasir almistim, o zaman 25% indirim kuponu vermislerdi, ustune magazadaki mevcut indirimleri ekleyince iyi oldu.
Isim hala kesin karar vermedik, arada derya kuzusu diye seviyoruz, bu gidisle derya kalacak :))
Bebek gelsin, biraz duzeninizi oturtun alirsiniz bir kedi. Cocuklar bir hayvanla buyumeli bence, hele de kardesleri yoksa. Biz kedimizi barinaktan aldik, shelterlarda oyle guzel hayvanlar oluyor ki. Hem bir hayvana hayat vermis olursunuz (adopt edilmeyenleri uyutuyorlar diye biliyorum).
Merhabalar herkese,
Umarım herkesin bebişleriyle keyfi yerindedir. Biz kızımıza kıyafet hiç almadık ama babaannesi kız heyecanıyla bir sürü şey almış bugün kamerada gördük:)) toka bile almış ya) 3-4 yaşında giyeceği pijamalardan çiçekli süslü donlara kadar:))) Kendisi terzi bir de elleriyle diktiği şeyler var, incili falan:))) eşimle ben kokoş bişe almaya elimiz gitmiyor, Allahtan teyzesi ve anneanne-babaannesi alıyor ) Biz de şaşkınlık ve heyecan içinde izledik, sevdiklerimizin aldığı cicileri giydirip onlara göstereceğimiz günleri hayal ettik.
Zaman çabucak geçse:)) bir an önce kavuşsak bebelereee
Çok teşekkür ederim.İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.Eşim ve ben tek isimli olmamıza rağmen oğluşumuza iki isim düşündük. Ben Tutku, babasıda Berk ismini koydu. İçimden bir ses 38.haftada doğacak diyor bana :) Hayırlısı ......
bu haftasonu aldiklarimiz. daha cok body/tulum aldik. daha kokos seyleri 6 ayliktan buyuk alirim dedim, macy's e bakacagim onlar icin. Marshall's beni hayal kirikligina ugratti, hic guzel bir sey yoktu... bizim buradakine bakayim firsat olursa.
Eki Görüntüle 493268 Eki Görüntüle 493269 Eki Görüntüle 493271 Eki Görüntüle 493273
oh oh iyi bari, her seyin yolunda olmasina sevindim. dogum konusuldu mu, nerede yapilacak su bu detaylari yani.
ben hala bu cati muayenesi hakkinda acittigi ve hic sevilmedigi disinda bir sey bilmiyorum :) bana yapilmadan tam anlayamayacagim galiba ne is. valla su bacak arasi agrilarim oyle beter ki, aman cati muayenesi bundan beter olamaz diyorum.
marlin ne guzel bir sure giysiyle ugrasmiycaksiniz, toptan hallolmus :) cicekli buzgulu altlar cok sirin oluyor kizlara, gelse de bebisin foto cekip ustundekilerle gorsek :) kokonun aldiklarina baktim da benim baya eksigim varmis, gerci annem ben gelirken getiricem biseyler de diyor ama daha vize bile almadilar. insallah yetisirler. baya ilerledik hepimiz, yarisindan cogu gitti neredeyse. son 3 ayi da atlatsak, saglikla bebekleri dunyaya getirsek :)
koko doktora gittin mi? nasl gecti?
Kesinlikle katiliyorum cocuklar bir hayvanla buyumeli.Hayvan severleri seviyorum hele shelterlardan adopt yapanlari daha cok seviyorum :) Her barinak uyutmuyor ama malesef bazilari uyutuyor.Bunun dusuncesi bile beni cok uzuyor.
Siz ismi koymussunuz koko farkinda degilsiniz :) Derya kuzusu pek guzelmis.
Iki isimde cok guzelmis, alah ismi ile yasatsin , nasibi bol olsun ins cnm
Ehhh yani Kokocum sen bitirmissin valla sipsak almissiniz hepsini, tez canlilik var mi sende biraz .) Bu arada ben biirseyler almaya doyamiyorum azar azar almak iyi oluyor tadina variyorum..ancak ..cnm benimde ist iken kedim vardi, adi inci ve ankara kedisi ve gelirken kizkardesime biraktim halan onda ve cok zoluyorum ..yani kedili herseye bayiliyorum ve senin kizcenin kiyafetleride tek kelime harika, gule gule kullansin ins.masallah
kokocum bu soruna cvp yazmaya bir turlu firsat bulamadim
dogum olayini konustuk sayilir epidural isteyip istemedigimiz soruldu. hastaneye form doldurup verdik beklenen dogum tarihini doktoru sigortamizi belirten bir formdu.zaten o gun okadar cok form doldurdukki. tabi adamlar haklilar 34.haftada bir gebelik yasayan birini aldilar.simdi hastane tur duzenliyormus hastane odalarini gormek icin vs. sanirim bu hastanede de ayni odada dogurup kaliyorsun. detaylari ogrenince yazarim.
cati muayenesi olayina gelince bildigim kadariyla catiyi 38. haftalarda yapiyorlar ben daha 34 haftadayim yapilamsi enteresan geldi. hep ayni sey olsada insan kendini kasiyor.
Oh cok iyi sevindim hersey yolundaymis koko.Tr.de babaannesi gosterir sana minnosu :) Babaanne emeklimi yoksa doktorluga devam ediyormu? Benim de Eylul un ilk haftasi randevum var simdi tarihi hatirlayamiyorum bakmam lazim.Yine ultrason diye direticem :)Cumartesi sabahta seker testine gidecem.
babaanne emekli ama evde ultrason aleti var hahaha. her hamile kadinin ruyasi, evde ultrason makinasi :)) dana gibi alet, muayenehanesini kapatinca eve getirmis, keske soyle portable bisi olsa alip getirirdim ama nerdeee. orada gecirecegimiz 1 haftamizda bakar artik :) Aslinda gitmeden istanbul'da bir doktor ismi belirlesem, olur da gerek olursa kapisini calmak uzere... abimin esine falan sorayim bari. sizlerin bildigi biri var mi ist. avrupa yakasinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?