Amerika'da Hamilelik

Saolun kizlar.. Ya agri degil degisuk. Durduk yere de olmuyor zaten sadece sol ayagimi basarken ya da kaldirirken. Agri gibi de degil nasil anlatsam.. Kasiktan asasi. Anlamadim ama yarina gecer ins

Senin göbeği merak ediyorum, aramızda hamilelerden tek erkek bebişli olan sensin, seninki daha farklı:)) Eva'ya bakma sen, doktor kontrollerinde kıçını kaldırmıyor, ultrasonda zorla hareket ettiriyorlar. Aletle karnımı titretiyor doktor hadi diye. Resmen inat yapıyor, tam sabah saatlerine denk geliyor kontrol uyuyor zilli, istifini bozmuyor.

Kilo olayı bende bugün 58.6 çıktım. Dün ilk defa 59 gördüm. Günlük değişiyor. Ama insan her hafta kilo değişimine alışık olmadığı için şaşırıyor:) Şişkinlik falan da oluyor. Ama haftalık artacağız zaten, elden birşey gelmiyor.

Saolun kizlar.. Ya agri degil degisuk. Durduk yere de olmuyor zaten sadece sol ayagimi basarken ya da kaldirirken. Agri gibi de degil nasil anlatsam.. Kasiktan asasi. Anlamadim ama yarina gecer ins

gecer ins. takma diycem ama ben de cok takiliyorum bir seylere. boyle hamileligi geciricez galiba.

awww 59 kiloyu mu gordun :) cok almissin marlin ben kendimi boyle tontos sevmiyorum. gerci yuz, kollar, bacaklar ayni. gobek ve gogus aldi basini gidiyor. kocaman hamile gobeklerini gorunce korkardim hep, artik aynaya bakip kendimden korkarim :)) nasip oldu geldi bebeklerimiz, cok sukur. kilolari da veririz ins.

marlincim eylul annelerinden birine 9 ay erkek demisler kiz bebek dogurdu:))) herkes sokta tabi. okuyunca aklima sen geldin sende boyle bir tereddut yasamistin ya demekki olabiliyormus.

bu arada kizina masallah kizlar daha az oynar derler ama seninki hareketli olcak demekki. ama bide soyle derler ana karninda bebek haerkrtliyse dogdugunda da oyle olurmus. seni hareketli gunler bekliyor demekmi bu acabaa. tekrar masallah diyorum.

Canancım, daha şimdi duş alırken göbeğime baktım, tüyler artmış.Hamilelikte ve özellikle kız bebeklerde tüyler azalırmış güya nerde bende göbek ve bacaklarda kıl arttı.Bacaklarımı alırken zaten zorlanıyorum. Kıl yumağı yapacak beni EVA Eva zaten hep erkek bebek belirtileri verdi, ama ultrasonda direkt kız dediler.Yoksa zaten senaryolar kurmuştum bir ara:)) doğumda o şoku yaşamak fena!
Bakalım bizleri nasıl günler bekliyor.İnşallah sağlıkla gelsinler de yorulmak koşturmak olsun derdimiz.

Elif Berfin de inşallah sağlıkla aramıza katılacak, o zaman halsiz günlerin geride kalacak inşallah. Şimdi uyu zaten sonra uyku yokmuş:))

Marlin cim sen sanirim daha 4 yada 5 kilo almistin.Bu kadar kilodan hemen catlarmi? Onlar cok ayakta durmaktan varis olmasin.Gerci beyaz renge dondu diyorsun.Benim henuz gobekte birsey yok ama olacak belli.Ne kadar krem sursemde geriliyor.Ben bir ara cok kilo vermissin.49 kiloya dusmustum.O zaman kalcamda catlak olmustu.Her dusta bakiyorum henuz eskilere yenileri eklenmemis :))

Bacak aranmi agriyor? Ben ve koko o agriyi cok uzun zamandir cekiyoruz ve malesef o agri doguma kadar gitmiyor.Endise edicek birsei degil sadece hamileligin getirigi agrilardan biri.

Mertt112 ben cok uzuluyorum gebelik sekeri yasayan hamilelere.Zaten zor ve uzun bir surec birde yemekten icmekten kismakla daha bir zorlasiyor.Hemen hemen butun gidalarda da seker var malesef.Gerci bunada sukur Allah baska bir sey vermesin.

Silgi cim merakla doktor randevunu bekliyorum.Eminim hersey yolunda.Oglusunu gordunmu onu merak ediyorum :)

Canan cim sen hergun duzenli vitamin aliyormusun ? Ben ilk defa Cuma gunu almayi unuttum.Cumartesi sabah yataktan kalkmakta zorlandim.Ilk defa kendimi bu kadar halsiz ve yorgun hissettim.Hemen vitamini yuttum 1 saat sonra kendimi iyi hissettim.

Esracım evet 5 kilo aldım, 6 ya doğru yol alıyorum :)) bacaklar sanırım ayakta kalmanın etkisinden biraz vahim durumda, damarlar mor gibi, kırmızı ince damarlarda var ama arada beyaz çatlaklarda gördüm:)) zaten benim bacaklar beyonce gibi biraz:))) vücuduma göre kalın,etli butlu..hal böyle iken sanırım en çok ordan çatlıcam gibi:))

Hahahaa komik anne seni :))) Bacaklarada krem sur bol bol.

Esra şimdi baktım da sen 29.haftaya girmişsin, ay 30'a az kaldı.30 olunca heyecan basıyor yahu bana:)) 83 gün diyor, uzun tabiki ama çok da değil:))) çok merak ediyorum Lara'yı..kırmızı dudaklarıyla vereceği pozları.Sağlıkla sağlıkla inşallah aramıza gelecek yavrular.

Silgi ben işe gitmeden ses verirsin umarım. Oğluşunla hasret giderdin,güzel haberler getir bize

Amiin insallah hepimizin bebekleri saglikla gelir.Simdi heyecan iki katina cikti bende.Korkuda var biraz.Anneler bir gelseydi hayirlisiyla.Onumuzde ki iki hafta icinde vize islerini halletmem lazim.

bebegimi gordum cok sukur iyiymis hersey, uyuyordu ultrasonda uykucu :) rahatladim cok.. hareketlerini sordum cok uyurlar 40-45'. sonra biraz hareket eder tekrar uyurlarmis, hissedemezsin su an normal dedi. onun disinda bilgisayari sordum, kucakta zararliymis. masada sorun olmazmis. cok alder kucagima ins sorun olmaz. yatis pozisyonu son 6 haftada onemliymis. su an farketmezmis. bir de bana kalp ultrasonu recete etti, hastaneden randevu alip onu yaptiricam. rutin biseymis, sizden istediler mi bunu? cok endiseliysen 2 haftada bir gel dedi, oyle gidicem aortic. esra seni nst'ye baglamaya basladilar mi? 28 den sonra ona da baslaniyormus galiba.

favori ilacim magnezyumu birakacakmisim, gerek yokmus. kanama ve erken dogum riskinde oneriyoruz dedi. yani artik size de tavsiye edemiycem :)

cok dusunme, normal hayata devam dedi.. bu kadar simdilik, ins hepimiz guzelce geciririz hamileligi. dogumu yaklasanlara da Allah kolayliklar versin.

Amiin insallah hepimizin bebekleri saglikla gelir.Simdi heyecan iki katina cikti bende.Korkuda var biraz.Anneler bir gelseydi hayirlisiyla.Onumuzde ki iki hafta icinde vize islerini halletmem lazim.

kizlar davetiye yolliycak misiniz ailelere? mektup mu yazicaz konsolosa, davetiye o mu? ins keltos konsolos temsilcisine denk gelmezler ya o cok zor veriyormus.

Cok sevindim silgicim.Rahat birak artik su cocugu uyusun :)) Amaaan ben de ipad i cok kucahima koydum.Bir takmadigim o kalmisti onuda takarim simdi.Kalp ultrasonu senin icinmi bebek icinmi ?? Hic duymadim daha once.Carsamba randevum var bilmiyorumki baglarlarmi nst ye.Randevular ayda bir.Heralde bundan sonra sIKlasir.
Bak simdi favori ilactanda oldun :)))

hareket etmeyince babasi da gobek deliginden bagiriyordu, ereeen diye. uyutmadik yani cocugu :))
yok takma ben saatlerce pc kucagimda edit yaptim, dun nette arastirdim bazi doktorlar da eskisi gibi zararli isinlar sacmiyor diyor. yani bir kol hizasi uzak tutmak iyiymis ama. herkesin farkli yaklasimi var, dikkat ederiz bundan sonra. ben de masaya tasinicam artik calisirken.
bebek kalbi icin "fetal echocardiogram" diye bisey. ben de ilk kez duydum.

Oh çok şükür, bak dedim sana o ağır abi, uyku modunda takılıyor işte:)) doğunca da öyle uyursa hep ne güzel rahat edersin. Bizim zilli uyku uyumayıp böyle hareket ediyorsa asıl işte o zaman ben yandım! magnezyumu bırakıyorsun ha, ee ben daha doktora soracaktım:)) alayım mı diye:)) reklamlar bitti! Doktorun dediği gibi sen kafana taktığın zaman iki haftada bir ziyaret et, ocak anneleri topiğinde kalp ultrasonu yaptırıyorlar duydum ben de ama bana daha birşey diyen olmadı.

Vize için annem bir danışmanlık şirketi ile görüşüyor, abim falan ingilizce için yardımcı olur ama o herşeyi orası yapsın uğraşmayalım diyor.Onlar davetiye örneği falan hazırlıyorlarmış, sana yollarlar sen adres ve bilgilerinle bize dönersin diyor.Sen burdan yardımcı olamayacaksan orda da yardım etcek birileri yoksa danışmana başvurabilirler.

Bilgisayarlar eskisi kadar zararlı değilmiş evet bizim baba programcı olduğu için sürekli pc başında evde hep iki bilgisayar açık durumda, minicik ev zaten. Ama ben hep masada baktım.Eşim uyardı istemedi ayrıca kablosuz net kullanıyorduk, bir kablolu moda geçtik.Ama etrafta bir sürü kablosuz ağ bağlantısı var, telefonlar var, yani düşünürsen birçok şey var, çok takmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…