- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.821
Ben baykuş seviyorum:)) eheh baykuşlu şeyler hoşuma gidiyor bir yerlerde görürseniz haber verin. nette bunları buldum çok tatlı ama bu:))
First Birthday Girl Outfits MRS OWL Set Owl Baby by Crybabyz
guzel gozukuyor onlar ama anlattigin kadariyla kullanisli degil. bebis keyif yapar artik icinde cizgi film izlerken :) ben de normal tub gibi duusundum o yuzden sordum, bizimkine olur o sistem o zaman. sevdim ben onu, son aylara dogru aliyim.
Hamilelik 4ever! ahaha çok güzelmiş... benim eşimde öyle diyor, bebek doğsun baktık bu iş çok güzel hemen loğusalıktan çık bir tane daha yapalım diyor:)) 40 yaşındayım bir ayağım çukurda diyor, ard arda doğuralım diyorkendi babası tek çocuk ve biraz bencil:))
kendisi bile itiraf etti benim gibi yalnız büyümesin lütfen ikinci çocuğu da yapın diyor:)) ilkini sağlıkla alalım da kucağımıza ikinciye bakarız:))) yalnız ikinciyi düşünen varsa arada yaş farkını 3-4 fazla olmasın derim, ablam 8 yıl aradan sonra yaptı, büyük kız küçük bir anne çok yardımcı oluyor ama büyük çok eziliyor arada.
Bizim Eva tekmeleri savuruyor, babasına bak bak dediğimde duruyor, gıkı çıkmıyor! diyorum ya senden kaçıyor, ya da zilli cilve yapıyor:)) bugün ona çaktırmadık da babası da gördü pıt pıtları
Seker testi cok sukur temiz cikti.Darisi sizlerin basina kizlar.
sizinkine kesin olur, esine sor, kolayca takabilecegini dusunecek gorunce bence. Ben de daha uzun hortumlu bir sey bulup dusakabinin icinden kuvete uzatabilir miyim bu duzenegi diye dusunuyorum. bakalim yapacagiz bir seyler. annem gelmeden tuvalete taharet muslugu takin diye ultimatom verdi zaten, bebek gelmeden banyolarda bir takim ayarlamalar yapmamiz gerekecek zaten, bir plumber cagirip hepsini birden yaptirabiliriz belki. bu arada annemler gibi dusunuyorsaniz, home depot'da tuvalete musluk duzenekleri var, daha denemedik ama tarifinden ve seklinden kolay takilabilir gibi gozukuyor (bu dus gibi asagi yukari). aklinizda bulunsun.
bizde de tam tersi, benim esim benden 6 yas kucuk (citir koca tavladim :)) Bizde "hadi hadi hadi" modunda olan benim, girdik 38e. Buna bile tedaviyle falan hamile kalabildim, bakalim ne olacak. Bir yavrumu bagrima basayim da ikincisi sorun degil, hic cocugum olmayacak mi korkusuyla yasadim aylarca. Ama istiyorum ben ikinci, aralari da yakin olsun, ikiz gibi buyuturuz. Esra'nin arkadas gibi ugrasmadan, kazayla hamile kaliversem daha emzirirken ne guzel olur.
Cok sevindim, masandaki sekerlere gonul rahatligiyla dadanmaya devam :)) Ben yemedim Lara yedi dersin :)
:)) sende seneye yap o zaman hemen Esra, zaten güzel hamilesin maşallah:)) hep sen hamile gez yani, gözümüz gönlümüz açılır:))
bir iki yıla bakarsın ikinci hamilelikleri konuşuruz.
O sitedeki herşeye ben de bayıldım:))
sizinkine kesin olur, esine sor, kolayca takabilecegini dusunecek gorunce bence. Ben de daha uzun hortumlu bir sey bulup dusakabinin icinden kuvete uzatabilir miyim bu duzenegi diye dusunuyorum. bakalim yapacagiz bir seyler. annem gelmeden tuvalete taharet muslugu takin diye ultimatom verdi zaten, bebek gelmeden banyolarda bir takim ayarlamalar yapmamiz gerekecek zaten, bir plumber cagirip hepsini birden yaptirabiliriz belki. bu arada annemler gibi dusunuyorsaniz, home depot'da tuvalete musluk duzenekleri var, daha denemedik ama tarifinden ve seklinden kolay takilabilir gibi gozukuyor (bu dus gibi asagi yukari). aklinizda bulunsun.
bizde de tam tersi, benim esim benden 6 yas kucuk (citir koca tavladim :)) Bizde "hadi hadi hadi" modunda olan benim, girdik 38e. Buna bile tedaviyle falan hamile kalabildim, bakalim ne olacak. Bir yavrumu bagrima basayim da ikincisi sorun degil, hic cocugum olmayacak mi korkusuyla yasadim aylarca. Ama istiyorum ben ikinci, aralari da yakin olsun, ikiz gibi buyuturuz. Esra'nin arkadas gibi ugrasmadan, kazayla hamile kaliversem daha emzirirken ne guzel olur.
Cok sevindim, masandaki sekerlere gonul rahatligiyla dadanmaya devam :)) Ben yemedim Lara yedi dersin :)
Zaten seneye olursa olur :) Senin gibi 31 olsam kesin ben her sene hamile gezerdim.Ohhh sirada beklemiyorum,Herkes heryerde onceligi bana veriyor,ev temizligi yok denilecek kadar az,kocaya naz,ablaya naz,anneye naz :))) Daha ne olsun.
bende banyo icin bir kuvet aldim ama sanki degistirecegim gibi. resmine baktimda size goztermek icin bulamadim cokta arayacak gucum yok :) ya bu is benim cok kafama takiliyro nasil yikiycaz biz diye.Allah yardimcimiz olsun. bu aada bebek bakimini sampuan losyon vs ne marka almayi dusunuyorsunuz ?
ben bir kardes yapilacaksa aralarinda yas farki olmamasi gerektigini dusunuyorum. benim abimle 1 yas bile yok annemlerin aceleleri varmis sanirim. ama bi zararinida gormedim. ben ne yaparim bu konuda suan hic bir fikrim yok
esra 36 yasinda oldugunu duyunca daha dogrusu okuyunca sok oldum..
yasini hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccc gostermiosun ne guzel yaaa
esraaa benim nazimi kimse cekmedi biliyormusun ?
gozlerim doldu be
Sagol sekeriiim :)) ID olmadan icki satisi yapmiyorlar hala bana soylemesi ayip :)) ID yi goruncede yuz ifadeleri cok sapsallasiyor.Pek bir egleniyorum :)
guzel anneler bisey daha sorcam. uyku setimi alcaksiniz.yoksa battaniye falanmi . bu olayi ne yapmayi dusunuorsunuz.
bu arada biz park yatak aldik gecen haftalarda. ama icine ne alayim karar veremedim. ben cok becerisksiz biriyim hadi bi fikir verin
bende banyo icin bir kuvet aldim ama sanki degistirecegim gibi. resmine baktimda size goztermek icin bulamadim cokta arayacak gucum yok :) ya bu is benim cok kafama takiliyro nasil yikiycaz biz diye.Allah yardimcimiz olsun. bu aada bebek bakimini sampuan losyon vs ne marka almayi dusunuyorsunuz ?
ben bir kardes yapilacaksa aralarinda yas farki olmamasi gerektigini dusunuyorum. benim abimle 1 yas bile yok annemlerin aceleleri varmis sanirim. ama bi zararinida gormedim. ben ne yaparim bu konuda suan hic bir fikrim yok
guzel anneler bisey daha sorcam. uyku setimi alcaksiniz.yoksa battaniye falanmi . bu olayi ne yapmayi dusunuorsunuz.
bu arada biz park yatak aldik gecen haftalarda. ama icine ne alayim karar veremedim. ben cok becerisksiz biriyim hadi bi fikir verin
koko ve melegim yolculuk ne zamandi sizlerin.
siz gelene kadar ben dogururum heralde. orlaarda unutmayin bizi he.
Hic belli olmaz koko ikincisi pat diye kendiliginden gelir.Cok orneklerini gordum,duydum. Ben hamile kaldigimda doktoruma 36 yasindayim gec kaldim degil mi? dedim.Adam "Hayir benim esim ilk cocugumuzu 37 ikinciyi 39 yasinda dogurdu" demisti.
Sagol sekeriiim :)) ID olmadan icki satisi yapmiyorlar hala bana soylemesi ayip :)) ID yi goruncede yuz ifadeleri cok sapsallasiyor.Pek bir egleniyorum :)
Baby r us 'ta bir park yatak gordum.Yaninda dugmeleri filan var.Basinca muzik filan caliyordu.Hosuma gitti ama icine Canan in dedigi gibi ne konulur cok ince ici.Bir de ne zamana kadar park yatagi kullanabiliyoruz kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?