Amerika'da Hamilelik

silgi, ben ve marlin icin cinsiyet tahmini yapiyorduk, ucumuzun de bebeklerimiz hakkinda tahmini dogru cikmisti. bir sekilde hissediliyor mu ne :) bir de crazymom bildi hepsini dogru, icinde his yoksa ona soracaksin bu topicte :)))

Ya ben de hamileligimden gecen her gun icin uzuluyorum. Bebek bir an once gelsin istiyorum ama hamilelik bitmesin hep icimde hissedeyim de istiyorum. cok celiskili ama boyle hissediyorum. bir de senin gibi sorunsuz, agrisiz, bulantisiz bir hamilelik geciriyor olsam hep hamile kalayim isterdim herhalde!!! dogumdan sonra ikinciye giriseyim bari, hamilelik 4ever! modunda.

evet ya bedelli hamilelik ciksa keske cok uzun :)) bugun bebis hic hareket etmedi cok uzuyor beni yine, hareket etsin diye yemedigim sey kalmadi off hakikaten zaman hemen gecse.

ztar kontrolun guzel gecmis gozun aydin, ben de sana kiz hissediyorum yazmistim bir ara zaten. cok hisli bir insanimidir :)) ben dun magnezyumu icmedim hemen kabiz oldum, gece ictim sonra duzeldi. magnezyum firmasiyla ortak calisiyorum sanki ya, ov ov bitiremedim. prim aliyorum kizlar

crazymom, nuray yok bu arada. kaybolmayin size daha cokk soracak seylerimiz var, kacmayin bizdenn :))

Bugun benim zillide kiprasmadi hic o kadarda piknige gittim yurudum yedim ictim geldim :) Benim bocuk gececi gerci geceleri fir fir karnimda gunduzleri kesin fosur fosur uyuyor :)

Bugun benim zillide kiprasmadi hic o kadarda piknige gittim yurudum yedim ictim geldim :) Benim bocuk gececi gerci geceleri fir fir karnimda gunduzleri kesin fosur fosur uyuyor :)

evet gece daha cok hareket hissediyorum ben de. zaten gece ve sabah daha cok hissedilirmis ama insan endiseleniyor iste. tekme at oglum diye soyleniyorum, mazosist bir ruh hali resmen :)

iki aydir sutyenlere bir suru para verdim, bir kismini return etmedim de kullandigim icin. gecen biri walmart yazmisti bugun gittim baktim, sunu aldim ve cok rahat gercekten:

Fruit of the Loom - Stretch Cotton Extreme Comfort Underwire Bra, Style 9292: Intimates : Walmart.com

goruntu olarak cok estetik degiller, sade cotton bir sutyen. ama hamilelik suresince ve sonrasinda ise yarar.

Inan varya goruntu hic umurumda degil dedigin gibi coton olsun ise yarasin yeter.Ben de bakayim hafta sonu.Fruit of the loom marka atlet almistim esime ben 2 sene once Walmart tan.Yika yika hic bir sey olmadi.Her seferinde de kurutmaya atarim.Ucuz ama kaliteli bu marka

Bir yerde okumustum bebekler gunduzleri hareket halinde sallandiklari icin icerde uyamakla mesgul oluyorlarmis,malum gece sallanma yok uykuda yok anlayacaginiz

crazymom, nuray yok bu arada. kaybolmayin size daha cokk soracak seylerimiz var, kacmayin bizdenn :))

Bebekler cok yoruyor annelerimizi galiba bende merak ettim onlari gelselerde su sut yapma, emzirme ve gaz sorunlarini konussak ,,crazymom eminimki bu konuda cok bilgilidir benimde cok ihtiyacim var soru sormaya ,mesela oglum galiba dis cikariyor ve cok huzursuz ve ne yapacagimi bilemiyorum:26:

kaliteliyse super, ben de cok sevindim bunu bulduguma yaa. sutyen bulup seviniyorum, oley kasindirmiycak diye haha.

burada bebegi yikarken su doldurmak icin kova ve su dokmek icin biseyler ariyorum ama bulamadim. amerika'da o tarz seyler nerede bulunur bilginiz var mi? eskiden almistim bir yerlerden ev icin ama nereden hatirlamiyorum.

mahircikin disi mi cikiyo ya, baya delikanli olmuss :)) ins. kolay atlatirsiniz. sunnet yaptirdiniz mi melegim?

Son düzenleme:

Bu kadar erken dis cikarmi? Oyleyse cok sasirdim.

Bildigimiz kova ile tasmi ariyorsun? Oyleyse ben kovayi ev icin her yere baktiktan sonra sadece dolar store da bulmustum.Tasi bilemicem.Tr.den gelirken getirsinler bulamazsan :)

Bildigimiz kova ile tasmi ariyorsun? Oyleyse ben kovayi ev icin her yere baktiktan sonra sadece dolar store da bulmustum.Tasi bilemicem.Tr.den gelirken getirsinler bulamazsan :)

aa hic oraya bakmadim kova icin, bakiyim. tasta bulsam iyiydi. wc icin trden getiriyodum gittikce. bulamazsam annemden isterim. tas yok bu ulkede :)

aa hic oraya bakmadim kova icin, bakiyim. tasta bulsam iyiydi. wc icin trden getiriyodum gittikce. bulamazsam annemden isterim. tas yok bu ulkede :)

Gecen sene burada firtina cikmisti arkasindan 2 gun sular kesilecek alarmi vermislerdi.Yana yakila kova aradim en son dolar store da bulmustum.Tam 10 kova aldim.Kuveti doldurdum.Adiler kesmedi suyu:) O kadarda hazirlanmistim :)

Kizlar evt oglum anasi gibi erken dis cikariyor bende 4 aylikken cikarmaya baslamisim, Sunnetimiz Tr ye gidince yaptircaz,erkeklige adim o zamana artik bundan sonra kiz arayislarimiza tam gaz devam ederiz :))
Bugun 4 aylik asimizi yaptirdik bu yuzden extra huysuzkugumuz var,surekli atesinide kontrol ediyoruz ve kizlar etrafindaki cok insan oglumun gitgide bana benzedigini soyleyenler sayisi artiyordu,bugun asimizi yapan hemsireninde soylemesi ile artik biliyorumki oglum artik anasina benziyor

Underwire imis bu, acitmiyor mu teli? Ben telli kullanirdim hep, isyan ettim tellilerden. Emzirirken tavsiye etmiyorlar underwire ama, mastitis yapabiliyormus bilmemne, detayini bilmiyorum :))

fruit of the loom hakikaten cok kaliteli, benim bir tshirt vardi, basit beyaz, evde giyerdim. yika yika yillardir ne yamulma ne bir sey.

Masallah o zaman Mahir bebise :)

Gecen sene burada firtina cikmisti arkasindan 2 gun sular kesilecek alarmi vermislerdi.Yana yakila kova aradim en son dolar store da bulmustum.Tam 10 kova aldim.Kuveti doldurdum.Adiler kesmedi suyu:) O kadarda hazirlanmistim :)
haha demek ki amerika'daki tum kova stoklarini sen tukettin, vaayyyyy!!!

evet telli zararli midir diye dusundum ama emzirirkendi galiba. o donemde cikaririm o telleri ben. bikac saattir takiyorum henuz acitmadi :) telsiz de cok sarkik gibi duruyor, zaten kocaman oldular.

hadi simdiden sunneti hayirli olsun melegim :) o gunlere gelirsek sagsalim ve aksilik olmazsa biz dogar dogmaz halledelim sunneti diyoruz. kiyamam ama sonra da o gerginlikle ugrasamam, aradan cikar en azindan. crazymom yaptirmisti galiba hastanede.

bu arada elektrikli supurge kullaniyor musunuz?

Son düzenleme:

Emzirme sutyeni olarak kullanacagini zannetmiyorum Silgi nin.Ben de alirsam su anda kullanmak icin alicam.Bunun cok benzeri 1 tane aldim Marshalls 'tan iki yikamada yamuldu resmen.Gecen hafta 2 tane emzirme sutyeni aldim motherhood tan .Kullanmayi dusunmuyorum doguma kadar.

Connecticut Fairfield civarinda kova stoklarini tuketen evet benim :) Ben kullanmiyorum kasiklarim agriyor.Sagolsun esim supuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…