- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.861
Selamm kizlarr,
Sizleri ozledim:)uzun zmndir giremiyorum bikackere girip okuyum cvp yazayim diye girisimde bulundum ama sadece 1-2 sayfa okuyup like edip cikmak zorunda kaldim(
Insallah herkesler iyidir,dogum yapan yok heralde saglikla vaktinde alin bebislerinizi ins.
Biz iyiyiz cok sukur benim tosunum buyuyor gectigimiz hafta sali randevumuz vardi cok sinirim bozuldu
Asilari vardi iki bacaga birer asi vurdular dr agri kesici vermeyin gerek yok dedi,eve geldik bi sure sonra bi aglamaya basladi yavrum gozlerinden yas geldi,sag bacagi sismis ve kipkirmizi dr yanimda olsa bi kasik suda bogardim adami(
Kizim dr'yi aradi hemsire kiz cok normal ateside cikabilir advil verin demezmi,be salaklar(cok ozur diliyorum)bunu ordayken niye demiyonuz cocuga bosuna aci cektiriyonuz
Velhasilikelam doktorumuzu degistiriyoruz.
Tek sevindirici yonu o gunun,Yusufcuk 61,5 cm ve 6 kilo 800 gram olmus:)))
Bizden haberler boyle,son sayfada gordum Koko ve Melegim Tr'ye tatile gidiyorsunuz heralde hayirli yolculuklar diliyorum size.
Bizim icinde bol bol gezin yiyin icin olur mu:))
Bir yazi buldum sizlerle paylasmak istedim canim arkadaslarim:))
FARKLI VİRÜSÖZELLİKLİ VİRÜSARKADAŞLARIM VİRÜSVAR VİRÜSBENİM !
Her derde deva arkadaşlarım!
Neden hepsi birbirinden bu kadar farklı benim arkadaşlarımın?
Neden bazıları marjinal hatta?
Biri arkadaşımsa diğeriyle nasıl anlaşabiliyorum?
Neden kimse anlayamıyor?
Galiba onların hepsi içimdeki çok farklı benleri gün ışığına çıkarıyor da ondan.
Biriyle uslu, kibar oluyorum.
Diğeriyle şakalar yapıyorum.
Biriyle oturup ciddi ciddi konuşuyorum.
Diğeriyle saçma sapan şeylere kıkırdıyorum
Biriyle oturup çay içiyorum.
Diğeriyle dans ediyorum.
Birinin derdini dinleyip öğüt veriyorum.
Diğerinin bana verdiği öğütleri dinliyorum.
Hepsi bir bulmacanın parçaları sanki, tamamlayınca ortaya bir hazine çıkıyor.
Arkadaş hazinesi!
Beni bazen benden daha iyi anlayan, iyi günümde, kötü gönümde beni yalnız bırakmayan arkadaşlarım...
Hepsi farklı günlerde aldığım rengarenk anti-depresanlarım sanki.
Mehmet Özden yeni bir şey daha öğrendim. Arkadaşlar sağlık için de faydalıymış.
Şaka değil! F vitamini diyor Mehmet Öz arkadaşlar için.
(F Friendsden geliyor.)
F vitaminin sağlığımıza faydaları say say bitmiyormuş...
Yapılan araştırmalara göre güçlü sosyal iletişim içerisinde olanlarda depresyona girme ve ölümcül krizlerin oluşma riski azalıyormuş.
Düzenli F vitamini kullanmak sizi gerçek yaşınızdan 30 yaş daha genç hâle getirebiliyormuş.
Dostluğun sıcaklığı stresi azaltıyor, gergin olduğunuz zamanlarda bile kan damarlarınızda pıhtılaşma ve kalp krizi geçirme riskiniz yüzde 50 azalıyormuş.
Yaşasın!! Bilmeden yıllardır ne çok vitamin depolamışım vücudumda.
Neymiş, arkadaşlara çok önem vermeye, mümkün olduğunca çok bağlantıda kalmaya, beraber her şeyin komik bir tarafını bulmaya devam....
Gülerken ağzımızı kocaman açmayı da unutmuyoruz, uçuşan bütün F vitaminlerini yutuyoruz (!)
İyi ki varsınız!
carsetide hazir bebek arabasi bile alindi.berfinin bir tek bebek losyonu sampuani falan eksik. digerleri tamamlandi. bana gecelik falan alcam iste eksikler bukadar.
ben kilolu hamile kalanlardanim. 1.60 boya 62 kilo :))) kilolu hamile kalanlarin daha az kilo aldiklarini okumustum ne kadar dogru bilemem. bir ara istahsizlik vardi bende birde tasinma falan bunlarda etkilemistir heralde. birde doguma kadar 2-3 kilo daha alabilirim suan haftada yarim kilo aliyorum cunku :)))
bu arada son zamanlarda kendimi nasil cirkin hissediyorum anlatamam arkadarslar. aynaya bakasim bile gelmiyor. kilo aldikca gidik cikti suratimda bir canlilik yok bence. iyi atlattim bu hamileligi derken hersey son ayda gosteriyormus demekki.guzellesmek istiyorum ben :))0
iyi yolculuklar melegim!!!
biz de pazar sabahi 7:30da yola cikiyoruz, 5 saat ny, 9:30 saat istanbul, ucakta belimiz burkumuz tutulacak kesin! sen mahir'le bu kadar uzun yol gitmedigin icin sanslisin.
istanbul'da gorusuruz insallah seninle :)
iyi haftasonlar herkese,
turkiye'ye gideceklere iyi yolculuklar. koko senin yol baya uzunmus, ucakta (thy) en son bindigimde internet vardi ama bu kadar mi dandik olur :) gelistirdilerse zaman gecer biraz. crazymom gecmis olsun bebise, ben de su asilardan cok korkuyorum. yazi da hosmus bu arada.
dun gece bebek hareket etmiyor diye sinirim bozuldu, acile gittik gece gece. 1 saat bekledik, gelen geceni gordukce moralim iyice sifirlandi. en sonunda daha fazla bekleyemiycem dedim, bir imza attirdilar ciktik. bebegi de goremedim ama sonrasinda hareketlerini hissettim, hastaneye gitmemizi bekliyormus. bazi bebekler cok uyurmus, muhtemelen uyuyordur ama icim rahat etmedi. herseye takiliyor insan su donemde, atlatalim saglikla ins. hepimiz.
Canim benim hic unuturmuyum surekli aklimdasiniz, biz bugun saat gece 11:30 de ucaga biniyoruz ,ben ve mahir ile istanbul yolcusuyuz
cok sukur artik kafamizi dinleyip, birazda memleket havasi aliriz ins..
Kokopelli seni ist da bekliyor olucaz mahirle beraber ins firsat bulursunda gorusuruz cnm, ucak iptali konusuna cok uzuldum umarim hersey yoluna girer
Kizlar ins Tr de yine sizleri takip edebilirim, ne ile karsilasacagimi tam bilemedigim icin birsey soyleyemiyecem bu konuda..
Hepinizi cok seviyoruz ve herseyin en iyisi ve en guzeli sizler icin olmasini diliyoruz..
minnaklariniza ve kendinize cok ama cok iyi bakin optuk kocaman
iyi tatiller Melegim.Bizim icinde bol bol Istanbul'u gez ye ic.Seviyorsan benim icin Sampiyon dan midye tava ye.Simit,ayran ve ortakoy den kumpirde ye :))
esraaaaaaa
bu midye tava nerden cikti simdi(((
offff ben ist gitmek istiyorummm
silgicim daha once esraya da soylemistim bu haftalarda bebegin hareketlerini cok kafana takip hayati kendine zehir etme. 28 .haftadan sonra bebeklerin hareketleri duzene giriyor ve takip edilmeli. bebek hareket ediyorudr sadece sen hissetmiyorsundur. kanaman falan olmadigina gore strese girmee .zamaninda bende esrada bir cok kiside bunlari yasadik ama cok stres yapma.
Ahhh Silgiii seninle ben akraba olabilirmiyiz acaba? Bir kan bagimiz var mi? :)) Sen anlattikca ben kendimi goruyorum.Ayni kuruntular :) Kac kere acile gitmek icin hazirlandim son anda vazgectim.Bu arada bilmeyenlere duyurulur biz Silgiyle baska bir topicte karsilastik.Iki evhamli antibiyotik bebege zarar verirmi diye arastiriyorduk.Oradan antibiyotik kardesligim var yani :))Canan dogru soyluyor.26.haftadan sonra daha cok hareket ediyorlar.Ben 20 haftalikken hissetmiyordum bile. Pazartesi doktor randevun var.Hersey cok yolunda.Hic uzme kendini ve bebisini.
selam bacilar nassiniz ??
kizlar benim hala istahim acilmadi.. resmen zoraki bir sekilde yiyorum.. oyle cok kapsamli yemek yemek istemio canim,. onemli olan bu degil de su ki karnimi tamamen tok hissetmeyince vitaminlerimi de alamiyorum.. 3 gun aliyorum 2 gun almiyorum.. dr uma soylesem oldurur beni.. napam ben :44:
Hosbuldum:)Hosgeldin aramiza :))
Hosbuldum:) tesekkurler ins hepimiz kolayca atlatiriz,Sanirim sirada Canan var ins saglikla kavusur bebisine..selam herkese,
mertt12 hosgeldin ve ayni taraftayiz seninle. doguma da az kalmis, ins kolayca atlatirsin. cananin da yakinlarda. biz de gelsek saglikla o haftalara..
ben bugun de baktim biraz malle. kasindirmayan sutyen bulamadim, napicam bilmiyorum. eskiden buyuk gelenler bile olmuyor. esra verdigin linktekine bakiyim, gidersem oralara.
benim de aldiklarim carters hep, bikac tanede gap var. kaban gibi bisey alicak misiniz bebeklere?
bu arada tekmeleri cok belirginlesti bebisin, masallah diyim. disaridan bile hissediliyor artik, mucize gibi biseymis gercekten. insan duygulaniyor, gerci herseye duygulaniyorum/z. bugun cay doktum koltuga, oturdum agladim nasil temizliycem diye. hormonlar duzelse de normal insan olsam ya :)
bugn marlin'in yerine gece kusu vardiyasini ben aldim. iyi bakin kendinize..
Hosgeldin cnm aramiza, ins oglusunuda sagsalim kolayca aci olmadaan dertsiz tasasiz kucagina alirsin..
Facebook guzel fikir,bana uyar
Evt cnm benim velette buyuyor Silgi teyzesi..Yalniz bizde sadece dede var oda iste esimin babasi yani benim anne ile baba uc yil icinde ikiside malasefama inaniyorum ki torunlarini hissediyorlardir, annen olsaydi eminim ki cok severdi, cocuk hastasi biriydi..benimkinin tosine tosine yapistira severdi kesin, simdi gozumun onune gelir gibi olduda yaa gozlerim doldu neyse allah sizinkilere uzun omur versin ins.
O koca dudaklari yesinler, sex i olucak Lara kizimiz oh oh, dur bakalim ilerde tanistiralim bizim cocuklari belki begenirler birbirlerini ne dersin..Bir bakmisiz dunur olmusuz ehuehuehu ne tatli hayeller yaa buyuceklerde evlenecekler de torunlarimiz olucakta dadada..herseyin en guzeli olsun hakkimizda ins.
Meleğim nur içinde yatsınlar, Allahım sana oğluşunla sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.İnşallah torunlarını görüp kucağına alırsın.
Senin oğlan şimdiden çapkınlık turlarında haa:)) Esracım bana da dünür olalım demişti, ana oğul herkese mavi boncuk dağıtıyorlar:))
Zaten babası şimdiden bunalımda, yolda minik kızları etekleriyle sallana sallana görüyor, ay bunlar çok zilli diyor, erkekler musallat olacak off yaa diyor:)) Babaya kızını, anaya oğlunu vermek zor geliyor. Benim babam duygularını belli etmeyen biridir ama çok fena olmuştu, eşimin annesi de hala oğlunu miniği görüyor:)) Bizler napacağız bakalım..
Benim doktor kontrolü ve ultrason haftaya çarşambaya.. Bu sefer daha meraklıyım, ayrıntılıdan birşey anlamamıştım, bu sefer hop yavaş ol demeyi planlıyorum uzman efendiye:)) bir de bu çok aşağıda hissetme durumlarını soracağım, şu an yazarken hop hop, dışarıdan da anlıyorum hissediyorum ama genelinde hep kasık bölgemde, çok nadir yukarılarda oynuyor bu zilli:))
ben giriyorum yazdiklarinizi okuyorum ama yazamiyorum. fazlasiyla halsizim. sabah kalkip kahvalti edip sonra oglen 1 e kadar uyuyoruum. agrilarimda fazla. iyi bi hamilelik derken son aya saklamis hersey kendini yazmamamin sebebi bu yani
kaliteliyse super, ben de cok sevindim bunu bulduguma yaa. sutyen bulup seviniyorum, oley kasindirmiycak diye haha.
burada bebegi yikarken su doldurmak icin kova ve su dokmek icin biseyler ariyorum ama bulamadim. amerika'da o tarz seyler nerede bulunur bilginiz var mi? eskiden almistim bir yerlerden ev icin ama nereden hatirlamiyorum.
mahircikin disi mi cikiyo ya, baya delikanli olmuss :)) ins. kolay atlatirsiniz. sunnet yaptirdiniz mi melegim?
Seker testi cok sukur temiz cikti.Darisi sizlerin basina kizlar.
Hamilelik 4ever! ahaha çok güzelmiş... benim eşimde öyle diyor, bebek doğsun baktık bu iş çok güzel hemen loğusalıktan çık bir tane daha yapalım diyor:)) 40 yaşındayım bir ayağım çukurda diyor, ard arda doğuralım diyorkendi babası tek çocuk ve biraz bencil:))
kendisi bile itiraf etti benim gibi yalnız büyümesin lütfen ikinci çocuğu da yapın diyor:)) ilkini sağlıkla alalım da kucağımıza ikinciye bakarız:))) yalnız ikinciyi düşünen varsa arada yaş farkını 3-4 fazla olmasın derim, ablam 8 yıl aradan sonra yaptı, büyük kız küçük bir anne çok yardımcı oluyor ama büyük çok eziliyor arada.
Bizim Eva tekmeleri savuruyor, babasına bak bak dediğimde duruyor, gıkı çıkmıyor! diyorum ya senden kaçıyor, ya da zilli cilve yapıyor:)) bugün ona çaktırmadık da babası da gördü pıt pıtları
Ben baykuş seviyorum:)) eheh baykuşlu şeyler hoşuma gidiyor bir yerlerde görürseniz haber verin. nette bunları buldum çok tatlı ama bu:))
First Birthday Girl Outfits MRS OWL Set Owl Baby by Crybabyz
guzel anneler bisey daha sorcam. uyku setimi alcaksiniz.yoksa battaniye falanmi . bu olayi ne yapmayi dusunuorsunuz.
bu arada biz park yatak aldik gecen haftalarda. ama icine ne alayim karar veremedim. ben cok becerisksiz biriyim hadi bi fikir verin
Ztar kasık ağrıları normaldir bence de, leke ve kanama olmadığı sürece.Umarım geçer, ama devam ederse doktoruna sor tabiki.
Silgicim tatlıyı yiyince hareketleniyor değil mi sıpalar:)) erkek adam o ağır başlı olacak işte, herşeye oynayıp zıplamıyor. Bizimki sabah benimle kalkıyor,anlıyorum uyanma zamanını falan.diyorum heralde uyuyor...bir uyandı mı durmuyor:) en çok arabada hareketli, tam kemerin göbeğimden geçtiği yerde,kemer mi sıkıyor falan diye elimle gevşetmeye çalışıyorum:)) acaba gezmeye meraklı mı olacak diyorum.İş yerinde artık yorulmaya başladım canım, ama hep şükür ediyorum rahat geçirdim bu zamana kadar yoksa böyle çalışamazdım.işyerinde yeni bir hamile arkadaş var, kız işe gelemiyor, mide bulantısı,kusmaktan çalışamıyor.Çok üzüldüm ve aklıma sen geldin, ah dedim silgi de demek bunları çekiyormuşBen de aniden bel ağrıları oluyor, artık eğilip kalkarken cidden zorlanıyorum.Bu arada hep bacaklardan çatlayacam diye korkuyordum iç bacak kısımlarında çatlamalar var, önce kırmızı ince çizgiler halindeydi şimdi çatlağa dönüştü göbekte ve göğüslerde daha birşey yok. Çok uzun ayakta kalıyorum onun da etkisi oldu mu bilemiyorum.Zaten bacaklarımı hiç beğenmezdim şimdi tam oldu! Artık kendimden geçtim kız güzel olsun onu giydirir süsleriz:)) hahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?