Amerika'da Hamilelik

Ne guzel oluyor degil mi bebegi hissetmek? Kendi keyfine gore hareket ediyor. Bazen kipir kipir, bazen cok hareketsiz. Keske at kizim bir tekme dedigimde atabilecek gibi olsa, bazen cok bekletiyor. :)

Cnm merak etme soyle 8 aylik bir olsunlar findiklar, karniniza dokundugunuzda tepki verecek hala gelicekler hatta oksadigin yere yanastigini cok defa hissettim ben..hamileligimden bir tek bu bebek hareketlerini ozluyorum gerisi biraz cile gibi ama ne bilim deger yaa bu pitirciklara kavusmak icin herseye deger

Oyy gii bizi meraklandirdin korktuk valla, gitmeden biz gidiyoz deseydin yaa cnm:) bizde senin ayni anan baban gibi olduk hi nerdesin, ne yaptin ,nerde kaldin ...ne yapalim ya biz buyuk aile olduk burda ciddi ciddi galiba ondan endiselerimiz ,en azindan beni mazur gor canim ok

Seninde az kalmis oglusuna kavusmana , allah bir nefeste kavusturur ins..Ogluna isim ne dusundunuz..
Evt cnm o adet sancilarina benzeyen agrilar hazirlik agrilari eger gecmeyen uzun agrilar olursa anla ki dogum sancilari baslamistir ...30 dk da bir duzenli gelen sancilar oluyor bunlar..

Çok teşekkür ederim.İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.Eşim ve ben tek isimli olmamıza rağmen oğluşumuza iki isim düşündük. Ben Tutku, babasıda Berk ismini koydu. İçimden bir ses 38.haftada doğacak diyor bana :) Hayırlısı ......

Benimki de can acitmaya basladi.Son 1 haftadir kaburga kemigime baski olUyor sanki.
Insallah oglusun babasini bekler.Az kalmis.

bu haftasonu aldiklarimiz. daha cok body/tulum aldik. daha kokos seyleri 6 ayliktan buyuk alirim dedim, macy's e bakacagim onlar icin. Marshall's beni hayal kirikligina ugratti, hic guzel bir sey yoktu... bizim buradakine bakayim firsat olursa.

aldiklarina bayildim koko, kedi kiz olacak senin bebis cidden :) guzel gunlerde, saglikla giysin. o kedili pembe ayakkabi da cok sirin, bir de kitap mi var sanki orada :)

Oyy gii bizi meraklandirdin korktuk valla, gitmeden biz gidiyoz deseydin yaa cnm:) bizde senin ayni anan baban gibi olduk hi
bir dahaki sefere haber vericem, aksam ezanindan once yazarim size :)) ne kusuru askolsun.

Ne guzel oluyor degil mi bebegi hissetmek? Kendi keyfine gore hareket ediyor. Bazen kipir kipir, bazen cok hareketsiz. Keske at kizim bir tekme dedigimde atabilecek gibi olsa, bazen cok bekletiyor. :)

guzel bir duygu kesinlikle, unutunca hatirlatiyor kendini. bazen bende de hic tepki olmuyor, korkuyorum ama sonra zorlayinca biseyler hissetmeye basliyorum uzaninca.

esra magnezyumu sordun mu? bende cok agri ok ondan mi bilmiyorum, gerci cok dolasmiyorum evde calisiyorum onun etkisi de olabilir bilmiyorum.

seydos ins babasini bekler minik oglun :) biz de berk dusunuyorduk vazgectik gibi oldu ama belli olmaz, ismi cok guzelmis :) asil tiki buradaymis kizlar:)

seydos ins babasini bekler minik oglun :) biz de berk dusunuyorduk vazgectik gibi oldu ama belli olmaz, ismi cok guzelmis :) asil tiki buradaymis kizlar:)

Benimki de can acitmaya basladi.Son 1 haftadir kaburga kemigime baski olUyor sanki.
Insallah oglusun babasini bekler.Az kalmis.

Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

Evet, balikli malikli bir kitap var bezden. Degisik sayfalarinda degisik seyler var, bir sayfasi hisirdiyor, bir sayfasinda kurkumsu bir sey var dokunmalik. Biz kiza balik balik diyoruz, odasini da balik/deniz alti temasiyla dekore edecegiz, balikli kitabi gorunce duramadik bu durumda. Hem balik hem kedi kiyafetleri biraz tezat olsa da idare edecegiz artik :) Yarin randevu var, merakla onu bekliyorum!

Ayy cok guzeller koko :) Kedi kiz olacak sizin minnos.Gecen hafta gap'a gittim orada da cok guzel seyler vardi.Almadim cunku haftaya outlet magazina gidecem.Yari yariya farkediyor.Cok cici yun hirkalar vardi.Ha bu arada unutmadan soyleyim bugun arkadasla konusurken Carter's dan bir suru sey aldim dedim. O da almis.Sakin kurutmaya atma cok cekiyorlar disarida kurut dedi.Ben evin icinde kurutmak icin askilik alacam.

Hadi ya, bunu ogrendigimiz iyi oldu. Zaten minicik kiyafetler, cekmesinler daha 1 kere giymeden. Bizim burada yaz kis hava cok kuru zaten, makinam da bayagi iyi sıkıyor, neredeyse kuru cikariyor, hemen kurur. Asalim biz de. Askilik ve mandalla tanistiracak bebis bizi yillar sonra!! Bizim gittigimiz mall'da gap outlet de vardi ama oraya gelene kadar cok yorulmustuk, aklimda bulunsun, bir daha gidersek oraya da bakayim.

Son düzenleme:
ne guzell yarin bebisi gorucen ya da duyucan, doktora zevkle gidiyor insan. hersey yolundadir umarim.
bugun tartiya bir ciktim dunden 1 bucuk kilo fazla ciktim. hizli kilo aliyourm sanki.

marlin yazmayi unuttum bebisin yatagini gule gule kullansin :)

ben hep evde askilikta kurutuyorum. kisin kaloriferden, yazin da klimadan cabuk kuruyo zaten.

selam arkadaslar nasilsiniz ??

topikte hersey yolunda masallah

benim bir maruzatim olacakti..

ciddi sekilde kabizlik problemim var .. 4-5 gunun ustune ancak cikabiliyorum onda da- afedersiniz- mevcud olan yirtigim tahris oluyor ve benim icin sonrasi cok acili ve kaniyor..

doktoruma soyledim hergun kullanabilecegim bir fiber verdi ben kullandim ama bagirsaklarimi hareketlendirdi ama sonuca varamadim.. dolayisiyla daha da rahatsiz ediciydi..

benim bu problemim zaten vardi ama dikkat ediyordum.. bol su iciyordum her sabah ac karnina su pitted plums yiyordum cok isime yariyordu ama hamile kaldiktan sonra cok su da icemiyorum ve midem bulandigi icin siyah erik de yiyemedim...

acik yazmak zorundayim kusura bakmayin az once cok tuvaletim vardi ama icerde taslasmis nerdeyse cikaramadim

yahu nolur bana akil verin..

muhtemelen bu kabizlik sorunundan dolayi abnominal rahatsizligim oluyor.. gazim var sonucta..

esime bugun prune juice aldirdim getirse icicem insaallah bu aksam rahatlamis bir sekilde girerim yataga,.., yarina da kussam da o kuru erikleri yemem lazim napim..

bir de ben normalde hep siyah ekmek yeerdim.. simdi hep beyaz. o da etkiliyor tabiki..

yahu su tiksindigimiz sey oyle bir nimet ki ciksin diye dort gozle bekliyorum

bunu bir tek ben mi yasiyorum

sadece sen yasamiyorsun ancak sanirim biraz agir geiriyorsun. saf zeytin yagi 1 tatli kasigi kadar yesen ve ustune bol su icsen, kuru kayisi iyi gelebilir ve sana onerebilecegim bol meyva ama senin migde sorunun var demi bulantinda var . valla bilemedim. zor bi durum benim aklima gelenler bunlar.

benden once doguracak biri cikti yasasinnn. :)) sagllikla al bebegini kucagina cok kolay bir dogum hikayesi yazarsin ins ,bizlere de isik olur :))

bunlar cok guzelller saglikla gule gule giysin guzel kizin. sen yeni dogan aldinmi yoksa 0-3 aylik mi aldiklarin. benim kiz kilolu olursa aldiklarim elimde patlayacak :))

bende bebegin hareketlerini hissetmeye bayiliyorum. elimi koyuyorum o tam balik gibi elimin altinda. bende hamilelikle ilgili ozleyecegim tek sey hareketleri.

Ayni problemgecen haftaya kadar bende de vardi.Hatta buraya yazmistim.Cozumu buldum :) Doktor metamucil verdi.Suda eritilen toz aksam bir bardak iciyorum sabah ise yariyor.Makattaki yirtik ve agri icin(zamanla basura ceviryor)Preparatin h krem 2.kullanimda geciriyor.Ikiside hamilelikte safe.Hem doktorum tavsiye etti hem de ilk randevumda klinikten bir liste vermislerdi kullanilabilir over the counter ilaclar diye.Bu ikiside listede.

En garantisi Esra'nin soyledigi ilaclar olsa gerek. Onun disinda soylenmeyenlerden probiyotik yogurt deneyebilirsin. Bir de zeytinyagi icemezsen zeytinyagli fasulye. Erik yiyemiyorsan kuru kayisi (uzerine de su ic!).

Su cok onemliymis ya, 1-2 gundur bir sekilde cok su icemedim ve direkt katilasti, zorlandim. Bulantilarla kolay degil ama baska sekillerde sivi almayi dene. Su olmadi ilik su icine limon damlat. Kabizlik icin ac karnina ilik su derler, ben denemedim, denemeye deger (icebilirsen!)

Esra sevindim sorunu hallettigine bu arada, soracaktim sindirim sorunlarin nasil gidiyor diye, ogrendim bu vesileyle.

bunlar cok guzelller saglikla gule gule giysin guzel kizin. sen yeni dogan aldinmi yoksa 0-3 aylik mi aldiklarin. benim kiz kilolu olursa aldiklarim elimde patlayacak :))

Ben cogunlukla 3-6 ayliklardan aldim. newborn/0-3 aylik bir iki sey de var. Kitabin sagindaki tavsan kulakli olan ceket/pantolon, enine cizgili pembe tulum, kici kedi kafali takim newborn. Baktim bebis newbornluk, babasini yakindaki carter's a yollayip kap bir seyler getir diyecegim :))

Ya bu bebek kiyafetleri cok tatli ya, astim bizim dolabin bir kosesine, her seferinde gozum takiliyor, icim pir pir ediyor. Sag salim bir kucagima alsam. Nasil kafasini tutacagim, nasil giydirecegim bu cicileri bilmiyorum, endiseliyim de biraz ama annem geliyor, elimden tutar. Ha soylemeyi unuttum, bizimkiler almislar biletleri, Aralik ortasi geliyorlar!!!

benden once doguracak biri cikti yasasinnn. :)) sagllikla al bebegini kucagina cok kolay bir dogum hikayesi yazarsin ins ,bizlere de isik olur :))

Amin hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza.İnşallah rahat bir doğum olur.Artık karnım çok sert ve aşağıda.Sanırım ben sona yaklaştım öyle hissediyorum.Mutlaka doğum hikayemi yazacağım zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…