- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.881
Saolun kizlar.. Ya agri degil degisuk. Durduk yere de olmuyor zaten sadece sol ayagimi basarken ya da kaldirirken. Agri gibi de degil nasil anlatsam.. Kasiktan asasi. Anlamadim ama yarina gecer ins
Senin göbeği merak ediyorum, aramızda hamilelerden tek erkek bebişli olan sensin, seninki daha farklı:)) Eva'ya bakma sen, doktor kontrollerinde kıçını kaldırmıyor, ultrasonda zorla hareket ettiriyorlar. Aletle karnımı titretiyor doktor hadi diye. Resmen inat yapıyor, tam sabah saatlerine denk geliyor kontrol uyuyor zilli, istifini bozmuyor.
Kilo olayı bende bugün 58.6 çıktım. Dün ilk defa 59 gördüm. Günlük değişiyor. Ama insan her hafta kilo değişimine alışık olmadığı için şaşırıyor:) Şişkinlik falan da oluyor. Ama haftalık artacağız zaten, elden birşey gelmiyor.
Ztar kasık ağrıları normaldir bence de, leke ve kanama olmadığı sürece.Umarım geçer, ama devam ederse doktoruna sor tabiki.
Silgicim tatlıyı yiyince hareketleniyor değil mi sıpalar:)) erkek adam o ağır başlı olacak işte, herşeye oynayıp zıplamıyor. Bizimki sabah benimle kalkıyor,anlıyorum uyanma zamanını falan.diyorum heralde uyuyor...bir uyandı mı durmuyor:) en çok arabada hareketli, tam kemerin göbeğimden geçtiği yerde,kemer mi sıkıyor falan diye elimle gevşetmeye çalışıyorum:)) acaba gezmeye meraklı mı olacak diyorum.İş yerinde artık yorulmaya başladım canım, ama hep şükür ediyorum rahat geçirdim bu zamana kadar yoksa böyle çalışamazdım.işyerinde yeni bir hamile arkadaş var, kız işe gelemiyor, mide bulantısı,kusmaktan çalışamıyor.Çok üzüldüm ve aklıma sen geldin, ah dedim silgi de demek bunları çekiyormuşBen de aniden bel ağrıları oluyor, artık eğilip kalkarken cidden zorlanıyorum.Bu arada hep bacaklardan çatlayacam diye korkuyordum iç bacak kısımlarında çatlamalar var, önce kırmızı ince çizgiler halindeydi şimdi çatlağa dönüştü göbekte ve göğüslerde daha birşey yok. Çok uzun ayakta kalıyorum onun da etkisi oldu mu bilemiyorum.Zaten bacaklarımı hiç beğenmezdim şimdi tam oldu! Artık kendimden geçtim kız güzel olsun onu giydirir süsleriz:)) hahaa
Hosbuldum:)
Hosbuldum:) tesekkurler ins hepimiz kolayca atlatiriz,Sanirim sirada Canan var ins saglikla kavusur bebisine..
Hosbuldum:) Canim ya ne guzel duadir bu boyle cani gonulden Aminn diyorum,cok tesekkurler..Seninde yavrunu Allah bagislasin..
Allah rahmet eylesin,Kabir rahatligi versin cnm..
Cnm ilk zamanlar oyle oluyor bende cok asagilarda hissediyordum,ama suan gobek deligi hizasi ve ustu hep..Merak etme ins zamanla yukarida hissediceksin..yani ole saniyorum..tabi sen yinede icin rahat etsin diye dr una sorarsin..
Cnm acaba sen seker yukleme testi yaptirmismiydin? cunku bnm dr um seker cikinca cok uyku yapar demisti..Malesef bende seker yuksek cikinca once cok uyurdum meger nedeni buymus..neyseki ogrendikten sonra direk diete basladim simdi daha iyiyim sukur..yada kansizlikta uyku yapabilir..tabi ikiside yoksa sende son zamanlardan kaynaklidir heralde..Allah saglik versin cnm..
seker yukleme testim yapildi sorun yok denildi. normaldi hersey yani.kansizlik olcumu en son 28 haftada yapilmisti. cok cok dusuk degildi ebem ilac kullanmaya basla demisti . simdi kullaniyorum. ondan olacaginida sanmiyorum. yeni doktorumuza bu durumu sordum. hamilelikte sik karsilasilan bisey dedi ama ben inanmiyorum. tansiyonummu dusuyor acaba diyede dusunuyorum ama tansiyon da hep normal.icim geciyor tuhaf oluyorum kahvaltidan sonra 10 dakika bile uyusam bana yetiyor. anlamis degilim. bi saglikla dogursam tabi hepimiz saglikla gununde doguralim :)))
marlincim eylul annelerinden birine 9 ay erkek demisler kiz bebek dogurdu:))) herkes sokta tabi. okuyunca aklima sen geldin sende boyle bir tereddut yasamistin ya demekki olabiliyormus.
bu arada kizina masallah kizlar daha az oynar derler ama seninki hareketli olcak demekki. ama bide soyle derler ana karninda bebek haerkrtliyse dogdugunda da oyle olurmus. seni hareketli gunler bekliyor demekmi bu acabaa. tekrar masallah diyorum.
Ztar kasık ağrıları normaldir bence de, leke ve kanama olmadığı sürece.Umarım geçer, ama devam ederse doktoruna sor tabiki.
Silgicim tatlıyı yiyince hareketleniyor değil mi sıpalar:)) erkek adam o ağır başlı olacak işte, herşeye oynayıp zıplamıyor. Bizimki sabah benimle kalkıyor,anlıyorum uyanma zamanını falan.diyorum heralde uyuyor...bir uyandı mı durmuyor:) en çok arabada hareketli, tam kemerin göbeğimden geçtiği yerde,kemer mi sıkıyor falan diye elimle gevşetmeye çalışıyorum:)) acaba gezmeye meraklı mı olacak diyorum.İş yerinde artık yorulmaya başladım canım, ama hep şükür ediyorum rahat geçirdim bu zamana kadar yoksa böyle çalışamazdım.işyerinde yeni bir hamile arkadaş var, kız işe gelemiyor, mide bulantısı,kusmaktan çalışamıyor.Çok üzüldüm ve aklıma sen geldin, ah dedim silgi de demek bunları çekiyormuşBen de aniden bel ağrıları oluyor, artık eğilip kalkarken cidden zorlanıyorum.Bu arada hep bacaklardan çatlayacam diye korkuyordum iç bacak kısımlarında çatlamalar var, önce kırmızı ince çizgiler halindeydi şimdi çatlağa dönüştü göbekte ve göğüslerde daha birşey yok. Çok uzun ayakta kalıyorum onun da etkisi oldu mu bilemiyorum.Zaten bacaklarımı hiç beğenmezdim şimdi tam oldu! Artık kendimden geçtim kız güzel olsun onu giydirir süsleriz:)) hahaa
Saolun kizlar.. Ya agri degil degisuk. Durduk yere de olmuyor zaten sadece sol ayagimi basarken ya da kaldirirken. Agri gibi de degil nasil anlatsam.. Kasiktan asasi. Anlamadim ama yarina gecer ins
Marlin cim sen sanirim daha 4 yada 5 kilo almistin.Bu kadar kilodan hemen catlarmi? Onlar cok ayakta durmaktan varis olmasin.Gerci beyaz renge dondu diyorsun.Benim henuz gobekte birsey yok ama olacak belli.Ne kadar krem sursemde geriliyor.Ben bir ara cok kilo vermissin.49 kiloya dusmustum.O zaman kalcamda catlak olmustu.Her dusta bakiyorum henuz eskilere yenileri eklenmemis :))
Esracım evet 5 kilo aldım, 6 ya doğru yol alıyorum :)) bacaklar sanırım ayakta kalmanın etkisinden biraz vahim durumda, damarlar mor gibi, kırmızı ince damarlarda var ama arada beyaz çatlaklarda gördüm:)) zaten benim bacaklar beyonce gibi biraz:))) vücuduma göre kalın,etli butlu..hal böyle iken sanırım en çok ordan çatlıcam gibi:))
Esra şimdi baktım da sen 29.haftaya girmişsin, ay 30'a az kaldı.30 olunca heyecan basıyor yahu bana:)) 83 gün diyor, uzun tabiki ama çok da değil:))) çok merak ediyorum Lara'yı..kırmızı dudaklarıyla vereceği pozları.Sağlıkla sağlıkla inşallah aramıza gelecek yavrular.
Silgi ben işe gitmeden ses verirsin umarım. Oğluşunla hasret giderdin,güzel haberler getir bize
Amiin insallah hepimizin bebekleri saglikla gelir.Simdi heyecan iki katina cikti bende.Korkuda var biraz.Anneler bir gelseydi hayirlisiyla.Onumuzde ki iki hafta icinde vize islerini halletmem lazim.
bebegimi gordum cok sukur iyiymis hersey, uyuyordu ultrasonda uykucu :) rahatladim cok.. hareketlerini sordum cok uyurlar 40-45'. sonra biraz hareket eder tekrar uyurlarmis, hissedemezsin su an normal dedi. onun disinda bilgisayari sordum, kucakta zararliymis. masada sorun olmazmis. cok alder kucagima ins sorun olmaz. yatis pozisyonu son 6 haftada onemliymis. su an farketmezmis. bir de bana kalp ultrasonu recete etti, hastaneden randevu alip onu yaptiricam. rutin biseymis, sizden istediler mi bunu? cok endiseliysen 2 haftada bir gel dedi, oyle gidicem aortic. esra seni nst'ye baglamaya basladilar mi? 28 den sonra ona da baslaniyormus galiba.
favori ilacim magnezyumu birakacakmisim, gerek yokmus. kanama ve erken dogum riskinde oneriyoruz dedi. yani artik size de tavsiye edemiycem :)
cok dusunme, normal hayata devam dedi.. bu kadar simdilik, ins hepimiz guzelce geciririz hamileligi. dogumu yaklasanlara da Allah kolayliklar versin.
Cok sevindim silgicim.Rahat birak artik su cocugu uyusun :)) Amaaan ben de ipad i cok kucahima koydum.Bir takmadigim o kalmisti onuda takarim simdi.Kalp ultrasonu senin icinmi bebek icinmi ?? Hic duymadim daha once.Carsamba randevum var bilmiyorumki baglarlarmi nst ye.Randevular ayda bir.Heralde bundan sonra sIKlasir.
Bak simdi favori ilactanda oldun :)))
bebegimi gordum cok sukur iyiymis hersey, uyuyordu ultrasonda uykucu :) rahatladim cok.. hareketlerini sordum cok uyurlar 40-45'. sonra biraz hareket eder tekrar uyurlarmis, hissedemezsin su an normal dedi. onun disinda bilgisayari sordum, kucakta zararliymis. masada sorun olmazmis. cok alder kucagima ins sorun olmaz. yatis pozisyonu son 6 haftada onemliymis. su an farketmezmis. bir de bana kalp ultrasonu recete etti, hastaneden randevu alip onu yaptiricam. rutin biseymis, sizden istediler mi bunu? cok endiseliysen 2 haftada bir gel dedi, oyle gidicem aortic. esra seni nst'ye baglamaya basladilar mi? 28 den sonra ona da baslaniyormus galiba.
favori ilacim magnezyumu birakacakmisim, gerek yokmus. kanama ve erken dogum riskinde oneriyoruz dedi. yani artik size de tavsiye edemiycem :)
cok dusunme, normal hayata devam dedi.. bu kadar simdilik, ins hepimiz guzelce geciririz hamileligi. dogumu yaklasanlara da Allah kolayliklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?