Amerika'da Hamilelik

Ayyy kizlar cok saolun yaaaa.. Esra ozellikle sana cok tesekkur ederim metamucil evde var beden hic icmiosam.baslayim hemen. O yirtik icin dedigin ilac recetesiz aliniomu? Yoksa haftaya randevum var sorayim dr a. Ilacin acik isnini yazar misin?

Kizlar az once yine bi hirisimde bulundum ama olmadi afedersiniz ama tas gibi olmus ve ben ikindim ama cok da zorlamak istemedigimden biraktim..

Bunlar çok güzel:)) bayıldım...Eşim de çok beğendi nerden almışlar biz de bakalım diyor:)) o da kedi delisi! bebekten önce sürekli bana eve kedi alalım diyordu(küçüklükten beri beslermiş) ben de kedi yerine bebeği seversin diyorum:))) pembeli ayakkabı çok tatlı , diğerleri de öyle...ben tulum ve body çok seviyorum zaten..Elbisesi de çok zarif! Minik balığa çok yakışacak. Şu ismi bulun silgiyle de bebişlerinizi isimleriyle sevelim:))) Ama zor iş isim işi...şimdi birkaç kişi bana acaba Eva'nın yanına biraz daha klasik bir Türk ismi de düşünsen falan dediler.İlerde memlekette dönerseniz çocuk yabancı kalmasın falan deyince, özenti yabancı ismi gibi yaptık diye düşündüm ama Tr'de bile yaşayıp bu isimleri koyanlar var.Üstelik bu ismi çok önceleri de bilir ve severdik biz...Ne bilim belki içime sinen 2.bir isim olursa koyacağız

Ztar umarım Esranın dediği ilaçla rahatlarsın... Ben sabah aç karnına 2-3 kuru kayısı yiyorum, ardından bir bardak su. Kahvaltıdan önce bir de süt içince, hepsi karışım halinde iyi geliyor:))

Ayyy kizlar cok saolun yaaaa.. Esra ozellikle sana cok tesekkur ederim metamucil evde var beden hic icmiosam.baslayim hemen. O yirtik icin dedigin ilac recetesiz aliniomu? Yoksa haftaya randevum var sorayim dr a. Ilacin acik isnini yazar misin?

Refetesiz her markette bulabilirsin sen kremini alacaksaksin canim .Ben canimin acidindan oturamiyordum ikinci gun gecirdi .

Refetesiz her markette bulabilirsin sen kremini alacaksaksin canim .Ben canimin acidindan oturamiyordum ikinci gun gecirdi .

saol esracim esime siparis verdim getirecek birazdan kullanayim insaallah.. aksamlari da dedigin gibi metamucil iceyim ve yediklerime dikkat edeyim napim.. midemin durumu belli olmuyorki her zaman dikkat edemiyorum napim.. neyse napalim bebekler saglikli olsunlar yerlerinde,. dun o kadar ikindim ki cok korktum.. neyseki felalet tellali internet ikinmanin son aylar haric bebege bir zarari olmadigini soyluyor.. son aylarda da erken dogum riskinden oturu tavsiye edilmiyormus.. insaallah bebegim iyidir.. insaallah hersey yolunda gider.. tesekkurler

Bunlarin hemen hepsi carter's dan. Kedili havluyu marshall's dan aldim ama o da carter's marka. Tavsan kulakli takim marshall's dan gerisi carter's. Ben gecenlerde motherhood maternity'den camasir almistim, o zaman 25% indirim kuponu vermislerdi, ustune magazadaki mevcut indirimleri ekleyince iyi oldu.

Isim hala kesin karar vermedik, arada derya kuzusu diye seviyoruz, bu gidisle derya kalacak :))

Bebek gelsin, biraz duzeninizi oturtun alirsiniz bir kedi. Cocuklar bir hayvanla buyumeli bence, hele de kardesleri yoksa. Biz kedimizi barinaktan aldik, shelterlarda oyle guzel hayvanlar oluyor ki. Hem bir hayvana hayat vermis olursunuz (adopt edilmeyenleri uyutuyorlar diye biliyorum).

Merhabalar herkese,

Umarım herkesin bebişleriyle keyfi yerindedir. Biz kızımıza kıyafet hiç almadık ama babaannesi kız heyecanıyla bir sürü şey almış bugün kamerada gördük:)) toka bile almış ya) 3-4 yaşında giyeceği pijamalardan çiçekli süslü donlara kadar:))) Kendisi terzi bir de elleriyle diktiği şeyler var, incili falan:))) eşimle ben kokoş bişe almaya elimiz gitmiyor, Allahtan teyzesi ve anneanne-babaannesi alıyor) Biz de şaşkınlık ve heyecan içinde izledik, sevdiklerimizin aldığı cicileri giydirip onlara göstereceğimiz günleri hayal ettik.
Zaman çabucak geçse:)) bir an önce kavuşsak bebelereee

Gule gule giysin Eva hanim.

Ben de bir yandan zaman hemen gecsin, kucagima alayim istiyorum. Bir yandan da hep icimde kalsin, hep icimde kimil kimil hissedeyim istiyorum. Oyle bir garip :)

marlin ne guzel bir sure giysiyle ugrasmiycaksiniz, toptan hallolmus :) cicekli buzgulu altlar cok sirin oluyor kizlara, gelse de bebisin foto cekip ustundekilerle gorsek :) kokonun aldiklarina baktim da benim baya eksigim varmis, gerci annem ben gelirken getiricem biseyler de diyor ama daha vize bile almadilar. insallah yetisirler. baya ilerledik hepimiz, yarisindan cogu gitti neredeyse. son 3 ayi da atlatsak, saglikla bebekleri dunyaya getirsek :)

koko doktora gittin mi? nasl gecti?

Kesinlikle katiliyorum cocuklar bir hayvanla buyumeli.Hayvan severleri seviyorum hele shelterlardan adopt yapanlari daha cok seviyorum :) Her barinak uyutmuyor ama malesef bazilari uyutuyor.Bunun dusuncesi bile beni cok uzuyor.

Siz ismi koymussunuz koko farkinda degilsiniz :) Derya kuzusu pek guzelmis.

Gule gule saglikli gunlerde giysin Eva bebis :) Siz yapmiyorsunuz ama babaanne kokos yapacak Eva'yi :)Ben cok sevdim babaanneyi :)

Iki isimde cok guzelmis, alah ismi ile yasatsin , nasibi bol olsun ins cnm

Ehhh yani Kokocum sen bitirmissin valla sipsak almissiniz hepsini, tez canlilik var mi sende biraz .) Bu arada ben biirseyler almaya doyamiyorum azar azar almak iyi oluyor tadina variyorum..ancak ..cnm benimde ist iken kedim vardi, adi inci ve ankara kedisi ve gelirken kizkardesime biraktim halan onda ve cok zoluyorum ..yani kedili herseye bayiliyorum ve senin kizcenin kiyafetleride tek kelime harika, gule gule kullansin ins.masallah

kokocum bu soruna cvp yazmaya bir turlu firsat bulamadim

dogum olayini konustuk sayilir epidural isteyip istemedigimiz soruldu. hastaneye form doldurup verdik beklenen dogum tarihini doktoru sigortamizi belirten bir formdu.zaten o gun okadar cok form doldurdukki. tabi adamlar haklilar 34.haftada bir gebelik yasayan birini aldilar.simdi hastane tur duzenliyormus hastane odalarini gormek icin vs. sanirim bu hastanede de ayni odada dogurup kaliyorsun. detaylari ogrenince yazarim.

cati muayenesi olayina gelince bildigim kadariyla catiyi 38. haftalarda yapiyorlar ben daha 34 haftadayim yapilamsi enteresan geldi. hep ayni sey olsada insan kendini kasiyor.

biraz once donduk ebe randevusundan. istemistim, unutmamis sagolsun, ultrason getirtti odaya, suyuna baktik, gayet guzel dedi. bebis hanim el salladi o arada :) kalp atisini da gorduk. her sey yolunda gozukuyor dedi. istegim uzerine mantar icin ornek aldi, bir de idrar testi yapmak icin ornek verdim. bakalim mantar, idrar yollari iltihabi falan var miymis. turkiye'ye gitmeden olasi sorunlari halledeyim, 1 ay yokum, onlem olsun. donuste hemen doktor randevum var, 24. haftada doktor randevusu oluyormus, bizimki sanirim 26. haftaya falan kalmis olacak. eylul'de doktor gormeyecegiz hic, babaannesini saymazsak...

benim aldiklarima bakip eksigim var deme silgicim, ben "ay sunu da alalim ay bunu da alalim" diye saldirdim her seye, onceden yaptigim listeler falan yalan oldu :))) vize cabuk cikiyor ya, ama 4 ay kaldi, yavas yavas konsolosluk randevusu falan alsinlar, son ana birakmasinlar. benimkilere baksana, geldigim zaman konusuruz en iyi tarihler ne diyordum, ertesi gun aldik bileti diye aradilar!!! bunlarin ikinci torun bir de, ne heyecaniysa!!!

Ya sorma, bizim barinagin uygulamasi nasil bilmiyorum ama Nazlim'in uyutulma ihtimali ne korkunc. Biz alirken yavrular falan vardi, millet daha cok talep gosteriyor yavrulara. Biz 2-1/2 yasindaki nazliyi aldik :)

Valla bana da oyle geliyor ama babanin ailesi a ile bitiyor, soyadi da a ile basliyor kulaga iyi gelmez diye itiraz geldi. halbuki dedenin ismi de a ile bitiyor. bakalim, gidelim bir konusalim ailelerle, fikir alalim.

Ya tezcanlilik degil, sevmiyorum dukkan dolasmayi. Sen tadina variyorum falan diyorsun, bana bir yerden sonra eziyet gibi geliyor. Boyle iyi oldu.
Hepimizin bebislerine en guzel seyler nasibolsun insallah.

bu detaylari halletmis olmaniz iyi olmus, aklin kalmaz. hastane turuna da katil bakalim, insallah guzel ve rahattir hastane ve odalari. bazen dogumu, oncesini ve sonrasini dusunuyorum, cok heyecanli. dogumdan korkmuyorum da emziremeyecegim diye korkuyorum. sutum gelmeyecek korkusundan sutum kesilirse cok ironik olur :)) neyse ki yedekte sut annemiz var :))

Oh cok iyi sevindim hersey yolundaymis koko.Tr.de babaannesi gosterir sana minnosu :) Babaanne emeklimi yoksa doktorluga devam ediyormu? Benim de Eylul un ilk haftasi randevum var simdi tarihi hatirlayamiyorum bakmam lazim.Yine ultrason diye direticem :)Cumartesi sabahta seker testine gidecem.

babaanne emekli ama evde ultrason aleti var hahaha. her hamile kadinin ruyasi, evde ultrason makinasi :)) dana gibi alet, muayenehanesini kapatinca eve getirmis, keske soyle portable bisi olsa alip getirirdim ama nerdeee. orada gecirecegimiz 1 haftamizda bakar artik :) Aslinda gitmeden istanbul'da bir doktor ismi belirlesem, olur da gerek olursa kapisini calmak uzere... abimin esine falan sorayim bari. sizlerin bildigi biri var mi ist. avrupa yakasinda?

Ya ne kadar güzel evde ultrasound aleti olması :) ben günde kaç posta bakardım bilemiyorum artık. Ben buraya 26.haftamda gelmiştim. Doktorum Op.Dr.Nur Tüzüner'di. Kendisinden çok memnundum.Hatta İstanbul'a dönünce ilk işim ondan randevu almak olacak. Bakırköyde kendisi zaten.İstersen sana telefonun verebilirim.Hastasıyla çok ilgileniyor kendisi.

Ben gece kuşu:)) işten gelip sizlere bakmadan yatamıyorum,alışkanlık oldu. Şimdi size yazarken aklıma birşey takıldı, gelecek kontrolümde de soracağım:26:. Benim ufaklığın hareketlerini dışardan bile gözlemliyorum, hep hissediyorum. Ama hala kasık bölgemde hissediyorum, sanki aşağıda taşıyorum gibi geldi bana. Artık rahim göbek deliği çevresinde falan değil mi. Benim hareketler hala göbeğin epey altında, çok fazla hareketlerini hissettiğim için çok sık kontrol edebiliyorum hep kasıklarda. Sizlerin nasıl? Ayrıca hala sık idrara çıkıyorum, bu haftalarda artık azalır deniyordu? Bu gece bunlar takıldı aklıma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…