- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.541
Ne guzel oluyor degil mi bebegi hissetmek? Kendi keyfine gore hareket ediyor. Bazen kipir kipir, bazen cok hareketsiz. Keske at kizim bir tekme dedigimde atabilecek gibi olsa, bazen cok bekletiyor. :)
esra, melegim, marlin, seydos, koko hepinize tek tek tesekkurler. kusura bakmayin cevap yazamadim, dun sehir disina ciktik gece gelince uyudum hemen cevap yazamadim. haklisiniz normal akinti olabilir. kokonun dedigi gibi biraz fazla gelirmis amniyo. bir doktor arkadasla gorustum o gunden sonra, endiselenecek bisey yok dedi, takilma vb vb. ben de tekrar doktora gitmedim. eylul basinda randevum var, o zaman doktora detayli sorarim. mantar kasintili olur yazmissiniz, kasinti hic yok. hareketlerini takip ediyorum, o sekilde iyidir deyip rahatliyorum simdilik :) baloncuk patlamasi gibi seyler hissetmeye basladim birkac gundur, tekmedir muhtemelen diye dusunuyorum.. esra dedigin gibi felaket haberi veren insanlar var burada, hakli haksiz. basliklarda cok gezmemek en mantiklisi, hamileyken insan cok takiliyor olumsuzluklara. sizler ve bebekler de iyidir umarim.
canan gozun aydin, hersey iyiymis. kolaylikla da dogumu atlatirsin ins.
Merhaba Kızlar;
Valla ben size söyliyim yer daralınca birde üstüne hareketler eklenince iyice can acıtmaya başlıyorlar.Maşallah en azından benim oğluşum böyle.Benimde 2-3 gündür ara ara gelen sancılarım başladı. Regl dönemlerim bayağı kötü geçerdi.Apranax Fort almadan kendime gelemezdim.Uzun bir süre hissetmediğim sancıları ara ara hissetmeye başladım.Babamız pazar günü gelecek inşallah.Bizimki umarım babasını bekler :)
Seninde az kalmis oglusuna kavusmana , allah bir nefeste kavusturur ins..Ogluna isim ne dusundunuz..
Evt cnm o adet sancilarina benzeyen agrilar hazirlik agrilari eger gecmeyen uzun agrilar olursa anla ki dogum sancilari baslamistir ...30 dk da bir duzenli gelen sancilar oluyor bunlar..
Merhaba Kızlar;
Valla ben size söyliyim yer daralınca birde üstüne hareketler eklenince iyice can acıtmaya başlıyorlar.Maşallah en azından benim oğluşum böyle.Benimde 2-3 gündür ara ara gelen sancılarım başladı. Regl dönemlerim bayağı kötü geçerdi.Apranax Fort almadan kendime gelemezdim.Uzun bir süre hissetmediğim sancıları ara ara hissetmeye başladım.Babamız pazar günü gelecek inşallah.Bizimki umarım babasını bekler :)
bir dahaki sefere haber vericem, aksam ezanindan once yazarim size :)) ne kusuru askolsun.Oyy gii bizi meraklandirdin korktuk valla, gitmeden biz gidiyoz deseydin yaa cnm:) bizde senin ayni anan baban gibi olduk hi
Ne guzel oluyor degil mi bebegi hissetmek? Kendi keyfine gore hareket ediyor. Bazen kipir kipir, bazen cok hareketsiz. Keske at kizim bir tekme dedigimde atabilecek gibi olsa, bazen cok bekletiyor. :)
seydos ins babasini bekler minik oglun :) biz de berk dusunuyorduk vazgectik gibi oldu ama belli olmaz, ismi cok guzelmis :) asil tiki buradaymis kizlar:)
Benimki de can acitmaya basladi.Son 1 haftadir kaburga kemigime baski olUyor sanki.
Insallah oglusun babasini bekler.Az kalmis.
aldiklarina bayildim koko, kedi kiz olacak senin bebis cidden :) guzel gunlerde, saglikla giysin. o kedili pembe ayakkabi da cok sirin, bir de kitap mi var sanki orada :)
bir dahaki sefere haber vericem, aksam ezanindan once yazarim size :)) ne kusuru askolsun.
guzel bir duygu kesinlikle, unutunca hatirlatiyor kendini. bazen bende de hic tepki olmuyor, korkuyorum ama sonra zorlayinca biseyler hissetmeye basliyorum uzaninca.
esra magnezyumu sordun mu? bende cok agri ok ondan mi bilmiyorum, gerci cok dolasmiyorum evde calisiyorum onun etkisi de olabilir bilmiyorum.
seydos ins babasini bekler minik oglun :) biz de berk dusunuyorduk vazgectik gibi oldu ama belli olmaz, ismi cok guzelmis :) asil tiki buradaymis kizlar:)
Ayy cok guzeller koko :) Kedi kiz olacak sizin minnos.Gecen hafta gap'a gittim orada da cok guzel seyler vardi.Almadim cunku haftaya outlet magazina gidecem.Yari yariya farkediyor.Cok cici yun hirkalar vardi.Ha bu arada unutmadan soyleyim bugun arkadasla konusurken Carter's dan bir suru sey aldim dedim. O da almis.Sakin kurutmaya atma cok cekiyorlar disarida kurut dedi.Ben evin icinde kurutmak icin askilik alacam.
selam arkadaslar nasilsiniz ??
topikte hersey yolunda masallah
benim bir maruzatim olacakti..
ciddi sekilde kabizlik problemim var .. 4-5 gunun ustune ancak cikabiliyorum onda da- afedersiniz- mevcud olan yirtigim tahris oluyor ve benim icin sonrasi cok acili ve kaniyor..
doktoruma soyledim hergun kullanabilecegim bir fiber verdi ben kullandim ama bagirsaklarimi hareketlendirdi ama sonuca varamadim.. dolayisiyla daha da rahatsiz ediciydi..
benim bu problemim zaten vardi ama dikkat ediyordum.. bol su iciyordum her sabah ac karnina su pitted plums yiyordum cok isime yariyordu ama hamile kaldiktan sonra cok su da icemiyorum ve midem bulandigi icin siyah erik de yiyemedim...
acik yazmak zorundayim kusura bakmayin az once cok tuvaletim vardi ama icerde taslasmis nerdeyse cikaramadim
yahu nolur bana akil verin..
muhtemelen bu kabizlik sorunundan dolayi abnominal rahatsizligim oluyor.. gazim var sonucta..
esime bugun prune juice aldirdim getirse icicem insaallah bu aksam rahatlamis bir sekilde girerim yataga,.., yarina da kussam da o kuru erikleri yemem lazim napim..
bir de ben normalde hep siyah ekmek yeerdim.. simdi hep beyaz. o da etkiliyor tabiki..
yahu su tiksindigimiz sey oyle bir nimet ki ciksin diye dort gozle bekliyorum
bunu bir tek ben mi yasiyorum
Çok teşekkür ederim.İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.Eşim ve ben tek isimli olmamıza rağmen oğluşumuza iki isim düşündük. Ben Tutku, babasıda Berk ismini koydu. İçimden bir ses 38.haftada doğacak diyor bana :) Hayırlısı ......
bu haftasonu aldiklarimiz. daha cok body/tulum aldik. daha kokos seyleri 6 ayliktan buyuk alirim dedim, macy's e bakacagim onlar icin. Marshall's beni hayal kirikligina ugratti, hic guzel bir sey yoktu... bizim buradakine bakayim firsat olursa.
Eki Görüntüle 493268 Eki Görüntüle 493269 Eki Görüntüle 493271 Eki Görüntüle 493273
Cnm merak etme soyle 8 aylik bir olsunlar findiklar, karniniza dokundugunuzda tepki verecek hala gelicekler hatta oksadigin yere yanastigini cok defa hissettim ben..hamileligimden bir tek bu bebek hareketlerini ozluyorum gerisi biraz cile gibi ama ne bilim deger yaa bu pitirciklara kavusmak icin herseye deger
ciddi sekilde kabizlik problemim var .. 4-5 gunun ustune ancak cikabiliyorum onda da- afedersiniz- mevcud olan yirtigim tahris oluyor ve benim icin sonrasi cok acili ve kaniyor..
doktoruma soyledim hergun kullanabilecegim bir fiber verdi ben kullandim ama bagirsaklarimi hareketlendirdi ama sonuca varamadim.. dolayisiyla daha da rahatsiz ediciydi..
benim bu problemim zaten vardi ama dikkat ediyordum.. bol su iciyordum her sabah ac karnina su pitted plums yiyordum cok isime yariyordu ama hamile kaldiktan sonra cok su da icemiyorum ve midem bulandigi icin siyah erik de yiyemedim...
acik yazmak zorundayim kusura bakmayin az once cok tuvaletim vardi ama icerde taslasmis nerdeyse cikaramadim
muhtemelen bu kabizlik sorunundan dolayi abnominal rahatsizligim oluyor.. gazim var sonucta..
esime bugun prune juice aldirdim getirse icicem insaallah bu aksam rahatlamis bir sekilde girerim yataga,.., yarina da kussam da o kuru erikleri yemem lazim napim..
bir de ben normalde hep siyah ekmek yeerdim.. simdi hep beyaz. o da etkiliyor tabiki..
bunlar cok guzelller saglikla gule gule giysin guzel kizin. sen yeni dogan aldinmi yoksa 0-3 aylik mi aldiklarin. benim kiz kilolu olursa aldiklarim elimde patlayacak :))
benden once doguracak biri cikti yasasinnn. :)) sagllikla al bebegini kucagina cok kolay bir dogum hikayesi yazarsin ins ,bizlere de isik olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?