Amerika'da Hamilelik

bizde ilk vize icin gittigimzde kocaman dosya hazirlamitik, sadece 1-2 belgeye baktilar acmadilar bile dosyayi :) ne guzel cok kalicakmis annen, bizim anca 1, 1 bucuk ay kalabilir. sonrasinda bebisle bsbasayiz, bakalim nasil olucak.
kizlar stroller alicak misiniz dogumdan once ve yatakta neye kara kildiniz? ben hala yatak almadim, stroller da simdi mi alsam dogduktan sonra mi bilmiyorum.

Biz stroller ve car seat 2 ay önce aldık:) craglistten buldum, graco tertemiz 50$ aldım walla.Zaten car seat belli bir aydan sonra büyüğünü almak gerekecek o yüzden onlar böyle hallettim.Stroller çok gerekli gibi olmasa da ikisi birlikte bu fiyata olunca aldık. Yatağıda park yatak aldık, annem gelince kuracağım, o da bakar gerekirse ekstra üzerine birşey alırım.

cok iyi yapmissiniz, guzel gunlerde kullansin eva. ben de bakiyim craigse, temizse alinabilir.

cok iyi yapmissiniz, guzel gunlerde kullansin eva. ben de bakiyim craigse, temizse alinabilir.

Ben daha hic birini almadim.Bir turlu karar veremedim ama artik vermem lazim.Ucuz guzel birseyler bakiyorum acikcasi.Marlinin de dedigi gibi hepsi belli bir yastan sonra degisiyor.Wallmart a baktim gecen hafta en uygun orasiydi. Graco marka stroller ve car seat $100.

Iki haftadir hirka turu birseyler ariyorum kizima.Burasi kisin cok soguk.Evde tulumlarin uzerine disarida icine giydireyim diye.Ay deli olacam yok.Gap a gittim.2 model var onlarda hem isitmaz hemde kullandiklari yunden dolayi cok agir. Tr.den gelen arkadasa sordum o da bana " anneler genellikle orer" dedi.Yuttum lafimi oturdum yerime :) Bu hafta sonu bebe yunu alayimda oreyim kizima.Elimden de gelir.Aksamlari oturdugum yerde 1 saat orsem minnacik sey biter hemen.Suslu modeller bakayim internetten :)
Siz aldinizmi hirka ? Aldiysaniz nereden buldunuz?

koko dondun mu sahalara hosgeldin yahu

tr desin ama sanirim hala

Hala tr'dayim, son 1.5 haftamiz. Ama artik internetli ortamlarda oldugum icin girip okuyabiliyorum. Hep yazamiyorum telefondan falan baktigim icin. Guzel haberlerinizi aliyorum, canan'in dogumunu kacirmam hem boylelikle bana yeter :) Berfin benim donmemi mi bekliyor nedir?

Bu arada gecenlerde yine telefondan bakarken senin ticker'a takildi gozum, tey tey teeeey dedim, ztar bile sonradan hamile kalip kacinci haftasina geldi. senin haftalarda oldugumuz gunler, senin haberi alisimiz falan oyle dunmus gibi geliyor ki. cok hizli geciyor zaman!!! hepimizinki guzel guzel tamamina ersin insallah.

Bizim carseat ve base'i bir arkadastan, stroller da baska bir arkadastan. Hatta komik olani stroller'i veren arkadas kumas kisimlarini cikarmis yikamis ayri bir yere kaldirmis, onlari sonra verecek, simdi sadece iskeleti var bizde. Ilk aylarda arabada carseat, onun disinda wrap ile tasimayi dusunuyorum, arkadastan stroller gelmese de hemen almayacaktim. yatakta hala -yine arkadaslardan gelen- parkyatakta yatiracagim ilk 5-6 ay bizim odada. sonra duruma gore odasina gecirecegim, orada karyola vs. bir mobilyali sey olur, o konuda da agirdan aliyorum. ocak anneleri grubunda millet cocuk odalarini almaya baslamis bile, fotograflar falan yolluyorlar, o hoo dedim, ne aceleciler -ya da ben agirkanliyim.

Oyy cnm geçmiş olsun inan uzuldum yaa..tavuktan da olmus olabilir tabii ama usutmuste olabilirsin cunku benim hamileliğim kışın gecti ve bir gece su içmek için kalktıgım esnada çok üşümüştüm sıtma gibi birşeyler olmustu bana ve saatlerce geçmediğini hatırlıyorum ..hayatımda bunun dısında da birşey yaşamamıstım bana kalırsa hamilelikle ilgili, herseye karşı daha hassas olunabiliyor..
Cnm dikkat et diyicem ama eminnim ki ediyorsundur bu yuzden cokcok dikkat et kendine ve fındıgına ok..sağlıcakla kal

Bizim oralar cok soguk olmuyor, bir de polarli swaddling blanket almistim, ona sararim diyorum. Gel gor ki, aynen arkadasinin dedigi gibi, turkiye'dekiler orgu hirka manyagi. Kayinvalidemin bir akrabasi (kim bilmiyorum bile) ormus seker pembesi bir hirka, annem yelek almis, kayinvalide bir yelek ormus bir de hirka orecek, annem sandiktan benim hirkalari cikaracak, biz boyle hirkalanacagiz vallahi. ama ben gap'te senin istedigin gibi bir seyler olacagini dusunuyorum, mevsimi yaklasinca bir daha bak, hala guzdedir onlar, sonradan cesitlenir bence. en kotu ihtimalle annesinin maharetli ellerinden cikma bir seyler giyer lara kokosu :)

Melegim sana face den gonderdim arkadaslik istegini Ingiltere ye donunce kabul edersin :) Senin yolladigin adresten giremedim.Ismini face yazip aradim aman da ne goreyim daha ilk sirada mavis,yakisikli Mahir cik :)

Maşallah Esracım demek örme işinden anlıyon ben oldum olası hiç çakmam ama kesinlikle ör benim çok işime yaradı örme batik , hırka ve yelek..ev içinde çok kullanışlı oluyor banada kızardeşim örüp gondermişti ..hatta şimdi buyuklerini örmüş onlarıda önümüzdeki kıs için kullanıcaz inş.

Kızlar inş yakınlarınız kazasız belasın vizelerini alıp gelirler, inş bir aksilik yaşamazlar

Ohh gule gule giysin kuzun. Evet sonbaharlikti.Sezonun acilmasi bekleyim iki uc tanede ben orerim.Annem den cok umutluyum :) Insallah gelirse getirir.Sormadim zorlamis gibi olmayim diye ama kesin oruyordur.

senmi berfine dedin yoksa beni bekle diye.:))) benim akilli kizim soz dinler cunku :)

yaw bu kizin hic gelmeye niyeti yok. hic bir belirti yok.40 dolduracagi gibi gecircek gibime geliyor nasil bisidir bu ya.oyle sabirsiziz ki gelsin diye bekledikce o duruyor.

Ohh gule gule giysin kuzun. Evet sonbaharlikti.Sezonun acilmasi bekleyim iki uc tanede ben orerim.Annem den cok umutluyum :) Insallah gelirse getirir.Sormadim zorlamis gibi olmayim diye ama kesin oruyordur.

ben hic almadim ama tulumum icine uzun kollu giydiririm zaten kucukken battaniyesiz olmaz gibime geliyor. yeter gibi geliyordu ama . havalar az daha sogusun belki bulabiliriz bende alayim.

2si mi 100? Uygun eger oyleyse ve link var mi? :)
Hala hirka ormedin demek, kiniyorum seni. Ben oreceklerimi bitirdim simdi de nevresim takimina dantel filan oruyorum. Bitince kaneviceye basslyicam ins. :))
Ben de hic almadim kislik, yavrum badiyle gezicek tam amerikali, bi de klimayi acin pff der kesin :)) Marshalls'da juicy couture kadife elbiseler, giysiler var kiz bebekler icin. Her gittigmde bakiyorum allahm nasil guzeller. Benim artik giysi alasim yok, cok az seyi var.
Yatak ikeaya bakmadm hic, oraya da bakip 8. Ayda alirim bir aksilik cikmazsa.

Patik haric hepsini orerim.Cok ordum yigenime tr.de.Kendime,kuzenlere kazaklarda orerdim.Isten gelince 1 saat dinlendirirdi beni.Buraya geldim 1 atki 1 sapka yaptim kendime o kadar.
Sen bakma benim boyle kokos olduguma.Icimde bir ev hanimi yatiyor. Ben uyandirmak istemiyorum :)) Boyle iyi.Herseyi bilince etraftakilerin beklentisi cok oluyor :) Ben bilipte belli etmeyen saftirige yatanlardanim :)

Melegim sana face den gonderdim arkadaslik istegini Ingiltere ye donunce kabul edersin :) Senin yolladigin adresten giremedim.Ismini face yazip aradim aman da ne goreyim daha ilk sirada mavis,yakisikli Mahir cik :)

Valla dimi bizim boncugun resmi duvar kagıdımız :)) ya aslında facebookda çok resim var kabul eder etmez bakarsınız hatta anası ile arkadaşlarımla boy boy resimler .)) girmene sevimdim ben burdan deniyorum ara ara girer girmez add edicem sizleri .)

hahahaa cok guldurdun beni :))))

Ayy Juice coutere benim favori magazamdir.Parfumunu cantasini kullanirim. Ben de sadece kadife tulumunu gordum krem rengi cok guzeldi ama tulum cok diye almadim.Elbisesi olsa alirdim ama.Fiyatlarda cok uygundu.Normalde o marka cok pahalidir bilirsin.

Wallmart in magazinda gordum .Evet 1 model car seat le birlikte $100. Nette bulamadim.Hala duruyorsa onu alacam.Sen de bak.En uygun orada.Gerci Target ta cok uygundu.

Cok iyi sen de halletmissin kismen, esrayla ben kaldim galiba:)
Ya ben wraplerden korkuyorum carparim, dusururum diye. Turkiyedekiler sanirim bir de gosterisi seviyor, gerci orada yerlesik bir duzenm olsa ben de yapardim abartmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…