- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.801
kaliteliyse super, ben de cok sevindim bunu bulduguma yaa. sutyen bulup seviniyorum, oley kasindirmiycak diye haha.
burada bebegi yikarken su doldurmak icin kova ve su dokmek icin biseyler ariyorum ama bulamadim. amerika'da o tarz seyler nerede bulunur bilginiz var mi? eskiden almistim bir yerlerden ev icin ama nereden hatirlamiyorum.
mahircikin disi mi cikiyo ya, baya delikanli olmuss :)) ins. kolay atlatirsiniz. sunnet yaptirdiniz mi melegim?
haha demek ki amerika'daki tum kova stoklarini sen tukettin, vaayyyyy!!!
evet telli zararli midir diye dusundum ama emzirirkendi galiba. o donemde cikaririm o telleri ben. bikac saattir takiyorum henuz acitmadi :) telsiz de cok sarkik gibi duruyor, zaten kocaman oldular.
hadi simdiden sunneti hayirli olsun melegim :) o gunlere gelirsek sagsalim ve aksilik olmazsa biz dogar dogmaz halledelim sunneti diyoruz. kiyamam ama sonra da o gerginlikle ugrasamam, aradan cikar en azindan. crazymom yaptirmisti galiba hastanede.
bu arada elektrikli supurge kullaniyor musunuz?
Ben kova yerine bir dus duzenegi dusunuyorum, nasil olacak nasil yapacagim bilmiyorum ama oyle kovayla doldur dok ugrasamam, hele tek basima yikayacaksam. Soyle secenekler var:
Amazon.com: Rinse Ace 3241com Tub and Shower Baby and Toddler Rinser: Home Improvement (bunu evdeki dusa takiveriyorsun, kolay, kiralik evde de takilabilir, giderken cikariverilir)
Amazon.com: Summer Infant Newborn-To-Toddler Bath Center & Shower: Baby su tur urunler var ama reviewlar genelde iyi degil. bilemiyorum. bir sans veresim var.
Bizim dus ile kuvet ayri, birarada olsa hemen o ilk linkteki gibi bir sey dusunurdum. Bizim arkadaslar soyle bir sey kullaniyor cocuklarin banyosunda: Ana Bath SS5450CBN 5 Inch 5 Function Handheld Shower and Showerhead Combo Shower System,PVD Brushed Nickel Finish - Amazon.com
ben de arada banyoyu kendim supuruyorum, ama tum evi esime birakiyorum. onunla da supurme esnasinda mucadele ediyoruz resmen. kacamak kacamak yapiyor hemen bitiriyim diye :) pesinde ajan gibi dolasiyorum, surayi da yap burayida yap derken ben de o da sinir oluyoruz. resmen mucadele :)
4 ay daha boyle idare ediyim o zaman, siz de yapmiyosaniz. halilari doven aparat cok agir cunku.
1. guzelmis, dusunulebilir. ayari da var anladigim kadariyla, su ani ve hizli bir sekilde akmaz. dus ile kuvet ayri derken, kuvette kullanamaz misin bu aleti? kuvette bizim de dus basi var yukarida sadece. montesini anlamadim ama aksam esime bir gosteriyim o anlar galiba.
Annesi gelecek ilk defa vize alacak kizlar sorum olacak.Konsoloslugun sayfasina girip internet uzerinden D-160 diye bir form doldurmak sartmis .Daha sonra o formun ciktisini alip gorusmeye giderken dosyaya koyacaklarmis.Sayet o form dolmaz ve ciktisi olmazsa vize randevusu iptal oluyormus. Konsoslosluk sayfasinda boyle diyor.Biz o formlari buradan anneler adina doldurup gondersek olurmu? Form turkce degil .Ingilizce .Turkceside henuz yok.
Yapan varmi aranizda?
Online Nonimmigrant Visa Application (DS-160). bu sanirim. gecen yil kardesimin bilgilerini telde alip alip biz doldurduk, o bize tabii fotografini mail atti, onu da ekledik. bittikten sonra pdf formatinda galiba zaten, mailine attik o da ciktisini aldi. onun ciktisini alip konsolosluga gidiyorlar. vazgecti o donem gelemedi ama bu yil yine ayni islemi yapicaz galiba.
Bosver hic yapmamasindan iyidir :) Ben o konuda biraz sansliyim cok detaycidir bizimkisi.Banyoyo 7 aydir o temizliyor.Camasir suyu kokusuna maruz kalmayim diye.Ben daha bu yasima kadar boyle banyo temizlemedim Silgi :) Reklamlarda deterjandan sonra isil isil
gosteriyorlar yaa o megerse gercekmis ben beceremiyormusum :) Kendimden utandim :)
Kisaca benden iyi temizlik yapiyor.Hatta son durum su.Beraber temizlik yaparken bana "oooo Esra hanim bakiyorum sisiriyorsun yine " diyor :)))
ayy ne guzell yaa, bunu aksam ornek olarak okutayim, biraz ilham alsin :)) cok daginik ya, dun yine sinirlendim oglun da senin gibi olursa hizmetci tutarsin artik ben yapamam diye basladim yine soylenmeye :))Bosver hic yapmamasindan iyidir :) Ben o konuda biraz sansliyim cok detaycidir bizimkisi.Banyoyo 7 aydir o temizliyor.Camasir suyu kokusuna maruz kalmayim diye.Ben daha bu yasima kadar boyle banyo temizlemedim Silgi :) Reklamlarda deterjandan sonra isil isil
gosteriyorlar yaa o megerse gercekmis ben beceremiyormusum :) Kendimden utandim :)
Kisaca benden iyi temizlik yapiyor.Hatta son durum su.Beraber temizlik yaparken bana "oooo Esra hanim bakiyorum sisiriyorsun yine " diyor :)))
ayy ne guzell yaa, bunu aksam ornek olarak okutayim, biraz ilham alsin :)) cok daginik ya, dun yine sinirlendim oglun da senin gibi olursa hizmetci tutarsin artik ben yapamam diye basladim yine soylenmeye :))
"Only print this application for your records. You will not be permitted to submit a printed copy of your application
during your interview process." basvurunun kopyasini mailimde buldum da, konsolosluk sayfasina da baktim. zaten online submit editormussun, imza kismi diyor ama hatirlayamadim onu nasil yaptik. her sayfayi doldurdukca save etmek onemli pc'ye ki soruyor zaten, sonrasinda da confirmation page'i (5 sayfa) cikti olarak aliyosun. orada bir confirmation number da var.
annem, babam pasaporta daha yeni basvurdu. bir haftaya gelir demisler. ondan sonra bizde basliycaz formlarini doldurmaya. oncesinde randevu alicaz. ins. yetisir.
ben de arada banyoyu kendim supuruyorum, ama tum evi esime birakiyorum. onunla da supurme esnasinda mucadele ediyoruz resmen. kacamak kacamak yapiyor hemen bitiriyim diye :) pesinde ajan gibi dolasiyorum, surayi da yap burayida yap derken ben de o da sinir oluyoruz. resmen mucadele :)
4 ay daha boyle idare ediyim o zaman, siz de yapmiyosaniz. halilari doven aparat cok agir cunku.
1. guzelmis, dusunulebilir. ayari da var anladigim kadariyla, su ani ve hizli bir sekilde akmaz. dus ile kuvet ayri derken, kuvette kullanamaz misin bu aleti? kuvette bizim de dus basi var yukarida sadece. montesini anlamadim ama aksam esime bir gosteriyim o anlar galiba.
bizde bir dusakabin var kare seklinde, o sadece dus, bir de kuvet var roman bath denilen tipten. onun dusu yok, sadece bir musluk (amerikalilarin kuvet doldurup mum isiginda kuvette uzanip sarap icme fantezisi icin tam!) bu musluk cok lanet bir sey, tek yapabildigi kuvete su doldurmak, kuvetin kenarina o kadar yakin akiyor ki su, altina ayagini sokup yikayamiyorsun bile. O musluk takimini degistirmeye hep niyetliyim ama bakiyorum bakiyorum kuvetin alt kismina nasil girip de o aksami degistirebiliriz bilemiyorum, imkansiz gibi. ya da bir plumber cagirip baktiracagiz. bebegi bu kuvetin icinde yikayacagim o acidan bu musluk iyice nefretimin objesi oldu!
Ya ben de hamileligimden gecen her gun icin uzuluyorum. Bebek bir an once gelsin istiyorum ama hamilelik bitmesin hep icimde hissedeyim de istiyorum. cok celiskili ama boyle hissediyorum. bir de senin gibi sorunsuz, agrisiz, bulantisiz bir hamilelik geciriyor olsam hep hamile kalayim isterdim herhalde!!! dogumdan sonra ikinciye giriseyim bari, hamilelik 4ever! modunda.
Seker testi cok sukur temiz cikti.Darisi sizlerin basina kizlar.
Hamilelik 4ever! ahaha çok güzelmiş... benim eşimde öyle diyor, bebek doğsun baktık bu iş çok güzel hemen loğusalıktan çık bir tane daha yapalım diyor:)) 40 yaşındayım bir ayağım çukurda diyor, ard arda doğuralım diyorkendi babası tek çocuk ve biraz bencil:))
kendisi bile itiraf etti benim gibi yalnız büyümesin lütfen ikinci çocuğu da yapın diyor:)) ilkini sağlıkla alalım da kucağımıza ikinciye bakarız:))) yalnız ikinciyi düşünen varsa arada yaş farkını 3-4 fazla olmasın derim, ablam 8 yıl aradan sonra yaptı, büyük kız küçük bir anne çok yardımcı oluyor ama büyük çok eziliyor arada.
Bizim Eva tekmeleri savuruyor, babasına bak bak dediğimde duruyor, gıkı çıkmıyor! diyorum ya senden kaçıyor, ya da zilli cilve yapıyor:)) bugün ona çaktırmadık da babası da gördü pıt pıtları
Seker testi cok sukur temiz cikti.Darisi sizlerin basina kizlar.
Hamilelik 4ever! ahaha çok güzelmiş... benim eşimde öyle diyor, bebek doğsun baktık bu iş çok güzel hemen loğusalıktan çık bir tane daha yapalım diyor:)) 40 yaşındayım bir ayağım çukurda diyor, ard arda doğuralım diyorkendi babası tek çocuk ve biraz bencil:))
kendisi bile itiraf etti benim gibi yalnız büyümesin lütfen ikinci çocuğu da yapın diyor:)) ilkini sağlıkla alalım da kucağımıza ikinciye bakarız:))) yalnız ikinciyi düşünen varsa arada yaş farkını 3-4 fazla olmasın derim, ablam 8 yıl aradan sonra yaptı, büyük kız küçük bir anne çok yardımcı oluyor ama büyük çok eziliyor arada.
Bizim Eva tekmeleri savuruyor, babasına bak bak dediğimde duruyor, gıkı çıkmıyor! diyorum ya senden kaçıyor, ya da zilli cilve yapıyor:)) bugün ona çaktırmadık da babası da gördü pıt pıtları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?